Квартира може бути, як для квартирантів, так само і для особистого проживання. Самий центр міста, вікна в двір, велика кімната, кухня-студія, балкон МП.

Перемоги площа, 2

Квартира у самому центрі міста, в максимальній наближенності до пл. Перемоги на вул. Театральній. Квартира у «сталінці», на середньому поверсі, не кутова, двір закритий. Прекрасна шумо ізоляція. Облаштована автономним газовим опаленням, зроблений якісний ремонт, частково обставлена дорогими меблями під замовлення та вмонтованою побутовою технікою. Дуже дорогі та якісні двері, паркетна підлога. Санвузол сумісний, джакузі. За додатковою інформацією звертатися за телефоном, на повідомлення не відповідаю

Продаж 4 - х. кімнатної квартири в самому центрі міста Площа Перемоги, ”сталінка” , 3/5 ц., загальна площа - 104 м.кв., колонка, паркет, дозвіл на автономне опалення, металопластикові вікна, балкон засклений, хороший стан. Біля будинку свій закритий двір, відеонагляд. Ціна: 85000 у.о. Торг!

Продаж 4 - х. кімнатної квартири Площа Перемоги
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Терміново продам однокімнатну квартиру самий Центр міста Житомира площа Перемоги квартира кутова утеплена жилий стан балкон мпо вікна у двір колонка лічильники Новий дах(доміком) Ідеально під бізнес здача в оренду телефонуйте чистий продаж

Терміново продам квартиру Центр

Квартира знаходиться в районі Львівської майстерні шоколаду, поруч Гімназія N3, Сільпо, Олді, зручна транспортна розвязка. Стан квартири жилий, чистий, новий дах, створено ОСББ, не кутова. Документи готові, прописаних немає.

Продам 3-кімнатну квартиру на площі Перемоги

м.Житомир, сталінка ,104 кв.м, в історичному центрі міста,площа Перемоги.Простора,затишна,сонячна, 4-х кімнатна квартира,з товстими звуконепроникливими стінами, з косметичним ремонтом,металопластикові вікна, паркет,нова газова колонка,скляний ,видовий балкон, лічильники на газ,воду, 6 кладовок(які можно демонтувати).Прибудинкова теріторія-заасфальтована, огорожена металевим парканом з кодовим замком.Є можливість ставити своє авто ( в дворі встановлені відеокамери)

власник
Квартира в Житомирі

Дослідити місцевість

Житлові комплекси у Житомир