Терміново!!! Продам шикарну квартиру в елітному житловому комплексі Park Tower! У квартирі зроблений сучасний дизайнерський ремонт щ якісних матеріалів! Вбудована кухня, робоча зона та стільниця з бразильського каменю. Подрібнювач харчових відходів. Венеціанська штукатурка з італійських матеріалів. Тепла підо на 4 зони, додатково бойлер на 80літрів.кондиціонер на 3 сторони. Всі вбудовані меблі залишаються!!! Швидко додаткову оплату є можливість придбання паркінгу. Запрошую на перегляд! Телефонуйте!!!

Магістратська, 156

Автономне опалення.Деревяні перекриття .В наявності великий підвал , можна використовувати під майстерню.Вікна металопластик, Не кутова.Хороший торг.

Першотравнева вул., 20

Квартира з нестандартним плануванням. Кухня та санвузол на площадці через коридор. Є сарай та погріб в дворі. Автономне опалення, газова колонка.

Магістрацька
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двокімнатної квартири з гарним плануванням у самому центрі міста. ️Кімнати окремі, квартира майже повністю укомплектована, що робить переїзд максимально зручним та комфортним для вас. ️Знаходиться на першому поверсі у 14-поверховому будинку, що забезпечує зручний доступ та можливість швидкого пересування. Квартира в житловому стані, але з великим потенціалом для персоналізації. Великий коридор створює відчуття простору та світлості. Ця нерухомість також може бути ідеальним варіантом для комерційного використання, забезпечуючи вашому бізнесу престижне місце в центрі міста. За додаткову плату є можливість придбати гараж Переваги цієї квартири полягають у її розташуванні та функціональності. Комісію оплачує продавець!

Магистратская улица, 80, Винница, Винницкая 51000.0 USD

Продається квартира з євроремонтом в центрі. Є тихий дворик. Пластикові вікна, добротні двері, залишається кухня. Запрошуємо до перегляду.

Магистратская улица, 15, Ленинский, Винница, Винницкая 67000.0 USD

Продам трикімнатну квартиру в центрі міста, напроти центрального парку. Відмінне місцерозташування, дизайнерський ремонт, індивідуальне опалення. Кімнати окремі. Кухня- студія і дві спальні. У квартирі встановлена якісна побутова техніка. За детальною інформацією звертайтесь за номером телефону. 85675

Магистратская улица, 154, Центр, Винница, Винницкая 67990.0 USD

Вашій увазі пропонується однокімнатна квартира покращеного планування. Опалення централізоване, підігрів води бойлер. Запрошуємо вас на перегляд!

Магистратская улица, 78, Центр, Винница, Винницкая 60000.0 USD

Продам 2-кімнатну квартиру в центрі, 300м, до Книжки. Квартира з автономним опаленням, частково з ремонтом. Замінено електрику, труби опалення, металопластикові вікна, вхідні двері. Квартира вікнами у двір, без шуму та пилу, двір не прохідний, є сарай. Будинок цегляний, достатньо міцний з залізобетонним перекриттям та новим дахом. Мінімум сусідів, у дворі є місце для авто. Це чудовий варіант як для власного проживання так і під оренду, бо локація супер! Запрошую на перегляд в зручний для Вас час.

Магистратская улица, 146, Ленинский, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Продаю простору 2-кімнатну квартиру в центрі міста. Квартира частково з ремонтом, автономне опалення. Замінено електрику, труби опалення, металопластикові вікна, вхідні двері, є сарай. Будинок цегляний, достатньо міцний з залізобетонним перекриттям та новим дахом. Це чудовий варіант як для власного проживання так і під оренду, бо локація супер! Запрошую на перегляд в зручний для Вас час.

Магистратская улица, 146, Ленинский, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Квартира звільнена! Терміновий продаж усе залишається за домовленістю окрім вазонів) Перед 2 роки назад зроблений капітальний ремонт: залита нова стяжка, паркет новий , проводка, обої, усе нове крім кахлів у санвузлі. Новий холодильник, пральна машинка, . Двері із натурального дерева ручна робота. Є лак іскрити, але не встигли. Телефонуйте ключі на руках.

Магистратская улица, 80, Центр, Винница, Винницкая 66000.0 USD

Сучасна 2х кімнатна квартира в престижному ЖК Територія закрита та під відео наглядом . Зроблений сучасний , стильний ремонт . Дизайн продуманий до дрібниць . Меблі та техніка входять в вартість .

Магистратская улица, 156А, Винница, Винницкая 126000.0 USD

Квартира в центрі міста біля парку- це подарунок долі!!! Повномірні окремі кімнати!!! В кухні та одній кімнаті гарний житловий стан.Решту ремонту треба зробити. Але все буде зроблено якісно та за власним смаком!!! Є АГВ!!! Перекриття залізобетонні!!! Це саме той варіант, коли можна купити хорошу квартиру не за всі гроші!!! Не відкладайте свій дзвінок на завтра, можете почути «Продано»

Магистратская улица, 146, Центр, Винница, Винницкая 40000.0 USD

Пропонуємо вашій увазі чудову можливість придбати - двокімнатну квартиру що знаходиться у самому центрі міста. Загальна площа 48, 1 кв. м. Переваги цієї квартири полягають у її розташуванні та функціональності. ️ Квартира складається з двох окремих кімнат, що робить її ідеальним варіантом для сімей або пар, які цінують приватність та комфорт. ️ Кухня площею 7, 3 кв. м обладнана всім необхідним. ️ Ця приваблива квартира майже повністю укомплектована, що робить переїзд максимально зручним та безпечним для вас. ️ Знаходиться на першому поверсі у 14-поверховому будинку, що забезпечує зручний доступ та можливість швидкого пересування. Квартира в житловому стані, але з великим потенціалом для персоналізації. Великий коридор створює відчуття простору та світлості. Ця нерухомість також може бути ідеальним варіантом для комерційного використання, забезпечуючи вашому бізнесу престижне місце в центрі міста. За додаткову плату є можливість придбати гараж Не пропустіть цю унікальну можливість власної нерухомості у серці міста.

Магистратская улица, 80, Центр, Винница, Винницкая 51000.0 USD

4 вікна на вул.Магістрацьку можливо під комерцію - магазин. нотаріус офіс і т д автономне опалення . Кімнити суміжні

Магистратская улица, 53, Центр, Винница, Винницкая 44500.0 USD

До вашої уваги дивовижна трьох кімната квартира в центрі міста! Кухня студія, дві спальні, сумісний сан вузли, балкон з виглядом на міський парк! Будинок в гарному стані, чистий та охайний двір та підїзд, в квартирі замінені усі комунікації, зроблений дорогий та якісний ремонт! Поруч із будинком надзвичайно розвинена інфраструктура, поруч міський парк, зупинки громадського транспорту, школи та дитячі садки, магазини та місця для проведення вашого дозвілля! Квартира чекає своїх нових власників. Усі уточнення по телефону, запрошуємо вас на перегляд! РЕАЛЬНОМУ ПОКУПЦЮ ГАРНА ЗНИЖКА!

Продаю 3к квартиру по вулиці Магістратська

Продам квартиру, 52 м2. Власник. Центр Вінниці, вул. Магістратська, рн Сніжинки. 2 кімнати, не кутова з усіма меблями та технікою. Дуже тепла та затишна, планування ідеальне: 1 кімната на схід, 1 на захід. Індивідуальне опалення. Ремонт готовий, одразу можна заїжджати і жити. З техніки є: нова пральна машина, нова посудомийна машина. Холодильник, газова плита та духовка, 2контурний котел. Економна по комунальних. Взимку дуже тепло, літом комфортно, не жарко. 1 поверх від вулиці, з двору -2 гий. Є засклений балкон із стелажем. Є комора в квартирі, містка з стелажем. Є справжня гардеробна кімната для зручного розташування речей. Сухий підвал в чудовому стані, в ньому теж комора зі стелажем. Поміняні труби в стояку і на злив. Квартира ідеально розташована відносно вулиць і логістики, зручно їхати в будь-яку точку міста. Поруч все необхідне для комфортного життя: транспорт, магазини, лікарні, школи, банки, садочки ,аптеки, парки. Близько вихід до річки. Двір дуже тихий і спокійний, облаштований для дітей. Завжди достатньо місця для паркування. Спокійні сусіди, ОСББ. Більше фото надішлю в вайбері 09******13

власник
Продам квартиру центр Вінниці