Якщо Ви шукаєте екологічне, затишне, мальовниче місце - це до нас! Квартира розташована в престижному ЖК Нагірний, на березі Південного Буга!В будинку створено ОСББ, якісний ремонт. Квартира тепла, затишна, розділені кімнати, велика кухня з виходом на лоджію. Лоджія заскляна 10 м2. Підїзд теплий, чистий. Документи готові. Запрошуємо на перегляд.

Продаж 2к квартири 60 кв. м на вул. Нагірна 19Л

Сучасна, простора - 22кв.м. (кухня-вітальня) + 16кв.м. спальна кімната, загальна площа 53 кв.м. В квартирі залишається все що на фото.

Нагорная улица, 19, Винница, Винницкая 62000.0 USD

Уявіть собі життя в цій квартирі: прокидаючись вранці, ви насолоджуєтеся видом на мальовничі береги Північного Бугу та навколишній ліс. Цей затишний куточок на другому поверсі пропонує вам не лише комфортні 45, 5 квадратних метрів житла, але й простору терасу площею 30 квадратних метрів, яка могла б стати вашим власним відокремленим куточком. З висотою стелі 3 метри і автономним газовим опаленням, це ідеальне місце для створення затишного будинку в гармонії з природою і собою. По іншим питанням звертайтесь ТІЛЬКИ до перевірених рієлторів та їх агентств. Дзвоніть або пишіть в чат, покажемо у зручний час.

ул. Нагорная, 19К, Старогородский, Винница, Винницкая 64997.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вашій увазі, гарна квартира з новим євро ремонтом, всі фото відповідає дійсності. Квартира повністю мебльована всіма необхідними меблями та побутовою технікою для комфортного проживання.. Майже все що є на фото залишається. Є дві шафи купе, каркас двоспального ліжка з підйомним механізмом. Вмонтована кухня, газова поверхня, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, витяжка, кондиціонер, холодильник та пральна машина(все це залишається)Автономне газове опалення. Квартира вільна, швидке оформлення. Ціна просто пожежа. Реальним покупцям буде приємний бонус.

Нагорная улица, 19М, Старый город, Винница, Винницкая 70000.0 USD

Велика, простора квартира у новому, заселеному будинку. Новий район, євро ремонт, гарне місце, Південний Буг 100 метрів, тихий двір. Проблем з парковкою немає. Меблі залишаються. Не втратьте можливість придбати велике житло своєї мрії за низькою ціною.

Нагорная улица, 19, Старый город, Винница, Винницкая 76500.0 USD

Продаємо 2к квартиру ЖК Нагірний. Індив. Газове опалення .Панорамні вікна , два балкони + засклена лоджія.

Нагорная улица, 19Е, Винница, Винницкая 95000.0 USD

Пропонуємо до Вашої уваги , простору і світлу квартиру у ЖК Нагірний . Виконаний якісний ремонт . Квартира дуже тепла взимку , автономне опалення майже не включається , стіни товсті . Якісно зроблена криша з різними ступенями захисту . Великий просторий балкон . Квартира щойно зявилась на продажу . Перегляди по домовленості . Готові до предметної розмови по торгу.

Продаж 2к квартири 61.3 кв. м на вул. Нагірна

Житлові комплекси у Вінниця