Пропонуємо 2-кімнатну квартиру в Новобудові! Вул. Попова, 31а Поверх - 2/10 Загальна площа - 68,7 м2 Зручне планування! Дві окремі кімнати - 19,5 м2 і 18,8 м2 Кухня - 12 м2, з виходом на засклений балкон. С/в суміжний. Великий коридор. Зроблено якісний ремонт. Повністю мебльована та облаштована технікою. Тепла підлога в санвузлі. Два кондиціонери. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ОПАЛЕННЯ (двоконтурний газовий котел) Лічильники на всі комунікації. Розглянемо продаж під Іпотеку 3%, а також програму Є-Відновлення. Документи готові до продажу. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте за номером, вказаним в об`яві.

Попова, 31а

Продається затишна,простора двокімнатні квартира в новобудові з індивідуальним опаленням по вул.Попова 31а. Поверх2 /10.Загальна площа 68.7 кв.м Зручне планування.Дві окремі кімнати 19.5 м та 18.8м,кухня 15 м щ виходом на засклений і утеплений балкон.Зовнішнє утеплення .Великий просторий коридор.У ванній тепла підлога.Два кондиціонери. Зроблений якісний ремонт(як для себе)Повністю мебльована та облаштована поб.технікою. Індивідуальне опаленням,всі лічильники(вода,газ,електр.) Запрошуємо до перегляду.

власник
Продаж двокімнатні квартири в новобудові з індивідуальним опаленням

Затишна двокімнатна квартира в спальному районі міста *Будинок цегляний, утеплений. *Двір оснащений великим дитячим майданчиком , парковочними місцями та гаражами. *Квартира частково укомплектована технікою(вбудованою) та меблями *Високий цоколь 1го поверху *Тепла підлога - ванна/ кухня Бонусом до квартири йде підвальне приміщення 6м.кв.

Попова улица, 31, Шерстянка, Чернигов, Черниговская 65000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сучасна однокімнатна квартира з автономним опаленням в Чернігові по вулиці Попова. Площа 41,5м ² ,кухня з панорамними вікнами 13,5 м ². Квартина укомплектована технікою та меблями . Залишається вбудована кухня та шафа в коридорі, кондиціонер. Світла ,тепла ,затішна . Відмінний варіант для тих ,хто не планує найближчим часом робити ремонт. Просто купуй ,заходь та живи . Розглянемо продаж за програмою єВідновлення та єОселя. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном 09******52 або особистим повідомленням Viber, Telegram, Messenger.

1 к.кв.новобудова з автономним опаленням.

Продам 1 комн квартиру в новом доме с автономным отоплением по ул. Попова, 10/10 кирпич, 45м2 и очень красивая планировка. Ремонт сделан на 70%, в котором никто не жил. Середина, не угловая, светлая, молодежный дом, развитая инфраструктура.

Новая! Продам 1 комн кв новый дом, автономка, ремонт!

Географія Чернігів