Продам дом с участком 6,64 сотки земли по документам часть дома,земля в пользование.Городские коммуникации,електроотопление.

рибачья, 22

Продається до продажу однокімнатна квартира в клубному новому будинку з дорогим ремонтом. Поруч море, 20 хвилин пішки Золотий берег, 16 фонтана і парк 411 батарея. Квартира кутова, утеплена ватою і пінопластом, встановлені решітки і пульт охорони через AJAX. Дорога сантехніка, іспанська плитка, якісні матеріали, італійський газовий 2-х контурний котел, веніціанская штукатурка в кухні та коридорі, на підлозі в кухні і ванній плитка, а в кімнаті ламінат. Залишається вбудовані меблі (кухонні ящики стільниця, кутовий диван трансформер який розкладається в двоспальне ліжко, стіл і 4 стільці, сантехніка і вбудована техніка: газовий 2-х контурний котел, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, посудомийка бош 45 см, кондиціонер Міцубісі , роутер з оптикою від Сохо, база AJAX з датчиками охорони, холодильник бош, пралка Самсунг, броньовані двері метал 5мм з двох сторін і магнієві пластини на двох дорогих і хороших замках (Моттура і Барєр Каре). Решту можна залишити за домовленістю. Поспішайте поки не відповіла продано. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 155227

Рыбачья улица, 34, Киевский, Одесса, Одесская 50000.0 USD

Код об`єкта: 242314. АН "Атланта".Пропонується до продажу смарт квартира в самому затребуваному районі Одеси, Рибальська/Вільямса.Загальна площа 27 кв.У квартирі виконаний капітальний євроремонт, нова сантехніка, меблювання і вся необхідна побутова техніка, балкон.Це ідеальна пропозиція, як під початкову купівлю нерухомості, так і під оренду!Тихий затишний дворик, зручна транспортна розв`язка, дитячий майданчик, супермаркет, аптека, банк.Телефонуйте!

Рыбачья улица, 34, Киевский, Одесса, Одесская 34700.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код об`єкта: 289710. АН "Атланта".Можливе придбання в кредит за програмою єОселя 3%Затишна двокімнатна квартира в Таїрово чекає свого нового власника.Однією з головних переваг цієї квартири є великий балкон, де можна насолоджуватися свіжим повітрям і затишною атмосферою. Балкон стане ідеальним місцем для ранкової кави або вечірнього відпочинку після довгого робочого дня.Крім того, квартира розташована в тихому і спокійному місці, де можна насолоджуватися спокоєм і усамітненням. Незважаючи на це, всі необхідні зручності і розвинена інфраструктура знаходяться в двох кроках. Можна легко дістатися до морського узбережжя, щоб насолодитися свіжим повітрям і мальовничими пейзажами.Також, завдяки розвиненій інфраструктурі, ви легко отримаєте доступ до всього необхідного для комфортного проживання. У крокової доступності знаходяться школа і дитячий сад, супермаркет і ринок «Південний», кафе, аптеки та інші зручності, які забезпечать вас всім необхідним на кожен день.Зателефонуйте мені і я відповім на всі ваші запитання, а також організую показ квартири.

Рыбачья улица, 34, Киевский, Одесса, Одесская 33000.0 USD

Житлові комплекси у Одеса