Продаж трикімнатної квартири з гарним ремонтом. Будинок знаходиться за адресою вулиця Плеханова 4А. В квартирі зроблений якісний ремонт, повністю укомплектована побутовою технікою та меблями. Великий відремонтований балкон. З вікон відкриваються чудові види. Район дуже зелений. Чудово розвинена інфраструктура, поруч багато навчальних закладів, станція метро Лівобережна, Русанівський канал та річка Дніпро, парки, сквери та чудова набережна для прогулянок. Без комісії. Вартість 82500 доларів США.

Плєханова вул., 4а

Авторський ремонт. Красива, світла, затишна та комфортна квартира з меблями та технікою на другому поверсі 9-ти поверхівки на лівому березі Києва, під’їзд охайний, 5 хв до м. Лівобережна та 3 хв. до Русанівського каналу, де можна прогулюватися кожного вечора. Розвинена інфраструктура обжитого району – три дитячі садочки, три школи, супермаркети, банки та ТЦ, парки та сквери, аптеки, лікувальні заклади. Багато магазинів (Сільпо, Фора, АТБ, Rozetka, Новус) та ресторанів на будь-який гаманець. Клініка Добробут, лікаря Маркова, Ісіда та Адоніс, державні поліклініки - 10 хвилин. До зупинки міського транспорту 5 хв. Простора та світла кухня-студія, дві окремі просторі та комфортні спальні, просторі та зручні шафи, шафа-кімнатка (можна зробити додатково кабінет), дві засклені просторі лоджії – чудова зона відпочинку. Квартира поділена на комфортні зони. Чудовий краєвид. Квартира двостороння, гарно провітрювана, свіжа та охайна, чиста та зроблена для себе, все з любов’ю! У квартирі натяжні стелі, гарні, дорогі меблі (кухня, шафи, двоспальне ліжко, дивани) та техніка (бойлер, холодильник, пралка, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, кондиціонер). Електропідігрів підлоги в зоні кафеля. Сумісний санвузол (встановлена ванна - джакузі), сушка для рушників. Встановлені лічильники на воду, світло. Квартира під охороною. Підлога – кафель, ламінат. У власності більше 3-х років. Вільна. Один власник, без опікунського. 99 000 у.е. Незначний ТОРГ. Перегляд у зручний для Вас час за попередньою домовленістю. Представник продавця., комісійні 3%., співробітництво з колегами.

Плєханова вул., 4А

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонуємо придбати чудову 2 кімнатну квартиру в тихому зеленому районі поряд з метро Лівобережною. Плєханова вул. Квартира на 2 поверсі 9 поверхового будинку. Чудовий стан. Величезний засклений балкон. Утеплений, обшитий вагонкою. Металопластикові вікна. Чудовий паркет. Кондиціонер. Чистий продаж. 1 власник. Зніметься з реєстрації до підписання договору купівлі-продажу. 70000 у.о З колегами співпрацюю без дубляжу реклами. Комісія 3%

Плєханова вул., 6
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 2-к. квартира біля метро Лівобережна , по вул. Бориса Мартоса 6, (бувша Плеханова), розташована на 5 поверсі 9 поверхового будинку , загальна площа 46,4кв.м., житлова 31.5, кухня7кв.м. , в квартирі зроблений сучасний ремонт в кухні, та санвузлі. Поміняна проводка, кахель, душова кабіна, бойлер. Встановлені склопакети, балкон засклений. Кімнати без ремонту. Тихий зелений район на Лівобережному масиві, поруч Русанівський канал, зона відпочинку, школа, дитсадок, торговельні заклади, метро Лівобережна-8 хвилин пішки, також зупинка міської електрички, ринок. Зручне місце для проживання, або орендного бізнесу.Без комісійних.63000у.е.

Плєханова вул., 6

Чудова квартира з гарним плануванням та ремонтом! Один власник, без прописаних. Документам більше 3-х років, чистий продаж! Продається 3-кімнатна квартира на вулиці Плеханова, 4а. Планування оселі роздільно-суміжне, одна кімната прохідна. Виконано гарний ремонт. Вікна з ґратами виходять на обидві сторони. Великий балкон, виходить у двір. У помешканні встановлені лічильники на воду, світло. Затишна, тепла та дуже світла квартира. Житло оснащене технікою (пральна машина, газова плита, мікрохвильова піч, холодильник) та меблями (тумбочки, ліжко, диван, шафа, кухонні шафи). Будинок з чистим підїздом, вхід з двору через домофон. Подвір’я не біля дороги, чиста територія з деревами, клумбами, лавочками, місцями для паркування. Поруч знаходиться «Новус», дві школи, садок, оглядовий, футбольний та баскетбольний майданчики, «Русанівський» канал за 5 хвилин, перукарня, ринок, кавярня, Нова пошта поштомат. За 10 хвилин фітнес-клуб «Атлетіко». Піша доступність до метро — 8 хвилин. Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Плєханова вул., 4а

Плеханова 4а . Від господаря, без комісії. Охайна квартира -"чешка" в чудовому місці .Двостороння, дві лоджії , одна лоджія виходить на канал, а друга у затишний двір. Одна кімната прохідна. Ремонт давній, але чистенька, можна жити. Частково вікна змінені на металопластикові,в усіх кімнатах паркетна підлога. До метро 5 хвилин пішки. Дім розташований в середині зеленого двору з дитячим майданчиком. Чудовий краєвид на канал ! Поруч школа, садочок, спортивний майданчик во дворі. Залишається меблі та домашня утварь, але якщо не треба , вивеземо. Підїзд чистий, сусіди хороші. Торг доречний !

Простора квартира біля метро Лівобережна

Продам 1 кімнатну квартиру з капітальним ремонтом на Лівобережній, вул. Плеханова 6, Дніпровський р-н. В живу квартира набагато краще, ніж на фото. 3 поверх 9ти поверхового будинку. В парадному свіжий ремонт, встановлено новий ліфт, є паштомат нової пошти, що дуже зручно. Тамбур на 3 квартири. Площа 33,6/18,6/8 кв.м. В квартирі зроблено якісний ремонт. Всі меблі та техніка залишається: - Холодильник Bocsh - Пральна машина - Духова шафа - Газова варильна поверхня - Витяжка - Посудомийна машина Bocsh - Кондиціонер Є гардеробна кімната. Санвузол суміжний з великою ванною. На воду встановлені лічильники. Поряд вся інфраструктура - супермаркет Новус, АТБ, кавярні та магазини. У дворі дитячий садок та школа. Поряд Русанівська набережна для прогулянок. До метро Лівобережна 5 хвилин пішки. Дзвоніть! Домовимось на перегляд.

Продам 1к квартиру на Лівобережній, Плеханова, буд. 6 метро 5 хвилин

Продам 3-к квартиру, всього 5 хвилин пішки до станції метро Лівобережна. З двору є вихід до каналу. Зелений двір - тиша з усіх сторін. Площа 62/42/7 м кв, 2й з 9ти поверхів. Будинок з товстою панеллю, двостороння квартира, тепла. Ліфт, домофон. Квартира утримується в доброму стані, один балкон (5 м) засклений, другий перероблений у лоджію (5 м) з виходом до саду. На вікнах є ковані решітки. Дві суміжні кімнати - 17 м і 16 м, третя окремо від коридору - 11 м. Є проведений інтернет і кабельне телебачення, гарний паркет у кімнатах. Супермаркет Новус за 150 м, дитячий садок за 50 м, престижний ліцей за 50 м, в будинку є перукарня та мінімаркет. Торг. Комісійні агенції сплачує Покупець . Приходьте на перегляд по попередньою домовленістю . Зателефонуйте за вищевказаним номером телефону. Юридична консультація з придбання нерухомості, попередній розрахунок витрат при покупці житла , для наших клієнтів безкоштовно ! З повагою АН АНТА Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-649-701-LX.

Продам 3-к квартиру Дніпровський р-н, Лівобережна, вул. Плеханова