Роксоляни вул., 1

Агентство UA.estate пропонує придбати 2-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: * сучасна заселена новобудова * індивідуальне опалення, підігрів підлоги * кухня + окрема кімната + прохідна кімната, є балкон * якісний ремонт * меблі лишаються * гарна інфраструктура. Звертаючись в наше агентство нерухомості, Ви: * отримуєте кваліфіковану допомогу та консультацію; * економите свій час і зусилля; * отримуєте підтримку на всіх етапах - від першого дзвінка до якісного кінцевого результату.

Роксоляни вул., 80

Продаж 3-кім.квартири 74кв.м в цегляному будинку по Вул.Роксоляни Знаходиться на 5-му поверсі з 5, Є тех.поверх Двохстороння квартира, кімнати ізольовані , опалення ЦО, є підігрів підлоги електричний на кухні Санвузол роздільний , сантехніка поміняна Залишаються меблі і побутова техніка Поруч є супермаркети, школи, садочки, магазини, нова пошта зупинка громадського транспорту Зацікавила квартира телефонуйте або пишіть на вайбер

Роксоляни вул., 63
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 1км. квартира по вул. Роксоляни 1 ЖК “CONTINENT GREEN” загальною площею 46 м2 на 2 поверсі з 10. Будинок побудований з цегли , зроблені фасади, облагороджується територія, вікна поставлені , зроблені стяжки, штукатурка, якісні вхідні двері встановлені. Індивідуальне опалення ( котел, радіатори). Гарне планування : кухня, ізольована кімната, лоджія, коридор. Вікна на парк, зелені дерева. Лічильники на світло, воду . Підземний і гостьовий паркінг, ліфт. Зелений район, зручний доїзд. поруч парк , ліс. Переуступка.

Роксоляни вул., 1

Продається 1км. квартира по вул. Роксоляни 1 ЖК “CONTINENT GREEN” загальною площею 42 м2 на 2 поверсі з 10. Будинок побудований з цегли , зроблені фасади, облагороджується територія, вікна поставлені , зроблені стяжки, штукатурка, якісні вхідні двері встановлені. Індивідуальне опалення ( котел, радіатори). Гарне планування : кухня, ізольована кімната, лоджія, коридор. Вікна на парк, зелені дерева. Лічильники на світло, воду .. Підземний і гостьовий паркінг, ліфт. Зелений район, зручний доїзд. поруч парк , ліс. Переуступка.

Роксоляни вул., 1

Продаж - 3-кімн. квартира, вул. Роксоляни, 83/30/32, 6/6ц, новобудова 2016 р; дворівнева квартира, велика кухня-вітальня (32 кв.м.); ремонт; індивідуальне опалення; діючий камін; два кондиціонери; СВ роздільний (ванна); великий балкон (2,5м); вмістимі шафи-купе. Продається з усіма меблями та технікою. В будинку ліфт; закрита прибудинкова територія. Квартира дуже світла. Можна по програмі є-Оселя; 280-ій постанові. Екв.120000 $, 0962418094 Наталя

Роксоляни вул., 52

Продам 2-х кімнатну квартиру площею 73 м2. в збудованому будинку в ЖК R2 Residence Код квартири #17630521 Поверх 10 з 11. По вулиці Роксоляни. Південно-західна сторона, не кутова. Велика кухня, також є гардероб, є можливість здійснити перепланування. Будинок (6 секція) знаходиться на завершальному етапі будівництва- підʼєднання комунікацій, фасадні роботи, введений в експлуатацію буде на початку червня. продаж по переуступці Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Роксоляни вул., 2

Продається 1-кімнатна квартира загальною площею 47,35 м2 в ЖК від надійного забудовника в Залізничному р-ні за вул. Роксоляни. Без комісій. Код квартири #22372225 • 2 поверх з 10 (ліфт); • новобудова; • здача в експлуатацію ІІІ квартал 2023 р.; • індивідуальне опалення (газове); • без ремонту; • лоджія; • закрита територія; • підземний паркінг. У квартирі окрема спальна кімната з панорамними вікнами, кухня-студія площею 15 м2 з виходом на засклену лоджію, сумісний санвузол, встановлені вхідні двері, які не потрібно замінювати та якісні пластикові вікна з склопакетами, заведені всі комунікації та лічильники (вода, каналізація, електрика, газ), поштукатурені стіни, зроблена стяжка підлоги, встановлено газовий котел для індивідуального опалення та батареї. Стан квартири – після забудовників, ремонтні та оздоблювальні роботи можна розпочинати одразу після придбання. Територія ЖК закритого типу, дитячі майданчики, зони для відпочинку та спорту, без машин, є підземний паркінг з ліфтом від нього. В пішій доступності, Сільпо, АТБ, Школа, Садочки, Поліклініка, Зупинка, Парк. Перегляньте квартиру на нашому сайті metr2.com.ua/1-k-kvartira-47-m2-z-io-ta-lodzhiya-v-zhk-kontinent-grin-za-vul-roksolyani Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Роксоляни вул., 1

Продається 1-кімнатна квартира у Залізничному районі за вул. Роксоляни Код квартири - # 20411297 • 3 поверх з 12; • лоджія; • переуступка; • новобудова; • панорамні вікна; • усі комунікації (газ, вода, електрика, каналізація); • автономне опалення (котельня в будинку); • площа кухні – 12 м2; • загальна площа – 48 м2. Затишна та простора квартира у якісні новобудові з функціональним плануванням і лоджією з панорамними вікнами. Стан помешкання – сирець, що є гарною перевагою, адже ви маєте можливість самостійно обрати дизайн інтер’єру та облаштувати простір за вашими потребами. Продаж відбувається по переуступці. Вдале розташування будинку – поруч школа, дитячий садок, супермаркети, аптека, ринок, відділення пошти, паркова зона, спортивний зал. Не зволікайте, телефонуйте зараз, щоб оглянути та дізнатися деталі.

Роксоляни вул., 2

Продаж 3х кімнатної квартири з ремонтом в затишній локації. Малоповерховий обжитий будинок. Код квартири - #26952431 Район що активно розбудовується, поряд супермаркет, зупинки громадського транспорту. Квартира простора, світла, зручний невисокий поверх. Чудовий варіант для проживання. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/3-k-kvartira-z-remontom-v-zatishnij-lokaciyi-za-vul Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Роксоляни вул., 61

Житлові комплекси у Львів

Продаж 2-х кімнатної квартири площею 73 м2. в збудованому будинку ЖК R2 Residence по вул. Роксоляни Код квартири: 27164735 Поверх 6 з 11. Будинок (6 секція) знаходиться на завершальному етапі будівництва- підʼєднання комунікацій, фасадні роботи, введений в експлуатацію буде на початку червня. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kv-z-parkingom-v-zhk-r2-residence-za-vul-roksolyani Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Роксоляни вул., 2

Продаж 3-кім.кв.вул.Роксоляни будинок збудовано 2018р. 84,6/36,4/31,7м.кв.3/9ц. гарне планування, кімнати ізольовані з сучасним ремонтом. Якісний дубовий паркет, ідивідуальне опалення (розумний дім),підігрів підлоги. Простора кухня вітальня з балконом, вмісткі вмонтовані шафи купе. Вигоди окремо ( душова кабіна).Частково залишаються меблі та побутова техніка. ціна 125 000$торг. тел.0964615498 Ірина

Роксоляни вул., 87

3к. Роксоляни (Левандівка). Новобудова малоквартирна. Поверх 1/4. Площа 99м². Ремонт. Кухня студія. Ізольовані 3 кімнати та квадратний коридор хол з балконом. Індивідуальне опалення (котел). Підігрів підлоги. Балкон. Решітки на вікнах. Ціна 82000 євро.

Роксолани, 1

Продаж 1-кім. квартири з великою кухнею-студіо 18.77 кв.м. в житловому комплексі R2 Residence по вул. Роклоляни (Левандівка) Будинкове опалення з терморегуляторами температури та лічильниками на тепло. Світло від центрального щитка заведене в квартиру. Заведена вода та водовідведення. Панорамні вікна в кухні з гарним краєвидом. Можна перепланувати у двокімнатну квартиру. Будинок збудований. Здача 3 квартал 2024 року. Є можливість придбати паркомісце, комірку та підвал.

Роксоляни вул., 63

Продаж 2 кімн. квартири в ЖК Континент Грін Загальна площа 72 кв.м. Поверх 4/10 Залита стяжка, встановлений підігрів підлоги. Розведене опалення. Встановлений котел та батареї. Квартира в знаходиться знаходиться на 4 поверсі. Здача планується на 2 квартал 2024 року. Встановлена плитка в підїзді. Змонтований ліфт. Підлючення комункацій в квітні-травні. Гарне планування. Вікна виходять на дві сторони. Велика кухня - 23 кв.м. Балкон зі кухні та кімнати. Два санвузла. Квартиру можна оглянути в зручний час. Ціна 950$/кв.м. (69000$) Пропозиція від ріелтора. Телефонуйте!

Роксоляни вул., 111

Продаж одно кімнатної квартири в новобудові по вулиці Роксоляни ЖК R2 Residence. Будинок повністю збудований, завершують внутрішнє оздоблення та роблять прибудинкову територію. Можна вже оформляти право власності. Загальна площа квартири 49,6 м.кв.

Роксоляни вул., 151

Продаж 3 кімнатної квартири з новим, якісним ремонтом, який власники робили для себе. Весь ремонт в квартирі в одному стилі, з якісних матеріалів Знаходить в старішій новобудові. Квартира світла та затишна, з двома балконами. Перевагою є велика кухня-студія. За квартирою закріплено паркомісце. Роздільний санвузол, з усім необхідним. Ідеальний варіант для сімʼї, у тихому та спокійному районі.

Роксоляни вул., 51

Суперпропозиція для вас квартира в новобудові ЖК R2 Residence на вулиці Роксоляни Будинок збудовано і здано,це друга секція Квартира розташована на зручному третьому поверсі загальною площею 50,6м2 .Гарна простора світла кухня 10м2,велика кімната 15м2,гардероб. Великим плюсом є те,що вікна виходять на паркову зону,а не у двір на будинки. В комплексі запроектовано дитячий майданчик,поруч є все необхідне для комфортного життя супермаркети,ринок,школа,садок,зупинка транспорту. Продаж по переуступці.Пропозиція від агенції За всіма деталями і для запису на огляд теленуйте 0672659607

Роксоляни вул., 14

Продаж двокімнатна квартира Загальною площею 45м2 яка розташована в новобудові на 4/6 з паркінгом та роверною в будинку, забезпечуючи максимальний комфорт та зручність для мешканців. Вона зорієнтована на східну, сонячну сторону, що дозволяє насолоджуватися світлом та теплом протягом усього дня. Квартира виконана з євроремонтом, з особливим акцентом на звукоізоляцію в спальні, щоб забезпечити спокійний сон. Знаходиться в надзвичайно безпечному районі з хорошою інфраструктурою, школою та двома дитячими садками, це стане ідеальним вибором для сімей з дітьми.

Роксоляни вул., 87

Продаж 2 кімнатної квартири в ЖК R2 Residence поверх 8 поверховість 11 продаж по переуступці Квартира не кутова і не біля ліфта. Гарне планування ,кухня-студія і дві ізольовані спальні ,велика гардеробна та роздільний санвузол. Площа 73 м2 . Вже встановлені вікна та вхідні двері ,все якісне не потребує заміни . Неподалік дому: поліклініка, садочок ,школа ,ринок ,зупинка громадського транспорту . До центру машиною 15 хв. Район Левандівка. Здача будинку у Червні цього року . Телефонуйте

Роксоляни вул., 145

Продаж 2 кімнатної квартири в новобудові по вул. Рокосоляни 87. Готові розглянути під Є- Оселю Будинок зданий та заселений. Квартира в 0 циклі але вже розведені сантехнічні труби та зроблена електрика. Прекрасне планування - величезна кухня вітальня 25 кв.м, дві гардеробні кімнати, дві ізольовані спальні з окремими виходанми на великий балкон 8,6кв.м. Гарний вигляд з вікна в сторону особняків. Пропозиція від АН Ключове Рішення

можливий продаж по єОселя
Роксоляни вул., 87

Продаж 1 кімнатної квартири вул. Роксоляни 151 ЖК R2 Residence. Квартира загальної площі 51 кв.м.+15 кв.м. тераса. Вихід на терасу з кухні. Квартира виходить у внутрішній двір. 1 поверх. Секція 3. Будинкове опалення, лічильники на все. Світло, вода, домофон заведено в квартиру. В квартирі 0-цикл. Продаж по переуступці, будинок зданий. Ремонт можна робити з травня місяця. Загальна ціна 44 500$ Без комісії для покупця! Поруч парк,магазин Рукавичка,школа,лікарня,дитячий садок, транспорт.

можливий продаж по єОселя
Роксоляни вул., 151

Продаж 1-кім кв-ри по вул. Роксоляни ( Левандівка) новобудова ЖК R2 Residence Забудовник ТОВ «МАКРОЕКОБУД» 6 секція : - 4 поверх: 47,22 м/кв. Поверховість будинку: 12 поверхів. 0- цикл ( стяжка, штукатурка). Будинкове опалення з терморегуляторами температури. Світло від центрального щитка заведене в квартиру. Заведена вода та водовідведення. Будинок збудований ( здача 2 квартал 2024 року ). Надаємо усі потрібні документи для ознайомлення, а саме: дозвіл на будівництво, технічні умови, містобудівні умови та обмеження. Кадастровий номер земельної ділянки. Ціна: 45000 $ м/кв без жодної комісії для покупця. ( відділ продажу новобудов )

Роксоляни, 151

Продаж однокімнатної квартири у новобудові в ЖК Континент Грін по вул. Роксоляни. Будинок на етапі здачі. Завершені зовнішні роботи. Завершуються внутрішні оздоблювальні роботи. Здача будинку - 1 квартал цього року. Будинок комфорт класу. Квартира знаходиться на середньому 5 поверсі з 10 Чудове планування! Кімната - 16 кв.м. Кухня-вітальня - 15 кв.м з виходом на відкриту лоджію, на якій можна оформити відпочинкову зону. Суміжній санвузол - 4,5 кв.м. Квартира має панорамні вікна, як джерело додаткового освітлення та тепла. Опалення у будинку індивідуальне. Встановлено двофункційний газовий котел, що надає автономності в опаленні власного помешкання. На території ЖК будуть розташовані зони для відпочинку, дитячий та спортивний майданчики, торговий центр. Житловий комплекс знаходиться у зручній локації. Поряд зупинка громадського транспорту. Магазини Рукавичка, Близенько. Левандівський ринок. Неподалік школи №65, №67. Дитячі садочки №160 та №2. У пішій доступності відпочинкова зона - лісопарк Білогорща. Телефонуйте! Оглянемо квартиру, надам відповіді на всі ваші запитання!

Роксоляни вул., 43
123...5
1 - 24 з 101 результатів