2-кімнатна квартира з терасою у житловому комплексі РЕМ, вул. Децика /Степана Бандери у м. Самбір. 6-й поверх з терасою у 6-поверховому будинку. Загальна площа - 86,25 кв.м Площа квартири 72,07м2 + тераса 40м2 Простора кухня - 19,70 кв.м, дві спальні, два санвузли. Здача квартири у 1-шій черзі будівництва - 2 квартал 2024 року. У вартість квартири включено: покращений “нульовий цикл” здачі квартири з ремонтом під чистову обробку, а саме: ◾ чистова стяжка підлоги усіх кімнат ◾ індивідуальний газовий двохфункційний котел ◾ металопластикові вікна з 7-ти камерним профілем 2-камерним склопакетом та енергозберігаючою плівкою ◾ сертифіковані вхідні двері з МДФ накладками ◾ встановлені лічильники ◾ стартова штукатурка машинного нанесення, виведені відкоси з кутниками ◾ підведене до квартири електропостачання ◾ Кожен підїзд обладнано сучасним ліфтом Комплекс РЕМ буде реалізовуватись у 4 черги будівництва. Будинки на 4,5,7,8 поверхів. Загальна к-ть квартир - 316. У комплексі передбачено: - власна інфраструктура ( супермаркет, торгові шоуруми, ресторан, спортивний зал, зовнішні паркувальні майданчики, центральна алея із сухим фонтаном і навіть власний літній кінотеатр) - прямий вихід в Центральний парк одразу з підїзду - зовнішні паркувальні майданчики - сучасні дитячі та спортивні майданчики

Двокімнатна квартира з терасою  м. Самбір, ЖК РЕМ

2.4 Продається 2-кімнатна квартира вул. Шухевича (р-н Статтехнікуму) Другий поверх. Кімнати прохідні. Підлога дощата. Опалення автономне (Данко) +газова колонка. Вікна – пластик. Санвузол спарений. Стіни – вапно. Місце під гардероб. Загальна площа – 46,4 кв.м. Житлова площа – 27,5 кв.м. Площа кухні – 6,9 кв.м. Засклений балкон, підвал, дві грядки, сарай. Ціна: 25 500 у.о. Т о р г. Окремо гораж – 8 000 у.о. Т о р г.

Продам двокімнатну квартиру м.Самбір

Продам 2 кімнатну простору квартиру 56 м.кв на 9 поверсі 9 поверхового будинку з гарним краєвидом на місто.Квартира без ремонту,вставлені металопластикові вікна,додається котел.Ціна договірна.

Продам двохкімнатну квартиру
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира на 4-му поверсі. Будинок новий знаходиться в центрі міста. Квартира без ремонту (ремонт на ваш смак) Квартира розташована по вул. Стуса,біля неї близько школа,базар, лікарня,навчальний заклад,центр, супер-маркети. Документи на квартиру в процесі , ще йдуть ремонти ( до кінця року будуть готові). Договір продаж-купівля будуть при передачі. Детальніша інформація по тел: 06******02

Продам 3-х кімнатну квартиру

Продається 3-кімнатна квартира в с.Ралівка НОВОБУДОВА перший поверх. Три незалежні кімнати, велика кухня, великий санвузол. Є лоджія, балкон, підвал, можливо зробити вихід на город (є город біля балкону на кухні) .В квартирі броньовані двері, металопластикові вікна, індивідуальне опалення, підїздні двері на коді. 80 кв.м. НОВОБУДОВА стіни поштукатурені залита тепла стяжка!

власник
Квартира Ралівка Самбір

Продається 2х кімнатна (двох ярусна) квартира. На першому поверсі велика кухні і ванна кімната. На другому поверсі дві спальні. Зроблено евроремонт. Є газ, вода, світло, швидкісний інтернет. Всі документи на квартиру. Також, є подвір"я для стоянки двох машин. Квартира продається з меблями і технікою.

ПРОДАЄТЬСЯ 2х ярусна  квартира

Продаємо квартири на вигідних умовах!!! У звязку з агресією росії до України, розуміючи проблеми людей, ми знижуємо ціни на квартири. Квартири знаходяться у затишних та світлих районах з хорошою інфраструктурою. Купуйте їх для себе, своїх близьких та родичів за нижчою собівартістю. Смарт-квартира. Заг. площа 17 м.кв. Зроблено ремонт, житловий стан, вся побутова техніка.

Продається смарт-квартира

Двокімнатна дворівнева утеплена квартира на першому поверсі з ремонтом і меблями .Австрійський будинок на чотири квартири ,близько до центру міста та автобусної станції.Індивідуальне опалення підлогове,двоконтурний газовий котелел,електричний бойлер,окрема котельня з котлом на дрова та діючий камін у вітальні.Власний гараж з блоків підвал,горище,альтанка з дерева та подвір"я,город та садок.Висота стелі 3 м.

власник
Продам двокімнатну квартиру

Двох кімнатна квартира на першому поверсі у п"яти поверховому будинку. Будинок в процесі будівництва. В квартирі: Коридор, Кухня, Санвузол, Кладовка, балкон заскленний, Гардероб. Вимуровані перегородки. Можливе безвідсоткове розтермінування на 1 роки. За більш детальною інформацією - дзвоніть

2х кімнатна квартира по вул. Купилева на першому поверсі

Продається 3-х кімнатна квартира у м. Самбір. Квартира з євроремонтом, меблями та побутовою технікою( усе як на фото) Велика лоджія та гардеробна. Розташована на вул Шевченка ( Магазин Артем, Запрака ОККО) За детальною інформацією звертайтеся за номером телефону у Telegram або WhatsApp.

власник
Продається 3-х. кімнатна квартира

Продає власник,без ремонту,не кутова. Туалет і ванна роздільні,централізоване опалення. Наявність лічильників,пластикові вікна. Львівська область,м.Новий Калинів. Всі деталі по телефону. Реальному покупцю торг.

власник
Продаж 3х кімнатної квартири

3-кімнатна квартира у житловому кварталі РЕМ, вул. Децика/Степана Бандери у м. Самбір. 4 поверх у 7-поверховому будинку. Загальна площа - 74.80 кв.м Простора кухня - 18,83кв. м, три спальні, площами : 9,74кв.м, 10,44 кв.м, 12.45кв.м. два санвузли. Здача квартири у 3- й черзі будівництва - 1 квартал 2026 року. Можливість розтермінування від забудовника до здачі будинку в експлуатацію, перший внесок - від 30 %. У вартість квартири включено: покращений “нульовий цикл” здачі квартири з ремонтом під чистову обробку, а саме: ◾ чистова стяжка підлоги усіх кімнат ◾ індивідуальний газовий двохфункційний котел ◾ металопластикові вікна з 7-ти камерним профілем 2-камерним склопакетом та енергозберігаючою плівкою ◾ сертифіковані вхідні двері з МДФ накладками ◾ встановлені лічильники ◾ стартова штукатурка машинного нанесення, виведені відкоси з кутниками ◾ підведене до квартири електропостачання ◾ кожен підїзд обладнано сучасним ліфтом Комплекс РЕМ буде реалізовуватись у 4 черги будівництва. Будинки на 4,5,7,8 поверхів. Загальна к-ть квартир - 316. У комплексі передбачено: - власна інфраструктура ( супермаркет, торгові шоуруми, ресторан, спортивний зал, центральна алея із сухим фонтаном і навіть власний літній кінотеатр) - прямий вихід в Центральний парк одразу з підїзду - сучасні дитячі та спортивні майданчики - зовнішні паркувальні майданчики та підземний паркінг За детальною інформацією звертайтесь за тел.:+38********79 Відділ продажу знаходиться за адресою м.Самбір вул. С.Бандери 40а

3к квартира новий житловий комплекс РЕМ

В ЖК РЕМ є можливість придбати приміщення для ведення бізнесу Стоматологія, салон краси, студія масажу — це ми лише підкидаємо ідеї, що точно буде користуватися попитом. Загальна площа 61,43м2 , перший поверх. Серед переваг для комерції: - вільне планування - паркомісця У вартість включено: покращений “нульовий цикл” здачі квартири з ремонтом під чистову обробку, а саме: ◾ чистова стяжка підлоги усіх кімнат ◾ індивідуальний газовий двохфункційний котел ◾ металопластикові вікна з 7-ти камерним профілем 2-камерним склопакетом та енергозберігаючою плівкою ◾ сертифіковані вхідні двері з МДФ накладками ◾ встановлені лічильники ◾ стартова штукатурка машинного нанесення, виведені відкоси з кутниками ◾ підведене до квартири електропостачання ◾ кожен під"їзд обладнано сучасним ліфтом Комплекс РЕМ буде реалізовуватись у 4 черги будівництва. Загальна к-ть квартир - 316. У комплексі передбачено: - власна інфраструктура ( супермаркет, торгові шоуруми, ресторан, спортивний зал, центральна алея із сухим фонтаном і навіть власний літній кінотеатр) - прямий вихід в Центральний парк одразу з підїзду - зовнішні паркувальні майданчики та підземний паркінг - сучасні дитячі та спортивні майданчики

Комерційне приміщення  в ЖК РЕМ м. Самбір

2.3 Продається 2 – кімнатна квартира вул. Н а б е р е ж н а Другий поверх, дах – шифер. Кімнати ізольовані підлога паркет, ламінат. Стіни – гіпс. Санвузол спарений. Вікна пластик. Опалення автономне. Балкон. Загальна площа – 40,0 кв.м. Житлова площа – 26,2 кв.м. Площа кухні – 5,6 кв.м. Сарай. Грядка. Біля будинку цегляний гараж. Ціна: 28 900 у.о.

Продам двокімнатну квартиру м.Самбір

Продається квартира в самому центрі м.Самбора по вул. Вузька. 3-й поверх. Кімнати прохідні. Санвузол спарений. Пічне опалення. Паркет. Склопакети. Гардеробна. Житловий стан. Загальна площа 80 м2. Є можливість поділу на дві окремі квартири з окремими входами. Балкон. Горище. Підвал. Агенція.

Продається квартира в Самборі

Продається 3-на квартира на 3-му поверсі по вул. Східна в м.Самборі. Незавершений ремонт. Індивідуальне опалення. Підігрів пілоги. Електрика. Лоджія. Під чистову обробку. Агенція.

Квартира в м.Самбір

Продається 2-на квартира в м.Самборі по вул.Шевченка. 5-й поверх. Штукатурка. Електропроводка. Є всі комунікації. Роздільний санвузол. Гардеробна. Балкон. Лоджія. Агенція.

Продається 2-на квартира в м.Самборі

Продається квартира в австрійському будинку. Район міської поліклініки. Є невелике подвір’я, підвал, стрих. В будинку лише 5 квартир.

власник
Квартира в австрійському будинку, 3 кім.

Продається 1-на смарт квартира в цокольному поверсі по вул.Котляревського в м.Самборі. Новий ремонт. Мебель та побутова техніка залишається. Індивідуальне опалення. Зроблена зовнішня гідроізоляція. Квартира суха і тепла. Також розглядається оренда житла. Агенція.

Продається 1на квартира в Самборі

Продаю 2-кімнатну квартиру, середній поверх, житловий стан у Самбірському районі. Площа 57м2, кухня 8м2 (є можливість розширити за рахунок лоджії). Розташування - центр, поруч вся необхідна інфраструктура (школа, садок, Народний дім, пошта, амбулаторія, магазини). Ціна договірна! Всі деталі за телефоном: 09******32

власник
2 кімнатна квартира

Продається 3-х кімнатна квартира. Загальна площа 67,7м.кв. За адресою м.Самбір вул.Шухевича на 9 поверсі. Кімнати ізольовані, ванна і туалет відділені, 2 балкони по різні сторони, 4 кладовки(2 на балконі та 2 в середині), вікна пластикові нові, сама квартира потребує капітального ремонту(пуста). Розвинена інфраструктура все близько.До садочку 1хв.поряд є ще один садочок та школа ,навчальні заклади ходьбою 5хв, також поруч продуктові магазини та інші ,до центру ходьбою 10хв. ЛІФТ НЕ ПРАЦЮЄ Ціна 25000$ (можливий розумний торг) Докладніше по телефону. Viber—+3-8-0-9-8-0-9-3-8-9-4-7 -Олена

власник
Квартира

Продається 1-на квартира на 2-му поверсі в центрі м.Самбора. Електричне опалення. Бойлер. Загальна площа 32 м2. КУхня 11 м2. Хороший ремонт. Залишається вся мебель та побутова техніка. Агенція.

Продається 1-на квартира в центрі м.Самбора

У пріоритеті буде те житло, яке знаходиться якомога далі від важливих критичних обʼєктів Зроблено евроремонт, отеплення підлоги, заскленна лоджія, гардероб. Всі меблі Двох кімнатна квартира заг.площа 66м.кв. Нова будова на другому поверсі. Окремий вхід. Квартира з ремонтом і меблями. Опалення на даний час електричне.

Продаються 2х кімнатна квартира на другому поверсі

Квартира 2-х кімнатна,1 поверх, 72.5.

власник
Квартира
1 - 24 з 36 результатів