Терміново! 1-кімнатна квартира в центрі. Пропоную до продажу 1-кімнатну квартиру в новобудові. *Загальна площа: 48.30 м2, комфортна кухня 14 м2; *Знаходиться на 6 поверсі, в 10-ти поверховому будинку; *Зроблений гарний євроремонт; *Індивідуальне газове опалення, якісна сантехніка, пультова охрана; *Є лоджія, та утеплений балкон з паноранними вікнами по всьому фасаду квартири + підігрів підлоги; *Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя; *Має привабливий вид з балкону та зручне місце розташування; Не втрачайте шанс змінити своє життя та придбати квартиру Вашої мрії. Звертайтесь за будь-якими питаннями. код 2759 Компетентна агенція нерухомості «Ваша Мрія», вирішить всі юридичні питання з нерухомості. У штаті компанії: • Адвокат у сфері нерухомості; • Технік БТІ; • Державний реєстратор; • Оцінювач нерухомості; • Архітектор; • Дизайнер. Пільговим категоріям - знижка на послуги агенції. Нам довіряють і рекомендують в режимі одного вікна ми закриваємо всі питання з гарантією – що ви будете задоволені співпрацею.

Ляхова вул., 1

Двокімнатна квартира. Новобудова. Центр, вулиця Ляхова. Загальна площа квартири - 77м2, площа кухні - 13м2, будинок - цегла, 8/10 поверх. Додатково можливо придбати гараж за окрему плату. Індивідуальне опалення, лічильники на світло, воду та газ. Стан квартири - новий ремонт, продаж з меблями та технікою. Комісія агенції - 0%. Ціна за квартиру - 145000$. Основні та додаткові податки й витрати на купівлю цієї нерухомості несе Покупець.

‼️ Центр . Ляхова 10. ‼️ Без комісії. Новий ремонт. Новобудова. Цегла.

Давно ищете квартиру в центре города?  Тогда это вариант для Вас!Комфортная квартира в новом кирпичном теплом доме, тижая гавань тепла, уюта и умиротворения.Здесь приятно отдыхать, работать, иметь свою крышу над головой.* Сделан хороший качественный ремонт* Индивидуальное отопление* С высоты 9 этажа открывается чудесный вид на город, Вы сможете оценить прелести рассветов и закатовВблизи дома расположены: супермаркеты, всевозможные магазины, салоны красоты, спортклубы, бассейн, школы.В шаговой доступности городской парк- место отдыха жителей и гостей города.Хотите увидеть своими глазами? Жду вас на просмотр

Ляхова улица, 1, Стадион Ворскла, Полтава, Полтавская 90000.0 USD

Житлові комплекси у Полтава