• Пропонується до продажу 2-кімн. квартира в ЖК Омега" на Толбухіна 135-А. Монолітно-каркасний будинок розташований усередині кварталу. Загальна площа - 70 м2. Ціна-90 000 без комісії для покупця. Підходить під еОселя. • Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Розташована на 8 поверсі. Розпланована на кухню-15 м2, дві окремі спальні. Балкон засклений. Гардероб. Санвузол роздільний, ванна. • Фотографії відповідають дійсності. …пишіть ) або …дзвоніть, відповім на ваші запитання по телефону.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Толбухіна вул., 135-А

• Пропонується до продажу 3-кімн. сталінка в історичному центрі Одеси, Старопортофранківська 103 р. Тираспольська. Залізобетонне перекриття. Мармурові сходи. Закритий двір. У будинку обладнано бомбосховище. Ціна-99 000 без комісії для покупця. Є можливість купити гараж з документами (за окрему платню). • Квартира з ремонтом, меблями та технікою. Розташована на 2 поверсі. Розпланована на вітальню-31 м2, 2 окремі спальні та кухню – 13 м2. Два санвузли, ванна та душова. Два балкони. Тепло та автономне опалення, регулюється двома контурними котлами. • Фотографії відповідають дійсності. …пишіть ) або …дзвоніть, відповімо на всі ваші запитання по телефону.

Старопортофранківська вул., 103а

• Продам 1 кімн. квартиру ЖК Затишний на Грушевського. Цегляний будинок розташований усередині кварталу далеко від шуму дороги. Загальна площа-40 м2. Ціна-32 000 без комісії для покупця. • Квартира розташована на 3 поверсі 9 поверхового будинку. Розпланована на кухню-вітальню-18 м2, спальня-14 м2. Гардероб. Санвузол поєднаний. Меблі та техніка. • Фото відповідають дійсності …пишіть ) або …дзвоніть, відповімо на ваші запитання.

ексклюзив
Грушевського Михайла вул., 39/3 к2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

• Продається 3-кімн. квартира Варненська 18/2. Будинок блочно-цегляний, другий ряд від вулиці. Поруч школа № 100 та дитячі садки. Парк Горького ринок Черемушки в пішій доступності. Гарна транспортна розвязка. • Квартира розташована на 5 поверсі. Загальна площа – 56,2 м2. Сумежно-роздільна. Гардероб. Двостороння. Балкон. Лічильники на газ, воду та електрику. • Ціна-26 000 без комісії для покупця. Добре підходить як для життя, так і для бізнесу. Фото відповідають дійсності. …пишіть ) або …дзвоніть, відповім на запитання по телефону.

ексклюзив
Варненська вул., 18/2

Предлагается к продаже 1-комн квартира с ремонтом и мебелью! Квартира находится в востребованном районе, в газовом доме, ОСМД, сделан классический ремонт, поменена вся проводка, увеличен балкон,утеплен и обшит, можно использовать как кабинет! На полу ламинат, плитка в коридоре и в санузле, полностью помена вся сантехника, потолки и стены отшпаклеваны, двери полностью дерево! Мебель вся под заказ! Все остаётся, из техники: холодильник, стиральная машина, бойлер, вытяжка, телевизор! В комнате огромный шкаф- купе, раскладной диван и кресла! Кухня с новыми фасадами, стол с диванчиком, прихожая сделана под заказ под цвет дверей! Очень достойная квартира для молодой семьи! Рядом две школы, два садика, транспортная развязка! Чистая продажа!

Корольова Академіка вул., 64б

Ул фонтанская дорога 77-В Квартира в новом Комплексе Калипсо На 13 станции фонтана , через дорогу ресторан - пляж Кораблик Квартира на 3 этаже, 55 кв м Аналоги продаю от 80000$ до 90000$ Есть видеообзор , вышлю по запросу

Фонтанська дорога  вул., 77

Проспект небесной сотни 47/2 Квартира на 11 этаже / 16 ти этажного дома Во дворе гостевая парковка и детская площадка В парадной сидит консьерж , 2 лифта На этаже тамбур на 3 квартиры Есть видеообзор, вышлю по запросу В квартире чистое жилое состояние , просторная лоджия , вид из окон во двор Светлая, солнечная квартира за приятную цену

Небесної сотні просп. (Жукова Маршала), 47/2

Продается пентхаус в Мукачевском переулке . Квартира с прекрасной планировкой 4 спальни ,зал кухня студия , летняя кухня с зимним садом и терассой 100 Кв м с великолепным видом на море . Квартира для большой семьи . Дом из красного кирпича , автономное газовое отопление . Микрароен находится в очень удобной локации близость моря и центра города .

власник
Мукачевський пров., 6

Однокімнатна квартира, з якісним ремонтом та меблями розташована на четвертому поверсі в ЖК "44 Жемчужина" Вдале розпланування зон, простора кухня, окрема спальня з лоджею, вітяльня з меблями, санвузол суміщений з ванною. Свіжий ремонт, повністю готова для проживання Відеоогляд на запит в телеграм Подробиці за телефоном +38 (073) 393 7979

Каманіна вул., 16а/5

Квартира для Вас і Вашої родини. АРКАДІЯ ПАРКІНГ В ЦІНІ КАБІНЕТ В ЧЕТВЕРТІЙ КІМНАТІ Локація - Фонтанська дорога 55 а. Для тих хто ще не був і не знає - все гарне і корисне поряд. Аркадія , море, магазини та школи , садочки для дітей та дуже зручні всі види транспорту в мамусі Одесі. До вокзалу , до Привозу та центру , парку Юність та парку Шевченко дуже близько. Тепер сама квартирка і будинок. Дві квартири на поверсі , охорона , закрита стоянка та паркінг , дуже чистий та якісний підїзд , кладовка з бойлерами нагріву води та грибінкою з лічильниками на опалення ( до речі на 130м2 всього 2000 гр.) В квартирі якісний ремонт ,в ідеальному стані меблІ з натуральної деревини бо практично ніхто не жив. Четверта кімната- кабінет з виходом на лоджію. Велика гардиробна кімната з шафами та комодом з якісної деревини. Важливо - гардеробна та санвузол з віконцями і це велика рідкість. В квартирі два балкони закритого типу та одна лоджія. Великий квадратний холл , дуже простора з великим родинним столом та якісною начинкою кухня з натуральної деревини та всією необхідною технікою . Тільки для тих хто цінує якість та любить натуральне . Це треба побачити і відчути. СВІТЛО НІКОЛИ НЕ ВИМИКАЮТЬ ЯК І ОПАЛЕННЯ, Показ за домовленістю. Ви дзвоните ми показуємо. Завжди на звязку

Фонтанська дорога вул., 55а

Будівля знаходиться майже на трасі здоровя біля Аркадаії. Будинок панельний та старий, але знаходиться на огородженій території, що гарантує безпеку та спокій. В будинку заасфальтований двір, сучасний дитячий майданчик, зелена зона та чистий підїзд в якому є кладова кімната для ваших менш потрібних речей. Квартира потребує ремонту, але в неї є свої плюси - це теплопостачання від Кадора, металопластикові вікна, поміняні батареї та відокремлена зона відпочинку. Квартиру можна розглядати, як для власного проживання, так і для інвестиції, адже гарне розташування дозволяє отримувати прибутки як від довгострокової, так і подобової аренди.

Французький бульв., 60

Предлагаем в продажу однокомнатную квартиру. Современный жилой комплекс VIA ROMA, расположенный в центре Таирова, расположенный на пересечении улиц Академика Королева и ул. Инглези. Функциональная планировка: просторная кухня -столовая, отдельная спальня с гардеробной. Из кухни и изз спальни выод на балкон. В квартире выполнен качественный ремонт , укомплектована мебелью и техникой . В квартире предусмотрено индивидуальное газовое отопление. Установлен двухконтурный котел, что поззволяет контролировать расходы на отопление. Качественные бронированные двери фирмы Саган. Преимуществом нового комплекса является малая этажность дома состоящая из 9-ти секций 9-12 этажей. Римские фасады комплекса создают величественный архитектурный стиль. *малоэтажная застройка *концепция "Зеленый квартал" *концепция "Двор без машин" *освещение территории за счет солнечной энергии В пешей доступности есть школы, детские сады, поликлиника, идеальная транспортная развязка позволит добраться в любую часть города. Звоните. Готовы к диалогу и конструктивным предложениям.

Інглезі вул., 2в

У продажу 3 кімн. квартира вул.Героїв Оборони Одеси 22/Кишинівська/Добровольського/Марсельська на 6 поверсі з одинадцяти, загальною площею 124 м.кв. Теплий цегляний будинок, підїзд з капітальним ремонтом-ОСББ, зелений просторий двір із парковками для автомобіля/в двох хвилинах від будинку можна зняти паркінг/. Квартира двостороння-схід-захід. Затишні, окремі кімнати. Кухня-вітальня 25 м.кв. 2 сан.вузла. 2 лоджії засклені. Гардеробна 7м. Всі меблі та техніка залишається. За пять хвилин школи та садки, зупинка трамвая та маршруток, супермаркети, поліклінника. Невеликі комунальні. Власник не проти брати участь у програмі кредитування або Є Оселя. Є відеоогляд. Завжди на звязку

можливий продаж по єОселя
Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 22

Фонтанская дорога 77 В / комплекс Апартаментов Калипсо от компании Гефест Квартира на 4 этаже , 75 кв м с прямым видом на море Рядом рестораны Риф, Рыба и Кораблик Есть видеообзор , вышлю по запросу

Фонтанська дорога  вул., 77 в

Отличное место для жизни в Аркадии ( это правда ) , все есть под рукой . Вид моря Прекрасный дом , прекрасный этаж , генератор на лифты . Море , прогулки , маркеты и торговые центры , конечная трамвая и маршруток . Классический ремонт - нравиться живете не нравится вносите изменения под себя ) Отдельно приятно панорамные окна - это просто кайф . Хорошо подходит по по месячную и по суточную аренду . Милый балкончик , просторная кухня , широкий коридор и просторные комнаты две ( сделали спальню себе отдельно ) По цене готовы рассмотреть все предложения . Предпочтение прямым покупателям . Показ по договоренности . С уважением Сергей Николаевич.

можливий продаж по єОселя
Гагарінське Плато вул., 5 А

Предлагается к продаже 2-комнатная квартира в самом центре по ул. Б. Арнаутской/Ришельевской. Выполнен капитальный ремонт в светлых тонах. При ремонте использовались качественные материалы. Квартира укомплектована мебелью и техникой известных мировых производителей. Состоит из 2 раздельных спален и просторной кухни. Квартира дворовая, просторная, светлая. Имеется открытый балкон, который выходит во двор. Автономное газовое отопление позволит существенно экономить на оплате коммунальных платежей. В парадной выполнен ремонт, дверь на кодовом замке. Шаговая доступность ко всем достопримечательностям города. Развитая инфраструктура. Идеальная транспортная развязка. Звоните уже! Редкое предложение на рынке!

Велика Арнаутська вул., 59

В продаже однокомнатная кварттира в ЖК Акапулько 2 Квартира состоит из кухни-студии, спальни с выодом на балкон, с/у душ. Квартира полностью укомплектованна мебелью и техникой. Отличный вариант для жизни или арендного бизнеса Собственная котельная обеспечит горячее водоснабжение и отопление. Охраняемая территория, создано ОСМД, двухуровневый подземный паркинг. Отличное расположение дома - курортный район, близость к Аркадии, 10 минут ходьбы к морю. В пешей доступности школы, детские сады, торговые центры, супермаркеты, кафе, рестораны и многое другое. Хорошая транспортная развязка , чтоб добраться в любой конец города. Звоните, организуем показ в любое удобное для вас время

можливий продаж по єОселя
Педагогічна вул., 21

Есть видеообзор квартиры Ул фонтанская дорога 77В Продам в комплексе апартаментов Калипсо от Компании Гефест, смарт квартиры на 3 этаже Самая дешевая цена в этом доме, продажа срочная

Фонтанська дорога  вул., 77 в

Предлагается к продаже двухкомнатная в центре по улице Жуковского/Александровский проспект! Красивый, крепкий фасадный дом, приличная чистая парадная с мраморной лестницей и большими витражными окнами. Вход в парадную с Жуковского, но окна выходят во внутренний двор, поэтому тишина обеспечена! Функциональная планировка: большая кухня-студия с обедней зоной и зоной отдыха, отдельня спальня с выходом на балкон, санузел с душевой кабинкой! Квартира в хорошем жилом состоянии, укомплектована всей необходимой мебелью и техникой, которая остаётся в подарок новым собственникам! Высота потолков 4,15м, благодаря чему кажется, что пространства больше, также этот факт позволяет рассмотреть вариант с обустройством второго уровня! Отличное месторасположение: в нескольких минутах ходьбы Дерибасовкая, Горсад, Старобазарный сквер, Книжный рынок, ТЦ "Афина", рестораны, кафе и большое множество обьектов городской архитектуры - всё рядом! Транспортная развязка - на высоте! Не состиавит труда добраться в любую точку города как на собственном авто так на обественном транспорте - остановки рядом! Отличный вариант как для жизни так и арендного бизнеса! Звоните! Записывайтесь на показ!

Жуковського вул., 36

Максимальная комплектация , зайти и жить В квартире есть все Ул Архитекторская/ Ильфа и Петрова Жемчужный квартал на таирова ! Город в городе , есть во круг все для комфортной жизни в пешей доступности Здесь вам не нужен автомобиль , купите квартиру в этой локации и вы забудете что такое ехать куда то и стоять в пробках! Новая двухкомнатная квартира на 17 этаже , только закончили ремонт , вы будете первым кто будет проживать в этой квартире , так же есть для вас возможность самому доукомплектовать квартиру на ваш вкус и желания ! Есть видеообзор , вышлю по запросу

Перлинна вул., 5

Продаж 1 кімн.квартира вул. Героїв Оборони Одеси/Кишинівська/Добровольського в цегляному будинку на 1 безпечному поверсі з одинадцяти, загальною площею 29м.кв., квадратна кімната 16м із заскленим великим балконом, кухня 7м . Капітальний тамбур. Парадна з ремонтом. Будинок 2000р.п.-ОСББ. Встановлено лічильники на газ, воду, світло. Просторий двір із можливістю залишати автомобіль або можливість зняти паркінг за 2 хвилини від будинку. Квартира у чудовому стані з чудовою локацією-трамвай та маршрутки, супермаркети та пекарні, школи та садки, поліклініка, ринки. Перегляди за домовленістю. Завжди на звязку.

Героїв оборони Одеси вул. (Героїв Сталинграда), 22

2 кімнатна квартира , вул. Ген. Бочарова / Сахарова, 6 поверх 10 поверхового газового будинку, загальна 50,6 м2, новий будинок. Квартира після капітального ремонту. Панорамне засклення балкона. У вартість входять всі меблі та побутова техніка. У будинку є автономне дахове опалення. Є генератор. Відмінне розташування будинку. Поруч ринки, супермаркети, садок, дві школи.

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 54г

Квартира вільна, ключи одразу! Новий сданий комплекс на Бочарова \ Сахарова. Зручний 3 поверх, будинок ГАЗовий. Загальна плаща 41м2, простора кімната, світла кухня. Капітальний ремонт, у вартість входять всі меблі та побутова техніка. Хороше місце розташування будинку- поруч садок, школи, бомбосховище, лікарня, аптека,банк, зупинка транспорту,супермаркети, ринок.

Бувалкіна Владислава вул. (Бочарова Генерала), 54

Очень красивое место , много всего рядом , море и Золотой берег за углом. Очень красивый и современный ЖК. Квартира новая , никто почти не жил. Готова к продаже. Приходите смотрите покупайте. Прекрасная цена за эту комплектацию.

Фонтанська дорога  вул., 123
1 - 24 з 32 640 результатів