3 кімнатна квартира в цегляному будинку на 5 із 5 поверсі по вулиці Бойківській (Сміливих), місто Львів. Загальна площа квартири 69 кв.м., житлова 40 кв.м, площа кухні 8 кв.м. Індивідуальне опалення. Квартира з ремонтом та меблями. Всі кімнати ізольовані, санвузол роздільний. 2 засклених балкони. Біля будинку є парковка. Сигналізація в квартирі. Чистий продаж, квартира вільна. Гарний краєвид з вікна. Будинок розташований в парковій зоні, поруч садочки, школа, магазини. Код обєкту 12915.

Бойківська вул., 56

Продаж 4-кім квартири в польському люксі по вул. Русових Ексклюзивна квартира зі збереженою автентикою - столярка, пічки та паркет в чудовому стані. Квартира має великий фасадний балкон, двохстороннє планування та індивідуальне газове опаленя, загальна площа 118м2. Цегляний будинок із залізобетонним перекриттям, красивий під`їзд та сходова, вхід в квартиру парадний. Локація ближнього центру, зручна транспортна розв`язка. Телефонуйте за детальнішою інформацією.

Русових вул., 8

Ти завжди мріяв жити там, де нечутно трамваю, де спокій та затишок! Ранок починати з філіжанки ароматної кави з корицею, насолоджуючись ранковим сходом сонця у власній кухні-вітальні, так, щоб без поспіху, спостерігати за метушнею міста, а вечорами, насолоджуватись неймовірною панорамою. І так, щоб в домашньому одязі сходити в супермаркет, за продуктами до столу: свіжим молочком, соковитими фруктами чи пахучим медом до чаю; І щоб все було поруч: магазини, ресторани, кафе, транспорт – у всі куточки Львова, аптека цілодобова, якщо що… а коли зненацька нахлине лінь, щоб можна було погуляти по парку, довкола озера, розвіяти думки, вигуляти собаку, чи прогулюватись з малечою візочком, насолодитись вогнями вечірнього міста та отримати порцію натхнення й позитиву! Щоб повертаючись додому морозяним вечором, Ти міг включити власне опалення, заварити чашку ароматного чаю, сісти у зручне крісло і насолоджуватись читанням улюбленої книги, яка давно зачекалась на книжковій полиці. Чи просто зібратись з думками, відпочити. Комфортний будинок, де живуть енергійні та успішні, в будинку є все необхідне для життя. По вечорах, Ти не ламатимеш голову, де поставити авто, адже місця вистачить усім, а для безпеки – у дворі є багаторівнева парковка Ця квартира робилась не для продажу, а для життя! Тому, Тобі не прийдеться заморочуватись ремонтом з нуля, залишилось тільки замовити меблі і все. І Ти ще досі думаєш над придбанням вторинного житла?! Ось для Тебе останній аргумент - обираючи нове житло, Ти отримуєш нову, сучасну квартиру, без чужої історії, аури, надаючи перевагу вторинному - Ти отримуєш маленьку кухоньку, старі комунікації та чужі спогади... Не зволікай, телефонуй та приходь на огляд! Можливо це саме те, що Ти шукав!!! Ключі на руках, показ у зручний час.

можливий продаж по єОселя
Трускавецька вул., 2
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1 кімнаиної квартири, вул.Трускавецька 2В ЖК Parus Smart з дизайнерським ремонтом Гарне планування та функціонально використаний простір квартири кухня - студія з відпочинковою зоною та біокаміном, облаштована усією побут технікою та додатковою витяжкою облаштоване робоче місце акустична система у стелі, для поціновувачів музики простора ванна кімната з пралкою і сушкою та підігрівом підлоги спальня з великим ліжком, столиком краси та просторою шафою окрема гардеробна кімната Ціна-130000$. код:7584

Трускавецька вул., 2в

вартира в цегляному будинку (район маг.Океан)квартира під ремонт,одна вигоди ізольовані,балкон з кімнати не засклений ,є кладовка між поверхами,чистий продаж .Торг.

Володимира Великого вул., 34

Представляємо чудову 1-кімнатну квартиру на продаж, в надійній новобудові, що знаходиться на вулиці І. Рубчака. Загальна площа квартири - 53.6 м.кв. З ремонтом у світлих тонах, квартира виглядає як справжня перлина. Індивідуальне опалення з двоконтурним котлом забезпечить комфорт та економію енергії. Роздільний санвузол додає практичність, а наявність гардеробної у спальні та підігріву підлоги в кухні, санвузлах і коридорі робить це місце ще більш привабливим. Квартира оснащена лоджією в кухні та заскленим балконом з кімнати, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та видом на чудову озеленену прибудинкову територію. Гарантована безпека завдяки подвійним вхідним броньованим дверям. Ця квартира розташована на 1 високому поверсі, що забезпечить Вам, сонячний вигляд. Вартість квартири включає всі меблі та побутову техніку, що робить ваш переїзд максимально комфортним. Із задоволенням покажемо вам це прекрасне житло та забезпечимо всю необхідну інформацію. Зателефонуйте нам для запису на перегляд.

ексклюзив
Рубчака, 7

Продаж 1кім. квартири по вул. Героїв Упа 73в ЖК Кінескоп, Загальна площа 45м.кв. Гарне планування. Великий гардероб. Простора кухня. Балкон Ремонт робився для себе, встановили систему "розумний будинок" для керування освітленням. Можливість керувати котлом, кондиціонером з телефону. індивідуальне газове опалення, 2х.функційний котел, підігрів підлоги, Усі меблі та побутова техніка залишаються 2 кондиціонери.. Секція заселені на 90%, тому можна не переживати за шум перфораторів і болгарок. Стіни внутрішні і зовнішні цегляні. Утеплення пінопласт. В будинку є підземний паркінг (можна використовувати як укриття), ліфт спускається прямо в нього. та в підземному паркінгу є велопарковка Вікна на вул. Антоновича (2 лінія від дороги). Внутрішній двір без машин з дитячим і спортивним майданчиком. Окрема трансформаторна і насосна в користуванні мешканців. У будинку є генератор, при можливих відключеннях світла на квартиру виділяється 3 кВт.

Героїв УПА вул., 73в

Продаж 1 кім квартири по вул. Героїв УПА 73в ЖК **Кінескоп** 1кім 49.5 кв.м, 2 поверх. Ремонт зроблений 2020 р. Робили для себе, дизайнерський проєкт, реалізовано концепцію smart home. Кухня. В кухні фільтр питної води (зворотній осмос), подрібнювач відходів (диспоузер), посудомийка Siemens (60см), холодильник side by side Samsung, бар, газова плита, духовка, мікрохвильовка. Зроблена природна і примусова вентиляція. Меблева фурнітура Blum на верхніх полицях. Гранітна кухонна мийка. Спальня. Фарбовані стіни + декоративні деревяні рейки на стіні, безпружинний матрац, розсувні двері з гартованого матового скла. Туалетний столик з дзеркалом. Вітальня. Є відпочинкова зона, розкладний диван і телевізор. Під телевізором вмістка тумба Jysk. Телевізор LG 55 дюймів. Якісні оксамитові штори, які налаштовані на автоматичне закривання/відкривання. Коридор. Велике дзеркало. Вішак для верхнього одягу та відкриті полиці для взуття IKEA. Відеодомофон. Туалет і ванна. Плитка кольору мармуру та дерева, меблі з водостійкої фанери. Умивальник округлої форми. Ванна Ravak, унітаз Volle, інсталяція Geberit, гігієнічний душ, тропічний душ Hansgrohe. Рушникосушка. Декоративні полички з IKEA. Встановлений редуктор тиску води на вході. Пралка і сушарка. Лоджія. Обладнана як кабінет для роботи. Стіл Jysk, полиця для книжок. Балкон. Гардероб. Полиці для одягу. Роутер Asus. Raspberry Pi для керування smart home. Кондиціонер Gree. Тепла підлога (кухня, лоджія, прихожа, ванна + туалет) + радіатори, газовий котел Protherm. WiFi оптоволокно, є декілька провайдерів (під час блекаутів працює). Безпровідна сигналізація Ajax Systems, підключеня до охоронної компанії ЕФОРТ. Серед датчиків сигналізації: детектори відкривання дверей/вікон, датчик з фотофіксацією, датчик пожежі і витоку чадного газу, детектор протікання води + автоматичний кран для перекривання води у випадку протікання. Smart home на основі датчиків Aqara. Світло вмикається на рух у ванній, гардеробі. Автоматичне відкриття/закриття штор. Датчики температури/вологості. Датчик витоку природного газу. Можливість керувати котлом, кондиціонером з телефону. Вікна на вул. Антоновича. Внутрішній двір без машин з дитячим і спортивним майданчиком. Окрема трансформаторна і насосна в користуванні мешканців. Три квартири на поверсі (всього 24 квартири + стоматологія на 1 поверсі), поруч закінчують будувати торгово-офісний центр (відкриття відбулося 01.05.24), буде ще 2 додаткових виїзди на Антоновича, зараз там роблять благоустрій. Секції заселені на 80-90%, тому можна не переживати за шум перфораторів і болгарок та за те, що по стінах підуть тріщини від усадки будинку. Стіни внутрішні і зовнішні цегляні. Утеплення пінопласт. Є підземний паркінг, ліфт спускається прямо в нього. На 1 поверсі є велика колясочна, де можна залишати речі. В підземному паркінгу велопарковка. Ремонт робили не для здачі чи продажу.

можливий продаж по єОселя
Героїв УПА вул., 73в

Бронь до 31.05.2024 Терміновий продаж від власника Героїв УПА 73в 2кім 69.5 кв.м 7 поверх Ремонт зроблений 2019р., заїхали в 2020р. Робили для себе, дизайнерський проект, все продумано до дрібничок. 1. Кухня. В кухні фільтр питної води, подрібнювач відходів, посудомийка (60см), вбудований холодильник Samsung, плита, духовка, мікрохвильовка. Меблі - фарбований МДФ + скляні розсувні полички для зберігання. Зроблена природна і примусова вентиляція (витяжка Siemens). Стіл і стільці з натурального ясену і фарбованого МДФ. 2. Дитяча кімната зроблена з скляними перегородками (порошкове фарбування алюміній і скло). Шафа і стіл, використовували це приміщення як кабінет. На стелі декоративні деревяні рейки 3. Спальня. Фарбовані стіни + шпоновані панелі, меблі під замовлення (шпонований дубом МДФ), шафа-купе, якісний безпружинний матрац. Телевізор 55" 4. Вітальня. Є відпочинкова зона, диван і телевізор. Меблі деревяні. Бар зроблений з ДСП, якісна фурнітура. Під телевізором тумба фарбований МДФ. Телевізор 65", картина українського художника 5. Прихожа. Велике дзеркало. Шпоновані дубом МДФ плити, прихожа під замовлення (каркас порошкове фарбування). Шафа купе. В коридорі окремо зроблена зона з пралкою і сушаркою, а також шафка для зберігання господарських товарів. Відеодомофон 6. Туалет і ванна. Плитка і декоративна штукатурка, меблі водостійка фанера і натуральний шпон. Стільниця з 2ма умивальниками з штучного каменю. Ванна Ravak, унітаз Roca, інсталяція Geberit, сантехніка (+ тропічний душ) всюди Hansgrohe. Рушникосушка Terma. Декоративні полички з IKEA. Встановлені 2 фільтри для води і редуктор тиску на вході. Окремо стоїть великий бойлер з сухим теном, можна перемикати нагрів води з бойлера (100л) або газового котла 2 кондиціонери, 2 рекуператори. Двері деревяні фарбований шпон Fado . Тепла підлога (кухня, вітальня, ванна, туалет) + радіатори, газовий котел Protherm. WiFi оптоволокно, є декілька провайдерів (під час блекаутів працює) Невелика 9 поверхова секція, вікна в обидві сторони: двір і на вул. Антоновича. Внутрішній двір без машин з дитячим і спортивним майданчиком. Окрема трансформаторна і насосна в користуванні мешканців. Підключено загальнобудинковий генератор (100кВт), який при вимиканні е/е сам вмикається, на квартиру з нього заведено живлення 2кВт/год, живлення перемикається на коридорі в щитовій (є свій лічильник окремо для обліку е/е з генератора). Три квартири на поверсі (всього 24 квартири + стоматологія на 1 поверсі), окремо на поверсі встановили скляну перегородку в цілях безпеки, поруч закінчують торговий центр (відкриття відбулося 01.05.24), буде ще 2 додаткових виїзди на Антоновича, зараз там роблять благоустрій Секції заселені на 80-90%, тому можна не переживати за шум перфораторів і болгарок та за те, що по стінах підуть тріщини від усадки будинку. Стіни внутрішні і зовнішні цегляні. Утеплення пінопласт Є підземний паркінг, ліфт спускається прямо в нього, в нас у власності є паркомісце, можемо додатково продати за 20тис $ (можна організувати зарядку електрокара, з цим питанням допоможу). На 1 поверсі є велика колясочна, де можна залишати речі. В підземному паркінгу велопарковка Ремонт робили не для здачі чи продажу. Панелі шпоновані натуральним дубом і ясеном, стіни рівні, мають декілька шарів (сітка + флізелін, за 5 років жодних тріщин, всього в стіни вклали 160 мішків ротбанду), стеля гіпсокартон + флізелін. Підлога плитка керамограніт і австрійський ламінат Kaindl. Електрика зроблена із запасом (27 автоматів, заведено 2 кабелі з щитової для розведення живлення пристроїв), всюди кабель ВВГ-П 2.5 до розеток, 1.5 освітлення, фурнітура Schneider Merten (замовлялося індивідуально).

власник
можливий продаж по єОселя
Героїв УПА вул., 73в

Продаж 2 кім. квартири з ексклюзивним та дуже дорогим дизайнерським ремонтом в новобудові вул.Кульпарківська,93. ЖК Парус Сіті. Квартира- якій немає аналогів. Поверх 7 з 12ти. Площа 71м2. Все продумано до дрібниць. Кухня-студія, просторий коридор, дві спальні, стильна ванна з санвузлом та вбудованими шафами) Підігрів підлоги по всій квартирі. Кондиціонер. Панорамні вікна з автоматичними римськими шторами та жалюзями. Двері прихованого монтажу. Поруч парк Розвинена інфраструктура (магазини, салони, кафе…) Ціна 149 000 $ +380673740500 +380685592155 АН Христини Ференц

Кульпарківська вул., 93

Житлові комплекси у Львів

Продаж 1 кім квартири(апартамент) від надійного забудовника Галжитлобуд ЖК Apart Hall ЦІНА НИЖЧА НІЖ У ЗАБУДОВНИКА!!! МОЖЛИВЕ БЕЗВІДСОТКОВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ! Квартира знаходиться на 8-му поверсі. Локація – вул. Трускавецька, поблизу вулиць Наукової і Стрийської. Площа даної квартири складає 44,44кв. м. Підземний приватний паркінг. Поблизу розвинена інфраструктура. Школи, дитячі садочки, магазини, громадський транспорт і тд. Маємо декілька варіантів апартаментів в даному житловому комплексі. Телефонуйте за детальнішою інформацією!

Трускавецька вул., 43

Продаж апартаментів з дизайнерським ремонтом в ЖК Parus Smart, за адресою вул. Трускавецька 2-Г. Зданий, заселений будинок, по квартирі зареєстроване право власності. Площа апартаментів 26,2 м2. Апартаменти знаходяться на 13 поверсі з 17. Тож з вікон відкривається дуже красивий краєвид, на Сокільники та вулицю Наукову. В квартирі дійсно якісний, дорогий, авторський ремонт. В будинку опалення за допомогою дахової котельні, в квартирі встановлений інверторний кондиціонер. Вартість 59 000 доларів. Я що цікавлять деталі - телефонуйте. Також можу скинути відеоогляд квартири.

Трускавецька вул., 2Г

Продаж незавершеного будівництва Вул. Антоновича (початок) Поверх 2/2 + мансарда. Площа 140 м 2. Стіни - керамзітний блок Перекриття - дерев’яне між мансардою і 2 поверхом. Комунікації можна провести. Додатково можна придбати на 1 поверсі 2 кім. квартиру ( тільки у комплексі з 2 поверхом окремо не продається). Вартість 2 поверху 75 000 $

Антоновича Володимира вул., 28

До вашої уваги 1 кімнатна квартира по вулиці Трускавецька 48 Гарний варіант,як для власного проживання так і під інвестицію. Квартира включає в себе одну ізольовану спальню, простору кухню та гардеробну, що забезпечить комфортне проживання для вас та вашої сімї. Великий балкон дозволить вам насолоджуватися свіжим повітрям та красивим видом з висоти 8 поверху. Обєкт має такі параметри: Кількість кімнат: 1 Загальна площа: 45.3 кв.м Площа кухні: 19 кв.м Поверх: 8 Поверховість: 10 Кількість балконів: 1 Висота стелі: 2.80 м Стан: без оздоблення Матеріал стін: цегла Не втрачайте можливості стати власником цієї чудової квартири. Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд та отримати додаткову інформацію.

Трускавецька вул., 48

Приваблива пропозиція на продаж гарної квартири у Кульпарківському районі! У 2018-2019 роках був виконаний евроремонт, тож проживання одразу буде зручним і комфортним. Квартира трикімнатна, площею 65 квадратних метрів, розташована на другому поверсі. Продається з меблями та побутовою технікою. Є дві засклені лоджії. Броньовані вхідні двері. Домофон Опалення центральне також для підігріву води є бойлер. У квартирі є пральна машина, сушарка для білизни, посудомийна машина, газова плита, духова шафа, система очищення питної води, мебльована кухня, диван, холодильник та сушильна машина. Є лічильники на електрику, газ та воду. Кабельне ТВ і Wi-Fi. Поруч розташовані школа-ліцей, стадіон, парк, торговий центр та продуктовий магазин. Це воша можливість стати власником цієї прекрасної квартири! Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд.

Кульпарківська вул., 121

Продається квартира 66.8 м2 в ЖК Америка по вул. Янева (бічна вул. Володимира Великого) Поряд з парком "Горіховий Гай") Даний будинок зданий в 2020 році. вже багато де живуть власники Прибудинкова територія повністю зроблена, дит. майданчики встановлені Квартира на 7 поверсі. Південно-західна сторона Дуже сонячна та тепла З гарним плануванням та гарним балконом квадратної форми В квартирі повністю зроблений косметичний ремонт, встановлена вся сантехніка, котел, міжкімнатні двері, освітлення, лічильники газу, води та електрики В подарунок - розроблений дизайнерський проект під 2-кімнатну квартиру з великою кухнею Є право власності, показ за домовленістю в зручний для Вас час Без комісії для покупця

можливий продаж по єОселя
Янева вул., 23

Продаж 1-кім квартири з дизайнерським ремонтом по вул. В. Великого 10В. ЖК «Америка» . Площа: 44,1 м2 Поверх: 6/10 Індивідуальне опалення (підігрів підлоги ванна) Ізольована спальна кімната та затишна кухня-студія. Гардероби - 2. Уся необхідна техніка для проживання: посудомийна машина, кондиціонер, пральна машина, машина сушка, двоспальне ліжко, плазмовий телевізор Samsung, розкладний диван та ін. Розвинена інфраструктура, є усі необхідні магазини, супермаркети та кав’ярні у житловому комплексі, поруч зупинка громадського транспорту, підземний паркінг, дитячий майданчик, аптека, поштомати та ін. Будинок зданий в експлуатацію і заселений на 30%. Ліфт працює. Переуступка Квартира вигідна як для власного проживання так і під інвестицію. Здана в оренду. Дохідність 550$/міс Ціна: 99 000$ Для детальної інформації - звертайтесь за номером телефону, огляд по домовленості! ФОП Марта Щур

Володимира Великого вул., 10

Продаж 1 кімнатної квартири з дизайнерським ремонтом у Польському будинку по вулиці Стрийська (р-н Стрийського парку), Львів. Розташована на 2-му поверсі 3 поверхового будинку. Загальна площа 37.3 м2, житлова 18.4 м2, кухня 9.1 м2. Індивідуальне опалення, газовий котел. Залізобетонне перекриття. Є балкон площею 2.7 м2. Квартира після капітального ремонту (ремонту 2 роки), сантехніка та проводка замінені. Усі меблі та техніка залишаються. Підвал входить у вартість квартири. У перспективі чудовий варіант, як для інвестиції, так і для проживання. Під будинком є місце для паркування авто, доступ до якого через шлагбаум. Хороше місце розташування. Стрийський парк та університет УКУ через дорогу, поряд магазини та супермаркети, парки, зручна транспортна розв`язка. Код об`єкту 12592.

Стрийська вул., 86

Продаж 2 кім. квартири Вул. Окружна (кут Кульпарківська) Новобудова. Будинок 2013 р. Забудовник Ріел. Цегла. З/Б перекриття. Загальна площа 58,6\33\11 кв\м. Поверх 3/5. Кімнати ізольовані. Санвузол суміжний(ванна). Опалення індивідуальне ( 2-х функційний котел). Два балкони( один засклений). Є кладовка. Гарний житловий стан, є посудомийка та кондиціонер. При продажі більшість меблів та техніки залишається. Чистий продаж. Ціна 105 000 $

Окружна вул., 95

Чудова можливість придбати унікальної квартира в історичній частині Львова із 2 балконами та еркером. Будинок кінця австрійського періоду із високими стелями, залізобетонним перекриттям та збереженою автентикою - велика рідкість. Продаж 3-кімнатної квартири у м. Львів по вул. Антоновича. Площа помешкання становить 74,5 м.кв., з них: - загальна житлова площа становить 53,6 м.кв. (великі кімнати 18,7 м.кв., 22.4 м.кв та 12,5 м.кв.) - кухня - 10,3 м.кв. - ванна кімната та вбиральня. - 2 балкони та коридор. Є невеликий тамбур на 2 квартири. Квартира розташована на 2 поверсі 3-поверхового цегляного будинку. Вхід парадний. Доглянути підїзд із красивою плиткою та бетонними сходами. В квартирі гарний житловий стан. Збережені та функціонуючі пічки. Підігрів води - колонка. Вікна виходять на східну та південну сторони. На підлозі дубовий паркет. Висота стелі - 3,4 м. Відмінна локація - поруч все необхідне: численні магазини, ТЦ, ринок, лікарня. Хороше транспортне сполучення, поруч зупинки автобусів, тролейбусів та трамваїв. Чудова пропозиція як для власного проживання так і під здачу в оренду. Код обєкта: 11030

Антоновича Володимира вул., 22

Продається 1 кім. квартира по вул. Героїв Крут (кінець вул. Тролейбусна) в новобудові (ЖК Continent style ) . Перший поверх. Загальна площа 51,56 м2. Житлова площа 14,33 м2. Площа кухні 17,79 м2. Будинок комфорт класу. В під їзді вже все готове, доробляють внутрішній дворик і тоді буде здача будинку (червень 2024). Переуступка.БЕЗ КОМІСІЇ.Є відео.

Тролейбусна вул., 100

Пропонуємо до продажу ексклюзивну 2 кім кв по вул Кульпарківська ЖК Parus City Premium МОЖЛИВИЙ ПРОДАЖ ПО ЄОСЕЛІ Заг.площа : 57 кв.м Поверх : 2/10 Будинок зданий в експлуатацію, є право власності . Зручне планування :дві ізольовані кімнати , велика простора кухня-вітальня - 18 кв. м та роздільний санвузол , в коридорі ніша під шафу Опалення - дахова котельня. За рахунок панорамних вікон квартира дуже світла , не кутова. Вигляд у внутрішній двір без зайвого шуму автомобілей . Житловий комплекс преміум класу , розташований в 4 км від центру Львова з усією необхідною інфраструктурою - бізнес центри , кавʼярні , відпочинкові зони , парк , дитячі майданчики ,школи/садочки і тд. Житловий комплекс з підземним паркінгом та закритою територією. Також для зручності мешканців в будинку є кімната загального користування , де можна залишати візочки , велосипеди та самокати . Хороша локація , як для власного проживання так і для інвестиції - запрошуємо на огляд Вартість : 81 000 у.о.

Кульпарківська вул., 93

Продаж світлої та просторої однокімнатної квартри на 5 поверсі з 10-ти, вулиця Трускавецька новобудова Галжитлобуд. Загальна площа за рахунок двох балконів 48кВ.м житлова 12.97кв.м, кухня 10.15кв.м. Будинок на стадії здачі. О цикл, індивідуальне опалення ( котел, радіатори). В квартирі зроблені стяжки, виводи сантехнічні. Є 2балкони,1відкритий, другий закритий, кімната ізольована, кухня простора, коридор. вигоди разом. Є відео !

Трускавецька вул., 48

Продаж двокімнатної квартири з ремонтом та меблями в новобудову на 5-ону поверсі з 5-ти ( ліфту немає ) вулиця Бойківська 56, місто Львів. Загальна площа 68кв.м, житлова 36кв.м, кухня 14кв.м. Опаленя індивідуальне Квартира з виглядом на парк Горіховий гай. Дві засклені лоджії, над коридором, ванною, туалетом зроблена антресоль для зберігання речей. Тепла підлога- коридор, кухня, санвузли. В ціну входить паркомісце у критому паркінгу в будинку, комора.Ціна 148т , 0674642476

Бойківська вул., 56
1 - 24 з 985 результатів