Двохкімнатна квартира в найпрестижнішому мікрорайоні міста! Хороший ремонт, два балкони, простора мебльована кухня, індивідуальне опалення, тепла підлога к кухні, на обох балконах, в коридорі та санвузлі. поряд нова школа, дитячий садочок, парк, магазини, кафе, зупинка громадського транспорту. Є велика комора у тамборі.

власник
Пирогова вул., 103Б

ТЕРМІНОВО,ТОРГ.Хороший житловий стан.Квартира тепла, не кутова.Залишаються меблі, холодильник, бойлер.Засклений балкон.Будинок не над дорогою, у той же час поруч зупинки транспорту, ринок, Меколедж, Медуніверситет.

Пирогова вул., 87

Продаж 2 кімнатної квартири по вулиці Пирогова, квартира загальною площею 40 квадратів, централізоване опалення, цегляний будинок, балкона немає, перший поверх ідеально підійде під комерцію, так як будинок знаходиться на першій лінії і в хорошому місці з чудовим розташуванням.

Пирогова вул., 105
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ТЕРМІНОВА ПРОДАЖ! Документи готові до продажу. Продам 1к. квартиру зупинка Ющинка. Будинок не над дорогою, квартира не кутова, зручний поверх. Квартира в хорошому житловому стані, меблі залишаються, бойлер. Чудовий район, школа, садочок, супер маркет, лікарня все поруч.

Пирогова вул., 97 А

Підходить під Є-Оселю !!!! Дві окремі кімнати велика кухня студія 22м2 В квартирі зроблений ремонт з дорогих якісних матеріалів Квартира знаходиться на 11/12 поверхового будинку. На першому поверсі є велика кладова яка входить у вартість обʼєкта ! Поряд садочки, школа, магазини, аптеки, кафе та ресторани. Дуже гарний варіант, як для житла так і як інвестиція.

можливий продаж по єОселя
Пирогова вул., 10

Купуйте квартиру, та насолоджуйтесь серцем сучасного району міста з відмінною транспортною розвязкою! Будьте поруч до всього найнеобхіднішого: дитячі садочки, школа, магазини, лікарня та медичні центри - все поруч. Ще, кожен день ви будете насолоджуватися чудовим видом з вікна. Телефонуйте! Сплануємо огляд квартири!

Пирогова вул., 103А

Продаж трьох кімнатної квартири район Словянка вул. Пирогова 148. Квартира не кутова, в гарному житловому стані, цегляний будинок, два балкона, вікна на дві сторони, роздільний санвузол, бойлер. Продаж з меблями та технікою. Можливий торг. Всі фото дійсні. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

Продаж трьох кімнатної квартири по вул.Пирогова

Майже центр міста: Пирогово 3-А (Вінінтермед). Квартира кутова але тепла, поміняти всі стояки. Велика лоджія на 2 кімнати + балкон. 3 окремі кімнати, вдале планування . Запрошую на перегляд.

Продається 3к квартира на Пирогова

Пропонується на продаж 2-кімнатна квартира у ЖК "Пироговський" площею 66 квадратних метрів. Вікна виходять у внутрішній двір, що забезпечує тихість та спокій. Квартира оснащена автономним опаленням і теплою підлогою по всій площі, що забезпечує комфортне та затишне перебування в будь-яку пору року. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся за вказаним номером телефону. 105661

Продається 2 кімнатна квартир в ЖК "Пироговський" 1348

Продам 2-х кімн квартиру в ЖК Пироговський. Повна комплектація меблів та техніки. Автономне опалення, тепла підлога. Квартира наповнена затишком та комфортом. Шукаємо нових власників, телефонуйте!

Продам 2-х кімн квартиру ЖК Пироговський

Простора, світла, охайна квартира в десяти поверховому будинку яка розташована на девятому поверсі. Не кутова та не ліфтова. З автономним опаленням. Є тепла підлога. На підлозі паркет. Є тамбур. Меблі залишаються. Всі деталі по телефону та на перегляді

Продаж 2к квартири 51 кв. м на вул. Пирогова 117а

ПРОДАЄМО ШИКАРНУ ТА НЕКУТОВУ КВАРТИРУ В ЕЛІТНОМУ ЖК"ПИРОГОВСЬКИЙ"!МОЖНА ПІД "єОселю"! Р-Н МЕД.УНІВЕРСИТЕТУ-УРОЖАЙ!ОДНА ЄДИНА ПО РЕРЕУСТУПЦІ-ВІ ПЕРШІ ВЛАСНИКИ ПО ДОКУМЕНТАМ! СВОЄ АВТОНОМНЕ ОПАЛЕННЯ-ГАЗОВИЙ КОТЕЛ ТА ЛІЧИЛЬНИК! КРАСИВИЙ ПАНОРАМНИЙ БАЛКОН! ПЛАНУВАННЯ-ЧУДОВЕ!УСІ КІМНАТИ ОКРЕМІ+ГАРДЕРОБКА ТА ВАННА С САНВУЗЛОМ! Є можливість будь-якого перепланування на ваш смак! Ексклюзивний договір-ключі на руках! Забудовник давно здав будинок та люди давно проживають усі!Запрошуємо на перегляд та придбання хорошої квартири! Можемо допомогти підібрати та показати пропозиції по Вашим побажанням! Є дизайнери які теж можуть допомогти з проектами та цікавими ідеями!) Усе знаходиться поряд !ринок Урожай,супермаркети,зупинки,навчальні заклади,усе в пішому доступі! Телефонуйте ,з радістью усім допоможемо!

Продам 3х!ПАНОРАМНА-Жк"Пироговский"!Агв.ПЕРЕУСТУПКА!Можна під "єОселя"

ЖК Пироговський! Чудова інвестиція в своє майбутнє. Прекрасна нова квартира в центрі міста. Три лоджії з панорамними вікнами. Є все необхідне для комфортного проживання. Поруч ринок Урожай, магазини, супермаркет, навчальні заклади. Можливо під єОселя.

2 кімн Квартира ЖК Пироговський

Пропоную до Вашої уваги чудову простору квартиру в ЖК Пироговський з красивим панорамним видом на місто. Вдале розташування будинку.Тут комфортно - все знаходиться в кроковій доступності: школи , садочки, супермаркети. .Будинок вже заселений, ремонти завершені, облагорожений двір, дитячий майданчик в дворі - це лише маленька часточка переваг цього об"єкту. Індивідуальне опалення.Панорамні вікна.Вільне планування.На даному етапі є можливість перепланувати квартиру за своїм баченням. Велика кухня, простора гардиробна, дві світлі кімнати з панорамними вікнами з шикарним видом на вулицю Пирогова. Запрошую на перегляди.Телефонуйте!

Продажа 3 кім.кв. новобудова ЖК Пироговський

Продається трьохкімнатна квартира на Пирогова, без ремонту, зручне розташування Деталі по телефону

Продаж 3к квартири 54 кв. м на вул. Пирогова 129

ШИКАРНАЯ ДИЗАЙНЕРСКАЯ КВАРТИРА!ВСЕ СТИЛЬНО и ДОРОГО!АГВ-ПОСУДОМОЙКА.ТЕПЛЫЕ ПОЛЫ.ВСЯ НОВАЯ бытовая техника и мебель! ДОРОГАЯ ВСТРОЕННАЯ КУХНЯ - ДОРОГАЯ САНТЕХНИКА! ПАНОРАМНЫЕ ОКНА! ПРОСТОРНАЯ КУХНЯ-СТУДИО+ОТДЕЛЬНО СПАЛЬНЯ! Ванная и санузел-раздельные! ЕЛИТНЫЙ УРОВЕНЬ - Новострой ЖК"ПИРОГОВСКИЙ!"-Рядом Университет ПИРОГОВА! Аналогов-нету! ПРОДАЖА СО ВСЕМ ЧТО ВИДЕТЕ НА ФОТО!ОТЛИЧНАЯ ИНВЕСТИЦИЯ! Делали люди для себя-качественно,дорого и со вкусом!Документи готовые к продаже!Не угловая!Кирпич! Звоните!Наш Ексклюзив!)

Продам кв!Жк"Пироговский"-ПАНОРАМНА-ДИЗАЙНЕРСКАя!Агв.Все как на фото!

Нова квартира з індивідуальним плануванням в новому будинку, індивідуальне газове опалення, частково мебльована, окремий гардероб, встановлено всю кухонну техніку (інверторно-газова плита, духовка, потужна витяжка з дистанційним керуванням, холодильник, водяна тепла підлога по усій квартирі, інверторний кондиціонер (обігрів при вуличній температурі до -20) , фільтр зворотнього осмосу для питної води, система перекриття подачі води через wi-fi, прально-сушильна машина, встановлено додатковий підлоговий конвектор на випадок екстремальних холодів, гарний вид з вікна 13 поверху. Готова до заселення без додаткових вкладень. Квартира жодного разу не здавалась, ніхто не жив.

Продам 1к квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК Пироговський

До вашої уваги чудовий варіант квартири. Найкраще місцезнаходження, все в кроковій доступності. Новий ремонт з якісних та дорогих матеріалів. Простора квартира з шикарним видом. У будинку всі потрібні магазини, транспорт поруч. Продаж в зв‘язку з придбанням більших апартаментів!

Продається 1к квартира в ЖК Пироговський

Краща пропозиція в ЖК Пироговський 2роздільних кімнати , високоякісний ремонт Пропозицій короткочасна- телефонуйте

Продаж 2к квартири 80 кв. м на вул. Пирогова

Ул. Пирогова, 117а. Квартира уютная, заезжай и живи. Свежий ремонт в ванной, кухня и мебель в комнате в хорошем состоянии. Кондиционер, интернет, , кладовка, балкон-лоджия. Чистый подъезд и лифт, в подъезде установлен домофон и шкаф-отправки Новой почты. До остановок транспорта 2 минуты, рядом также супермаркет АТБ и Гродно, аптеки, кафе банк,парикмахерская, храм, озеро, парковая зона, зал фитнеса, медцентры и многое другое. Покупатель сможет заехать не раньше конца августа - начала сентября после выезда собственника Квартира от хозяина, без комиссии. Агентства просьба не беспокоить.

власник
Продам квартиру в хорошем районе

Продам велику 3 кім. квартиру на Поділлі, вул. Пирогова, 115А. Квартира має індивідуальне газове опалення, окремі кімнати, три балкони (в тому числі з кухні), роздільний санвузол. Зі спальні є вихід в гардероб (але в документах він не значиться та в площу не входить). Все залишається. Хороше розташування будинку, поряд школа, дитячий садочок, магазини, транспорт. Двір не проїзний. Окремо до квартири можна придбати гараж, поряд з будинком.

Продам 3 кім. на Поділлі

Продаж 2 к квартири на Словянці. Житловий стан, зверху повноцінний технічний поверх. не кутова, лічильники поруч вся інфраструктура.

Пирогова улица, 73А, Славянка, Винница, Винницкая 43000.0 USD

Код об`єкта: 323489. АН "Атланта".У продажу простора 3 - кімнатна квартира на Поділлі!Квартира дуже охайна та світла! У квартирі зроблений якісний ремонт!Тепла підлога - коридор , кухня , ванна. Замінена електропроводка, замінені труби в ванній і санвузлі. Натяжна стеля.Квартира вартує вашої уваги!Дуже розвинута інфраструктура та гарне місцерозташування!Поруч супермаркети, магазини, салони, аптеки, школа, дитячий садочок, спортзал, поштове відділення, парк, та громадськийтранспорт.Зручний заїзд і транспортна розвʼязка.Телефонуйте для переглядів! Не пропустіть свій шанс придбати квартиру для щасливого життя!

Пирогова улица, 1, Подолье, Винница, Винницкая 86000.0 USD

Пропозиція від власника. Двокімнатна квартира в центрі міста. Гарний варіант, як під оренду, так і для власного проживання. Можливий варіант продажу, як з меблями, так і без. Від цього залежить ціна. Можливий торг. На сьогодні є квартиранти, які погодилися б укласти договір із новим власником. ПРОХАННЯ ПОСЕРЕДНИКІВ НЕ ТУРБУВАТИ)

власник
Пирогова улица, 11, Центр, Винница, Винницкая 55000.0 USD
1 - 24 з 73 результатів