Продам однокімнатну квартиру загальною площею 53 м2. Просторий коридор 4 м2, суміжний санвузол 4.5 м2. Велика кухня-студія 15 м2 та спальня 20 м2. З кухні та кімнати є вихід на засклені лоджії. Вид на подвіря та місто. Комплекс під охороною та відеоспостереженням. Розвинена транспортна розвязка. Все необхідне для життя у кроковій доступності. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 190331

Спортивная улица, 6, Киевский, Одесса, Одесская 42000.0 USD

71671 Продаю квартиру уникальной планировки, (легко перепланируется в евродвушку). Расположена на 15 этаже, торцевая. Состояние квартиры под чистовую отделку. Лоджия застеклена. Также есть готовый дизайн план с полным альбомом чертежей. Красивый зелёный внутренний двор, детская игровая площадка, развитая инфраструктура. Рядом, в пешей доступности, Метро, Эпицентр, оптовый рынок, аптека, поликлиника, стоматолог, продуктовый, булочная, почтомат Новой Почты, кафе и многое другое. В доме установлено 2 скоростных лифта (пассажирский и грузовой). Грузовой лифт доезжает до паркинга. Круглосуточная охрана. Видеонаблюдение. Очень красивые парадные. Вход в дом по ключу, домофону или с помощью мобильного приложения.

Спортивная улица, 3/4, Одесса, Одесская 41000.0 USD

В продаже квартира с современным ремонтом, новой мебелью и техникой. Все новое и качественное. Эргономичная планировка, большая терраса на всю квартиру с видом на море! В квартире никто не жил, показы в удобное для вас время.

Спортивная улица, 3/4, Киевский, Одесса, Одесская 49000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ID 150321. В срочной продаже квартира по супер цене! 709 $/кв. м  в сданном доме в ЖК "Таировские Сады" Квартира расположена на 15-ом этаже. Из кухни выход на остекленную лоджию. Состояние от строителей- стяжка пола, радиаторы установлены,   качественные окна  бронированная дверь. Звоните, не упустите свой шанс!

Спортивная улица, 3/1, Приморский, Одесса, Одесская 30500.0 USD

ID 150424. В продаже 1 комнатная квартира в Таировских Садах.  В сданном доме на 9 этаже. Квартира от строителей. Общая площадь 39.3м.кв. В комплексе есть абсолютно все для комфортного проживания видеонаблюдение 24/7, подземный паркинг, большая закрытая территория без машин, детская площадка. Оперативный показ.

Спортивная улица, 3, Киевский, Одесса, Одесская 30000.0 USD

ID 150346. Предлагается к продаже апартаменты на первой линии моря! ЖМ Совиньон- 1 Жилой Комплекс "AURORA" Апартаменты расположены на 4 этаже, 4-х этажного комплекса, с выходом на открытую террасу и прямым видом на море Общая площадь: 60 кв м Кухня- гостиная 25 м2, с выходом на террасу, отдельная спальня с открытым балконом, гардеробная и с/у с душевой  Выполнен дорогой ремонт в светлых тонах, электро отопление, теплые полы, качественная гидроизоляция, Автоматические роллеты на окнах Мебель Calligaris, техника Miele, сантехника Villeroy Boch Полностью укомплектована для комфортного проживания Комплекс расположен на первой линии моря, с прямым выходом на пляж, закрытая территория, свободная парковка для жильцов, на территории комплекса есть бассейн и ресторан отличный вариант для инвестиций, звони!

Спортивная улица, 2, Приморский, Одесса, Одесская 160000.0 USD

ID 150355. В продаже Евродвушка в Таировских Садах Дом сдан Состояние - от строителей Современная планировка. Панорамное остекление, застекленный балкон.  Квартира дворовая. СПС ЗВОНИТЕ!

Спортивная улица, 3/1, Киевский, Одесса, Одесская 41000.0 USD

Терміновий продаж 2 кімнатної квартири на Таїрова 50 кв.м. 11-й поверх Окремі кімнати Простора кухня Закрита територія Цілодобова охорона, відеоспостереження Меблі та техніка входять у ціну Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-767-366-DR.

Спортивная улица, 10, Совиньон, Одесса, Одесская 36000.0 USD

Продам в Одесі 1-кімнатну квартиру в новому будинку. Квартира розташована на 13 поверсі 24-х поверхового будинку. Загальна площа 42 м2, жила 18 м2, кухня 12 м2. Правильне планування. Санвузол спільний 4м2. Лоджія з кухні з панорамним склінням, просторий хол, 2 ліфти. Поруч: садок, школа, супермаркет. Зручна транспортна розвязка, близькість до моря. Ідеальний варіант як під бізнес, так і для постійного проживання. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 201430

Спортивная улица, 93/5, Киевский, Одесса, Одесская 33500.0 USD

Код об`єкта: 329967. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%У продажу 1 кімнатна квартира в затребуваному Житловому Комплексі Київського району "Таїровські Сади".Квартира з незакінченим ремонтом, було зроблено розведення електрики та сантехніки, оштукатурено стіни, виконано облицювання санвузла та фартуха на кухні. Також закуплено необхідні будівельні матеріали.Квартира покращеного планування, простора кухня-вітальня загальної площі 17 м.кв, та простора спальня 17.8 м.кв. Загальна площа 43, 5 м. кв., дуже світла квартира з панорамним склінням. З вікон відкривається чудовий краєвид.Двір упорядкований і повністю закритий від зайвих і машин. Доглянута прибудинкова територія. Комплекс охороняється, є дитячі майданчики та зони відпочинку. У будинку є генератор, тому у разі відключення світла ліфт працює, зони загального користування висвітлюються.Телефонуйте, я маю що вам запропонувати!

Спортивная улица, 3/3, Киевский, Одесса, Одесская 40000.0 USD

Житлові комплекси у Одеса

Код об`єкта: 329612. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%Велика квартира у ЖК "Таїровські Сади"!Будинок зданий. Відмінне планування, простора кухня-їдальня та спальня.Стан квартири після будівельників, що дозволить зробити все на ваш смак.Упорядкована прибудинкова територія. Чудова інфраструктура.У новому та дуже гарному мікрорайоні передбачено все для комфортного життя:-паркінг- своя школа та дитячий садок;- дитячі майданчики, футбольне та волейбольне поле;- торговий центр;- Закриті від машин двори;- Майданчик для вигулу собак;- територія, що охороняється;- велосипедні доріжки;- експлуатовані дахи;- бульвар для прогулянок.Телефонуйте, оперативно організуємо показ!

Спортивная улица, 3/4, Киевский, Одесса, Одесская 31500.0 USD

Продається квартира в ЖК "Таїровські Сади". Ідеальний вибір для пари. Квартира з виконаним ремонтом, обставлена меблями та оснащена технікою. Відмінне місце розташування в чудовому районі. Розташована на 9 поверсі 19 поверхового будинку. Не пропустіть можливість придбати це чудове житло! Звяжіться з нами зараз, щоб дізнатися більше і організувати перегляд!

Спортивная улица, 3/3, Одесса, Одесская 45000.0 USD

Код об`єкта: 329162. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%, єВідновленняОднокімнатна квартира з кухнею студією в новому ЖК Таїровські Сади.Квартира зі зручним плануванням: окрема велика спальня з виходом на засклений балкон, кухня студія, суміжний санвузол.Вид на подвір`я та зона відпочинку.Квартира повністю вся укомплектована якісними та сучасними меблями та технікою, при необхідності можна зайти та одразу жити.Ідеальне рішення дою життя або вкладення в орендний бізнес.Розвинена інфраструктура та транспортна розв`язка, житловий комплекс зі швидкісними ліфтами, озелененими парадними із зоною очікування, є паркінг.Телефонуйте, розглядають продаж по держ. Програмам.

Спортивная улица, 3/1, Киевский, Одесса, Одесская 47500.0 USD

Код об`єкта: 328732. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%, єОселя 7%, єВідновленняПідходить під усі державні програми Єоселя, 280, 600.1-кімнатна квартира в ЖК "Таїровські Сади".Будинок введено в експлуатацію, оформлено право власності.Квартира правильного планування з просторою кухнею-вітальнею, кімнатою та балконом.Стан від будівельників: підлога стяжка, стіни не оштукатурені, радіатори опалення, металопластикові вікна, нові броньовані двері.Усі комунікації заведено у квартиру.Будинок повністю автономний. Вхідна група з прекрасним, сучасним ремонтом. Упорядкована прибудинкова територія. Охорона. Паркінг.Розвинена інфраструктура. Супермаркети, магазини, школи та сади все поряд.Телефонуйте!

Спортивная улица, 35, Киевский, Одесса, Одесская 40000.0 USD

У продажу ексклюзивна квартира в сданом комплексі на Таїрова. Квартира має 2 рівня і терасу на даху. поверх 23-24-25 Площа 1 рівня 63.2м. є: передпокій зона зі сходами на 2-й рівень; велика кухня студія 32м; гостьова спальня 12м; 2 роздільних санвузла; лоджія з панорамним склінням. Площа 2 рівня 64 метра. є: передпокій зона; 2 великих спальних кімнати; в 1 сладьте велика гардеробна 6м; друга окрема гардеробна 6м; Відкритий балкон через всю квартиру, довжиною 10м; великий санвузол. 3 рівень вважається терасою. Ви можете облагородити її як забажаєте. Загальна площа 52м. Ах да, на терасі взагалі можна влаштує chill-зону з лежаками. Є можливість оформити розстрочку без подорожчання на 2 роки. Будинок зданий, перегляд квартири за попереднім записом. Звязок через будь-який зручний месенджер або по телефону:

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 118725.0 USD

Код обєкта 257070. АН Атланта.Однокімнатна квартира з кухнеюстудією в ЖК Таїровські Сади на Таїрово.Складається їх кухністудії з виходом на відкритий панорамний балкон окремої спальні і санвузол з ванною. Упорядкована та озеленена прибудинкова територія з дитячими спортивними майданчиками та зонами відпочинку. Є гостьовий та підземний паркінг. Гарне розташування У пішій доступності ринок супермаркети Епіцентр та Метро школи Вам покази у зручний час

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 41500.0 USD

Продам світлу простору квартиру в новому будинку з великою кухнею-вітальнею в Київському районі міста. Комунікації центральні, є накопичувальні баки, генератори. Відмінна інфраструктура

Спортивная улица, 3/3, Таирова, Одесса, Одесская 35500.0 USD

Простора 2 кімнатна квартира з величезною кухнею в 20м. Балкон. Роздільний санвузол. Розстрочка до 5 років з мінімальний першим внеском.

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 55782.0 USD

Красива квартира в новому будинку на Таїрова. Квартира південна з панорамою. Виконано якісний ремонт. Вбудована кухня з дорогими фасадами, індукційна варильна поверхня Bosch, духова шафа Bosch, витяжка, холодильник, сантехніка європейських брендів. Оздоблення квартири іспанська, італійська плитка. Гідна квартира в комфортному комплексі. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 175914

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 56000.0 USD

У продажі трикімнатна квартира в новому зданому будинку. Простора кухня 19 кв.м та 3 спальні. Дві лоджії. Квартира двостороння, з гарним видом на місто. Гарні дизайнерськи оформлені холи та зони відпочинку. Територія під цілодобовою охороною. Гарна розвинена інфраструктура. Видовий поверх. Телефонуйте!

Спортивная улица, 3/5, Киевский, Одесса, Одесская 66000.0 USD

Дом сдан, заселен. Панорамное остекление, установлен радиатор, выведены розетки). Капремонт делали для себя, осталось покрасить стены или поклеить обои, установить двери, розетки, плинтуса, натянуть потолок. Куплен унитаз и душевая кабина. Новый жилой комплекс, подземный паркинг(используется как бомбоубежище). Контроль доступа, видеонаблюдение, закрытый двор без авто.

Спортивна вулиця, 2, Таирова, Одесса, Одесская 38000.0 USD

Закрито територію, що охороняється, автономне опалення, підземний паркінг. Якісні металопластикові вікна з видом на затишний двір, світла, простора квартира. Відмінна транспортна розвязка, ТЦ, ринок все у пішій доступності.

Спортивная улица, 3/5, Киевский, Одесса, Одесская 26000.0 USD

ID 146204. Таировские сады» территориально расположены в одном из самых развитых районов Одессы Киевском. В шаговой доступности от микрорайона находятся крупнейший строительно-хозяйственный гипермаркет «Эпицентр K» и розничный супермаркет METRO Cash&Carry.; Всего в 10 минутах езды от «Таировских садов» расположен современный торгово-развлекательный комплекс CityCenter. Буквально в 15 минутах езды от микрорайона находятся

Спортивная улица, 3/2, Киевский, Одесса, Одесская 65000.0 USD

У продажу чудова однокімнатна квартира в новому зданому будинку на Таїрове. Стан від будівельників. Виконано стяжку підлоги, якісні металопластикові вікна та броньовані двері. Правильне планування квартири. Східний бік. Гарні холи, доглянута прибудинкова територія із зонами відпочинку та магазинчиками. Підземний паркінг. Гарна транспортна розвязка. ID:183619

Спортивная улица, 3/3, Киевский, Одесса, Одесская 28500.0 USD
1 - 24 з 48 результатів