Срочно продам 3х.ком.квартиру на Ковалевке.В квартире новая газовая автономка, окна пластиковые, балкон, лоджия застеклёны, комнаты раздельные.Торг только реальному покупателю,показ в любое удобное для Вас время.В квартире проживают очень хорошие квартиранты, кто покупает под аренду не пожалеете.

Срочно продам 3х.ком.квартиру п-т Победы 2.

Три-кімнатна квартира. Район Ковалівка, проспект Перемоги 18. Будинок 2008 року. Вдале планування. Всі стіни рівні, мідна проводка, зроблено ремонт (залишилось покласти пол), міжкімнатні двері. Опалення індивідуальне електричне. Будинок кірпічний. Від власника - без комісії.

власник
Три-кімнатна великогабаритна квартира

Продам 3-х кімнатну квартиру - квартира з ремонтом - автономне газове опалення - комфортний поверх - вікна та балкон пластик Поряд школа, садок, зупинка , супермаркети Дзвоніть, покажемо у зручний для Вас час

Перемоги пр., 12, Ковалёвка, Кропивницкий, Кировоградская 60000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 кім. гарну квартиру р-н Ковалівки - індивідуальне газове опалення - металлопластикові вікна - санвузол роздільний - окремі, просторі скімнати - балкон - залишаються вмонтовані меблі - квартира тепла, не кутова - розвинута інфраструктура - трансплртна розвязка

Перемоги пр., 6, Ковалёвка, Кропивницкий, Кировоградская 53999.0 USD

Продаж трикімнатної квартири на Ковалівці 7/9 поверх, з ремонтом у стані «зайти та жити»! Локація: Будинок знаходиться на КОВАЛІВЦІ, проспект Перемоги. Чудова інфраструктура, зручне розташування, поряд є все необхідне, для комфортного проживання: дитячі садочки №27, ДНЗ №17 «Орлятко», школа №20, сучасний спортивний клуб «Лідер», парк, набережна, автостоянки, ринок «Босфор», супермаркет «АТБ», «Файно-маркет», безліч магазинів, зупинка громадського транспорту, «Нова пошта» тощо. Будинок: + блочний будинок, доглянутий, гарний двір, дитячий майданчик, зручне паркування + вікна виходять на схід і на захід Квартира: +7 поверх дев’ятиповерхового будинку + НЕ кутова, дуже тепла + загальна площа – 67кв.м. Зала -16,8кв.м, кухня з нішею для холодильника -10,5кв.м, спальня з відокремленою зоною під кабінет - 16,5кв.м, дитяча спальня - 10кв.м, коридор з нішами, кладова кімната, туалет і ванна - окремо + автономне ГАЗОВЕ опалення + квартира продається вбудованою технікою, т майже усіма меблями Ви можете не витрачати одне з найважливішого – час, а також гроші та нерви на ремонт, а зайти і жити одразу після купівлі Ціна 65000 дол. США. Деталі по телефону, запрошую на перегляд в зручний для Вас час. АН КЛЮЧ Фахівець з питань нерухомості, Костянтин.

Продаж 3к квартири на Ковалівці

Квартира знаходиться на пр. Перемоги. Розташована на 5/9 поверсі. Площа - 65 кв.м. Кімнати і санвузол роздільні. Опалення автономне - газовий котел. Балкон і лоджія засклені. Квартира тепла, не кутова - утеплена зовні. Торг присутній. Поруч школа та садочок. Розвинена інфраструктура. За подробицями звертайтесь по телефону. Світлана, агенство нерухомості «Еліт»

Продається 3-кімн. квартира на Ковалівці

Продається трикімнатна квартира в районі Ковалівка Знаходиться на проспекті Перемоги. На 2/9 поверсі. Загальна площа 65 кв.м. Не кутова. Стан квартири - під ремонт. Частково вікна м/пл. Балкон та лоджія засклені деревом. Опалення централізоване. Документи готові до продажу. В квартирі не має зареєстрованих осіб. За подробицями звертайтесь по телефону. Лариса, агенство нерухомості «Еліт»

Продається 3-кімн. квартира на Ковалівці 2/9 поверх

Продаж великогабаритної трикімнатної квартира з ремонтом і меблями, на 8 поверсі в чудовому 14-поверховому будинку на Ковалівці! Локація: Район КОВАЛІВКА, проспект Перемоги. Чудова інфраструктура, зручне розташування, поряд є все необхідне, для комфортного проживання: дитячі садочки №27, ДНЗ №17 «Орлятко», школа №20, сучасний спортивний клуб «Лідер», парк, набережна, автостоянки, ринок «Босфор», супермаркет «АТБ», «Файно-маркет», безліч магазинів, зупинка громадського транспорту, «Нова пошта» тощо. Будинок: + цегляний будинок, обслуговує ОСББ; + доглянутий підїзд, двір; + двотарифний лічильник день/ніч. Квартира: + усі МЕБЛІ та ТЕХНІКА входять у вартість; + автономне опалення (електричне); + загальна площа 88,76 кв.м., житлова 61,0 кв.м; + квартира тепла, світла, з просторими кімнатами; + два балкона; + тепла підлога; + кондиціонер; + велика комора; + з вікон відкривається мальовничий краєвид на місто. Ви можете не витрачати одне з найважливішого – час, а також гроші та нерви на ремонт, повністю укомплектована меблями та технікою у стані «зайти і жити». Вільна до заселення нових власників, документи в порядку! Ціна 79900!!! Розглянемо пропозиції щодо торгу . Деталі по телефону, запрошую на перегляд в зручний для Вас час. АН Ключ Фахівець з нерухомості Алла.

Продаж 3к 79900 повністю укомплектована район Ковалівк

Продається однокімнатна квартира в гарному стані.Не кутова. Ліфт працює, кабельне телебачення та інтернет. З вікна гарний краєвид, вся потрібна інфраструктура в межах 5 хвилин пішої ходьби. ЖК Кіровоградінвестбуд. Район Ковальовка.

власник
Победы проспект, Ковалёвка, Кропивницкий, Кировоградская 35000.0 USD

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Географія Кропивницький (Кіровоград)