Продається квартира від власника!! Ви можете поклеїти шпалери чи пофарбувати стіни на свій смак. Чудова локація, поруч річка, фонтан, центр міста .Зроблений новий ремонт, чистові роботи. Замінена електропроводка , замінені труби в ванній та санвузлі. Кімнати на 2 сторони. В кухні робоча зона - кафель. В ванній кімнаті зроблений вихід на полотенцесушку. , та пральну машинку. По всій квартирі натяжні стелі. Підлога - ламінат, стильні двері. Також 2 балкони на дві сторони. Прекрасний вигляд з одного балкону на Південний Буг, на фонтан. Поруч центр міста, поруч центральний ринок , лікарня, школи та садочки. Збільшена кухня, узаконено. Квартира тепла, не кутова. Чудовий район для проживання, реальному покупцю подарунок.

Брацлавская улица, 62, Замостянский, Винница, Винницкая 67300.0 USD

Продається 2к квартира покращеного планування. Ремонт робився для себе. Всі меблі та техніка залишаються та входять у вартість. Є комора, яка також входить у вартість.

Брацлавская улица, 20, Замостянский, Винница, Винницкая 56000.0 USD

Продається хороша трьох кімнатна квартира. В якій зроблені всі роботи, вам залишається, завезти меблі та техніку, та обрати шпалери чи фарбування на стіни. В квартирі замінена вся електропроводка та замінено труби у ванній та санвузлі. Кімнати на 2 сторони, в кухні робоча зона-кахель. Більш детально розповім по телефону.

Брацлавская улица, 62, Замостье, Винница, Винницкая 68500.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Всі деталі за телефоном у ВАЙБЕРІ. Можливий торг реальному покупцеві. Рієлторам не турбувати. Від власника!

власник
Продаж 3к квартири 57.7 кв. м на вул. Брацлавська від власника

Продам 3-кімнатну квартиру в цегляному будинку по вул. Брацлавській. Розташована вона на 8 поверсі девятиповерхівки. Кімнати роздільні, санвузол теж. У ньому зроблено ремонт. Площа кухні 8 кв.м. Є лоджія та балкон. Комунікації в оселі оновлені! На підлозі постелений ламінат, стеля натяжна, стіни - чистова штукатурка, готові під шпалери на Ваш смак! Зі спальні відкривається гарний краєвид на річку Південний Буг! Оселя чекає на нових власників, тому телефонуйте вже зараз та станьте ними!

Продам 3-кімн. квартиру на Брацлавській

Житлові комплекси у Вінниця