ID 508. Без комісії. Стильна квартира в ЖК il Patio, вул. Райдужна 58 Продаж 2-кімнатної квартири в клубному будинку із закритою територією. Локація: Київ, Дніпровський р-н, Райдужний масив, вул. Радужна, 58. ЖК Іль Патіо Планування: передпокій, простора вітальня обєднана з кухнею та їдальнею (при необхідності, вітальня відокремлюється роздвижними дверями), спальня, ванна кімната, туалет, гардероб, пральна кімната. Технічні характеристики: - Поверх: 7 з 10 - Площа: 65 м2 - Спалень: 1 + спальне місце у вітальні У квартирі стильний та якісний ремонт 2020 року. Повна комплектація меблями та побутовою технікою від провідних виробників. На кухні встановлені холодильник Bosch, духова шафа Bosch, мікрохвильова піч Samsung, посудомийна машина Whirlpool, витяжка Vento Lux, варильна поверхня Bosch. У квартирі встановлено сантехніку Devit, Grohe, Franke. У пральній кімнаті встановлено великий бойлер Atlantic та пральну машину Samsung. Кондиціонування Cooper&Hunter. У вітальні встановлене відкидне ліжко. У спальні плазмовий телевізор LG. З вікон квартири відкривається гарний краєвид на правий берег Києва. Є закріплене паркомісце у дворі за додаткову плату. ЖК El Patio — це клубний будинок бізнес-класу на вул. Радужная (Радужный масив). У будинку доглянута прибудинкова територія, власний внутрішній двір з дитячим майданчиком, спортивним майданчиком, зоною відпочинку, парковкою, деревами. Власна котельня. Поруч є озеро "Радунка", в пішій доступності парк Перемога. У Иль Патио гарний великий хол з зоною очікування. Охорона 24/7. На перших поверхах ЖК магазини, аптека. У будинку встановлено генератор. Також поруч Воскресенка, Воскресенський проспект, вул. Воскресенська, ЖК Паркові озера, Русанівська гавань, Rainbow House, Light house, Автограф, а також Русанивські сади. Гарна транспортна розв’язка: до метро Дарниця (Дарница) та Лівобережна (Левобережная) — 10 хвилин. Ціна: 111.000$ Обєкт пропонується без сплати комісійних.

Райдужна вул., 58

Продам 2 кімнатну квартиру 56 кВ.м 14/16 поверх Райдужний масив. Дніпровський район. Поряд дуже гарне місце для відпочинку: озеро Райдужне ( через дорогу) В квартирі залишаються всі меблі та техніка. Холодильник, пральна машинка, бойлер, 2 кондиціонера. Вбудовані меблі ( шафи купе) Гарна ванна. Розташування дуже зручне, поряд : ТРЦ КВАДРАТ, базар ПЕРОВА, метро 10-15 хвилин транспортом, піша доступність до міської електрички до 10 хвилин, магазини АТБ та Сільпо теж поряд.

Райдужна вул., 33

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії. Райдужна 14, 2/9 цегл., 74/ 41,2 / 9,6 , на підлозі ламінат та плитка, скрізь склопакети, металеві двері, бойлер, кондиціонер, нова внутрішня столярка, частково нові батареї. Поруч школа, дитячий садок, озеро. «Райдужне», паркова зона, магазини (Сільпо, Новус, Фора…) аптекі, зупинки громадського транспорту. Дуже зручне місце для прогулянок з дітьми, тваринами, зайнять спортом! 65000 у.о.

Райдужна вул., 14
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру в Дніпровському р-ні Вул. Райдужна, 19 Загальна площа - 43.9 м2 Житлова - 26.4 м2 Площа кухні - 8 м2 Поверх - 9/16 Кімнати роздільні. Потребує ремонту. Два балкони, вихід з кухні та кімнати. Квартира світла, гарний вид з вікна. В будинку новий ліфт, консьєрж. Зручне транспортне сполучення: поруч з зупинками громадського транспорту. Розвинена інфраструктура: Поруч державні школи та дитячі садочки, Торговий центр Квадрат, Сільпо, Епіцентр. Всього в 3 хвилинах ходьби до озера Райдужне.

Райдужна вул., 19

Пропонуються на продаж 1к квартира в ЖК Light House, вул. Райдужній, 50. Мальовниче місцерозташування. Поряд озеро. Хороша при домова територія. Капитальний ремонт. 40/16/10, 4/6. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями і технікою: вбудована кухня, плита, духова шафа, шафи купе та інше. Поряд озеро, дитячий садок, супермаркети, магазини, зупинка транспорту та інше. До метро 10 хвилин на транспорті.

Райдужна вул., 50

Без Комісії. Від господаря. Райдужна, 69, 5й поверх, 1к квартира, 36/18/9, квартира в гарному стані, чиста, балкон засклений, панорама на правий берег Київа та озеро, газова плита, холодильник, пральна машина, тевізор, мікрохвильова піч. Живуть квартиранти. Квартира як для життя, так і під оренду. Розвинена інфраструктура дитячий садочок, школа, магазини та чудове транспортне сполучення до міської електрички 7 хвилин, до метро Лівобережна 15 хвилин.

власник
Райдужна вул., 69

Днепровский район, Воскресенка, улица Радужная, N 13-В, расположена на 2/9 этаже кирпичного дома, гостинка, 28/13/5.6 м2, во дворе, не торцевая, косметический ремонт, возможно с мебелью и бытовой техникой, электробойлер, санузел совм., балкон/застеклен, недалеко бювет, озеро Радунка, парк, Сильпо, транспортная развязка к метро Левобережная, Дарница, Черниговская и др., 29500 у.е, торг. Риэлтор.

Райдужна вул., 13в

Вигідна пропозиція! Пропонується до продажу укомплектована 3кімн. квартира в гарному стані. Продається разом з технікою і меблями. Гарний вид з вікна, в сторону озера. В квартирі на полу дубовий паркет, в гарному стані; сучасні меблі, сантехніка; бойлер, кондиціонер, 2 засклених балкони, гардеробна. Будинок в гарному стані, утеплений, чистий підїзд, склопакети та два нові ліфти: пасажирський та грузовий. Розташований будинок прямо біля парку та озера Райдужного ( із пляжною зоною відпочинку); чисте, красиве, та надзвичайне місце для проживання. Поруч магазини Сільпо, АТБ, Фора, Новус, торговий центр Квадрат, школа, дит.садок; зручний транспорт до метро Дарниця, Лівобережна 10 хвилин на транспорті.; 15 хвилин до метро Почайна. У дворі є дитячий майданчик, стадіон. (Продаємо також по програмі через єВідновлення, Сертифікат). Ціна: 69000 USD.

Райдужна вул., 16

Продаю чудову двокімнатну двосторонню квартиру у Дніпровському районні, на Райдужному масиві, по вул. Райдужна, 3а. Квартира загальною площею: 60 м2 розташована на 5 поверсі 9 поверхового панельного будинку серія “Чешка” з зовнішнім утепленням. Кімнати жилою площею 34 м2 з євроремонтом, суміжно-роздільні по 17 м2 обладнані вбудованими меблями, кондиціонером, гардеробною кімнатою та утепленим балконом, на підлозі ламінат. Кухня 7 м2 обладнана вбудованою кухнею, імпортною газовою плитою та витяжкою, холодильником та столовим куточком. Компактна ванна кімната поєднана із санвузлом обладнана бойлером на 80 літрів, невеликою ванною, пральною машиною, умивальником та унітазом. Будинок знаходиться в тихому зеленому місці, в парадних нові ліфти "Otis", поряд школи та дитсадки, ТРЦ Сільпо та Новус, озеро Райдужне, відмінна інфраструктура та транспортна розвязка, до метро Лівобережна 10-15 хвилин транспортом. Ціна: 65 000$. Торг! 0676585344, 0936585344.

Райдужна вул., 3а

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Радужная улица 3б, которая находиться на 3 этаже. Квартира с приличным ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 30 минут до центра города. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Райдужна вул., 3б

Вашему вниманию представлена 1 комнатная квартира на продажу по адресу : Радужная улица 13в, которая находиться на 5 этаже. Квартира с хорошим ремонтом, оборудована всей необходимой мебелью и техникой, очень светлая и просторная, хорошая шумоизоляция. В пешей доступности супермаркеты, торговые центры, рестораны, большое количество магазинов, школы, детские сады , поликлиника , стоматологический кабинет. Тихий и уютный закрытый двор, дружелюбные соседи, зона для выгула животных, зоны для отдыха и парковки. Удобная транспортная развязка – 35 минут до центра города, 20 минут до метро. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством!

Райдужна вул., 13в

Райдужна, 58. 4/9 Загальна площа 39,4 кв.м., студія. Клубний будинок. ЖК IL Patio. Світла та простора квартира з якісним ремонтом, зробленим "для себе". Продається в звязку зі зміною місця проживання. Повністю укомплектована ванна кімната, підігрів підлоги, кондиціонер, освітлення, бойлер, душова кабіна - все нове. Ніхто не проживав. Залишилося поставити меблі на ваш смак і життя завирує)) Закрита територія, цілодобова охорона, своя котельна, генератор. До метро Дарниця та Лівобережна 3 км. Поруч озеро Радунка, в пішій доступності парк Перемога. Рішучому покупцю - гарний торг! Комісія 2,5%

Райдужна вул., 58

Без комісії! Продам 2-кімнатну квартиру на Райдужному масиві, Райдужна 55, Дніпровський р-н. Чудовий вид з вікна на місто. Площа 53,4/29,3/7,5кв.м, поверх 9/9 поверхового цегляного будинку, зверху є повноцінний технічний поверх, кімнати окремі, засклена лоджія. Квартира в охайному стані, вікна металопластикові склопакети, кухня у кахелі, санвузол окремий у кахелі. Прекрасно розвинена інфраструктура, поряд школа, дитячий садочок, у будинку продуктовий магазинчик, ФОРА, Лоток, BOX, кавярня, озеро "Радунка", ТЦ Квадрат, Авторинок, державна ветеринарна клініка, перукарня, відділення "Нової пошти", бювет та інше. Чудова транспортна розвязка, транспорт у різні напрямки міста - до метро Дарниця, Чернігівська та Лівобережна 20 хвилин транспортом. Продається без комісії для покупця.

Райдужна вул., 55

Пропонується простора 3 кімнатна ( роздільні кімнати) квартира , по вулиці Райдужна 2А, біля озера Радунка. Загальна площа: 73, 7 кв. м. Житлова площа 41.1кв.м. Площа кухні: 10.5 кв.м. Квартира розташована на 1 поверсі 9поверхового будинку, що дає багато переваг. В квартирі два ( засклені ) балкони- один зі спальні, інший з зали, на одному з балконів є великий погреб, який зафіксовано в технічному паспорті на квартиру. В квартирі зроблений косметичний ремонт - перекладений кафель, зроблена штукатурка та всі потолки, переклеєні шпалери. В кімнатах паркет, в коридорі та на кухні плитка. Стан квартири жилий. Є бойлер. На всіх комунікаційних вузлах встановлені лічильники. Квартира трикімнатна, але є прохідна кімната, яка фактично робить квартиру чотирьохкімнатною. Телефонуйте щоб переглянути

Райдужна вул., 2а

Райдужна 58. Клубний будинок. ЖК IL Patio Світла та простора квартира, укомплектована все необхідною технікою та меблями для комфортного проживання . Гардеробна. Є кладова. Балкон засклений. Закрита територія. Цілодобова охорона. Котельна своя. Генератор в будинку. До метро Дарниця та Лівобережна 10 хв

Райдужна вул., 58

Продається світла однокімнатна квартира-студіо! Вікна виходять у внутрішній двір з дитячим майданчиком, зоною відпочинку та мангалом в сторону озера.Прибудинкова територія доглянута, дерева та квіти. Квартира продається з меблями та технікою: велика шафа-купе, спальний диван, ліжко з ортопедичним матрасом, повністю укомплектована кухня, холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер, пилосос, телевізор. Власна котельня. Розвинена інфраструктура! Поруч метро, запрошуємо на перегляд.

ексклюзив
Райдужна вул., 58

Бажаєте проживати в сучасній та стильній квартирі в Дніпровському районі міста Києва? Пропоную звернути увагу на простору, світлу квартиру після капітального ремонту, яка розташована по вулиці Райдужна, 13В. Квартира знаходиться на 2 поверсі 9-ти поверхового ЦЕГЛЯНОГО будинку. Загальна площа квартири 37 м2. Висота стелі 2,5м. Квартира складається з великої кімнати (18.3м2), кухні (7 м2), суміщеного санвузла (4.2 м2), коридору (4.4 м2) та заскленої лоджії (3 м2). Квартира мебльована та укомплектована технікою. Також поруч із квартирою є невелика кладова. Закритий тамбур на дві квартири. Обираючи дану квартиру, ви отримуєте безліч вигод: -чудову локацію-поряд магазини та кафе, навчальні заклади, спортивні клуби, зупинки громадського транспорту (до метро Дарниця або Чернігівська 15 хвилин громадським транспортом); -місце для відпочинку та прогулянки з дітьми - дитячімайданчики, озеро «Райдужне», парк «Аврора»; -облаштоване укриття у дворі будинку; -доглянуту прибудинкову територію і привітних сусідів! Телефонуйте, відповім на всі запитання та покажу квартиру! Не втрачайте шанс стати власником цієї ідеальної квартири! Можливий обмін на двокімнатну квартиру без ремонту. Вартість квартири 50000$

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Райдужна вул., 13в

Вул. Райдужна, 22 , 11/16пов, 35/16/8, ремонт, санвузол сумісний, ванна, лічильники води, бойлер, кухня з балконом, який засклений та обшитий деревом, пральна машинка, поміняні труби, велика комора, в кімнаті кондиціонер, металопластикові вікна, нові двері, нові батареї. Квартира з чистою та світлою аурою! Залишається в квартирі все, крім особистих речей. Швидке звільнення. Загальний коридор чистий. Будинок розташований біля озера, є офіційний пляж, дитячий майданчик, сквер, школа, садок, магазини все поруч. Транспортна розвязка зручна, маршрутки на м. Шулявська, Оболонь, Лісова, Дарниця, Лівобережна, ВДНГ, Либідська. Приходьте, дивіться, торгуйтесь, купуйте та живіть із задоволенням! Торг!

Райдужна вул., 22

Продам 2к роздільну квартиру вул. Райдужна 3а, 7/9 пов, 47/27/6, під ремонт, дві окремі кімнати, квартира в середині будинку, є дві кладові (гардеробні), с/в окремий, новий ліфт, будинок у дворі, поруч Озеро Райдужне, 20 хвилин пішки до міської електрички, 10 хвилин до метро Лівобережна на маршрутці, розвинена інфраструктура.

Райдужна вул., 3а

улица Луговая 80. Днепровский район. Радужный массив. Продажа 2-х комнатной квартиры, S-63 м.кв., под ремонт. Отдельный вход. Окна в уровень земли, Высокие потолки. Во дворе зона отдыха. Точное расположение по этим координатам 50°2923.3"N 30°3444.6"E ориентир ул. Радужная 14. Дом на 10 квартир. 2013 год постройки. Рядом озеро Радунка (Радужное) проспект Романа Шухевича. Сильпо, Школа, мини маркет. без комиссии ! Видео просмотр по запросу!

власник
Райдужна вул., 14

вул. Райдужна 13в, хороше місце розташування, поруч: Сільпо, школа, садочок, озеро, хороше транспортне сполучення, до м. Дарниця, Лівобережна - 10-15 хв їзди, м. Либідська, Петрівка, Дорогожичи, Шулявська. Перший продаж квартири, один власник. Квартира розташована на 1/9 пов, 28/16/6, с/в сумісний, бал/заскл, вікна МП, залишаються всі меблі. Чистий продаж, швидке звільнення квартири. 33000 у. е. Рієлтор, 3% комісії.

Райдужна вул., 13в

Продається тепла затишна 3-к квартира в Дніпровському районі, масив Райдужний, вул. Райдужна, 3-Б, площа 58м2, житлова - 40м2, кухня - 6м2, площа- 45.5/27.3/6, 6/9 поверх. Житловий стан. Є вмістка кладова та простора лоджія.Чистий під’їзд. Будинок знаходиться в тихому зеленому місці, поряд школа, садочок, озеро, зона відпочинку, магазини, 15 хвилин транспортом М. Лівобережна, М. Почайна. Без опікунського, перегляди по домовленості.

Райдужна вул., 3-Б

Затишна 2к квартира на Райдужному масиві м. Києва, вул. Райдужна 21а. Гарна інфраструктура, зелена місцевість, хороша транспортна розвʼязка. До метро Лівобережна, Дарниця 10хв транспортом. 9/9 поверх є техповерх. Квартира зовнішньо утеплена. Квартира 51,9м2 з 2-ма роздільними кімнатами ( 16,9м2 та 12,2м2) З кімнат вихід на засклену лоджію. Коридор 8м2 Кухня 8м2 Санвузол роздільний Всі меблі та техніка залишається! Чистий та доглянутий підʼїзд, новий ліфт. Тамбур на 2 квартири. Право власності більше 3-х років. Розглядаємо державні програми купівлі нерухомості. Поряд озеро, парк для відпочинку. Дитячі садочки, школи та центр розвитку дітей. З КОЛЕГАМИ СПІВПРАЦЮЮ БЕЗ ДУБЛЯЖУ РЕКЛАМИ!

Райдужна вул., 21а

Світла та затишна квартира -студія 1 в ЖК Rainbow House по вул. Райдужна, 44, Дніпровський район 2/5 поверх цегляного будинку, 30/21.5/студія, виконаний євроремонт, панорамні вікна з видом на озеро, гардеробна, с/в сумісний, бойлер. Територія будинку закрита та під охороною, відеонагляд, дитячий майданчик, мангал, парковка. В будинку автономне опалення. Лічильники на все. Через дорогу школа, магазини. Будинок знаходиться в районі Воскресенських садів. Чрез дорогу озеро з пляжем та зонами відпочинку Радунка, парк Перемога. Поряд із будинком зручна транспортна розвязка, до метро Дарниця та Лівобережна 10 хвилин транспортом. Документам більше 3 років

Райдужна вул., 44
1 - 24 з 62 результатів