1 кімнатна квартира вулиця Старобілоуська Квартира з автономним опаленням, загальна площа – 41,2 кв.м, розташована на п’ятому поверсі дев’яти поверхового будинку - Автономне опалення - П’ятий поверх - Цегляний будинок - Ремонт - Квартира повністю мебльована, є необхідна техніка - Кондиціонер - Гарне планування, комфорт, тиша, зручність З радість презентую квартиру, телефонуйте, домовимось на перегляд!

ексклюзив
Старобілоуська вул., 61а

Вирішили придбати простору квартиру з гарним краєвидом по вул.Старобілоуька Переваги: - Шикарна квартира 82м2 у цегляному будиноку, 10/10 (є тех.поверх, зовнішнє втеплення); - Затишна, тепла, світла, окремі дві спальні, велика вітальня, зашкляні, облаштовані лоджії з поличками; - Ремонт, вбудована кухня, сан вузол роздільний у кахелі; - Меблі частково залишаються, встановлені лічильники світло, газ, вода, опалення на підїзді; Стан ідеальний Дзвоніть, з радістю організую показ і відповім на всі запитання Можлива покупка по Сертифікату

Старобілоуська вул., 14в

Продаж 2х кімнатної квартири з індивідуальним опаленням по вул. Старобілоуська. Загальна площа квартири 65,2 м2. Розташована на 1му поверсі 10ти поверхового будинку ( цоколь високий). Велика лоджія. М/п рама та усі вікна. Площа кухні 10,7 м2. Залишаються меблі в кухні. Кімнати: 21 та 14,8м2. Підлога устелена лінолеумом. На стінах обої. Санвузол суміжний обкладений плиткою. Гарне планування. Поряд зупинка, магазин. Ціна 47000 у.е. Телефонуйте за номером: 0689722002 Інна Миколаївна Із задоволенням організую показ.

Старобілоуська вул., 61
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кім квартири в новому будинку по вул. Старобілоуська. Квартира розташована на зручному 3 поверсі. Загальна площа квартири 45м. Велика кухня 13,7м. Простора кімната 19м з виходом на балкон. Хол 7м. Сан вузол сумісний. Автономне опалення - двухконтурний газовий котел. Лічильники абсолютно на все : вода, газ, електрика. М/п вікна. Балкон засклений м/п рамою. Зроблений ремонт. Залишається вбудована кухня з технікою та велика шафа в коридорі. Поряд з будинком дитячий майданчик, продуктовий магазин, в пішій доступності Еко-маркет та АТБ, дит садочок, зупинка міського транспорту. Телефонуйте та домовимось про перегляд.

Старобільська, 61а

Дворівнева квартира з ремонтом 123м2,Сертифікат Продаж дворівневої квартири по вул.Старобілоуська 61А,можливий продаж під сертифікат Євідновлення. Переваги: 1. В квартирі зроблений ремонт з якісних матеріалів. 2.Зручне планування три окремі кімнати,чотири балкони,просторі холи,велика кухня та два санвузли(тепла підлога). 3.Індивідуальне газове опалення,встановлено кондиціонери. 4. Цегляний будинок,ззовнішнє утепленння,встановлена сигналізація ,дві спутникові тарілки. 5. Бонусом до квартири дворівнева кладова кімната з електрикою та сигналізацією. План квартири надам по запиту Для уточнення інформації і перегляду телефонуйте в зручний для Вас час

Старобілоуська вул., 61а

Продам 3 кімнатну квартиру, по вул.Старобілоуська 61а, автономне опалення, ремонт,техніка! Дуже позитивна енергетика, продумано все до дрібниць) подробиці за телефоном, показ в зручний для Вас час, ключі!

3 кімнатна квартира,автономне опалення

Продаж 3 кімнатної квартири по вул.Старобілоуська 61А. Квартира з автономним газовим опаленням. Велика та затишна квартира площею 90кв.м. та кухнею 16кв.м. Люксова квартира з дизайнерським ремонтом. В квартирі є все необхідне : меблі та побутова техніка.

Продаж 3 кім.кв. з дизайнерським ремонтом

2-во Кімнатна Квартира, Гарне Планування, Автономка, Сертифікат Квартира знаходиться на 1-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Загальна площа квартири 65 мкв, кухні 11 мкв. Особливості та переваги: 1.Квартира із зручним плануванням, роздільний санвузол, простора світла кухня; 2.Житловий стан квартири дозволить Вам відразу заїхати і жити; 3.Будинок з товстими цегляними стінами, відмінна шумо і теплоізоляція; 4.Квартира утеплена зі сторони підвалу; 5.Автономне опалення, що дозволить Вам заощаджувати на комунальних платежах; 6.Встановлено лічильники на електрику, воду та газ; 7.Вдале розташування будинку, чистий підїзд, гарні сусіди; 8.Чудова інфраструктура, поруч Оптово-Роздрібна база, Магазини, Школа, Дитячий садок, Поштове відділення, Вокзал та багато іншого; Бонусом із квартирою Ви отримаєте особисте підвальне приміщення. Телефонуйте у будь-який зручний для Вас час, з радістю покажу квартиру, відповім на усі питання.

Старобелоуская улица, 61А, Новозаводской, Чернигов, Черниговская 45000.0 USD

Закінчуйте свої пошуки прямо зараз Бо Ви шукали саме їі ,а вона чекала на Вас Повністю 100% готова до зустрічі з новими власниками . Однокімнатна ,тепла ,затишна 45 м ²,третій поверх -можете ліфтом ,а хочете пішки Кухня 14 м ² з меблями та вбудованою технікою . Автономне опалення - двуконтурний газовий котел Власний ,окремий підвал в доданок. Теритоіально дуже вдала локація - вул . Старобілоуська. І головне ,що з ремонтом Зустрічайте нову весну з новою квартирою . Вся необхідна інформація за вказаними номерами.

1кім квартира з автон опаленням вул.Старобілоуська.

Новий будинок! Автономне опалення! 1-кімнатна квартира вул.Старобілоуська. Розташована на 5-му поверсі 10-поверхового цегляного будинку, загальна площа якої становить 39,2м2. Простора кухня 12,5м2, кімната 17м2, великий балкон. Квартира з добротним ремонтом, світла, тепла, розташована в середині будинку. Гарний проект! Двоконтурний газовий котел Ferroli, лічильник на воду та газ, лічильник на світло день/ніч. Дуже економні комунальні платежі. У кроковому доступі школи, садок №64, Міський палац культури. Гарна транспортна розвязка. Поруч супермаркети "АТБ", "Екомаркет". Продаж з технікою та меблями. Увійти та жити!

Новий будинок!1-кімн.кв. вул.Старобілоуська  Автономне опалення 39.2м2

2 кім квартира в новому будинку по вул. Старобілоуська Теплий цегляний будинок. Автономне опалення - двухконтурний газовий котел. Лічильники абсолютно на все - вода, газ, електрика. Загальна площа 68.9м. Кухня 9.8 м з виходам на великий балкон. Дві окремі кімнати по 23.4м та 16.9 м. Сан вузол сумісний. Квартира з ремонтом. Рівні стіни та стеля, на підлозі кахель та ламінат. Встановлені якісні міжкімнатні двері. М/п вікна. Сан вузол в кахелі. Є душова кабіна. Залишається пральна машина. На кухні та в кімнатах залишаються меблі та техніка ( холодильник, газова плита, пральна машина та телевізор). Поряд з будинком дитячий майданчик, продуктові магазини, дитячий садочок, спорт зала, зупинка міського транспорту. Підходить під програму єВідновлення ( житловий сертифікат). Телефонуйте та домовимось про перегляд.

2кім квартира в новому будинку по вул. Старобілоуська

Географія Чернігів