Продається 3-к квартира в Кропивницькому , р-н Попова (Велмарт) Площа - 64 М² Поверх - 3/9 Стильна і сучасна квартира з гарним ремонтом, вас точно зацікавить! Встановлені якісні енергоощадні вікна, балкон + лоджія, автономне газове опалення, не кутова. Кімнати на 2 сторони будинку, кухня на початку квартири (дуже зручно і комфортно). Санвузол обєднаний з ванною кімнатою і збільшений (узаконено). Ремонт робився з дороговартісних і якісних матеріалів, (не для продажі). Квартира продається з усіма меблями і технікою! Дуже розвинена інфраструктура району (навчальні заклади, безліч супермаркетів, розважальні заклади та транспортне сполучення) зробить ваше життя комфортним і безтурботним. Також бонус (продаж гаражу з документами за додаткову оплату). Ціна - $61 000, можливий ТОРГ ! Телефонуйте, приходьте на перегляд! Купуйте, і ця квартира стане Вашою!

Юрія Коваленка вул., 15

Квартира з косметичним ремонтом Торг присутній. Деталі за телефоном

Юрія Коваленка вул., 15

Продається 3-к квартира у Кропивницькому рн Попова Площа - 70 М² Поверх - 1/14 Під квартирою знаходиться підвал, чистий та доглянутий, облаштований під укриття. Будинок ОСББ, дуже доглянутий, з консьєржем та з відеонаглядом. Загальна площа квартири 70 кв. м. Кухня 9 кв. м., з виходом на балкон (дуже зручно). Кімнати окремі. Зі спальні також є балкон. Дуже цікаве планування, простора. Електро опалення. Бойлер. Пластикові вікна. Доглянутий двір і будинок. Великий дитячий майданчик у дворі, де також порядок. Будинок 2000 року. Ціна - $43500 , можливий ТОРГ! Телефонуйте, 06********26, приходьте на перегляд! Агенція «Антар Нерухомість» з 2001 року на ринку рієлторських послуг

Юрія Коваленка вул., 11
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 3-кімнатної квартири в м-р Жадова, адреса вул. Юрія Коваленка 23 корп. 3 (орієнтир - дитячий садочок №14) 7 поверх 9-поверхового будинку, не кутова Ліфт працює. В квартирі електричне автономне опалення, гаряча вода - бойлер, металопластикові вікна, засклені м/п лоджія і балкон. Загальна площа 65.73 м2: три окремі кімнати 12 м2, 16.2 м2, 10.2 м2, кухня 7.1 м2, окремо санвузол і ванна, перлина планування - просторий коридор 12.8 м2 із двома нішами. Квартира дуже приємна: затишна, доглянута, простора. Зручна локація. Тихий двір. Показ в зручний для вас час, пишіть або дзвоніть за вказаним номером телефону.

Юрія Коваленка вул., 23

Продаж 2-кімнатної квартири по вул. Юрія Коваленко 7 корп.1, напроти ТЦ Велмарт: + електроопалення + окремі кімнати + в житловому стані + лишаються меблі, які на фото Пропозиція від агентства нерухомості, подробиці по телефону.

2к напроти Велмарта (Ю.Коваленка 7-1)

Продам 3 кім. квартиру по вул.Ю.Коваленка - зовнішнє утеплення - кондиціонер - металлопластикові вікна, двокамерний склопакет - лоджія утеплена та перероблена під шкільний кабінет, тепла підлога - тепла підлога на кухні - якісна мідна проводка - балкон утеплений та оздоблений гранітною крошкою - велика кладова перероблена під гардероб з зеркальними дверями - планування роздільне - санвузол роздільний - індивідуальне газове опалення

Маршала Конева улица, 7, Кропивницкий, Кировоградская 55000.0 USD

Продаж 3-к квартири по вул. Юрія Коваленко, напроти Велмарта. Квартира знаходиться на першрму поверсі в 9-типоверхівці. Кімнати всі окремі, санвузол роздільний. Вікна пластикові, лоджія засклена деревяною рамою, електроопалення. Квартира без ремонту, що дає можливість втілити Ваші ідеї! Пропозиція від агентства нерухомості.

3к Ю. Коваленка (Велмарт), АЕО

Продам 2к квартиру по вул. Юрія Коваленка, напроти Велмарту. Поруч зупинка громадського транспорту, школа, магазини, дитячий садок. Автономне газове опалення, пластикові вікна, балкон засклений, житловий стан, ліфт працює. Пропозиція від агентства нерухомості "Центральне".

Продам 2к квартиру з агв напроти Велмарту

Продається трикімнатна квартира по вулиці Юрія Коваленка (М.Конєва) Розташована на 5/9 поверсі. В квартирі зроблено частково ремонт. Встановлено індивідуальне газове опалення. Нові вхідні двері. Загальна площа квартири 64 кв.м. Є балкон і лоджія. Торг присутній. Детально відповім на всі питання по телефону. Світлана, агенство нерухомості «Еліт»

Продається 3-кімн. квартира 5/9 пов. Пацаєва

Продам 2 кімнатну квартиру загальна площа 51.7 кв.м ( кімнати: 12 та 18 , кухня 9) не кутова, утеплена на 8 поверсі в гарному стані. З усіма меблями та побутовою технікою, а також 2 кондиціонери, електроопалення. Район ближнє Жадова біля дитячої поліклініки. За більш детальної звертайтесь за телефоном. Власник. Все що на фото залишається в квартирі.

власник
Квартира 2к по вул.Ю.Коваленка (ближнє Жадова)

Житлові комплекси у Кропивницький (Кіровоград)

Продам квартиру 3 кімнати від власника. Кропивницький,по вулиці Юрія Коваленка

власник
Квартира 3 кімнатна

Квартира з новим косметичним ремонтом Розташована на 1-му поверсі 5-ти поверхового будинку по вулиці Конєва в районі Попова/Жадова

Затишна 1 кімнатна квартира на Попова/Жадова

Географія Кропивницький (Кіровоград)