3 кімнатна квартира в цегляному будинку на 5 із 5 поверсі по вулиці Бойківській (Сміливих), місто Львів. Загальна площа квартири 69 кв.м., житлова 40 кв.м, площа кухні 8 кв.м. Індивідуальне опалення. Квартира з ремонтом та меблями. Всі кімнати ізольовані, санвузол роздільний. 2 засклених балкони. Біля будинку є парковка. Сигналізація в квартирі. Чистий продаж, квартира вільна. Гарний краєвид з вікна. Будинок розташований в парковій зоні, поруч садочки, школа, магазини. Код обєкту 12915.

Бойківська вул., 56

1 кімнатна квартира в панельному будинку на 1 з 5 поверсі по вулиці Петлюри , місто ЛЬвів. Загальна площа 30 м.кв., житлова 17 м.кв., кухня 6 м.кв. Висота стелі 2.5 м. Центральне опалення. Квартира з євроремонтом, продається з меблями та побутовою технікою. Інтернет. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, садочки , парки. Гарне подвіря. Код обєкту 13111.

Петлюри Симона вул., 26

-ЖК Квіти Львова, забудовник КреаторБуд. -велика кухня-вітальня, спальна кімната з розсувними дверима. -в коридорі велика шафа-купе, в кімнаті вмонтована шафа. -холодильник, плита, духова шафа, електрорадіатори. -вода підключена, лічильник на воду і електрику. Оформлено право власності. ДАНУ КВАРТИРУ МОЖНА КУПИТИ ПО ПРОГРАМІ ЄОСЕЛЯ або ПЕРЕАХУНКУ. 42 квадратних метри комфорту! Інвестуй і отримуй прибуток! АН Realty Group Львів.

можливий продаж по єОселя
Стрийська вул., 115
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімнатна квартира вулиця Миколи Хвильового, що знаходиться у Шевченківському районі міста Львів. Тип будинку хрущівка, матеріал стін цегла. Опалення центральне також додатково встановлено бойлер для води. Поверх 5/5. Загальна площа квартири 31,7 кв.м., житлова площа 18,9 кв.м., кухня 5 кв.м. Дах не протікає, повністю відремонтований 5 років назад. Квартира світла, тепла, сонячна та комфортна для проживання. Замінена електропроводка, труби, вхідні двері та двері в санвузол. Вигляд з вікна у тихий, затишний та зелений двір із дитячим майданчиком. Також є відео квартири. Поруч із будинком дитячі майданчики, магазини, зупинка громадського транспорту, поруч ТРЦ Спартак, лікарня, поліклініка та багато іншого. Тиха та затишна вулиця. Код 12868

Хвильового Миколи вул., 15

Продаж 1 кімнатна квартира в новобудові вулиця Глинянський Тракт, будинок зданий, введений в експлуатацію, заселений. Світло, газ, вода запущені. Матеріал стін цегла, утеплення пінополістирол. Опалення індивідуальне. У вартість квартири входить підвальне приміщення площею 2,3 кв.м. В будинку ведеться відеонагляд. Ключі на руках, огляд у зручний для вас час. Поверх 6/10. Загальна площа квартири 41,2 кв.м., житлова площа 16,6 кв.м., кухня студія 13, 2 кв.м., також в квартирі незасклений балкон 1,4 кв.м., санвузол, гардеробна, коридор. В квартирі залита стяжка. Можливий торг. Поруч із будинком знаходиться супермаркети Близенько, АТБ, аптека, зупинка громадського транспорту з якої курсують автобуси у різних напрямках міста Львова, школа, садочок, та багато іншого. Код 12927

Глинянський Тракт вул., 165

єОселя! Продаж однокімнатної квартири по вул.Городницька 47. Сучасна новобудова, заселена, квартира з правом власності. Загальна площа 43кв.м, має роздільне планування з ізольованою кімнатою, простора кухня, гардеробна і суміжний санвузол. Має балкон 11кв.м, частину якого при бажані можна доєднати до кухні або кімнати. Знаходиться на 9му поверсі, не останній. Газове індивідуальне опалення, залиті стяжки та встановлені напольні радіатори. В будинку є нова пошта, поштомат в підʼїзді, продуктові магазини, салон краси та кафе. Гарна локація близько до центральної частини міста. Звертайтесь!

можливий продаж по єОселя
Городницька вул., 47

Ексклюзивна квартира в самому серці Львова! Австрійський проект. Вул. Словацького 4. 155 кв.м. унікального простору. У будинку з історією. - Авторський проект дизайну, зручне сучасне планування простору, укомплектована побутовою технікою та меблями. - Збережені ексклюзивні антикварні деталі інтерєру. - Поєднання розкоші та зручності, з вікон відкривається чудовий краєвид на місто що робить Львів таким особливим. - Просторі та світлі приміщення створюють атмосферу затишку та радості, а зручне розташування дозволить вам легко занурюватися в атмосферу історичного міста в будь-який час. - Цей будинок не просто будівля, це живий музей історії, уособлення душі Львова. Стіни цього унікального будинку несуть у собі століття таємниць та історій, вони були свідками важливих подій та зустрічей великих особистостей. Купуючи квартиру в цьому будинку, ви стаєте частиною його багатої історії , відчуваючи на собі вплив минулого і переймаючись його величчю. Це не просто місце для життя, це місце, де кожен крок нагадує вам про велику спадщину, якою ви володієте. Щоб поринути у чарівну атмосферу даного обєкту, пропонуємо переглянути відео квартири.

Словацького вул., 4

Продаж 4-кім квартири в польському люксі по вул. Русових Ексклюзивна квартира зі збереженою автентикою - столярка, пічки та паркет в чудовому стані. Квартира має великий фасадний балкон, двохстороннє планування та індивідуальне газове опаленя, загальна площа 118м2. Цегляний будинок із залізобетонним перекриттям, красивий під`їзд та сходова, вхід в квартиру парадний. Локація ближнього центру, зручна транспортна розв`язка. Телефонуйте за детальнішою інформацією.

Русових вул., 8

Продаж 1-но кімнатної квартири в новобудові по вул. Величковського (Рясне 2). ЖК Західна Вежа. Квартира розташована на 11-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Загальна площа 35 кв.м. Електричне опалення. Продається з меблями та побутовою технікою. Без Комісії!

Величковського вул., 61

Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по вул. Сумська. Квартира дворівнева. Квартира розташована на 10-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа 118 кв.м. Кімнати ізольовані. Індивідуальне опалення. Є кондиціонер. Два санвузла. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. Зручна локація: Розташована у зручному районі з розвиненою інфраструктурою, неподалік від магазинів, ресторанів, парків та громадського транспорту.

Сумська вул., 10

Продаж 1 кім кв. Вул. Стрийська (район Автовокзалу). ЖК Креатор Буд. ❇️ Площа 42м2 🔹Простора кухня-студія 19 м2 та спальня 12 м2. 6 поверх ❇️ Індивідуальне опалення(Котел газовий) 🔹Зашклена лоджія з кімнати та вихід з кухні. 🔹Будинок Бізнес класу, також у будинку є підземний паркінг. Здача будинку 2024р. ❇️ У будинку буде сучасний спортзал, салони, магазини, аптеки. 🔹Забудовник збудував сучасний садочок. 🔹Власне футбольне поле. 🔹Тенісний корт, дитячі майданчики, кафешки, магазини, зупинка транспорту 1 хв. ✅Все для комфортного проживання‼️ ✅Ціна 48 тис.дол Встигніть придбати хорошу квартиру! 📲0673740500 📲0685592155 АН ХРИСТИНИ ФЕРЕНЦ

Стрийська вул., 115

Продаж 3-ох кім квартири в новобудові по пр. Чорновола (Кругла). Ближній центр. Квартира розташована на 6-му поверсі 9-ти поверхового будинку. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Кондиціонер. Пралка. Сушильна машина. Посудомийка. Гардероб. Підземний паркінг. Розвинена інфраструктура.

Кругла вул., 5б

Продаж 2-ох кімнатної квартири в новобудові по вул Кругла . Загальна площа квартири 60 м.кв. Квартира знаходиться на 8-му поверсі 8-ми поверхового будинку. У квартирі є всі меблі та побутова техніка. Все нове.

Кругла вул., 15

ПРОДАЖ КВАРТИРИ БЕЗ РЕМОНТУ Адреса - місто Львів, вулиця Угорська, 12. Кількість кімнат - однокімнатна квартира. Поверх - 8 з 10. Тип будинку - новобудова. Загальна площа - 47 м2, житлова - 17.5 м2, кухня - 16.5 м2. Квартира в 0-циклі, тобто ще без ремонту. Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел. Лоджія - одна засклена. Санвузол - один суміжний. Особливості даної квартири - це що дана квартира знаходиться в заселеній новобудові, квартира з правом власності, з гарним краєвидом з вікна, правильне планування, сонячна, закрита територія і з можливістю придбання чи орендування парко місця. Поруч з будинком - Креативна Міжнародна Дитяча Школа (КМДШ), парк "Залізні Води", школа № 80, зупинка громадського транспорту, відділення Нової пошти, магазини, аптеки, заклади громадського харчування. Код обєкту: 1188.

Угорська вул., 12

Продаж 2-ох кім квартири по пр. Червоної Калини, ЖК Еко дім . Квартира розташована на 6-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Квартира з ремонтом. Кімнати ізольовані. Індивідуальне опалення. Продається з меблями та побутовою технікою . Гардероб. Хороший район. Розвинена інфраструктура.

Червоної Калини просп., 35

Продаж 2 кімнатної квартири в Новобудові (Avalon 37) преміум-класу з дизайнерським ремонтом, на 2 поверсі 6 поверхового будинку, на вулиці Личаківська, 37 у місті Львів. Площа - 85.3 кв.м. Житлова - 31.9 кв.м. Кухня - студія - 39.5 кв.м. Висота - 3.1 м. Переваги: AVALON 37 Житловий комплекс преміум-класу, що розташований в історичній частині міста. В квартирі "Розумний будинок" з клімат - контролем, що автоматизовано керує опаленням, освітленням, кондиціонуванням. Дзвінок з "розумною камерою" на вході. Індивідуальне опалення - котел Baderus. Тепла підлога по всій квартирі. Всюди RGBWW (Red, Green, Blue, White, warm White) підсвітка, також дистанційно можна змінювати колір та яскравість. 80% лампочок - "розумні" та підєднані до системи розумний будинок. Люстра у вітальні та світильник у спальні від Tiffany Lighting (Лондон, Великобританія). На підлозі паркетна дошка з натуральної деревини. Вся плитка в квартирі італійська від Laminam. Всі Тверді Меблі виготовлені під замовлення фірмою Varenycia. Двері прихованого монтажу Varenycia. В шафах, на кухні та острові фурнітура та підсвітка від фірми Blum. Техніка фірми Bosch: холодильник, посудомийна машина, пральна машина та сушильна машина для білизни, духова шафа, варильна поверхня, кавоварка. Кондиціонери Mitsubishi Electric (Split-type) у вітальні, спальні та кабінеті (зовнішній блок на даху будинку). Сантехніка на кухні Franke (є подрібнювач відходів та омивач для склянок). Сантехніка та фурнітура в ванній італійська від фірми Cielo. Є тропічний душ. Система фільтрації та помякшення води по всій квартирі. Для мешканців будинку функціонує власний тренажерний зал. Квартира продається з усім наповненням (окрім компютерів), що на фото та відео! Паркінг - підземний, наземний та гостьовий. Центр міста Львова. До Площі Ринок 11 хв. пішки (900 метрів) Вся необхідна інфраструктура: школи, дитячі садки, університети, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, медичні заклади і т. д. Поруч : ТЦ "Роксолана" (850 метрів), Високий Замок (1,4 кілометри), Шевченківський Гай та Кайзервальд (1,5 кілометри). Чудова транспортна розвязка. Посилання на YouTube - https://www.youtube.com/watch?v=4vejMEQb2dM Код обєкта - 12843. Телефонуйте за номером телефону або пишіть на Viber, Telegram, Whatsapp.

можливий продаж по єОселя
Личаківська вул., 37

Продаж 2-ох кім квартири в новобудові по вул. Шевченка, ЖК Велика Британія. Квартира розташована на 10-му поверсі 11-ти поверхового будинку. Кухня студіо + 2 ізольовані кімнати. У квартирі зроблений дизайнерський ремонт. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Декоративний камін з функцією обігріву. Кондиціонер. Посудомийна машина. Продається з меблями та побутовою технікою. Хороший район. Розвинена інфраструктура.

Шевченка вул., 25

Продаж 2-ох кімнатної квартири по вул. Замарстинівська, ЖК Avalon. Квартира розташована на 5-му поверсі 7-ми поверхового будинку. Дві кімнати та простора кухня-студія. Два санвузли. Продається з меблями та побутовою технікою. Закритий майданчик. Підземний паркінг. Є можливість окремо придбати паркомісце. Торг.

Замарстинівська вул., 55

Продаж 2-ох кім квартири в новобудові по вул. Угорська , ЖК Софіївка. Кухня студіо + 2 ізольовані кімнати. Квартира розташована на 8-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Квартира з ремонтом. Індивідуальне опалення. Підігрів підлоги. Панорамні вікна. Продається з меблями та побутовою технікою. Посудомийка. Гардероб. Хороший район. Розвинена інфраструктура.

Угорська вул., 14

Ти завжди мріяв жити там, де нечутно трамваю, де спокій та затишок! Ранок починати з філіжанки ароматної кави з корицею, насолоджуючись ранковим сходом сонця у власній кухні-вітальні, так, щоб без поспіху, спостерігати за метушнею міста, а вечорами, насолоджуватись неймовірною панорамою. І так, щоб в домашньому одязі сходити в супермаркет, за продуктами до столу: свіжим молочком, соковитими фруктами чи пахучим медом до чаю; І щоб все було поруч: магазини, ресторани, кафе, транспорт – у всі куточки Львова, аптека цілодобова, якщо що… а коли зненацька нахлине лінь, щоб можна було погуляти по парку, довкола озера, розвіяти думки, вигуляти собаку, чи прогулюватись з малечою візочком, насолодитись вогнями вечірнього міста та отримати порцію натхнення й позитиву! Щоб повертаючись додому морозяним вечором, Ти міг включити власне опалення, заварити чашку ароматного чаю, сісти у зручне крісло і насолоджуватись читанням улюбленої книги, яка давно зачекалась на книжковій полиці. Чи просто зібратись з думками, відпочити. Комфортний будинок, де живуть енергійні та успішні, в будинку є все необхідне для життя. По вечорах, Ти не ламатимеш голову, де поставити авто, адже місця вистачить усім, а для безпеки – у дворі є багаторівнева парковка Ця квартира робилась не для продажу, а для життя! Тому, Тобі не прийдеться заморочуватись ремонтом з нуля, залишилось тільки замовити меблі і все. І Ти ще досі думаєш над придбанням вторинного житла?! Ось для Тебе останній аргумент - обираючи нове житло, Ти отримуєш нову, сучасну квартиру, без чужої історії, аури, надаючи перевагу вторинному - Ти отримуєш маленьку кухоньку, старі комунікації та чужі спогади... Не зволікай, телефонуй та приходь на огляд! Можливо це саме те, що Ти шукав!!! Ключі на руках, показ у зручний час.

можливий продаж по єОселя
Трускавецька вул., 2

Пропонуємо 2-кімнатну квартиру по вулиці Мазепи. Дуже вигідна пропозиція, адже: - Кімнати ізольовані, просторий коридор, роздільний санвузол, а також окрема гардеробна та кладова - До квартири йде підвал 4 м.кв. - Хороший житловий стан, можна жити вже і поступово робити ремонт. - Гарний балкон, в якому можна зробити відпочивальну або робочу зони - Стоїть лічильник на будинку, тож невеликі комунальні. Є відеоогляд, що допоможе оглянути квартиру, не виходячи з дому! Телефонуйте, радо надам додаткову інформацію!

Мазепи Гетьмана вул., 5

Продаж просторої 3-кімнатної квартири в ЖК Avalon Flex по вул. Топольна 4г. Розглянемо під програму єОселя! Квартира розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. Двостороннє планування - з кухні та 1 кімнати у затишний двір а також з інших кімнат на місто на сторону комплексу Greenville Park. Чим ексклюзивна дана квартира, тим, що в квартирі збили усі гіпсокартонні тонкі перегородки, для того, аби у вас була можливість, як нового покупця, зробити планування саме для свого індивідуального комфорту. І квартира отримала значно більше світла без перегородок. Додано планування із перегородками початкове, та без перегородок(дивитись на фото). В квартирі індивідуальне опалення - двофункційний котел на опалення та гарячу воду і підігрів підлоги. ЖК знаходиться в мега крутій локації, за 100 метрів від будинку ТРЦ Спартак, зупинка, садок та школа. Відстань від центру міста 3.5 км. Будинок здано в експлуатацію, підключені всі комунікації, продаж з правом власності! Телефонуйте, з радістю покажу Вам цей об’єкт!

можливий продаж по єОселя
Топольна вул., 4г

Продаж 1 кімнаиної квартири, вул.Трускавецька 2В ЖК Parus Smart з дизайнерським ремонтом Гарне планування та функціонально використаний простір квартири кухня - студія з відпочинковою зоною та біокаміном, облаштована усією побут технікою та додатковою витяжкою облаштоване робоче місце акустична система у стелі, для поціновувачів музики простора ванна кімната з пралкою і сушкою та підігрівом підлоги спальня з великим ліжком, столиком краси та просторою шафою окрема гардеробна кімната Ціна-130000$. код:7584

Трускавецька вул., 2в

Продаж 3-ох кімнатної квартири в новобудові проспект Червоної Калини ( Верхній Шувар). Дві кімнати ізольовані , велика кухня -студіо, вітальня, два санвузли .Квартира з дизайнерським ремонтом. Продається з усіма меблями та побутовою технікою. Закрита прибудинкова територія. Цілодобова охорона. Відеоспостереження . Два гостьові паркінги та підземний. Квартира обладнана сигналізацією та відео спостереженням, домофон. Розвинута інфраструктура - поруч школи, дитсадки, трамвайна та автобусна зупинки, оптовий продуктовий ринок, супермаркети, розважальні центри, тренажерні зали, кінотеатр, парк, ліс.

Червоної Калини просп., 37
1 - 24 з 7 031 результатів