Продається однокімнатна квартира в буд №70 по вул. Ярослава Мудрого (раніше Отто Брозовського). Не кутова, на третьому поверсі. - престижний район - стан житловий (але бажано робити ремонт) - охайне зелене подвір’я - всі лічильники - без боргів Дзвоніть і домовимось про перегляд.

Ярослава Мудрого, 70

Пропоную до Вашої уваги 2-кімнатну квартиру-студію , на 97-му кварталі, на 4-му поверсі 5-ти поверхівки. Ідеальний варіант для тих, хто хоче створити свій власний, унікальний дизайн інтерєру. В квартирі виконані чорнові роботи. Встановлені нові, якісні вхідні двері і вікна, повністю замінена проводка, балкон - під ремонт. Є лічильник на газ і світло. Будинок побудований з цегли, дуже теплий. Під’їзд будинку чистий та охайний. Будинок розташований у сучасному районі міста з розвиненою інфраструктурою, поруч є супермаркети, аптеки, лікарня, пошта, банк, АЗС, ресторани, садочки та школи. Є все необхідне для комфортного життя. Ця квартира точно заслуговує Вашої уваги, тому телефонуйте та приходьте перегляд!

Ярослава Мудрого, 68

Додаткові фото відволікають від суті. І тому коли квартира з крутезними параметрами, але без капітального ремонту - я не хочу знецінювати її поки вона не в найкращому стані. Тому тут фото не буде (тільки в повідомлення при запиті). Найголовніше для квартири - це МІСЦЕ. І воно у нас 9/10. 97 квартал, поруч проспект Гагаріна, вулиця Костенко, Ярослава Мудрого. Жити в цьому місці - це мрія! Тут поруч абсолютно все - найкращі кавʼярні і ресторани міста, найкращі великі супермаркети, і будь-що для життя. На другому місці - технічні параметри. І вони у нас 9/10. Будинок із цегли, товщина стін вражає, між поверхове перекриття залізобетонне (сусідів Ви ніколи не почуєте). Планування ТОП - це найкраще планування для 2-кімнатних квартир у всьому нашому місті. Висота стелі - аристократична - 2,90 м. ВАЖЛИВО - саме в цій квартирі можна Законно, Легко і Швидко узаконити будь-яку студію. Проконсультую як і де. Крайній поверх - це стереотип. Тут просто 4 поверх, з дахом все добре))), опалення зверху і батареї зараз гарячущі. Параметр три - ремонт. Так, його треба робити. Та це залежить лише від Вас. З документами все бездоганно - без боргів, без нюансів. Тому яка різниця які там фото - приходьте на перегляд і будете приємно вражені ))) Телефонуйте

Ярослава Мудрого вул. (Отто Брозовського), 60
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 2-х кімнатної квартири на Ярослава Мудрого (біля "Gagarin Mall"). Маєте свій унікальний смак і мрієте зробити ремонт у своєму стилі? Тоді пропоную чудовий варіант за свої гроші. Квартира в перспективному районі Кривого Рогу. Вся інфраструктура в кроковій доступності (ТЦ Gagarin Mall, Сільпо, АТБ, магазини, бутіки, школи, дитячі садки, університети, зупинки громадського транспорту в будь-який кінець міста та найголовніше Парк Ювілейний, який знаходиться неподалік). Ідеальне місце для людей, які хочуть бути в центрі всього, але при цьому жити в тихому та затишному місці. Квартира розташована, на першому поверсі пятиповерхового будинку. Загальна площа 44 кв.м. кухня 6 кв.м. Щодо самої квартири, вона порожня і повністю готова до втілення ваших дизайнерських рішень. Ціна 11 500у.е +2 500у.е (борг за ком.послуги). Документи готові до продажу.

Ярослава Мудрого, 70

Продам квартиру по вулиці Ярослава Мудрого. Квартира розташована на третьому поверсі, всередині будинку. Тепла та економна по оплаті за опалення. В квартирі є лічильники на все, нова газова колонка, плита та холодильник. Інфраструктура району розвинена, все абсолютно поряд. Всі додаткові питання по телефону. Відеоогляд по запиту.

Ярослава Мудрого, 70

Продаж однокімнатної квартири по вул Ярослава Мудрого. Орієнтир 97 квартал, поряд 96 та 98. Потребує косметичного або капітального ремонту, але вже дещо зроблено. Вмонтовано нову газову колонку, є лічильник на газ, новий водяний лічильник, є лічильники день ніч. Перероблено освітлення для зручності використання. Затишний просторий двір. 3-тя лінія від Гагаріна Інфраструктура розвинена: АТБ через дорогу, в радіусі безліч магазинів, ТЦ Плаза, школи, садки. Без боргів, без прописанних, дзвоніть, і квартира буде вашою.

Ярослава Мудрого вул. (Отто Брозовського), 70

Продаж двокімнатної квартири во вул. Ярослава Мудрого 78 . Розташована квартира на гарному 2 поверсі в 5 поверховому будинку. Стан квартири- заходь та живи. Поміняні частково проводка та труби на металопластик. Квартира двостороння. Гарні, тихі сусіди та двір. Підїзд чистий та доглянутий. Квартира часткова мебльована. Дуже гарне розташування: Вся інфраструктура поруч: дитячі садки, школа, супермаркет "АТБ" новий парк та вся необхідна інфраструктура! Відмінний варіант у гарному місці! Ідеально підійде для сімї Телефонуйте та приходьте на перегляд!

Отто Брозовського, 78

2 комнатная 2/5 раздельная Дом кирпичный .Окна пластик. Натяжные потолки. Сантехника новая. Трубы поменяны. Газовая колонка Счетчики на газ воду .Свет двузонный. На отопление общий счетчик . Вквартире 2 кладовки. Санузел отдельно. Балкон застеклен . В ухоженном сухом подвале есть отдельная кладовка для каждой квартиры.Планировка позволяет при желании обьединить кухню со спальней будет шикарная столовая Ухоженный красивый двор Дом не над дорогой .Долгов нет. Цена 19000 дол. Торг уместен.Продажа от владельца

власник
2 комнатная 2/5 от владельца Я. Мудрого 68

Вложений не требует Все есть Оставляю абсолютно всю технику и мебель... Телевизор итд... Кондиционер Колонка Стиральная машина Новый метало пластиковый балкон Новая кровля ( по технологии ) Техника , мебель итд Все рядом в шаговой доступности 2 линия Отличный вариант под здачу Ярослава Мудрого 64... Все вопросы в Вайбер или сюда... Пишите Договоримся ! Не звонить !!!

власник
Срочно!!! Продам 1 ком. Квартиру 97 КВ.

Продается 2-комнатная квартира по адресу ул. Ярослава Мудрого, 76. Недавно был проведен капитальный ремонт крыши. В настоящее время квартира находится в стадии ремонта. Установлены счетчики на все коммуникации. Заменены окна, сантехнические трубы и стояки и батареи системы отопления. Балкон обрамлен деревянной рамой. Квартира не угловая, благодаря чему она теплая зимой. Подъезд чистый. Двор тихий, не проездной. В непосредственной близости расположены школа, продуктовые и строительные магазины, автовокзал, университет, супермаркет и остановки общественного транспорта.

2 комнатная Ярослава Мудрого (О Брозовского), 76

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Продам квартиру на першому поверсі з меблями в гарному стані. Вся техніка працює. Загальна площа квартири 55.9 кв.м. Є бомбосховище, вхід з підʼїзду.Квартира з сигналізацією. Дім з цегли, 4-х поверховий.Вул.Ярослава Мудрого Рієлторів не турбувати! Можна придбати по державній програмі!

власник
Квартира 2 кімнатна

Географія Кривий Ріг