Продам 1к. квартиру-студію у ЖК Словянський, Південний Вокзал, 2 хвилини до метро. 3/6. У квартирі виконано капітальний ремонт, є всі необхідні меблі та техніка. Новобуд, закритий двір, закритий підїзд, стоянка авто, що охороняється, піша доступність до наземного і підземного транспорту, розвинена інфраструктура, магазини. Квартира вільна. 3D-тур этого объекта вы можете посмотреть на нашем сайте: kn.ua/r3d/123581 ; ID объекта - RE-123581

Малиновського вул., 7

У продажі квартира, розташована на двох поверхах будинку. Кімната і кухня на першому поверсі (22м2) потребує ремонту; та ще одна кімната на другому (13м2) з готовим косметичним ремонтом. Всі вікна замінені на металопластикові, на першому поверсі встановлено решітки. Поруч з будинком асфальтована зона для паркування; фасад будівлі реставрований. Вул. Маліновського 8. До метро Південний вокзал 5 хвилин пішки. Можна розглядати як для проживання, так і для комерційної діяльності. Телефонуйте та приходьте на перегляд. Ключі завжди з собою, покажу в зручний для вас час!

Малиновського вул., 8

Продам 3 комнатную квартиру ул. Малиновского дом 14\10 Дом кирпичный, ж/б перекрытие, крапитальный ремонт крыши, закрытый двор с детской площадкой и заездом для авто Площадь квартиры 55,5 кв метров. Хорошее жилое состояние, в прошлом был произведен капитальный ремонт с заменой всех коммуникаций. Чистый и аккуратный подъезд, до метро 5 минут спокойным шагом. Показы в удобное время. Только продажа.

Малиновського вул., 10/14
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-460-058-DR. АН Valion пропонує купити квартиру в новобудові ЖК «Словянський» по вулиці Маліновського на середньому четвертому поверсі з ремонтом 24м2. Відмінне розташування, поруч Південний вокзал та вся інфраструктура. У пішій доступності є центр. Дуже добре під оренду.

Малиновского улица, 7, Панасовка, Харьков, Харьковская 30000.0 USD

Житлові комплекси у Харків