Продається квартира 2 кімнатна в селі Розвалів є стайня,річниця,город 3,5 сотих городу за деталями дзвоніть

власник
Квартира 2 комнатна

ВЛАСНИК. Продаж. Однокімнатна квартира. 35 м. Квартира на 2 поверсі в двоповерховому будинку. Кімната, кухня, ванна з туалетом. Кладова Балкон. Частково замінена електрична проводка та зроблено ремонт. Газ і індивідуальне опалення,яке незалежне від світла. . Хата утеплена. Є вода. Каналізація. Свій підвал. Час добирання до Львова становить 35 хвилин маршруткою. В день є 5-6 рейсів. Відстань до Львова 17 км. Траса на Тернопіль. Житловий стан.,у селі є магазин. Відділення пошти. Сімейний лікар.

власник

Продаж двокімнатної квартири у селищі Липівка , Миколаївського району Львівської області. Квартира розташована на 1-му поверсі, трьох поверхового будинку. Квартира під ремонт. Розбита стіна між кімнатою ,кухнею та коридором. На момент подання оголошення з квартири вже забрали усі меблі/речі що на фото.

Продаж двокімнатної квартири с. Липівка
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-х кімнатна квартира площею 78м.кв. у с.Добряни. Індивідуальне опалення з підігрівом підлоги,металопластикові вікна,ремонт(2010р). Є прибудинкова територія з ланшафтним дизайном та альтанкою,також є гараж та літня кухня.

власник
Квартира у с.Добряни 78м.кв