Однокімнатна квартира в новому, цегляному, обжитому будинку. «Канада», затишне місце поруч з парком. Комфортний четвертий поверх. Ліфт працює. Квартира не кутова, сонячна сторона. Опалення індивідуальне, підігрів підлог. Квартира продається з меблями та побутовою технікою.

Репина улица, 38, Канада, Тернополь, Тернопольская 56500.0 USD

Пропонується на продаж елітна квартира у чудовому місці поряд з парком Національного Відродження. Квартира дуже простора, світла та затишна. Розташована на першому високому поверсі, знизу комерційні приміщення. Планування: простора прихожа, велика кухня-вітальня яка складається з 50 кв.м., майстер спальня з лоджією та гардеробом, дитяча спальня, кабінет/гостьова спальня, два с/в, один з душовою кабіною та другий з ванною. У квартирі зроблено на 60% ремонт, зірвана стяжка та залито утеплення піно поліуретаном та встановлено теплі підлоги. Панорамні вікна 6 ти камерні від найкращого виробника. Зроблено монтаж звуко ізоляції 4 рівнів з професійних матеріалів. Кондиціонування по всій квартирі. Також власники утеплили зовнішні стіни. Міжкімнатні двері прихованого монтажу, які входять у вартість квартири. Шикарне розташування, перша лінія від парку, чисте повітря. Поруч знаходиться уся необхідна інфраструктура: відпочинкова зона, парк, дитячі майданчики, магазини, садочок, школа, зупинки транспорту. Хороша транспортна розвʼязка. Тихий та дуже спокійний мікрорайон. Також за додаткову плату можна придбати гараж. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-890-925-DR.

Репина улица, 34, Канада, Тернополь, Тернопольская 128900.0 USD

Продається простора 4 кімнатна квартира з неймовірним виглядом на паркову зону та Співоче поле. Загальна площа квартири 141 м². Поверх 7 з 8-ми. Будинок введено в експлуатацію у 2017 році, ліфт працює. Практичне та стильне планування: студійна вітальня з зоною їдальні та кухні, 3 спальні, два санвузли та гардеробна, дві засклені лоджії з виглядом на парк Національного Відродження. Якісний новий ремонт з натуральних високоякісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне опалення, облаштована система підігріву підлоги. Квартира затишна, сонячна, дуже тепла. Великою перевагою є чудове місце розташування, сусідство паркової зони, близькість до центру, віддаленість від жвавих автодоріг і місць активного скупчення людей.

Репина улица, 34, Канада, Тернополь, Тернопольская 137000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЕКСКЛЮЗИВНА 1, 5-а РІВНЕВА КВАРТИРА З ГАРАЖЕМ (додаткова ціна)!!! Для людей, які цінують класику і якість. Під час ремонту використовувалися тільки добротні, дорогі матеріали, адже квартира готувалася для особистого проживання. Окрім добротного ремонту в квартирі сучасне індивідуальне опалення. По всій квартирі - дубові паркети, міжкімнатні двері з натурального дерева, металопластикові вікна. Є два санвузли та 3 кладових.Залишаються меблі на кухні з натурального дерева і вмонтована побутова техніка (газова поверхня, духовка, витяжка) (усе як на фото), решта - за домовленістю. Навколо будинку затишна, доглянута територія закритого типу. Зразу поряд з будинком розташовані підземні гаражі. До квартири є ГАРАЖ (14, 8 м2) за додатковою вартістю та підвал. Також на території будинку є одне паркомісце для авто. Будинок так вдало розташований, що Ви з легкість дістанетесь в усі кінці міста. Поряд парк відпочинку, школа, дитсадок, лікарня, магазини, зупинка транспорту. Телефонуйте - оглядайте - купуйте

Репина улица, 18, Канада, Тернополь, Тернопольская 118000.0 USD

Продається світла та простора квартира в парковій зоні, вул. Рєпіна Квартира загальної площі 80кв м, розташована на 4 поверсі, не кутова, будинок цегляний Гарне та чітке планування на дві сторони, просторі кімнати та велика кухня. В квартирі зроблено розводку індивідуального опалення, тепла підлога на кухні, коридорі та санвузолі!

Продається простора 2км квартира, вул. Рєпіна, близько парку

Житлові комплекси у Тернопіль

Географія Тернопіль