Вартість: 80000$ Продаж трикімнатної дворівневої квартири з ремонтом, меблями та технікою. С. Святопетрівське ЖК Петрівський Квартал Вулиця Лесі Українки 4а. Поверх 4/5 Загальна площа:80квм Квартира стильна, світла та простора. На першому поверсі кухня з лоджією, кімната з великим диваном, санвузол. На другому поверсі дві кімнати (дитяча, та спальня з двоспальним ліжком), балкон, санвузол. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний газовий котел. Інфраструктура комплексу дуже розвинена: магазини, салони краси, кафе, ресторани, кавʼярні, дитячі майданчики.. тощо…

Лесі Українки бульв., 4а

Вашій увазі пропонується квартира в ЖК «Петрівський квартал» у с Святопетрівське , бульвар Лесі Українки, 4 (на перетині з с.Софіївська Борщагівка) квартира від власника 82.5 м2, 8-9 поверх 9-ти поверхового будинку.( будинок зданий в експлуатацію 2015 року). 8 поверх коридор з гардеробною та кладовою під сходами (загалом біля 5м2), сходи з масиву ясену на другий поверх квартири (9 поверх будинку). На 9 поверсі спальня 13 м2 з ліжком, телевізором Toshiba, кондиціонером CH, жіночим столиком і кріслом, також є дитяче ліжко для дорослої дитини та ліжко для немовляти. Інша спальня 17 м2, де знаходиться великий якісний диван виробника blest та 2 комоди, для речей та іграшок. Кухня-студія 21 м2, що розділена на кухонну зону та зону для відпочинку. Холодильник Zanussi, зовсім нова посудомийка bosch, варильна поверхня газова, витяжка та духовка Pyramidа, зовсім нова мікрохвильова піч Samsung, нова кавоварка Philips saeco one touch cappuccin. У відпочинковій зоні новий диван, що розкладається, стіл із стільцями, телевізор Toshiba та потужний інвенторний кондиціонер wrilpool, розрахований на 67м2. Суміжна ванна з туалетом 6м2, нова інвенторна пральна машина LG, хороша сантехніка hansgrohe, дорогий унітаз devit, хороші меблі у ванній кімнаті, скляна шторка на ванній. При виході на верхній поверх просторий коридор/прихожа близько 14 м2, що надає квартирі простору, а також гардеробна близько 6 м2, куди можна скласти речі усіх членів сім’ї. Тепла підлога в санвузлі від опалення, у кухні студії тепла підлога/ламінат - розділено відповідно до зони кухні та відпочинкової зони, кімнати - підлога якісний ламінат, коридор при вході в квартиру - плитка з електричним підігрівом. Стіни шпаклівка, фарба, яку можна легко при потребі перефарбувати під нового власника, коридор на другому поверсі структурна фарба, яка не боїться пошкоджень. Міжкімнатні деревяні двері з сосни, фарбовані в білий колір, вхідні двері металеві, посилені з поглинанням шуму, три замки. У кухні студії та спальні великі панорамні вікна, що надають простору та створюють гарний вид, захід сонця. Опалення газ, двоконтурний котел, до якого можна підєднати альтернативне джерело живлення і мати опалення під час блекаутів. Управляюча компанія житлового комплексу подбала про генератор на водопостачання тому у разі відключення світла є вода, а за умови підключення альтернативного джерела до котла, буде і гаряча вода. Звичайно, є мілкі сліди експлуатації квартири, які легко, при необхідності усуваються. У квартирі встанрвлена сучасна безпровідна сигналізація Ajax з можливістю управління з телефону та клавіатури управління при вході у квартиру, яка обслуговується державною службою охорони. Квартира продається з усією переліченою технікою та меблями. Перегляди за домовленістю. Без комісії для покупця.

Лесі Українки бульв., 4

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без комісії для покупця. Підходить під програму Є-оселя 3% й 7%, є-вдіновлення, постанова 280. Продам однокімнатну квартиру в клубному будинку "Моя Баварія" за адресою: Бучанський (Києво-Святошинський) р-н, с.Святопетрівське, вул. Назарія Яремчука, 20. Площа 35,5 кв.м. 3/4 пов. Автономне опалення. Тепла підлога. Закрита територія. Дом введений в експлуатацію.Підключені всі комунікації: електропостачання, водопостачання, газопостачання. Будинок заселений, в квартирі можна розпочинати ремонт. До ст.м. Академмістечко, Святошино, Житомирська - 15-20 хв транспортом або машиною. Перегляд у зручний для Вас час. З повагою, Олена АН VALION Продам 1к. квартиру в клубном доме "Моя Бавария" по адресу: Бучанский (Киево-Святошинский) р-н, с.Святопетровское, ул. Назария Яремчука, 20. До ст.м. Академгородок, Святошино, Житомирская - 15-20 мин.

можливий продаж по єОселя
Назарія Яремчука вул., 20
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Купляй та заїжджай квартира готова як для маленької так і для великої родини. Ремонт та техніка в гарному та доглянутому стані. По документах 46м а по факту 92 ! Так як є другий повер для двох кімнат. 10 поверх з 10 Будинку більше 10 років Є на поверсі кладова. Спокійний район з школою та дитячими майданчиками. Без комісії На всі питання відповім по телефону!

власник
можливий продаж по єОселя
Теплична вул., 38

🏠 Елітна 4-кімнатна квартира в ЖК "Петровський квартал"! 🏠 ✨ Площа: 131 м² ⭐️ Ремонт вартістю від мільйонів гривень! Ця квартира - втілення розкішного життя ! Зіставте затишок і елегантність в цьому чудовому помешканні: 🛋 Простора вітальня і кухня: Дизайнерський ремонт, дорогі матеріали та сучасна техніка. Ідеальне місце для вечірніх зустрічей і сімейних обідів. 🛌 Затишні спальні: Кожна спальня - оаза спокою. Просторі, світлі та інтимні приміщення для відпочинку. 🛁 Два санвузли: Ексклюзивний санвузол та гостьовий туалет. Високоякісна сантехніка та сучасний дизайн. 🌇 Величезна тераса : З неї відкривається захоплюючий вид на власний садок . Ідеальне місце для вечірньої кави чи розмов з друзями. 🏙️ Розташування: ЖК "Петровський квартал" - це елітний район для справжніх цінителів комфорту. Зручний доступ до торгових центрів, ресторанів та парків. Ця квартира - це не просто дім, це стиль життя. Гідний вибір для вишуканих мешканців. 💰 Ціна: 138000$ 📞 Телефон для звязку: 0506049229 Не втрачайте можливість стати власником цієї неперевершеної квартири в престижному ЖК "Петровський квартал". Телефонуйте прямо зараз і робіть перший крок до вашої розкішної майбутності!

Богдана Хмельницького вул., 1Б

єОселя! Продаж великої однокімнатної квартири з ремонтом. ЖК Петрівський квартал, б-р Лесі Українки 10, с. Святопетрівське поверх 4/11 Площа 41 м.кв. Вартість 51500$ без комісії Кімната 18,6 м.кв. Кухня - 14,2 У квартирі виконано ремонт, є необхідні меблі. Спальня розділена на зони - робоча та зона відпочинку. Велика та функціональна гардеробна шафа. Простора кухня з лоджією. Санвузол суміжний. Ідеально підійде для проживання родини. Індивідуальне газове опалення. Перегляди за домовленістю. 📲0989678678 Світлана

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 10

с.Святопетрівське ЖК Петрівський квартал, будинок 2020 року вул Л.Українки 18-Г 2/5 поверхового цегляного будинку, в якому, що є дуже важливим (!) є укриття , безпечна зона, куди мешканці швидко можуть дістатися у випадку повітряної тривоги! 1 кімнатна квартира, із дуже вдалим плануванням (зверніть увагу на план, що прикріплений у фото ) Загальна площа 41,3 м , кімната 15,52 м , кухня 12,2 м , є окрема гардеробна кімнатка ( вхід зі спальні) ,також додаткове робоче місце або ж зона відпочинку 4,36 м (розширений простір за рахунок лоджиї. В квартирі зроблено якісний ремонт, робили для себе тож ви розумієте , стосовно контролю та підбору матеріалів. Покупцеві залишається кухня з побутовою технікою (варильна поверхня, духова шафа, посудомийка, кондиціонер) також є кондиціонер в кімнаті Стан житла , - відмінний, покупцю пропонується сучасна світла, затишна та простора квартира, яку ви можете подивитись у зручний для вас час. Додаткову інформацію надам по телефону, також дзвоніть, щоб домовитись на перегляд. ЖК має формат закритої території з цілодобовою охороною та відеоспостереженням сприяють безпечному та комфортному проживанню. На території житлового комплексу діють близько 200 обєктів інфраструктури, серед яких магазини, ресторани, салони краси, медичні центри, спортивні майданчики, нова пошта, укр пошта та різноманітні зони відпочинку та дітей та дорослих. Зручна транспортна розвязка: маршрутки до метро Академмістечко та Виставковий центр.

Лесі Українки бульв., 18г

Продаж двокімнатної квартири 65 м.кв. в ЖК Петрівський квартал, вулиця Богдана Хмельницького 5, Святопетрівське Поверх 5/9 Площа 65 м.кв. Ціна 67000$ без комісії Квартира роздільна з меблями та технікою. Індивідуальне газове опалення. Велика кухня 22 м.кв. з газовою плитою, духовкою, посудомийною машиною. Кімната 11 м.кв. з ліжком та комодом. Великий засклений балкон. Друга кімната 17 м.кв. з шафою та ліжком. Два санвузли з ванною та пральною машиною. Також в коридорі є шафа купе. Мінімальні затрати на оформлення, право власності більше 3 років. Поряд АТБ, Сільпо, Фора, ТЦ Європарк, Нова пошта, Укрпошта. Багато дитячих та спортивних майданчиків. Дітсадок в піший доступності. До зупинки транспорту 5 хв пішки.

Богдана Хмельницького вул., 5

Без комісії / Продам 1к в Святопетрівському / ЖК "Sanville Park" 🔹Стан - після будівельників 🔹Планування - Open space 🔹Загальна площа - 27 кв.м. 🔹До зупинки громадського транспорту 15 хв 🔹Кільцева дорога - 7 хв, метро Житомирська - 15 хв, Теремки - 25 хв 🔹Поруч з житловим комплексом знаходиться АТБ, Фора, Сільпо, Новус, аптека, дитячий садок, школа, ресторани, кафе, салони краси, Нова пошта, ТРЦ “EUROпарк” та “Маєток” тощо. В самому будинку вже працює кав’ярня та салон краси 🔝Ціна - $18 000 і ніяких додаткових витрат🔝 📞Дізнатись деталі та призначити перегляд можна за номером - 073 007 6 007 (Viber | Telegram | WhatsApp) [Співпрацюємо з рієлторами, без дублювання в рекламі]

Богдана Хмельницького вул., 25-В

Можна єОселя ✅ Продаж двокімнатної квартири в ЖК Петрівський квартал, бульв. Лесі Українки 11в, с. Святопетрівське. Площа: 68м2 Поверх: 8/11 Ціна: 67000$ Продаж 2-кімнатної квартири зі зручним плануванням. Укомплектована меблями. Кухонний гарнітур. Стан житловий-заїзжай і живи. Дві великі повноцінні кімнати, кухня, просторий коридор і засклений балкон. В коридорі є ніша під велику гардеробну. Комплекс з охороною і розвиненою інфраструктурою. Є все необхідне поряд: магазини, різні супермаркети,дитячий садочок, дитячі і спортивні майданчики. Поряд зупинка маршрутки до м. Академмістечко і м. Виставковий центр. До Києва 5 км. Перегляди в будь-який зручний для Вас час +380935968420 Ольга АН “GLOREAL”

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 11В

Найкраща пропозиція на ринку нерухомості, яка включає в себе затишнє житло в сучасному ЖК, де все продумано до дрібниць! !Будинок на фінішній прямій, можна заходити на ремонт! Вам залишається тільки вибрати з великої кількості планувань. Ми знаходимось у с. Святопетрівське(5 км від Києва) В пішій доступності весь необхідний вид міського транспорту, магазин "АТБ", школа, дитячий садок, кафе, ТРЦ "Європарк" та ТРЦ "Чері Мол", зупинка громадського транспорту: 720, 369 - ст. м. Житомирська(всього 24 хвилини в дорозі) 720 - ст. м. Нивки (всього 33 хв хвилини в дорозі) !Без комісії, від забудовника!

власник
можливий продаж по єОселя
Енергетиків вул., 20

Опис квартири: 12 Линия (соборна) 1 секция Розташована на 9-му поверсі Має балкон на кухні З чудовим видом Вдень квартира залита природним світлом Сонце світить 12 годин на добу взимку і 12-18 годин влітку Це робить квартиру теплою і затишною Інфраструктура: На території приватного сектору є ресторани, школи, дитячий садок, Privatbank За 500 м знаходиться АТБ За 1000 м знаходиться Європарк, кінотеатр, Сільпо, тренажерні зали, безліч магазинів Ціна: Значно нижче середньої ціни в цьому районі Додаткова інформація: Квартира готова до ремонту Переклад на українську: Продається 3-кімнатна квартира в приватному секторі

можливий продаж по єОселя
Соборна, 1

Власник! Дворівнева, 3 кімнати, додаткова кладова, дуже якісній та дорогий ремонт ЖК «Петрівській Квартал», бульвар Лесі Українки, 3-кімнатна квартира з якіснім дорогим ремонтом. Ціна 105 000$, єОселя, без комісії для покупця Площа 86 м2. Поверх 9-10/11 - Індивідуальне газове опалення, тепла підлога в санвузлах - Якісна електрика, реле напруги, захист від перепадів - Надійні замки з кодуванням, відео – спостереження - Подвійні звуко поглинаючі вхідні двері - Італійська кухня з антивандальним покриттям - Газова плита з 5 конфорками, включно з турбо-конфоркою - Піролітична система очищення духової шафи - Осмосне очищення води - Надійний металевий каркас сходів обшитий ясенем, під сходами велика комора - Всі меблі робилися виключно за замовленням у найкращих виробників - Квартира дуже тиха, оскільки зроблена повна звукоізоляція стін та стелі - Німецька сантехніка - 3 кондиціонери, які працюють як теплові насоси на охолодження і обігрів, навіть при -25 - Великий диван в вітальні з покриттям «антикіготь», розкладається в повноцінне спальне місце на двох з ортопедичним матрацом, реклайнер - Окрема робоча зона з дубовим столом з цільного масиву дерева Планування: 1 поверх: кухня, дитяча (кабінет), гостьовий сан-вузол 2 поверх: вітальня, спальня, санвузол з ванною та тропічним душем В сусідньому під’їзді – окрема комора, площею 3 м2. Територія комплексу з концепцією «місто в місті», розвинена інфраструктура, в пішій доступності ТРЦ «Європарк», Сільпо, АТБ, аптеки, дитячі садки, ліцей, різноманітні магазини, кінотеатр. Водночас ви зможете насолодитися тишею передмістя. Чудові інтелігентні сусіди. Квартира варта вашої уваги та приємно вас вразить.

власник
можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 10

Від Власника! Продаю простору, світлу квартиру з власним подвір’ям. Квартира з вільним плануванням, можна перепланувати в затишну спальню і кухню-студію, ідеальне планування як для життя так і для здачі в оренду Будинок введений в експлуатацію, знаходиться в новому Жк, можна заходити на ремонт. Загальна площа 42,2 м2. Площа подвір’я 53 м2. З подвір’я буде відкриватись чудовий вид на парк, також в комплексі буде побудоване бомбосховище, що є важливим в наш час. Автономне опалення є двоконтурний котел. Будинок теплий. Тариф на світло споживчий. Поряд є вся необхідна інфраструктура: магазини, аптеки, дитячі садочки, школи, ТРЦ.

Провулок Радужний, 12

Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал», вул. Тараса Шевченка, буд.3, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-875-075 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія « NOVBUD». 4-й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 63 кв.м: кухня 12 кв.м. Квартира двостороння. Два балкони. Гардероб. На центральній алеї, пішохідна зона. У власності більше 3 років. Адекватні сусіди. Тепла, в середині будинку, не кутова. Тепла підлога 4контура (водяний) коридор, ванна, туалет, кухня з балконом. Два сан вузла. Ванна з туалетом і туалет. Кухня обʼєднана з балконом на балконі стоїть диванчик, можливість спального місця для гостей чи великої сімʼї. В спальні невеликий гардероб. Вартість - $75 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сертифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Тараса Шевченка бульв., 3

Почато продаж квартир в 3х поверховому будинку в с.Святопетрівське ( 5 км до окружної Києва). Квартири від 20 до 36 м.кв. Документи готові. На ремонт можна заходити після Пасхи. Наразі встановлюються вікна і утеплюються стіни фасадів. Будинок на 39 квартир. Магазин АТБ - 400 метрів. 10 хвилин до державного дитячого садка та школи. Маршрутки : 742 Боярка - Академмістечко, та 720 Боярка - площа Перемоги( універмаг Україна).

Енергетиків вул., 20

Без комісії для покупця У продажу євродвушка у ЖК Петрівський квартал с.Святопетрівське/Софіївська Борщагівка Бульвар Лесі Українки 14А Комплекс закритого типу під охороною На території безліч магазинів , салонів, кавʼярень ,аптек, поруч є супермаркети,ТЦ Європарк,також державний садочок та школа Квартира перепланована в 2х кімнатну. Має дві кімнати 14 кВ м і 8 кВ м та простору кухню-вітальню 14,5 кВ м Санвузол роздільний Автономне газове опалення- котел в квартирі Квартира з якісним ремонтом,продається з меблями та технікою Можна зайти і жити Розглядаємо продаж по державним програмам єОселя 3%,постанова , єВідновлення Документам більше 3х років - мінімальний податок Телефонуйте! Домовимось про перегляд

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 14А

Продажа шикарной 1комн.квартиры БЕЗ КОМИССИИ в стиле LOFT по бул.Леси Украинки 10В, ЖК Петровский Квартал, с.Святопетровское, Киев.обл., 7эт/11, общая-57 м.кв. Квартира продаёться по системе ЗАЕЖАЙ и ЖИВИ. Делали всё для себя! Ванная комната всё фирмы Koller Poo. Итальянская плитка-Golden Tile. Гидроизоляция пола. Натяжной потолок. На полу ламинат. В квртире всё продумано: спальня, детская комната, гостевая зона, встроенная кухня. Генератор на дом. Домофон. Спорт зал и УКРЫТИЕ в доме! Установлены счётчики на свет, воду и тепло. Квартира очень тёплая. Интернет работает БЕЗ света! По бытовой технике: ТВ (плазма), холодильник, стиральная машинка, газовая поверхность, вытяжка, духовой шкаф (Pyramida), СВЧ, кондиционер (Kentatsu). 2-х контурный ГАЗОВЫЙ КОТЁЛ. Новая электрика. Евроокна. Дверь бронированная. В квартире хорошая энергетика! И отличные, дружные соседи! На территории ЖК детские и спортивные площадки, школа-Умка, Рядом ТЦ Европарк, София Мол, Новая почта №2, Укр почта №08148, салон красоты, 1 собств., без опекунского, 66666 у.е., агентство, чистая продажа!

ексклюзив
Лесі Українки бульв., 10В

Софіївська Борщагівка, с. Святопетрівське, Петрівський квартал, бул. Шевченка 8. Продається 3-кімнатна дворівнева квартира 76/42/9. 4 поверх 5-ти поверхівки. В квартирі повністю завершено якісний ремонт з використанням найкращих матеріалів відомих брендів. Квартира дуже затишна, сучасна та світла. Має балкон та лоджію – вони не засклені. Це єдине, що не встигли зробити. Практично повністю оснащена всією необхідною побутовою технікою – холодильник LG, посудомийна машина Bosch, плита та духова шафа Gorenije, газовий котел Ferroli , витяжка Best. Все, що ви бачите на фото, залишається, окрім пральної машини та дитячого ліжка. Сходи – справжній лакований дуб, двері – дуб фарбований. На другому поверсі у ванній кімнаті сантехніка системи Geberit. Над квартирою розташований технічний поверх у вигляді горища. Є можливість зробити там окрему кімнату. В будинку автономне опалення та своя свердловина (мешканці п’ють воду з під крану). Лічильники на все. Своя система охорони від шлагбауму на в’їзді до відеокамер по периметру всього ЖК. Дуже гарний та розвинений житловий комплекс з неймовірною інфраструктурою та транспортом. Це окреме дуже зелене, чисте та сучасне місто зі своїми школами, садками, медичними установами, тощо. Завітайте і ви закохаєтеся у нього:-) 103000$ Можливий діалог та продаж по програмі Є-оселя.

Тараса Шевченка бульв., 8

БЕЗ КОМІСІЇ. Продається 2 кімнатна квартира з двориком у ЖК "Петрівський квартал", по вул. Богдана Хмельницького, 1, с. Святопортівське. Розташована на безпечному високому 1 поверсі пятиповерхового будинку з власним двориком. Квартира двостороння, з двома окремими санвузлами. Великий передпокій із нішею-гардеробом. Кухня-студія площею 19 м2 з робочою зоною, і затишною зоною відпочинку. Вікна кухні виходять у двір. Окремі кімнати площею 17м2 і 13 м2 з вікнами у власний дворик. Дворик площею 40 м2. Вихід до якого знаходиться з меншої кімнати. Огороджений високим парканом, з можливістю облаштувати на свій смак зону відпочинку. У квартирі є всі необхідні меблі та техніка для комфортного життя. Перевагою є наявність автономного опалення, що забезпечує тепло і затишок у будь-яку пору року, а також економію сімейного бюджету, за рахунок самостійного регулювання опалення. Будинок дуже теплий, побудований 2013 року з високоякісних матеріалів. Ще однією перевагою є закрита територія комплексу зі шлагбаумами, власною охороною та відеоспостереженням. ЖК "Петровський квартал" це розвинена інфраструктура: магазини, салони краси, мед. центр, амбулаторія, дитячі садочки та школи, ресторани, кафе. Поруч ТРЦ "Європарк". Доглянута територія з бульварами, фонтаном і зонами відпочинку. Футбольне та баскетбольні поля, спортивні майданчики. У кожному дворі є дитячі майданчики. До Кільцевої дороги можна дістатися як на власному авто, так і громадським транспортом за 10-15 хвилин. Зупинка громадського транспорту - 500 м від будинку. Громадським транспортом можна доїхати до метро Академмістечко, Теремки, Виставковий центр. Розглядаємо варіанти продажу за державними програмами (Еоселя, Євідновлення) ID: 76943 Translated with DeepL.com (free version)

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 1

Без комісії для покупця! Продається однокімнатна квартира з шикарним плануванням в ЖК "Святопетрівське" вул. Теплична,48. У квартирі зроблено косметичний ремонт. Планування: кухня-вітальня та спальна кімната з нішою 22кв.м. Санвузол спільний обкладений плиткою. Автономне електроопалення. Лічильники на воду. Вид з вікон у двір. Вигідні комунальні платежі. Тамбур на три квартири з коморою. Чистий доглянутий підїзд. Поряд з будинком чудова інфраструктура: державний дитячий садок "Буратіно", дитячі академічний ліцей, будинок дитячої творчості, спортивні майданчики, парк, фонтани, кафе, супермаркети: Фора, Лесик, АТБ, ринок, продуктові кіоски, салони краси, аптека, поліклініка. Зручна транспортна розвязка до зупинки маршрутки №742 5 хвилин ходьби, станція метро Академмістечко 30 хвилин їзди, до маршрутки №720 -10 хвилин ходьби станція метро Житомирська 30 хвилин їзди. ID 77178

ексклюзив
Теплична вул., 48

Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал», вул. Лесі Українки, буд.10В, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-909-013 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія « NOVBUD». 4-й поверх 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 49,8 кв.м: кухня 14,5 кв.м, 1 окрема кімната, 1 лоджія, роздільний санвузол. У квартирі виконан ремонт. Індивідуальне газове опалення. Бойлер в туалеті. Електричний підігрів підлоги у ванній та туалеті. Продається з сучасними меблями та технікою. Комплекс закритий - цілодобово охороняєма теріторія. Вартість - $61 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте нові пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Лесі Українки вул., 10В

Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфорт-класу «Петрівський квартал», бульв. Лесі Українки буд. 4 б, Бучанський район, село Святопетрівське, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-846-030. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія « NOVBUD». 1-й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 47 кв.м: кухня 22 кв.м, 1 окрема кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан евроремонт. Індивідуальне газове опалення. Двостороння. Не кутова. Продається з меблями та технікою. Комплекс закритий - цілодобово охороняєма теріторія. Вартість - $52 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки бульв., 4б

Продаю комфортну, простору квартиру в ЖК "Петрівський Дворик" Житло мрія для тих, хто любить тихе спокійне життя, але в декількох кілометрах від столиці. Життя за містом – це повноцінний відпочинок, зміна обстановки та екологічно чисте повітря, яке позитивно позначається не лише на фізичному, а й на емоційному стані. Квартира S = 90,4 м2 Планування кімнат роздільне. Тераса S = 90м2 Квартира двохсторіння, 2 балкони . Укомлектована абсолютно усією побутовою технікою від світових виробників для комфортного життя. Великим плюсом данної квартири вона абсолютно АВТОНОМНА . В квартирі є діючий камін та безперебійне електричне живлення. Електричний Стабілізатор напруги на вході у квартиру (7кВт)). Система безперебійного живлення на всю квартиру потужність до 3 кВт з новими аккумуляторами 4 шт по 150 ah. працює в автоматичному режимі -гідромасажна ванна -кондиціонер -посудомийна машина - пральна машина - духова шафа - холодильник - телевізор , та все інше залишається в квартирі, заберемо лише особисті речі. У дворі своя дитяча площадка теж є. А ще поблизу є потрібна побутова інфраструктура: магазини, кавярні, аптеки та ресторани. Також тут добре курсує громадський транспорт.

Грушевського вул., 5Е
1 - 24 з 322 результатів

Можливість купити квартиру в Петрівському - відносно невеликому селі, розташованому в Києво-Святошинському районі Київської області, можна вважати вигідною з будь-якої точки зору. Оскільки село знаходиться буквально за 5 км від Кільцевої дороги, тут були б не проти недорого придбати нерухомість і жителі столиці. Той факт, що передмістя Києва в останні роки активно розвивається й забудовується новими будинками, що користуються високим попитом, робить можливість купити житло в Петрівському вигідною ще й з інвестиційною ціллю, а не тільки для особистого проживання.

Квартири Петрівського - ціни й варіанти

Найближчими до населеного пункту станціями метро є «Житомирська» й «Академмістечко», до яких за допомогою громадського транспорту можна дістатися буквально за 20-25 хвилин. Тим, хто користується власним транспортом, на дорогу до столиці знадобиться ще менше часу. Багато людей, збираючись купити квартиру, Петрівське обирають якраз через те, що село знаходиться дуже близько до Києва, але при цьому в ньому збереглася та провінційність, що здатна зробити це місце по-справжньому ідеальним для життя.

Зараз продаж житла в центрі Петрівського від хазяїна цікавить все більшу кількість потенційних покупців, адже село активно розвивається, стаючи все кращим і красивішим. Поруч не тільки столиця, а й місто Вишневе, інфраструктурою якого також можна користуватися у випадку необхідності й за відсутності бажання їхати до Києва.

Після переповненого людьми, із задушливим повітрям і вихлопами автомобілів мегаполіса, можливість купити житло в Петрівському на вторинному ринку чи в зданій новобудові від забудовника в кредит або ж з розтермінуванням - це шанс змінити своє життя, зробивши його набагато кращим. Чому варто віддати перевагу - вторинному житлу чи новобудові, яку реальніше придбати в розстрочку, залежить тільки від власних переваг. За останні роки тут було реалізовано кілька досить масштабних житлових комплексів, частина з яких вже заселена. Тому багато людей, які планують дешево купити квартиру в Петрівському, вторинний ринок такого плану розглядають у першу чергу, адже це ті ж новобудови, але від господаря, тобто вже готові до проживання, з ремонтом, й без необхідності чекати.

Знайти всі оголошення з фото, в яких пропонується терміновий продаж квартир у Петрівському на вторинному ринку від власника по доступній ціні, можна швидко й доступно на сторінках нашого ресурсу. Оголошення зібрані з інших тематичних сайтів та містять детальний опис житла (планування квартири, площа кухні, вітальні та спалень, поверх, вартість та ін.). Зручний фільтр пошуку покаже тільки ті однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні й 4-кімнатні квартири, що відповідають очікуванням, і дозволить отримати всю необхідну інформацію про продаж житла в Петрівському без посередників і швидше прийти до моменту укладання договору про купівлю-продаж нерухомості.