Срочно продам 2 комнатную квартиру в новом доме. Соседняя секция сдана уже как 4 года, почти все соседи живут Шикарное место. Окна во двор. Торг уместен.

Покришкіна вул., 8

Продаж 2к квартири по вул. Покришкіна 8Г, ЖК Європейський Квартал. Даний ЖК розташований на ближньому Сатрому Місті, до центру місті 7 хв на транспорті. Розвинена інфраструктура в будинку, до зупинки транспорту 3 хв. Сама квартира дуже тепла та затишна, зроблений якісний ремонт в світлих тонах. Вдале та зручне планування, 2 окремі кімнти, великий коридор, 2 санвузла, що також зручно для великої сім‘ї. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою, практично все залишається та входить у вартість. Простора, 87,5 м2. Також вликим бонусом для покупця є комора площею 6,4 м2, яка також входить у вартість квартири. Цей варіант дійсно вартий Вашої уваги. Більше інформації за номером телефону

Продам чудову 2к квартиру

Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Європейський квартал 10 секція 3/12 поверх, цегла площа 86 м.кв можливе перепланування в 3 х кімнатну, бо в кімнаті 2 вікна чорнова , не кутова , гарне планування автономне опалення здача будинку кінець 2024 року Ціна 55000$ торг.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Г, Старый город, Винница, Винницкая 55000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ЖК Європейський квартал , 10 секція , 3/12ц, площа 86м2, Продаємо 2х кімнату квартиру , яку можна перепланувати в 3х кімнатну , бо у кімнаті 2 вікна , чорнова , не кутова , гарне планування , автономне опалення , здача будинку кінець року, торг

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Б, Винница, Винницкая 54999.0 USD

ПродажСупер Ціна️ 1к квартири ЖК Клубний дім (Вінниця Старе місто ) 38 м2, 5/6 поверх (новобудова) ️ Ціна ️ ️ Дизайнерський ремонт ️ Індивідуальне опалення ️ Тепла підлога коридор, кухня, с/у ️ Багато паркомісць ️ Поряд школа, садочок, пошта, магазин, аптека ️ Гарний вигляд з вікна ️ Комфортна транспортна розвʼязка, транспорт кожних 10 хв в центр міста Ласкаво просимо до перегляду

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8З, Старый город, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продаж 1 к. квартири в новому будинку, 2018 р.побудови, ЖК Клубний Дім, який ззовні якісно утеплений.Квартира розташована на 1- му поверсі ( високий цоколь), кутова, дуже тепла та комфортна, зроблений ремонт, індивідуальне опалення (двоконтурний котел), велика лоджія з кухні.Облаштована прибудинкова територія.В дворі - майданчик для дітей.Запрошую на перегляд.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8З, Старогородский, Винница, Винницкая 52000.0 USD

Запрошую Вас розглянути чудовий варіант для молодої сімʼї. Продається велика квартира, де достатньо місця для комфортного проживання всієї родини. Квартира має дві окремі кімнати - спальню та дитячу, де малюк має своє затишне місце. Також облаштована зона для роботи чи навчання. Кухня з шикарним виглядом на місто, вдало розпланована, має окрему столову та зону приготування. Вмістка шафа купе в коридорі. Ванна кімната площею 5 м.кв укомплектована всім необхідним. Квартира не кутова - підігрів підлоги - якісний ремонт робили для себе - відеоспостереження В житловому комплексі є продуктові магазини, салон краси та інше. Двір має великий дитячий майданчик, створене ОСББ, у дворі водний автомат. Квартира продається з кладовкою на поверсі. Оперативний показ в зручний для Вас час, ключі на руках.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Г, Винница, Винницкая 68000.0 USD

Велика, світла і простора квартира в новобудові, ремонт, індивідуальне опалення, тепла підлога, гардероб, не кутова. За рахунок окремо відділеної дитячої зони, можна вважати двокімнатною. Вбудовані меблі залишаються. Між поверхами є кладовка 6 м за окрему плату 3500$. Реальному покупцю ТОРГ!

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Старый город, Винница, Винницкая 67000.0 USD

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Ж, Старый город, Винница, Винницкая 46000.0 USD

Квартира в новобуді з ремонтом та меблями. Гарне планування, дві окремі кімнати, сан.вузел роздільний, тепла підлога., автономне газове опалення АГВО. Перегляд по домовленості в зручний для Вас час. В дворі гарний дитячій майданчик. Магазини, аптеки, поруч транспорт. Більш детально по телефону. Можливий продаж під програму Є Оселя

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Г, Старый город, Винница, Винницкая 74000.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

Чудова двокімнатна квартира в ЖК Клубний дім. В квартирі індивідуальне газове опалення, тепла підлога. Дизайнерський ремонт. Залишаються майже всі меблі і побутова техніка. Поряд будується дитячий садок. Тихе і мальовниче місце. 96742

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Ж, Старый город, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Під є оселю не підходить ! Квартира в новому будинку . Не кутова Автономне опалення Секція не здана

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Винница, Винницкая 55000.0 USD

Продаж квартири з ремонтом в ЖК Клубний Дім на Покришкіна - ближнє Старе Місто, всього 3 зупинки до будинку Офіцерів. Квартиру, переплановано в двокімнатну, одна з кімнат прохідна та без вікна. Площа 52 м2, 3 поверх, індивідуальне газове опалення. Залишаються вбудовані меблі та вбудована техніка. Може бути під є оселю, є податки. Продаж квартири з ремонтом в ЖК Клубний Дім на Покришкіна - ближнє Старе Місто, всього 3 зупинки до будинку Офіцерів. Квартиру, переплановано в двокімнатну, одна з кімнат прохідна та без вікна. Площа 52 м2, 3 поверх, індивідуальне газове опалення. Залишаються вбудовані меблі та вбудована техніка. Може бути під є оселю, є податки.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Ж, Старый город, Винница, Винницкая 63499.0 USD

Продаж одно кімнатної квартири в ЖК Європейський. Автономне газове опалення, тепла підлога, гарний стан, дві лоджії. Високий цоколь. Продаж з меблями та технікою. За більщ детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Г, Старый город, Винница, Винницкая 55000.0 USD

ПРОДАЖ Продаж 1к квартири в ЖК Клубний Дім. 3/6 цегла. Площа - 51м.кв., простора кухня- 16м.кв. Сучасний , якісний ремонт, залишають вмонтовані меблі і техніку, решта - по домовленності. Розглядаємо під Є Оселю.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8З, Старый город, Винница, Винницкая 63500.0 USD

Однокімнатна квартира в ЖК Європейський квартал. Зручний третій поверх. Велика з можливістю перепланувати в 2х кімнатну. Здача будинку в осени 2024р. Продаж по переуступці.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Б, Замостянский, Винница, Винницкая 30000.0 USD

1 кім квартира в ЖК Європейський квартал, район старе місто, площа 49м2, 2 балкони, поверх 4/12цегла, не кутова, можлива під Є-ОСЕЛЮ 3% без податків, кухня та коридор чистовий, зроблена розводка електрики , сантехніки та опалення. Все залишається Ціна 49000$ торг

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Винница, Винницкая 48500.0 USD

Продаж квартири в ЖК Європейський Квартал. Квартира однокімнатна перепланована в двох кімнатну.Всі додаткові пайові внески по ініціативні групі внесено. Вся детальна інформація по телефону.

Покрышкина улица, 8В, Старогородский, Винница, Винницкая 26600.0 USD

Продається затишна 2к квартири в новому житловому комплексі з сучасним плануванням та індивідуальною системою опалення. Квартира з сучасним ремонтом, меблями і встроєнтю технікою готова для проживання. Тепла підлога у ванній кімнаті, кухні та коридорі.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Старогородский, Винница, Винницкая 85000.0 USD

Продаж квартири 40.56 кв. м вулиця Покришкіна 8б, Продаємо квартиру в ЖК Європейський Квартал. 1-комн.кв. перепланована в двох кімнатну.Всі додаткові пайові внески по ініціативні групі внесено. Вся детальна інформація по телефону.Район Старе місто.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8В, Старый город, Винница, Винницкая 29000.0 USD

Пропонується до продажу затишна 1-кімнатна квартира у місті Вінниця, в новому житловому комплексі "Клубний дім" у районі Старе місто. Квартира має хороший ремонт і продається з усією необхідною побутовою технікою та меблями. У квартирі встановлений двоконтурний газовий котел, який забезпечує якісне опалення та гарячу воду. Також є підігрів підлоги, що створює комфорт у холодні періоди року. Район має спокійну атмосферу та добре розвинену інфраструктуру. У непосредній близькості знаходяться магазини, школи, дитячі садки та інші необхідні заклади. Ця квартира - чудовий вибір як для постійного проживання, так і як інвестиція в нерухомість у затишному та зручному районі Вінниці.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8З, Старый город, Винница, Винницкая 54999.0 USD

Гарний варіант для інвестицій. Великогабаритна двохкімнатна квартира з відмінним плануванням і просторою кухнею. Середній поверх, не кутова. На подвір"ї будують дитячий садочок. Поруч розвинена комерція: магазини, кафе, аптеки, салони краси, дитячі розвивальні студії. 200 м до озера. До зупинки громадського транспорту 350м.

Покрышкина улица, 8Г, Старый город, Винница, Винницкая 36000.0 USD

Гарний варіант для інвестицій. Великогабаритна двохкімнатна квартира з відмінним плануванням і просторою кухнею. Середній поверх, не кутова. На подвір"ї будують дитячий садочок. Поруч розвинена комерція: магазини, кафе, аптеки, салони краси, дитячі розвивальні студії. 200 м до озера. До зупинки громадського транспорту 350м.

Марии Примаченко (Покрышкина) улица, 8Г, Старогородский, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Покрышкина улица, 8Г, Старогородский, Винница, Винницкая 40000.0 USD
1 - 24 з 28 результатів