‼️Терміновий продаж‼️Без комісії для покупця. Такої ціни в Жк Уютний Квартал не було і не буде‼️ Стильна, нова квартира з панорамним видом. Яскравий сумісний санвузл. В квартирі індивідуальне опалення, яке порадує Вас низькими комунальними платежами. Територія ЖК озеленна, знаходиться під відеоспостереженням. Телефонуйте для перегляду

Героїв Небесної Сотні просп., 18/22

Терміново продається квартира в сучасному ЖК"Петрівський квартал"- комплекс з закритою територією , з прогулочними доріжками, зонами відпочинку, дитячими та спортивними майданчиками. Квартира заг.пл.31,8 . В квартрі зроблено якісний сучасний ремонт. Повністю облаштована меблями та побутовою технікою. При продажу залишається усе

можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 105/2

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

єОселя, ПОСТАНОВИ, МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ Зваблива дворівнева квартира з ідеальним плануванням і стильним дизайном! На першому поверсі вас зустрічає простора вхідна група, яка відчиняє двері до вашого нового дому. Окрема кімната площею 15м2 ідеально підходить як для спальні, робочого кабінету або гостьової кімнати. Кухня площею 18.4м2 здатна вмістити всю вашу кулінарну майстерність, а вітальня площею 17.4м2 створює затишну обстановку для відпочинку та розваг. Перший поверх також має гостовий санвузол з душовою кабіною площею 4.3м2, і додатковий гостовий санвузол площею 1.6м2, що забезпечує комфорт вашим гостям. На другому поверсі вас очікує справжня розкіш. Величезна ванна кімната площею 15.3м2, дитяча кімната, 2 гардеробні кімнати, пральна кімната та господарська кімната - все це створює ідеальний простір для сімейного життя. Та найголовніше - ніяких сусідів зверху! Ви маєте повну приватність і тишу. Квартира відзначається дизайнерським ремонтом з використанням найкращих матеріалів, що забезпечує Вам естетичне задоволення та довговічність. Ціна цього житла - всього 130.000 доларів. Не упустіть свій шанс на купівлю ідеальної квартири!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Райдужна вул., 90
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж квартири від забудовника, без %. Планове введення в експлуатацію орієнтовно літом.24р Затишне Жк закритого типу, під охороною. На території присутні школи, дитячі садочки, поліклініка, паркінг надземного типу, фонтан, магазини, дитячі майданчики, мініозера. Біля центрального виїзду є зупинка (200-300м). Територія дуже озеленина ялинками, декоративними деревами, кущами. Територія підтримується завжди в чистоті. Гарний дизайн домів кофейного відтінку. Присутня послуга ЄОселя для домів, що здані в експлуатацію.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 48

❗️Терміновий продаж у звʼязку з від"їздом закордон, з ремонтом, меблями і технікою❗️ 51.900S 40M2 Софіївська Борщаговка. ЖК Волошковий. Простора, зручна, знаходиться на 5 з 5 поверхового будинку. Дім теплий, заселений! Індивідуальне газове опалення. Комплектація квартири -Диван-шафа -облаштований санвузол -є пральна машина, холодильник, -стіл та стільці - Балкон, що не мало важливо - багато простору та відмінна атмосфера. Хороша транспортна розвязка біля комплексу зупинка маршрутки 904. До кільцевої дороги 200 метрів. 15 хв. їзди і Ви біля метро Академмістечко, Іподром, ВДНГ, Святошин, Теремки Територія будинку Жк Волошковий повністю під відеоспостереженням закрита з красивим дизайном зелених ландшафтів. Класні дитячі майданчики, школа, садок. Розвинута інфраструктура. У пішій доступності велика кількість магазинів, АТБ, ФОРА, СІЛЬПО, ательє, нова та укр пошти, мед клініка Добробут, салони краси, ресторани, кафе, Фітнес центр Софія та багато іншого.

Волошкова вул., 30

Продаж 3-х кімнатної 2-х рівневої квартири, загальною площею: 98.3 м2 з ремонтом у ЖК Софія Сіті від Мартинова, вул. Лесі Українки. Квартира знаходиться в затишному ЖК, зроблений ремонт, утеплені міжкімнатні стіни 40 см, тихий двір і тепло взимку. Ціна за комуналку нижче середнього. На першому поверсі велика кімната з балконом, санвузол душ з туалетом, шафа купе, велика кухня з балконом, сходи вироблені з дерева (смерека). На другому поверсі містка гардеробна, дві спальні, туалет і ванна кімната. Всі матеріали екологічно чисті. Дуже хороші сусіди що немало важливо для спокійного життя. Зелена територія з охороною та відеоспостереженням. Більшість меблів залишається. Інфраструктура: Є все для спокійного життя. Дитячі майданчики, магазини (Сільпо, АТБ, Фора), аптеки, лікарні, пункти банку і нової пошти, багато затишних кафе, EVA, заправка ОККО, спортивний клуб, ресторани, Церква. Транспортна розвязка: -15 хв їзди до метро Академмістечко. - 7 хв пішки до автобусної зупинки.

Лесі Українки вул., 11

‼️ЦІНА ЗНИЖЕНА ‼️ Терміновий продаж! Квартира з ремонтом по ціні без ремонту ‼️ Жк Софія Резиденс 40 m2 Квартира з меблями та технікою все залишається Ексклюзивний варіант У квартирі виконаний ремонт. Є всі необхідні меблі та техніка. Квартира розташована на комфортному 1 поверсі, всі комунікації запущені Телефонуйте

Мартинова просп., 8

‼️Без комісії для покупця‼️Найкраща пропозиція‼️ Шикарна однокімнатна квартира з авторським ремонтом в ЖК Софія Клубний від Мартинова! Квартира повністю укомплектована та готова до заселення. Простора кімната із зручним ліжком та гардеробом. Затишний хол Стильна, продумана кухня з панорамним видом. Стильний сумісний санвузл. В квартирі індивідуальне опалення,водяний підігрів полу в санвузлі,яке порадує Вас низькими комунальними платежами. Телефонуйте

Клубна, 10

До вашої уваги пропонується чудова квартира , з сучасним ремонтом , який зроблено із якісних матеріалів. Ваша майбутня оселя , знаходиться у найпопулярнішим ЖК у передмісті Києва- ЖК Софія. Власна інфраструктура просто вражає. У пішій доступності є абсолютно всі можливі заклади для потреби мешканців. Школа, дитсадок, ресторан, спортзал, салон краси, барбершоп,бутіки одягу, продуктові магазини, супермаркети, розважальні ТРЦ- і все це в радіусі 800м. Квартира розташована на 7 поверсі, з вікон якої, можна побачити сердце ЖК Софії- центральну паркову алею. Зроблений якісний ремонт , з якісних матеріалів. Тепла підлога абсолютно по всій квартирі Все робилось для себе. Зроблено невелике перепланування, окрім кухні, зʼявилась ТВ-зона. Також , є спальна кімната, з великим ліжком і місцем для кабінету. Готові співпрацювати з різними держпрограмами, в тому числі Єоселя. По всім питанням, звертайтесь по номеру, буду радий вам допомогти. P.S. Ціна вказана разом з усіма витратами, під ключ!!!

можливий продаж по єОселя
Братська вул., 24

Терміново!!!! Єоселя під 3%, 7%. Пропонується квартира в мальовничому житловому комплексі " Київський маєток" за адресою: вул. Бишівська, 14 А.. Комплекс закритого типу, на території якого є дитячий садочок, кавярні, дитячі майданчики, салони краси, продуктові магазинчики. Поруч супермаркети, Новус, АТБ, Фора, Сільпо. Зупинка транспорту , який курсує до метро Академмістечко, Житомирська.

можливий продаж по єОселя
Бишівська вул., 14 А

Продаж 2-кімнатноі квартири в сучасному ЖкБарселона. В квартирі: 2 окремі спальні, велика кухня с лоджію виходом на відкритий балкон, санвузол та гардеробна зі всіма комунікаціями щоб зробити другим санвузол. Квартира оснащена всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання вашої родини. Так як це останній поверх, в квартирі є камін. В самому закритому комплексі є: дитячій майданчик, магазини, кафе, салони краси. Поруч є великі супер маркети, школи, парки, дитячі садки.

Петровська вул., 1

Продаж двокімнатної квартири на Софіївській Борщагівці в ЖК Софіївська Слобідка, адреса - вулиця Івана Франка 6, будинок збудовано у 2013 році. 3 поверх з 12 Загальна площа 61,3м2, кухня - 12м2 Повністю мебльована квартира (за виключенням холодильника, телевізора і пралки, це власники забирають), встановлені нові кондиціонери, зроблений якісний ремонт, в квартирі багато часу ніхто не проживав, тому стан дуже хороший. Прописаних немає. Окрема кухня, вітальня, спальня з виділеною зоною для робочого місця та сумісний санвузол. Також є дві лоджії. Вікна виходять на дві сторони. В сторону Вишневого і у двір. Поблизу є вся інфраструктура, супермаркети, магазини, ресторани, аптеки, дитячі садочки, школи, також поруч з будинком транспортні зупинки. Квартиру варто бачити на власні очі, тому запрошуємо Вас на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Івана Франка вул., 6

*Без %. Рассмотрим еОселя, гос программы, сертификаты . ЖК "Софиевская сфера", пр.Героев Небесной сотни, д. 26/17 , 6/10 эт. Дом 2020 год * Панорамные окна в пол. Вид с окон- на аллею с детской площадкой и зоной отдыха. * Квартира с ремонтом , полностью укомплектована мебелью( встроенная кухня, шкаф купе, 2х сп. диван и кровать 1.5 сп., шкаф в коридоре) и техникой. Заходи и живи. * 2х конт. газовый котел, счетчики - газ, свет и вода. Закрытая территория, охрана, видеонаблюдение. * Рядом есть всё - для комфортного проживания ! Развита инфраструктура: супермаркеты - Траш, 2 Сильпо, Новус , 2 АТБ, Фора, ТРЦ Европарк, Sofia mall и Маеток, кофейни, рестораны, кафе, аптеки, спортзалы, бассейн и т.д.. Каждое воскресенье - Ярмарка cо свежими и домашними продуктами! В пешей доступности - парк. *м. Академгородок и м. Теремки - 20 минут транспортом, машиной до Окружной 3.5 км - и Вы в Киеве. *Звоните, записывайтесь на просмотр! Более детальная информация по телефону! *Док-ты на квартиру - договор купли-продажи, регистрация и техпаспорт. * Возможен обмен на 2х комнатную. Готовая инвестиция, как для жизни , также под арендный бизнес!

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 26/17

Продається шикарна смарт-квартира в ЖК Оксамитовий по вулиці Січова 23. Квартира знаходиться в цокольному поверсі. Переведена в житлове приміщення (документи зроблені). В квартирі автономне електро опалення, тому квартира дуже тепла, всі страхи з приводу цокольного поверху відпадають. В квартирі зроблений якісний, стильний ремонт. Все що в квартирі (на фото) залишається майбутньому власнику. Є все необхідне для проживання однієї особи або маленької сімї. Сосіди тихі, дружелюбні, ремонти зробили, тому шуму не будет. Якісні броньовані двері. Хороша локація. Виїзд по вулиці Соборна на Київ в одну сторону і по Шалімова на Петропавлівську Борщагівку в іншу сторону. Зручне місцерозташування. Поруч з будинком дитячий майданчик. На території комплексу є магазини, супермаркет Фора, АТБ, кавярні, аптеки і багато іншого. Поруч торгівельний центр Львівський Маєток, пологовий будинок. Зупинка під будинком, 4км в Київ, метро 15хв. Поруч найкраще місце відпочинку Парк "Софіївський Квартал". Є відео квартири - надішлю у приватне повідомлення, але навіть воно не передасть атмосферу затишку цієї квартири. Тому запрошую на перегляд, все побачити на власні очі.

Січова, 23

Продам 3х кім кв в ЖК Львівський маєток! 15хв маршруткою до Академмістечка, 20 хв до м. Теремки! Право власності більше 3 р! Розглянемо Є оселя, Є відновлення та решту державних програм! Чудове планування, на дві сторони- захід і схід! Прекрасний вид з вікна- атмосферно! Новий сучасний ремонт! Площа 69/ 41/ 12, 8 пов з 10 Ліфт Домофон Прямі договора по комунальним Індивідуальне газове опалення Будинок цегляний утеплений Інфраструктура « Місто в місті» Декілька супермаркетів, школи, садочки, фітнес, басейн, цифровий кінотеатр, щонеділі продовольчий та промисловий ринок, єдиний в локаціі ліс, ходить шкільний автобус Запрошуємо на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
проспект героїв небесної сотні, 30/2

Продам світлу та затишну 1 кмнатну квартиру Софіївський провулок 15,будинок 2013 року,43.2,/17/10,5 поверх 5 поверхового будинку,склопакети,в квартирі зроблен космітиний ремонт,сучасна плитка в санвузлі,душова кабина кондиціонер,вбудована кухня.також є шафи купе.

Софіївський пров., 15

До Вашої уваги, чудова, яскрава квартира з цікавим і зручним плануванням в ЖК Софія сіті. - загальна площа 40 м2, окрема спальна кімната, простора кухня + кабінет. - ремонт виконаний з якісних матеріалів в нейтральних тонах. - укомплектована всім необхідним, комбінована варильна поверхня, посудомийна машина, пральна, телевізори, кондиціонер, духова шафа, сигналізація. Максимально затишна атмосфера. Розвинена інфраструктура, поряд гімназія, приватні садочки, супермаркети, різноманітні магазини, кафе, ресторани, виїзд максимально близько до Кільцевої дороги.

можливий продаж по єОселя
Братська вул., 12

На продаж пропонується простора 1-к квартира з лоджією ЖК «Київський маєток» вулиця Затишна 4. Продаж без комісії для покупця, право власності більше 3-х років. Про квартиру: • Загальна площа 42 м2 • Квартира має кімнату, кухню, санвузол, гардероб, засклену лоджію. • Продається з меблями та технікою. • Право власності більше 3-х років. Про житловий комплекс: • ЖК в центрі Софіївської Борщагівки. • Має охорону з шлагбаумом. • Огорожений по периметру. • На території комплексу є дитячі майданчики, та різні заклади. У пішій доступності знаходяться: ТЦ «Маєток», ТЦ «Софія Мол», Новус, Фора, клініка Адоніс та інші необхідні заклади

можливий продаж по єОселя
затишна, 4

* ЖК "Львівський маєток", пр. Героїв Небесної сотні, буд. 28/2, 2/10 пов. Документам понад 3 роки. * Квартира після будівельників: поштукатурені стіни, розведенна електрика, радіатори опалення, підлога - стяжка, бронедвері. 2х контурний газовий котел, лічильники - газ, електрика та вода. *Двостороннє планування. Висота стелі 2.75м. Під Ваш проект дизайн. Дитячі майданчики . * Поруч є все - для комфортного проживання! Розвинена інфраструктура: багато різних магазинів, кафе, кавярні, ресторани, аптеки, Сільпо, Новус, АТБ, Фора, ТРЦ Sofia mall та Львівський Маєток, спортзали тощо. Кожної неділі - Ярмарок зі свіжими та домашніми продуктами! У пішій доступності – парк. *м. Академмістечко та м. Теремки – 20 хвилин транспортом, машиною до Окружної 3.5 км – і Ви у Києві. *Дзвоніть, записуйтесь на перегляд! Детальніша інформація по телефону! *Док-ти на квартиру - договір купівлі-продажу, реєстрація та техпаспорт.

Героїв Небесної Сотні просп., 28/2

Продам 2-х кім. квартиру Соф. Борщагівка ЖК "СОФіЯ", вул. Боголюбова, 8 Будинок, теплий, цегляний, введений в експлуатацію в 2012 році, 4-й квартал. Житловий комплекс евро рівня. Приватна охорона у ЖК, відеонагляд Зручний підїзд, два ліфти, один вантажний Денний/нічний режим електролічильника Два великих балкона Бойлер на 80 літрів Меблі та техніка входять у вартість кв. Поруч знаходяться продуктові магазини "Сільпо" , "Фора", "АТБ" (5 хв. пішки) Також поруч "Нова Пошта" , фітнес клуб з басейном "Софія Спорт", різні кафе, аптеки і все що потрібно для комфортного проживання, не виїзджаючи з району ЖК. По суботах поруч з будинком, проводиться ринок-ярмарок Поруч зупинки маршруток в сторону просп. Перемоги та в сторону Теремків На вулиці багото різних дитячих майданчиків та спортивних майданчиків: міні футбол, волейбол, теніс, баскетбол Зручний виїзд на Велику Кільцеву дорогу, а там поряд "Столичний ринок", "Епіцентр", ТРЦ "Республіка", NOVUS, АШАН та інш. станція метро "Житомирьска" - 6 км. , "Теремки" - 7 км. Швидкісний трамвай (станція "вул.Григоровича-Барського" - 2 км. Поряд поліклініка, школа, дитячий садок Готовиі оформити продаж через програми іпотеки. ПРОПИСАНИХ НЕМАЄ!

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 8

Запрошуємо ознайомитися з цією чудовою пропозицією! Продається просторна квартира в житловому комплексі "Стожар", що розташований у затишному та тихому районі. Це ідеальне місце для спокійного та комфортного життя, особливо для тих, хто цінує зручність та близькість до всіх необхідних сервісів. Основні переваги: Простора та затишна квартира. Якісне будівництво з використанням найсучасніших матеріалів. Ідеальне розташування - поруч з супермаркетом, школою та садком. Можливість продажу під єдиний обєкт соціального житла.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 13б

Без % Продаж трьох кімнатної квартири в ЖК Затишний квартал / Уютний Квартал Софіївська Борщагівка, пр-т. Героїв Небесної Сотні 16/9 Квартира у два рівні загальною площею 120м2, житлова 55 м2, кухня 25м2 Поверх: 10 та 11 (вантажно-пасажирський ліфт) Будинок введений в експлуатацію, є право власності, податки включено у вартість. Готові до безготівкового розрахунку. У квартири вдале планування з видом на центральну алею комплексу. Перший поверх: кухня-вітальня, гостьова спальня, балкон, санвузол. Другий поверх: дві спальні, санвузол, балкон, гардеробна. Зроблено частковий ремонт: якісно розведено всю електрику із встановленням нових автоматів, розведено сантехніку (готово до підключення). Зроблено всі гіпсові роботи, у санвузлах підключені та зашиті всі інсталяції, стіни відштукатурені під плитку (материали для укладення плитки вже придбані та залишаються для нового власника). Балкон другого поверху засклено, зроблено штроби під встановлення кондиціонеру із закладкою магістралей. Встановлено та підключено газовий двохконтурний котел. У пішій доступності: магазини та супермаркети (Novus, АТБ, Траш, Сільпо), Укрпошта, Нова Пошта, аптека, кліника, школа, садок, дитячі гуртки та спорткомплекс на території ЖК Зручне транспортне сполучення, територія ЖК закрита та під цілодобовою охороною, безкоштовна парковка та гостьовий паркінг, зарядка для електромобілів. На першому поверсі кожного будинку безліч магазинів та кафе, садочок. Без % комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 16/9

Вашій увазі пропонується світла та простора 1-кімнатна квартира 44 м.кв в ЖК "Львівський маєток", розташований на Софіївській Борщагівці вул. Райдужна, 137. єОселя! Документам більше 3-х років, переоформлення для Покупця 1% податки! Квартира має сучасний ремонт, виконаний з використанням якісних матеріалів. Унікальні особливості планування включають простору кухню-вітальню, затишний коридор та світлу спальню з великими вікнами. Квартира обладнана автономним опаленням, двоконтурним котлом, тепла підлога по всьому периметру квартири, кондиціонер, вмістка гардеробна. Також є просторий тамбур на дві квартири. Інфраструктура навколо будинку забезпечує зручність мешканцям: продуктові маркети, фітнес-центри, новий державний садочок, неподалік школа, зупинка транспорту, аптеки і магазини знаходяться поруч. До метро Академмістечко 20 хв на транспорті. Маршрутки їздять кожні 3 хв. Відеооголяд скину в особисті. Телефонуйте! Перегляд у зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Райдужна вул., 137

Софіївська Борщагівка ЖК Софія, вул. Миру, 30 3 кімнати, 2 с/в, 2 гардеробні 109/69/17., поверх 10-11/11 2-рівневий пентхаус Ремонт 2022 року "ніхто не жив" Вітальня, санвузли та загальна площа - плитка з водяним підігрівом,спальні - радіатори. По всій квартирі розводка під професійну акустику, окрема розводка для інтернету. Кондиціонери, багаторівневе освітлення,відео-спостереження в парадному. З повагою Антон 0964220777

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 30
1 - 24 з 1 798 результатів

Продаж житла в Софіївській Борщагівці – пропозиції з нерухомості практично в Києві, адже більшість киян це невелике селище вже давно вважає столичною територією. Зараз цю місцевість активно забудовують новобудовами, однак і вторинний ринок готовий запропонувати покупцям безліч цікавих і вигідних варіантів житла.

Продаж квартир у Софіївській Борщагівці на вторинному ринку - ціни та інші особливості

Незважаючи на той факт, що цей населений пункт практично межує з Києвом, вартість житла тут все ж значно нижча за столичну, що дозволяє придбати квартиру зі 100% передоплатою, в кредит або ж з розтермінуванням на найпривабливіших умовах.

Збираючись дешево купити квартиру в Софіївській Борщагівці, варто пам’ятати про те, що цей населений пункт все ж не надто великий і відрізняється від міст. Звісно, в центрі селища є магазини, банки, кафе та інші заклади з надання різного роду послуг, але для жителя столиці, якого зацікавили квартири Софіївської Борщагівки, цього, можливо, буде недостатньо й спочатку може відчуватися деякий дискомфорт.

З кожним роком колись невелике село стає все комфортнішим і зручнішим для життя. Завдяки будівництву нових сучасних житлових комплексів розвивається й інфраструктура. Однак селище досі зберігає ту особливу чарівність передмістя. Завдяки цьому для більшості з тих, хто збирається купити однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні чи 4-кімнатні квартири в зданій новобудові в розстрочку від забудовника чи на вторинному ринку у господаря, Софіївська Борщагівка стане найпривабливішим місцем.

Для тих, хто планує недорого купити житло в Софіївській Борщагівці на вторинному ринку, вкрай важлива його вдала транспортна доступність. Той факт, що буквально через територію цього населеного пункту проходить Кільцева дорога, гарантує можливість швидко потрапити в будь-яку частину Києва, а до найближчих станцій метро, якими є «Теремки», «Академмістечко», «Іподром», не більше 10-15 хвилин їзди.

Знайти в одному місці всі оголошення, в яких пропонується терміновий продаж квартир у Софіївській Борщагівці, вторинне житло з ремонтом чи новобудова від власника, можна на сторінках нашого пошукового ресурсу. На ЛУН зібрані з інших сайтів тільки ті оголошення з фото та описом (площа вітальні й спальні, поверх, планування квартири, вартість та ін.), що відповідають певним критеріям. Така можливість дозволить побачити тільки потрібні дані та відсіяти все зайве. Цей найшвидший, найпростіший і абсолютно безкоштовний спосіб отримання потрібної інформації надає шанс купити житло в Софіївській Борщагівці без посередників і по доступній ціні та якомога швидше наблизитися до моменту укладання договору купівлі-продажу нерухомості з хазяїном квартири.