Пропонуємо гідний варіант житла в Центрі міста! Вул. Серьожникова, 3 Тихий дворик в двох хвилинах від Валу, скверу Богдана Хмельницького, алеї. Поверх - 3/5 (не кутова) Загальна площа - 46 м2 Дві кімнати - 17,3 м2 та 13,7 м2 Кухня - 5,7 м2 Суміжний санвузол. Засклений балкон. Охайний стан квартири. Свіжий косметичний ремонт. М/п вікна (окрім балкону). Частково натяжна стеля. Меблі і техніка частково залишаються у вартість. Є газова колонка (гаряча вода буде завжди) Лічильники на світло, воду та газ. Дуже гарна локація будинку, яка не потребує реклами. Більшість принад міста, заради яких приїжджають відвідувачі з віддалених куточків, у вас в пішій доступності. Розглянемо продаж під Сертифікат Є-Відновлення. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Сережнікова вул., 3

Ексклюзивна, 2-х кімнатна квартира можна під КОМЕРЦІЮ, Серьожнікова.7 Красива 2-х кімнатна квартира в історичному Центрі міста Біля парку Богдана Хмельницького, Валу і Красної площі Переваги: 1. Червона лінія, чудова локація для комерції 2. Знаходиться на першому поверсі 5-ти поверхового будинку 3. Ремонт, в передпокої плитка у кімнатах ліноліум, шпалери, с/в в кафелі; 4. Вбудована кухня, лічильники на світло (поміняна проводка) і газ; 5. Стан гарний, можна зробити ремонт вашої мрії Дзвоніть в зручний для вас час, з радістю організую показ

Сережнікова вул., 7

Продається двокімнатна квартира в Чернігові, будинок знаходиться в самому серці міста, район ВАЛу, по вул. Борисоглібська (Сєрьожнікова), 3. Розташована запропонована квартира на суперовому 2-му поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа складає 44м2. Квартира в житловому стані, без ремонту, з балконом. Є чудова можливість зробити перепланування, та тим самим збільшити кухню і санвузол. Вас також не залишить байдужими ідеальне місце розташування будинку! Це самий центр міста, поруч Красна площа, Вал, парки, сквери, безліч кафе і магазинів. Прекрасна пропозиція не тільки для тих хто розглядає житло для постійного проживання, а й чудовий варінт для здачі в оренду! Поспішайте зателефонувати! З радістю відповім на всі Ваші запитання та організую перегляд!

Двокімнатна квартира на Валу!
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

пропозиція на ринку нерухомості : Продаж 2-кімнатноі квартири по вул.Серьожнікова ( з меблями та технікою, 4/5 Кирп. Загальна площа квартири 43.7 м2. Квартира в гарному, охайному стані. Завжди підтримується порядок. В квартирі : дві кімнати, встановлено м/п вікна ; покриття підлоги ламінат,є підвал. Гарна енергетика,дуже тепла та комфортна, якісна колонка-автомат для нагріву води ( додатковий бонус -гаряча вода є завжди); санвузол сумісний, сантехніка в ідеальному стані; меблі: - вбудовані кухонні меблі; - дивани ,шафи. Зручна локація будинку додає комфорту і певних бонусів. Квартира підходить як для проживання так і для бізнесу . В квартирі прописаних немає, всі документи в порядку.

Продаж 2- кімн.кв.вул.Серьожнікова

Географія Чернігів