Вул. Павлівская 26/41, Шевченківський р-йн Площа - 134,5 м2 Кімнат - 2 окремі спальні + вітальня + кухня Поверх - 3/10 Справжній президентський люкс! Поціновувачам комфорту, якості та стилю пропонується 3-х кімнатна квартира в центрі Києва з дизайнерським ремонтом класу "De Luxe". Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається: кухня-вітальня з виходом на зовнішню сторону двору, спальня з виходом на засклений балкон, господарської кімнати та санвузлом із ванною та душовою кабіною. Будинок має внутрішній закритий дворик із наземним та підземним паркінгом. Ремонт виконаний із застосуванням високоякісних матеріалів та врахуванням високої функціональності предметів меблів, багаторівневе освітлення, елегантні меблі плавних форм шановних брендів. двостороння квартира, відмінне зручне планування, техніка та меблі відомих брендів. Інфраструктура: ст.м. Лукянівка, Політехнічний Інститут та Вокзальна. Будинок 2005 року, висота стелі 3 метрів, парадні чисті, код замок, дві квартири на поверсі, 14 квартир в парадному , підземний паркінг, двір із шлагбаумом. Вартість - 340 000$ Вартість за м2 - 2 527$

Павлівська вул., 26/41

Центр Киева! Лучшее предложение в доме ул.Павловская 18 Можливо продаж по Eсертифікату!! Видовая 3х ком квартира 94.5м В пешей доступности от цирка, и метро Лукьяновская. Дом построен легендарным Житлобудом. 3. 1h потолки, перестенки 65 см украинского кирпича! (сейчас так не строят) В квартире добротный ремонт в классике, 3отдельных комнаты в каждой есть балкон с замечательным видом на Киев, 1 санузел и кухня. Подъезд после ремонта, внизу консьерж, и видеонаблюдение, свой паркинг,лифт в паркинг! Ключи на руках !Быстрые просмотры!Документы готовы !

Павлівська вул., 18

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається велика дворівнева квартира в центрі Києва, Шевченківський район, площа 160 м.кв., 5/10 поверх, висота стелі 3-6 метрів, монолітно каркасний будинок з червоної цегли, кухня з вбудованою побутовою технікою, на першому рівні затишна вітальня, кухня-студія та окрема ванна кімната, другий рівень - спальня та спальня з балконом, гардеробна, санвузол з душем; квартира повністю мебльована та обладнана технікою, кондиціонери, тв, пральна машина, посудомийна машина, бойлер, wi-fi, розвинена інфраструктура району, поряд парк, декілька шкіл та дитячих садків, супермаркети, кафе, ресторани, посольства та представництва міжнародних компаній, фітнес клуб, салони краси, аптеки, банки, школа, садок, ТРЦ Ураїна, супермаркет Дари Моря, поряд Площа Перемоги, залізничний вокзал, метро Університет, Вокзальна, Лукьянівська. В пішій доступності вся історична та культурна частина Києва. Є підземний паркінг з великим та зручним паркомісцем.ЗВЕРНІТЬ УВАГУ: квартира продається разом з паркомісцем в підземному паркінгу, приблизно 30 м2!

Павлівська вул., 17
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Окрема квартира в будинку бізнес-класу 2003 р, червона цегла. В квартирі 3 кімнати, висота стелі 3 метри, 1 лоджія. Планування кімнат - 2 спальні, кухня-студіо, великий сан.вузол, 2 гардеробні кімнати. Опалення централізоване. Кухня з натурального дерева. На підлозі- паркет, плитка з підігрівом. Вікна деревяні зі склопакетом, міжкімнатні двері -деревяні. Підземний паркінг, консьєрж, охорона. Поруч є великий вибір дошкільних та шкільних закладів освіти, супермаркети, спортклуб, Павлівський сквер. Метро - Університет, Лукянівська. Львівська площа, площа Перемоги - 10 хвилин пішки.

Павлівська вул., 18

Продаж просторої дизайнерської 4-кімнатної квартири в центрі Києва! Шевченківський рн, вул. Павлівська, 17 (будинок 2005 р. з червоної цегли) S = 165 м Н = 3 м 5 поверх з 10 Стан: якісний дизайнерський ремонт 2010 року. Планування: - кухня з вітальнею та біокаміном. - 2 спальні в одному крилі квартири, одна з балконом, друга використовувалась як кабінет. - Основна майстер-спальня з гардеробом і ванною кімнатою - Пральня - Передпокій - Зона відпочинку Поруч з будинком розвинена інфраструктура, багато кавярень, магазинів та ресторанів, все в пішій доступності. Школи та дитсадок, продуктові магазини, спорт зал та сфера обслуговування. Піша доступність до центру, безліч прогулянкових зон. До метро Лукянівська - 15 хвилин пішки. 3 1 5 9 1 7 3 4 0 7 6 6

Павлівська вул., 17

Павлівська, 17 Ця квартира - унікальна пропозиція на ринку нерухомості! Особливості, що роблять її такою - це висота стель 6м у зоні кухні-їдальні та вихід на дах, де розташована узаконена тераса з чудовим видом на місто. Квартира дворівнева загальною площею 171 кв.м. Дві ізольовані спальні (або кабінети) 24 і 16 метрів. Антресоль на другому рівні - відкритий простір площею 13 кв.м., яка може бути третьою спальнею або гостьовою кімнатою. На кожному поверсі є свій с/в. 1 рівень - дві спальні (або кабінети), затишний хол, передпокій, H=3 метри. 2 рівень - затишна кухня-їдальня і вітальня, відмінно зонована для сімейного відпочинку або Арт-простір будь-якого цільового призначення. З антресолі відкривається вражаючий вид на все приміщення. Висота стелі 6 метрів. Ремонт дизайнерський 2019 року в стилі лофт з використанням цегли та відкритих металоконструкцій. Останні тренди інтерєрного дизайну знайшли в ньому своє застосування. Після ремонту квартиру епізодично використовували як дизайн-студію, у ній ніхто не жив. Сантехніка - у незайманому стані! Якщо Вас вабить велика кількість світла, повітря і творча атмосфера, то ця квартира безумовно Ваша! 385000 дол.

Павлівська вул., 17

Двокімнатна квартира з якісним ремонтом у тихій частині цегляного будинку на вул. Павлівська 26/41. Простора кухня-студія 35 м., меблі Merx, стільниця з натурального каменю, очисний фільтр для питної води, підлога - іспанський кахель, у зоні балкону з підігрівом, кондиционер, регулятори тепла на батареях.. Спальня з французьким балконом, підлога - паркетна дошка, вікна у тихий двір. Велика ванна кімната з кутовою ванною, є прихована шафа для зберігання необхідних речей. Також окрема пральня кімната. Містка гардеробна та велика шафа-купе у коридорі. Квартира під охороною, вхід у будинок через кодовий замок. На першому поверсі дитсадок Перша Дитяча Академія, салони краси, клініки, поряд "Дари моря", Павлівський садок. Зручне розташування будинку, метро Лукянівська 15 хв пішки, проспект Перемоги 5 хв. У квартирі практично не проживали, все у відмінному стані.

ексклюзив
Павлівська вул., 26/41

Продаж 4х кімнатної квартири по вул. Павлівьска 18, будинок 2001 року будівництва 3р, 17-й поверх, площа: 142,0\50,0\12,6; Новий елітний будинок з охороною та підземним паркінгом. Двохрівнева квартира площею 211 кв.м. розташована на 10 поверсі/10 поверхового будинку з ліфтом. На першому поверсі простора кухня з виходом на терасу, вітальня-студія, дитяча кімната (можна розглядати як робочий кабінет), гостьова кімната, а також два санвузли (гостяний і господарський з ванною). На другому рівні знаходиться спальня, величезна ванна кімната з діючою сауною та душовою кабіною, великий хол, шафа купе та комора.

Продам 3 комнатную Павловская,18 , 211 метров, Центр, Лукьяновка

Продаж 4х кімнатної квартири по вул. Павлівьска 18, будинок 2001 року будівництва , висота стелі - 3 м. В домі підземний паркінг , консьерж , система охорони та відеонагляду, новий ремонт в парадному , три ліфти . На першому поверсі магазини та спортивний зал , поряд Сквер Гейдара Алієва, Сквер ім. Космодемянської, Сквер ім. Чкалова, Ботанічний сад ім. Фоміна, Сквер Гончара, гімназія. Квартира розташована на 3 поверсі , 190 м2 , добротний ремонт в класичному стилі , з використанняммєкологічно чистих матеріалів. В підземному паркінгу є власне паркомісце - ціна за домовленостью

Павлівська 18 , продаж 4к , 190 м2

Продам …………………………………………………………………….

власник
Продам 2-х комнатную квартиру. Павловская 4-8

Продається шикарна чотирикімнатна квартира Шевченківський р-н, вулиця Павлівська 26/41. Цегляний будинок 2006 року. Метро Золоті ворота в пішій доступності. Загальна площа квартири 132 кв.м, житлова 77 кв.м, кухня 17 кв.м. Квартира розташована на 6-му поверсі 23-х поверхового будинку. Висота стелі 3 метри. У квартирі виконаний євроремонт, використані лише натуральні та якісні матеріали. Спокійні та теплі кольори оздобленні надають неаби якого затишку та комфорту. Затишна кухня-вітальня із виходом на засклену лоджію. Оснащена всією необхідною технікою відомих світових виробників. 2 сан.вузла: один з душовою кабіною, другий з ванною. Квартира дуже світла, простора. Ремонт виконаний у спокійних, стриманих тонах, що додає їй свого неперевершеного шарму. Паркінг у дворі. Є можливість придбати паркове місце. Шикарне місце розташування: поруч багато магазинів, кафе та ресторанів, Академія Мистецтв, різноманітних міністерств. Без комісії для покупця. No commission! Luxurious four-room apartment for sale Shevchenkivskyi district, st. Pavlivska 26/41. Brick house built in 2006. Metro Golden Gate within walking distance. The area of ​​the apartment is 132/77/17 sq.m. The apartment is located on the 6th floor of a 23-storey building. Ceiling height 3 meters. The apartment has been renovated using only natural and high quality materials. All rooms are separate, there are no walk-throughs. Cozy kitchen-living room with access to the glazed loggia. Equipped with all the necessary equipment from well-known world manufacturers. 2 bathrooms: one with a shower, the other with a bath. The apartment is very bright and spacious. The renovation is done in calm, restrained colors, which adds its own unsurpassed charm to it. Parking in the yard. There is an opportunity to purchase a parking space. Luxurious location: there are many shops, cafes and restaurants nearby, the Academy of Arts, various ministries. The apartment is sold without a realtors commission. Номер оголошення на сайті компанії: SF-1-888-992-LX. Олександр Бережних, +38**************96.

Продам 4-к квартиру, вулиця Павлівська 26/41. Золоті Ворота

ул. Павловская 18 - перекресток с ул. Дмитриевская и Тургеневская; Метро Лукьновская 15 минут пешком; - 3-х комнатная квартира; - площадь: 140 м/кв; - 3 этаж; - в квартире 2-е отдельные комнаты, просторна кухня-гостинная, 2 санузла, 2 лоджии, кладовая; - выполнен авторский, качественный, ремонт! Все продумано для комфортной жизни; - есть подземный паркинг; - рядом вся необходимая инфраструктура, площадь Победы, остановки общественного транспорта, парк Павловский Сад, учебные заведения, магазины, клиники, рестораны, аптеки и т.д.

Эксклюзивная 3к квартира (140м2) в центре! Павловская 18, Дмитриевская

Цікава фішка квартири. Тривалий час здавалась в оренду посольству США для проживання співробітників. В квартирі залишились від орендарів додатково встановлені засоби безпеки. Стеля 3м та просторе планування: - великий зал — 48м²; - кухня — 17м²; - три спальні — 20,5 м², 20,5м² та 31м²; - два санвузли; - гардеробна кімната — 3,5м²; - дві лоджії. Добрий стан ремонту, техніки та меблів. Підлога виконана з паркету, в окремих місцях плитка (з підігрівом). Квартира під охороною, встановлені лічильники, багато місця для зберігання речей. По периметру будинку встановлені засоби відео-нагляду, пункт охорони, підземний паркінг. Зручна інфраструктура. Більше 3 років у власності. За запитом можу скинути відеотур. Прохання до ріелторів не дублювати оголошення;)

4к, 4 поверх, 182м², підземний паркінг, вул. Павлівська, 26/41, без %

Пропонується сучасна квартира з якісним сучасним ремонтом. В квартирі дві окремих кімнати, два санвузли, простора кухня. Квартира повністю мебльована та облаштована для комфортного проживання. Нова техніка провідних виробників: пральна машина, кондиціонер, телевізор, бойлер, комфортні меблі, двоспальне ліжко. Будинок клубного типу, 2 квартири на поверсі, зручне розташування, розвинена інфраструктура та зручна транспортна розвязка.

Павлівська. Клубний будинок. 2к.квартира з ремонтом.