Трехкомнатная квартира в тихом месте. Дом построен во времена Харитоненко из добротного кирпича (Ивана Асмолова) с толстыми стенами. Свой вход, веранда, капитальный ремонт, высокие потолки (2,78м), теплая квартира, комнаты раздельные. Есть все удобства, бойлер. Рядом с домом металлический гараж, погреб, сарай, огород. В пешей доступности (до 5мин) магазин, остановка общественного транспорта. Подробности по телефону. Жду звонка.

Привокзальна вул., 144

Продається 2 кімнатна квартира на Привокзальній. Будинок не над дорогою! Вікна, балкон пластик, високі стелі, 26 кв м житлової площі, косметичний ремонт, новий газ. колонка, з/в плитка, душ кабінка, вбудована кухня, кондиціонер Є земля 2 сотки АН GOLD HOME

Продам 2 кімнатну квартиру!!

Цегляний будинок, зручний перший поверх, не кутова. Висота стель 4.27м, що дозволило зробите зручне перепланування (затишну спальню на другому поверсі). Пластикові вікна, металеві вхідні двері. Квартира не кутова. За подробицями телефонуйте. Перегляди в зручний для Вас час.

Продам дворівневу 1к квартиру на Привокзальній
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

У продажу симпатична 3-кімнатна квартира для великої сімї, вул. Привокзальна. Тихе місце Площа: 90/58/11,5 1/2 пов. Свій окремий вхід! Велика лоджія- понад 10 м² Квартира в гарному стані, кімнати великі і просторі. Плита електрична Є бойлер В спальні встановлений електричний камін Залишається вмонтована кухня, решта меблів за домовленістю Є підвал Поруч з будинком невелика ділянка з полуницею та вишнями Квартира дуже приємна і доглянута. Перегляди за попередньою домовленістю Подробиці за вказаним в оголошенні номером

Простора 3-кімнатна квартира, вул. Привокзальна

Продаж однокімнатної квартири по вул. Привокзальна, біля стадіону "Барса". Будинок Харитоненка, з міцної цегли. Другий поверх двоповерхового будинку. Квардратура 31 кв.м. З можливістю перепланування з добудовою до 60 кв.м. Висота до стелі 4,13 метрів. Кухня 12.3 кв.м., зала 11.9 кв.м. Коридор і санвузол 6.5 кв.м. Косметичний ремонт, жилий вигляд. Нові пластикові вікна, зберігають тепло, захищають від шуму. Повністю замінена проводка по всій квартирі та до трансформатора. Новий санвузол, каналізація. Встановлено новий італійський боллер. За домовленістю меблі та техніка. До зупинки 300 метрів, обласна лікарня, медичні приватні центри, супермаркети, заправка. За будинком гаражний кооператив. В 500 метрах луг і річка. Сусіди адекватні, тихі. Раніше був гуртожиток, зараз всі зручності і комунікації повністю в квартирі. Є можливість домовитись за підвал. Можливий торг. Документи в порядку. За деталями звертатись за телефоном 09******60.

власник
Продаж просторої однокімнатної квартири

Житлові комплекси у Суми