Очень редкое предложение! 1к м.ХТЗ от Авантаж. ГАЗ! Уникальное предложение на рынке! Продам 1к квартиру в новострое от застройщика Авантаж на Архитектора Алешина в 3 минутах ходьбы от метро Тракторный завод. Стильный ремонт, функциональная планировка, очень просторная квартира, которая поделена на 3 зоны + просторный утепленный балкон. Вся кухня на доводчиках фирмы Blum, все окна Rehau, бытовая техника Gorenje и Samsung. Стиральная машина, сушильная машина, посудомойка, бойлер, мощный кондиционер и прочее. Несколько шкафов-купе. Очень вместительные и продуманные места хранения. Теплый кирпичный дом, недорогие коммунальные, свой теплопункт. При веерном отключении света работает лифт. Закрытая придомовая территория, видеонаблюдение, охрана, шлагбаум. В шаговой доступности метро, несколько парков, супермаркеты Класс и Посад, рынок, магазины, банк, ресторан, кофейня и прочее. Просмотры по договоренности Реальному покупателю торг

можливий продаж по єОселя
Архітектора Альошина просп. (Орджонікідзе), 5

✅ Продам 1 кімнатну квартиру 32 кв.м з косметичним ремонтом. Кімната 19 кв.метрів. ✅ Квартира розташована на 4 поверсі 5 поверхового теплого цегляного будинку по вул.Альошина, 39 в пішій доступності до станції метро ХТЗ. ✅ Також у пішій доступності розташовані школа, дитячий садок, ринок, супермаркети Рост, Клас, АТБ. ✅ У ході виконання ремонтних робіт у квартирі було поміняно: вікна на МПО, вхідні броньовані та міжкімнатні двері, електрика, труби, застелена якісним лінолеумом. ✅ Квартира дуже тепла за рахунок якісних МПО, цегляних стін та сусідства з котельнею. ✅ Документи перевірені та готові до швидкої угоди. Хазяїн у місті, готовий співпрацювати за програмою еВідновлення. ✅ Телефонуйте, квартира вашої мрії чекає на вас!

Архітектора Альошина просп. (Орджонікідзе), 39

Продається 2 квартира з капітальним ремонтом у ЖК Авантаж. м. Тракторний з-д Площа: 52 м² Поверх: 4/9 Ремонт виконаний з дорогих матеріалів. Квартира повністю укомплектована всією технікою і меблями. Вся інфраструктура, яка потрібна для комфортного життя, присутня в пішій доступності

пр. Архітектора Альошина, 5а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Походит для єВідновлення !!!Продам 1 комнатную квартиру центр ХТЗ Хорошее жилое состояние, м/ пластиковые окна, бронированная дверь, замена труб. В стоимость квартиры входит всё что на фото. м.Тракторный завод 10 мин., рядом остановка транспорта,с/ маркеты, рынок.

Архітектора Альошина просп. (Орджонікідзе), 39

Продам 2-кімнатну квартиру на ХТЗ. Не торцева. Дуже тепла. Середній поверх. Низька ціна. З ремонтних робіт поміняно вікна, встановлено лічильники на воду. У 5-хвилинній пішій доступності безліч різних продуктових та побутових магазинів, кафетерії та кулінарія. До метро Тракторний завод до 20 хвилин. Телефонуйте та приходьте дивитися. Торг можливий лише із покупцем.

Архітектора Альошина просп. (Орджонікідзе), 43/21

Дешевле нет!!!Продам 3-х комнатную квартиру,район ХТЗ,проспект Алешина(Орджоникидзе)39,дом кирпичный,планировка рукавчика.Квартира под Ваш индивидуальный ремонт.Квартира реальная 100%,документы готовы к продаже.Хозяева в городе,без прописанных!Ключи на руках,показы в любое для,Вас удобное время!

Продам 3-х комн.кв.ХТЗ,пр.Алешина 39

Продається простора 2-кімнатна квартира у зданній та заселенній новобудові на проспекті Архітектора Альошина, 5. Будинок побудований у 2015 році, забудовник - "Авантаж". Локація ідеальна, всього 2 хвилини до метро ХТЗ, і територія комплексу охороняється. Квартира розташована на 4-му поверсі 9-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 77 кв.м. Відмінне планування надає можливість перепланування у 3-кімнатну квартиру, де буде кухня-студія та 2 спальні. Індивідуальне опалення газове. Документи готові до продажу, власник знаходиться у місті. Можливий продаж за програмами єОселя та єВідновлення. Реальному покупцеві можливий торг. Не пропустіть цю унікальну можливість! Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-867-717-LX.

єОселя! єВідновлення! 2к. кв. ЖК пр. Архітектора Альошина, Новобудова

Продам 2-к.кв. в сданном и заселенном новострое пр.Арх.Алёшина 5, дом 2015 года, застройщик "Авантаж". м.ХТЗ 2 мин, закрытая территория. 4 этаж 9-этажного кирпичного дома, газ, строительное состояние, 77 кв.м., отличная планировка, возможность перепланировки в 3-к.кв: формат кухня-студия+2 спальни, документы готовы, собственник в городе. Цена 40000. Реальному покупателю торг.

Продам 2-к.кв. в новострое м.ХТЗ 2 мин пр.Арх.Алёшина 5

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-910-909-DR. У продажу чудова 1 кімнатна, квартира біля порогу метро Тракторний з-д (3 хвилини пішки). - Добротний (каркасно-монолітний) будинок комфорт класу від забудовника Авантаж (рідкісний продаж у цьому будинку). - Загальна площа 53м2, комфортний середній поверх 2/9. -Квартира світла, простора, двостороння-не кутова! - Стан хороший-житловий. -Робився капітальний ремонт при здачі будинку, зараз за бажанням можна просто оновити шпалери! -Все, що на фото, залишається новим власникам. - Вся інфраструктура поряд-метро, супермаркети, школи, магазини, парк. -Торг на місці-розглядаємо всі пропозиції!

Архитектора Алёшина, 5, ХТЗ, Харьков, Харьковская 52000.0 USD

Продам 3-х кімнатну квартиру на ХТЗ в житловому стані, балкон засклений, кімнати окремі, часткова заміна вікон на металопластик, загальна площа 58 м.кв. кухня 6 м.кв. Ціна 17500

Архитектора Алешина проспект, 18, ХТЗ, Харьков, Харьковская 20000.0 USD

Квартира с ремонтом, мебелью и техникой. Кухня и шкафы-купе встроенные, делались на заказ под высоту потолков. По всей квартире натяжные потолки, на полу ламинат, на кухне - линолеум, в санузле плитка. Комнаты отдельные, санузел раздельный. Есть бойлер, кондиционер. Счетчики на газ и воду. ОСББ, закрытая территория. До метро Тракторный завод 3мин пешком. Вся инфраструктура в пешей доступности. Возможна продажа по Є-сертификату. Звоните. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-926-978-DR.

Архитектора Алёшина, 5, ХТЗ, Харьков, Харьковская 50000.0 USD

Продам 3х комнатную квартиру по проспекту Архитектора Альошина, общей площадью 56,0кв.м., жилая площадь 42,2кв.м., вся сантехника поменяна, санузел совмещен, хорошая входная дверь, рядом супермаркет Рост, садик, школа. Документы в порядке, стоимость 21000$.

Продам 3х комнатную квартиру на ХТЗ по пр. Архитектора Альошина

Уютная 1-к. квартира в районе рынка ХТЗ, проспект Архитектора Алешина /пр. Александровский (Косиора). 4/5, теплый кирпичный дом. Качественный капитальный ремонт. Рациональная перепланировка. Остается весь интерьер. Цена обсуждается. Эксклюзив.

1-к.кв., кап. ремонт с мебелью и техникой в центре ХТЗ

Від власника , без комісії продається 2 кімнатна квартира в новобудові ЖК "Миру-2" пр. Арх.Альошина , 20 кроків пішки від підїзду до входу станції метро «Тракторний завод». Будинок зданий. Квартира розташована на 5 поверсі 9 поверхового будинку, середній підїзд. Не углова ! Загальна площа квартири 56 м2. Відмінний варіант як для проживання, так і для оренди. Квартира у будiвельному станi. Комплектація квартири: металеві вхідні двері, МПО, радіатори опалення, лічильник електроенергії. Горизонтальне розведення опалення з можливістю встановлення лічильника тепла. Будинок із білої цегли, утеплений мінеральною ватою. У дворі будинку дитячий майданчик та парковка для авто. Чудова транспортна розвязка. Поруч вся необхідна інфраструктура: дитячі садки, школи, супермаркети "Клас",  "АТБ", "Екватор", сквер "ХТЗ", ЖД станція "Лосево" Без комиссии. Документи оформлені. Продаж. Не переуступка

власник
Від власника: 2к ЖК МИРУ-2 ( Мира 2), ХТЗ м. Тракторний Завод

Продам 1 комнатную изолированную в кирпичном доме на 4м этаже 5ти-этажного дома, проспект Архитектора Алешина, 32/17/6, санузел совмещенный, балкон застеклен.. Хороший косметический ремонт. Новая проводка, везде МПО, новые трубы, стояки, новый унитаз и тюльпан, счетчики воды, новая столярка, линолеум, Отличное месторасположение, развитая инфраструктура, все рядом: супермаркеты, рынок, школа, д/сад, магазины, парк. храм, остановка транспорта, детская площадка, в пешей доступности метро «Тракторный завод». Отличное место для комфортной жизни и аренды. Реальному покупателю торг. Свободна. Быстрая продажа. Показ по договоренности.

7m 1 комн квартира ХТЗ метро рынок пр Алешина