В ЖК "Пятая Жемчужина" к продаже предлагается новая квартира с качественным ремонтом! Квартира светлая, просторная. Выполнена перепланировка: 1 спальня, кухня-гостиная, 2 балкона, гардеробная и кладовая. Есть все необходимое для жизни: новая мебель и бытовая техника! ЖК "Пятая Жемчужина" от надежного застройщика "Kadorr Group" - это полностью автономный дом с облагороженной придомовой территорией, круглосуточной охраной, видеонаблюдением и собственным паркингом. В шаговой доступности есть оптовый пром. рынок "Таировский", гипермаркеты "Metro" и "Эпицентр". К морю 20-30 минут прогулки пешком. Квартира для комфортной жизни ждет Вас! Звоните!

Перлинна вул., 3

Терміновий продаж квартири в Перлинному кварталі на Таїрово. Світла, затишна квартира в ЖК 49 Перлина загальною площею 43 м2. Кухня-студія та окрема спальня з вікном, з якого відкривається гарний краевид на захід сонця. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. ЖК 49 Перлина - комплекс з розвиненою інфраструктурою. Двір комплексу закритого типу. Для маленьких жителів обладнаний дитячий майданчик з атравматичним каучуовим покриттям. Є підземний паркінг. Просторий хол з охороною та відеонаглядом. В будинку є салон краси, кавярня, дитяча перукарня, школа фортепіано, кабінет лікаря педіатра та ЛОРлікаря. В кроковій доступності магазин АТБ, оптовий ринок, магазин Сільпо, Епіцентр, Metro. Телефонуйте! Показ у зручний для вас час.

Перлинна вул., 9

Квартира в ЖМ Радужный. Просторная и светлая квартира , расположенная на 9м этаже /10 ти этажного дома. Кухня-гостинная 15.6 кВ м. Встроенная кухня, и установлено место рабочее. Возможно установить раскладной диван. В прихожей есть шкаф-купе. Комната 15.8 кВ м со встроенным шкафом на всю стенку. В комнате установлен кондиционер. В доме грузовой лифт. Есть возможность установить счётчик на отопление. Ваш агент по недвижимости VIP DOM Odesa Татьяна Дерли.

Райдужний масив вул., 18
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

В ЖК "Пятая Жемчужина" к продаже предлагается новая квартира с качественным дорогостоящим ремонтом! Квартира светлая, двухсторонняя. Выполнена перепланировка: 2 спальни, кухня-гостиная, 2 санузла и гардеробная. Есть все необходимое для жизни: новая мебель и бытовая техника! ЖК "Пятая Жемчужина" от надежного застройщика "Kadorr Group" - это полностью автономный дом с облагороженной придомовой территорией, круглосуточной охраной, видеонаблюдением и собственным паркингом. В шаговой доступности есть оптовый пром. рынок "Таировский", гипермаркеты "Metro" и "Эпицентр". К морю 20-30 минут прогулки пешком. Квартира для комфортной жизни ждет Вас! Звоните!

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 3

В продаже однокомнатная квартира с новым ремонтом в ЖК "58 Жемчужина! Лучшая планировка: просторная кухня-гостиная с выходом на балкон, отдельная спальня с гардеробной, гардеробная при входе! Укомплектована бытовой техникой: кондиционер, телевизор, встроенный холодильник, варочная поверхность, посудомоечная машина! Все продумано до мелочей! Квартира готова к заселению! Продажа по переуступке. ЖК "58 Жемчужина" лучший жилой комплекс на Таирова! Дом сдан и активно заселяется. Просторная квартира правильной планировки. Жилой комплекс "58 Жемчужина" предлагает все условия для комфортной жизни: - охраняемая территория, - детские площадки и зоны отдыха, - кофейни, магазины и пекарни. - парковка для автомобилей. Звоните!

Перлинна вул., 9

Продаж двокімнатної квартири в Жемчужині на Таїрова. Квартира з балконом видно мірою, повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, функціональне та затребуване планування. У квартирі зроблений якісний сучасний ремонт. У передпокої велика вбудована шафа, кухня-вітальня з усіма меблями та побутовою технікою - холодильник, посудомийна машинка, варильна поверхня, духовка, витяжка, кондиціонер. У кухня розділена на робочу зону кухні та зону відпочинку з розкладним диваном. Дві спальні, в першій вбудована шафа, ліжко з тумбами, тумба для телевізора і туалетний столик з дзеркалом. Другу спальню можна обладнати за вашим бажанням та потребами у дитячу, кабінет або гостьову кімнату. Телефонуйте, це цікава пропозиція!

Перлинна вул., 10

Найкраща ціна у перлинному кварталі на Таїрова! Двокімнатна квартира з ремонтом за найвигіднішою ціною. Квартира правильне планування, з красивим видом у двір. Дві кімнати, простора кухня. Квартира повністю укомплектована меблями та необхідною побутовою технікою. Житловий комплекс знаходиться під цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Відмінна, розвинена інфраструктура мікрорайону, у кроковій доступності є все необхідне для комфортного життя. Чиста, доглянута парадна, дворівневий підземний паркінг. Телефонуйте! Швидко організуємо перегляд!

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 7

Пропоную 1-кімнатну квартиру в цегляному будинку на 2-му поверсі Площа 24.99 м2: ванна кімната 3.26 м2, кухня 15.08 м2 (збільшена, можна приймати гостей), кімната 6.65 м2 (у процесі будівництва, я приватна особа, поступлюся у забудовника). Розташування між Авангардом та 7 км, вул. Спрейса-Овідопольська дорога !! У ціну входить ремонт (шпалери, ламінат, стелі, облицювання санвузла, внутрішні двері), повністю вся сантехніка (умивальник, унітаз, душова, бойлер), електрика (лічильник, розетки, кілька світильників), автономне опалення, кондиціонер та електроплита!! Будинок з червоної цеглини + утеплення, простінки з газоблоку, з ліфтом, малоповерховий. Квартира здаватиметься повністю готовою до проживання! Вам залишиться тільки принести посуд та меблі! Квартал охороняється, не галасливий, активно впорядковується. Неподалік проходить багато маршруток: у центр, Таїрове, Суворовський, на привіз, вокзал, в Овідіополь, Іллічівськ. Поруч електричка на Затоці (ст. Одеса-Західна, 7 км). Ринок 7 км, Епіцентр, магазини, пошта. ЖК Кекс. Ціна 17200 доларів. За окрему плату пропоную також комору у підвальному приміщенні.

власник
можливий продаж по єОселя
Спрейса, 13

На продаж пропонується 2-х кімнатна квартира в цегляному будинку ЖК комфорт класу "Парк Совіньйон", загальною площею 57m2, розташована на 2-му поверсі 6-поверхового будинку з ліфтом. У квартирі виконаний дорогий якісний ремонт за авторським дизайном проекту. Вікна виходять у двір/вулицю. Будинок з натуральної червоної цеглини - стіни 72см + утеплення. Опалення 2-х контурний котел Затишний зелений двір. У дворі розташований дитячий майданчик, спортивний майданчик, зони відпочинку, ставки та альтанки. Закрита територія Безкоштовне місце для паркування у дворі. Гостьова парковка, що охороняється. Найнадійніший та якісніший забудовник Одеси СК ЗАРС (Каркашадзе) Документам більше 3-х років податки мінімальні. Відео по запиту. Телефонуйте!

трамвайна, 31

Терміново у продажу двокімнатна квартира в ЖК Акварель 8. Квартира загальною площею 54 м2 без ремонту, що дозволить вам зробити дизайн проект на свій смак. В квартирі зроблено обезшумлення стін. Дві просторі кімнати з великими вікнами, кухня, просторий коридор. ЖК Акварель 8 знаходиться у самому центрі нового житлового масиву з приємною назвою Дружний. У кроковій доступності – гіпермаркети Метро та Епіцентр, а також 2-поверховий торговельно-розважальний центр з офісними приміщеннями Акварель. Від будинку рукою подати до місцевих кафе та салонів краси, Kaddor Fitness, а також 9 дитячих садків, 4 міських та 1 приватної школи. Крім того, і в самому житловому комплексі на перших трьох поверхах розташовані дитячий садок та школа. На невеликій відстані від будинку знаходяться жваві проспект Небесної сотні та вулиця Академіка Вільямса. А дорога до зупинки міського транспорту займе трохи більше 10 хвилин. Тут курсує 3 маршрутні таксі, на яких можна дістатися центру міста, і автобус, який довезе вас до промринку 7 км або Совіньйона. До Соборної площі на авто можна дістатися за 30 хвилин, а до пляжів – у 2 рази швидше. Усамітнений Галечний, тиха Зелена гірка або упорядкований Золотий берег - вибирайте місце для відпочинку, залежно від настрою. А парк 411 батареї, до якого можна доїхати лише за 10 хвилин, гарний для прогулянок завжди. У безпосередньому сусідстві з Аквареллю-8 знаходяться житлові комплекси Таїровські сади, Акварель-2 та 56 Перлина. Усі вони формують однорідний кластер для комфортного життя у новому міському мікрорайоні. Прибудинкова територія житлового комплексу упорядкована за найсучаснішими стандартами та закрита від авто та сторонніх. А гостьовий паркінг дозволяє залишити авто у межах видимості. Просторі та світлі підїзди надають відчуття затишку та спокою. В домі є відеоспостереження та консьерж. Телефонуйте. Покази у зручний для вас час.

Вільямса Академіка вул., 95

Терміново у продажу однокімнатна квартира в ЖК Акварель 8. Квартира загальною площею 43.8 м2 без ремонту, що дозволить вам зробити дизайн проект на свій смак. Одна простора кімната з великими вікнами, кухня, просторий коридор, балкон. ЖК Акварель 8 знаходиться у самому центрі нового житлового масиву з приємною назвою Дружний. У кроковій доступності – гіпермаркети Метро та Епіцентр, а також 2-поверховий торговельно-розважальний центр з офісними приміщеннями Акварель. Від будинку рукою подати до місцевих кафе та салонів краси, Kaddor Fitness, а також 9 дитячих садків, 4 міських та 1 приватної школи. Крім того, і в самому житловому комплексі на перших трьох поверхах розташовані дитячий садок та школа. На невеликій відстані від будинку знаходяться жваві проспект Небесної сотні та вулиця Академіка Вільямса. А дорога до зупинки міського транспорту займе трохи більше 10 хвилин. Тут курсує 3 маршрутні таксі, на яких можна дістатися центру міста, і автобус, який довезе вас до промринку 7 км або Совіньйона. До Соборної площі на авто можна дістатися за 30 хвилин, а до пляжів – у 2 рази швидше. Усамітнений Галечний, тиха Зелена гірка або упорядкований Золотий берег - вибирайте місце для відпочинку, залежно від настрою. А парк 411 батареї, до якого можна доїхати лише за 10 хвилин, гарний для прогулянок завжди. У безпосередньому сусідстві з Аквареллю-8 знаходяться житлові комплекси Таїровські сади, Акварель-2 та 56 Перлина. Усі вони формують однорідний кластер для комфортного життя у новому міському мікрорайоні. Прибудинкова територія житлового комплексу упорядкована за найсучаснішими стандартами та закрита від авто та сторонніх. А гостьовий паркінг дозволяє залишити авто у межах видимості. Просторі та світлі підїзди надають відчуття затишку та спокою. В домі є відеоспостереження та консьерж. Телефонуйте. Покази у зручний для вас час.

Вільямса Академіка вул., 95

В продажу розкішна квартира з дизайнерським ремонтом в Перлинному кварталі на Таїрово в ЖК Пята Перлина. Загальна площа 140 м2. Ремонт в квартирі виконано по індивідуальному дизайн проекту. Простора кухня-студія з затишною зоною відпочинку на скляному подіумі, прикрашеному білим камінням з підсвічуванням - ідеальне місце для релакса та прийому гостей. Неймовірний акваріум обємом 700 літрів, вбудований в стіну між вітальнею та кабінетом, додає інтерьеру вишуканий та стильний вигляд. В квартирі є затишна мастер-спальня ( спальня з власним санвузлом) та дві стильні просторі кімнати, одна з яких обладнана зоною відпочинку на скляному подіумі з білим каміннням з підсвічуванням. Всі меблі зроблені за індивідуальним замовленням із міцного ясена. Декор стін дубовою дошкою та дубовий паркет додають простору особливого шарму. Вбудована кухонна техніка фірми Bosh. В квартирі два санвузли та три балкони. Велика гардеробна кімната. Ця квартира ідеальний вибір для тих, хто цінує розкіш, комфорт та стиль. ЖК Пята Перлина — один із наймасштабніших та найамбіційніших проектів Каддор Груп. Подвіря «Перлини» створено у концепції єдиного функціонального простору. На одній території розміщені: зона для прогулянок, дитячий майданчик, територія для спортивних ігор та розваг, ландшафтна зона з фонтаном та зеленими насадженнями. В домі є бомбосховище, продуктовий магазин, кавярня. В кроковій доступності супермаркет Сільпо, аптека, дитячий садочок, школа, декілька салонів краси, фітнес клуб, кафе та різноманітні кавярні та міні маркети, зоомагазини та квіткові магазини. Не пропустіть можливість стати власником цієї розкішної квартири. Телефонуйте прямо зараз, щоб запланувати перегляд.

Перлинна вул., 3

Квартира в сданом доме. Полностью новая. Панорамные окна на восток. Встроенная кухня. 2 кондиционера.

Спрейса, 15

Продається стильна квартира в Перлинному кварталі на Таїрова. Загальна площа 44 кв.м Панорамні великі вікна з чудовим видом на море. Дизайн проект в японському стилі. Простора кухня-студія та окреме спальне місце з розсувними дверима. Для зберігання речей дві великі шафи-купе, місце під ліжком, невеликий комод, вмонтований в ліжко, велика шафа у ванній та багато полиць в кухонній зоні. Інверторний кондиціонер. Приточно-витяжна вентиляція з рекуперацією. Система "Аквасторож" для автоматичного відключення води при протічках. Встановлені фільтри для питної води. В кухонній зоні встановлений подрібнювач побутових відходів. Духова шафа, електоро плита та витяжка фірми Gorenje. Встановлений новий бойлер на 100 літрів фірми Gorenje. Посудомийна машина фірми Bosh. Кухонна фурнітура фірми Blum. В санвузлі встановлена інсталяція фірми Geberit Cантехніка німецького виробника Villeroy&Boch з гігієнічним душем. Великий гідробокс-ванна з музикою та парогенератором. Підігрів підлоги в ванній та на кухні. В квартирі є Wi-Fi. ЖК Третя Перлина розташований в Перлинному кварталі, де є все, що потрібно міському жителю. Двір комплексу закритого типу. На зеленій приддомовій території приємно відпочивати та гуляти з дітьми. Для маленьких жителів обладнані дитячі майданчики з атравматичним каучуковим покриттям. Просторий хол з профессійною охороною давно стали візиткою цього комплексу. В кроковій доступності салони краси, фітнес клуб, кавярні. В пяти хвилинах їзди розташовані магазини Metro Cash&Carry та Епіцентр. В домі навпроти супермаркет Сільпо та торгівельний центр. Покази в зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 1

Ідеальна квартира як для життя, так і для бізнесу, в ЖК 7 небо. Квартира загальною площею 32кв.м., кухня 8кв.м.. В квартирі виконаний добротний ремонт. Повністю укомплектована меблями та технікою. Є просторий балкон. АГВ. ID№212865648

Европейская, 8

У продажу квартира з дизайнерським ремонтом в ЖК 58 Перлина. Загальна площа квартири 45м2. В квартирі дві окремі кімнати та простора кухня вітальня. В одній із кімнат є вихід на балкон, де можна оформити лаундж зону для відпочинку. В квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Для вашого комфорту дуже рацонально розпланований постір. Є посудомийна та пральна машини. 58 Перлина має двір закритого типу з охороною та цілодобовим відеоспостереженням. Ця територія озеленена та облагороджена, а для дітей передбачені дитячі майданчики з безпечним каучуковим покриттям . У будинку функціонують пасажирські та вантажні ліфти KONE, які відрізняються своїм низьким енергоспоживанням та відсутністю вібрації. Будинок має резервні аварійні системи водо- та енергопостачання, а також сучасну систему автоматичного пожежогасіння, що є дуже актуальним у висотних будинках. Закупівлі продуктів та товарів для дому зручно робити у гіпермаркетах Метро та Епіцентр, які розташувалися у кроковій доступності. На території Перлинного кварталу є дитячі розвиваючі центри для корисного та змістовного дозвілля ваших малюків, приватна школа та дитячий садочок. Поряд з ЖК 58 Перлина розташований проспект Маршала Жукова, яким можна дістатися центру міста на авто за 30 хвилин. Туди ж можна дістатися і за допомогою 3 міських маршрутних таксі, які зупиняються на найближчій до будинку зупинці. В кроковій доступності на території комплексу є фітнес, безліч кавярень, магазинчиків, парк. 10 хвилин на авто і ви вже насолоджуєтесь морем на пляжі Золотий берег або ж Золота горка. Телефонуйте! Організуємо показ в зручний для вас час.

можливий продаж по єОселя
Перлинна вул., 12

Продаётся однокомнатная квартира с ремонтом в ЖМ Радужный. Согласны на продажу по государственным программам. Квартира после капитального ремонта, современная облицовка, балкон застеклен. Остаётся вся мебель и техника . Свободная!! Отличная локация: магазины, аптеки, супермаркеты. Звоните, организуем показ.КОД 320453

можливий продаж по єОселя
Райдужний масив вул., 19/3

Продається однокімнатна квартира. Будинок вже давно заселений та обжитий! Ідеальне розташування з кроковою доступністю до паркінгу, дитячого майданчика, зон відпочинку, супермаркету АТБ, Метро, Епіцентру, ринків та місць розваг. Квартира на невисокому поверсі, 23.3 м з якісним ремонтом з надійних матеріалів. Просторий санвузол з ванною, що є рідкістю для цього типу житла. Унікальна ціна у рамках акції. Поспішайте, щоб не пропустити цей шанс на комфортне проживання!

можливий продаж по єОселя
Маршала Жукова просп., 111

У продажу квартира студійного типу, затишна, світла та з невеликою площею, але дуже вдало розподіленою на зони. Передбачили і кухню, і обідню зону, і місце для відпочинку, і місця для зберігання речей - що дуже важливо в квартирах-студіях. Ремонт виконаний у сучасних відтінках, квартира дуже затишна. Гарний та зручний шостий поверх, великі вікна. Новий та автономний житловий комплекс, у будинку є генератор на випадок відключень електрики. Хороше розташування: вся необхідна для комфортного життя інфраструктура в пішій доступності, зручна транспортна розвязка. Телефонуйте, щоб купити квартиру, ми організуємо показ у зручний для вас час! Код 308171-57 В продаже квартира студийного типа, уютная, светлая и с небольшой площадью, но очень удачно распределённой на зоны. Предусмотрели и кухню, и обеденную зону, и пространство для отдыха, и места для хранения вещей - что очень важно в квартирах-студиях. Ремонт выполнен в современных оттенках, квартира очень уютная. Хороший и удобный шестой этаж, большие окна. Новый и автономный жилой комплекс, в доме есть генератор на случай отключений электричества. Хорошее расположение: вся необходимая для комфортной жизни инфраструктура в пешей доступности, удобная транспортная развязка. Звоните, чтобы купить квартиру, мы организуем показ в удобное для вас время! Код 308171-57

Вільямса Академіка вул., 95

Планируете расширяться в ближайшее время? Новая трёхкомнатная квартира в ЖК Седьмое небо, который уже более 10 лет радует своих жителей удобствами и комфортом. Квартира новая - летом уже можно заселяться! В парадной, только две квартиры на этаже, только трехкомнатные, только семьи. Просторная площадь 77 кв.м, три раздельные комнаты, ванная комната раздельная с санузлом + есть гардеробная. Квартира сдаётся с ремонтом и встроенной кухней. Цена 55 500 у.е.

Європейська, 26

Продам 1 комнатную квартиру с новым ремонтом на Таирова. 37 жемчужина. Кадор. Жемчужный квартал .Архитекторская. 7 этаж . Площадь 45 метров. Кухня-столовая, спальня, кабинет. Полностью укомплектована мебелью, техникой. В квартире установлен теплосчетчик, сделана звукоизоляция. Новый ремонт , делался для себя!

Перлинна вул., 6

Срочная продажа просторной 2-комн. ЖМ Таировские сады, Вильямса Р-н Эпицентра, рядом Кадорры, Акварели - большой и современный микрорайон. Площадь 69м Высокий 2 этаж Лоджия -балкон 6м Раздельный с/у, гардеробная. Кухня-студия и 2 спальни. Окна выходят на Ильфа и Петрова, на стоянку для авто. Очень теплая и тихая квартира. Продажа по переуступке и без дополнительных затрат для покупателей. Звоните Есть видеообзор квартиры

Академіка Вільямса вул., 93/1

Однокомнатная квартира в Жемчужном квартале на Таирова, 58 Жемчужина! 17 этаж, 44,5 кв.м., правильная планировка, из комнаты выход на балкон 3м. В доме круглосуточное видеонаблюдение, охрана, красивая придомовая территория. Развита инфраструктура, в квартале есть все необходимое для комфортного проживания: магазины, аптеки, новая почта, садики, детские площадки, кофейни, свой маленький торговый центр. Удобная транспортная развязка, гипермаркеты рядом. Квартира в 58 Жемчужине - отличная инвестиция как для жизни так и под аренду. Звоните! Показ в удобное для Вас время!

Перлинна вул., 9

ЖК Сьоме Небо Развинутий мікрорайон Комплекс з нових будинків Супермаркети, риночок, близько ринок 7 КМ та Єпіцентр Поруч кінцева маршрутки В продаже однокімнатна квартира Багато років живут квартиранти. Ідеальна під оренду.

можливий продаж по єОселя
Торгова, 7
1 - 24 з 1 341 результатів