Продаж 1 кімнатна квартира вулиця Миколи Хвильового, що знаходиться у Шевченківському районі міста Львів. Тип будинку хрущівка, матеріал стін цегла. Опалення центральне також додатково встановлено бойлер для води. Поверх 5/5. Загальна площа квартири 31,7 кв.м., житлова площа 18,9 кв.м., кухня 5 кв.м. Дах не протікає, повністю відремонтований 5 років назад. Квартира світла, тепла, сонячна та комфортна для проживання. Замінена електропроводка, труби, вхідні двері та двері в санвузол. Вигляд з вікна у тихий, затишний та зелений двір із дитячим майданчиком. Також є відео квартири. Поруч із будинком дитячі майданчики, магазини, зупинка громадського транспорту, поруч ТРЦ Спартак, лікарня, поліклініка та багато іншого. Тиха та затишна вулиця. Код 12868

Хвильового Миколи вул., 15

Продаж просторої, дуже світлої, теплої 3-х кімнатної квартири по вул. Хвильового МОЖНА ПО ПЕРЕРАХУНКУ Квартира знаходиться на 6 поверсі у панельному будинку. Будинок повністю утеплений, у квартирі є власний лічильник на тепло. Дуже тепла квартира, зроблено чистовий ремонт, кімнати роздільні, балкон облаштований у відпочинкову зону з неймовірною панорамою з вікон, є кладовка на поверсі у спільному користуванні з сусідами, місця більш ніж достатньо. Є підвал. Чудова локація, все необхідне в пішій доступності, ринок, школи та садочки поруч. Неподалік ТЦ Спартак. Звертайтесь, влаштую показ у зручний для Вас час!

Хвильового Миколи вул., 4

Продаж 1-но кімнатної квартири по вул. Хвильового р-н. Балатон ТРЦ Спартак - світла затишна квартира - вікна на схід - коридор,ванна,кухня після ремонту, замінена електрика та сантехніка -будинок цегляний - кутова, фасад утеплений, дуже тепла - балкон не засклений - МПВ 2х камерні - бр двері - в кімнаті три батареї - бойлер - вмістка шафа купе в коридорі Залишаються меблі, техніка до обговорення. Друга лінія від дороги, навколо дитячі майданчики, дерева, клумби шуму з дороги не чути. Інфраструктура, поруч школи та дитячі садочки, магазини, ринок продуктовий, Сільпо, АТБ, Близенько, Аптеки, Спартак 5хв, Лікарня Швидкої Допомоги тамполіклініка 10 хв. пішки. Транспортна розвязка в будь яку точку міста. Торг до обговорення.

Хвильового Миколи вул., 19
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімнатної квартири, вул. Хвильового 9. Квартира з ремонтом (залишаються усі меблі та побутова техніка). Є засклений балкон, вікна виходять на південно-західну сторону (квартира світла та тепла). До квартири належить підвал площею 1,5 кв. м., також є спільна комірка на двох з сусідом між поверхами. В будинку є обладнане, опалювальне укриття. Хороше місце розташування - в радіусі 150 м. 2 дитячих садочки, школа, ринок, ТРЦ "Spartak" з спорткомплексом та басейном. Продаж від представника власника - без оплати рієлторських послуг для покупця (для рієлторів стандартні умови співпраці).

Продаж 1кімнатної квартири вул. Хвильового 9

Продаж 1 кімнатної квартири на вул. Хвильового в тихому місці на 5поверсі площею 36м в цегляному будинку Зручне планування для проживання: кухня 7м, кімната 20м з нішою, санвузол суміжний, коридор 5м, балкон з кімнати 3м Квартира світла і тепла, некутова Централізоване опалення Середній житловий стан Поруч Атб, Сільпо, ринок, школа, дитсадок, зручна транспортна розвязка Бс

Хвилевого Николая улица, 30, Шевченковский, Львов, Львовская 41000.0 USD

Не кутова, новий дах, гарне планування, без ремонту, розвинута інфраструктура, поруч ринок, АТБ , для реального купця хороший торг

Продаж 3-х кімн квартири в Хвильового ( біля АТБ)

Продаж 3х кімнатної квартири по вул. Хвильового. Площа 69,9м кв. Поверх 5/9ц, чешка. Ціна 65000$ - квартира потребує ремонту; - замінені вікна; - паркет у хорошому стані; - всі кімнати ізольовані; - вигоди - окремо; - всі комунікації (включаючи газ); - центральне опалення; - працюючий ліфт; - комора в підвалі; - район з розвиненою інфраструктурою. Документи перевірені в нотаріуса. Квартира готова до продажу. Щоб побачити планування гортайте фото. Оголошення від рієлтора.

Продаж 3х кімнатної квартири по вул. Хвильового

Продаж 1-кім. квартири по вул. Хвильового. Квартира світла. Не кутова. Гарний житловий стан. МПВ, плитка, сантехніка в порядку. Меблі та ПТ. Добра інфраструктура. ц 37000 у.о. Без СП .

Продаж 1-кім.  квартири по вул.   Хвильового

Продаж 1-но кімнатної квартири (студія) по вул.Хвильового (р-н ТЦ Спартак),продаж з всіма меблями та побутовою технікою ,МПВ,газова плита,бойлер,душ. кабінка,велика шафа-купе,центр. опалення,підходить як і для себе так і під оренду( зараз в оренді ).Для колег без СП.

Продаж 1-но кімн.кв-ри вул.Хвильового

Вітаємо! Дана пропозиція від агенства нерухомості: Продаж 3 кім. кв-ри в хрущівці в ближньому центрі по вул. М. Хвильового чудова інфраструктура до центру 10 хв. на громадському транспорті три школи, два садочки, два супермаркети і безліч магазинів є базарчик дах перекритий і відремонтований каналізаційні трубу міняли без критичної інфраструктури Є ВІДЕО ОГЛЯД за деталями телефонуйте або пишіть на вайбер.

БЛИЖНІЙ ЦЕНТР, вул. М. Хвильового, Продаж 3 кім. кв-ри

Житлові комплекси у Львів