Унікальна пропозиція на ринку Вінниці: повністю готова до експлуатації квартира з дизайнерським ремонтом і меблями та системою "Розумний будинок".В квартрі є автономне опалення (одноконтурний газовий котел та комбінований бойлер), інверторний кондиціонер з можливістю нагрівання приміщення взимку, тепла підлога по всій площі квартири, розумне управління кліматом в квартирі. Можливість підключення теплового насосу. Охоронно-пожежна сигналізація. Система відеонагляду та домофонії. Система безперебійного електричного живлення з резервом на 5-6 годин. Аварійне освітлення. Система хімводоочистки води. Система захисту від потопу. Вбудовані меблі на замовлення. Вся вбудована побутова техніка (пральна машина, сушильна машина, посудомийна машина, холодильник, плита, духовка, витяжка). Тобто, квартира продається повністю укомплектована меблями та технікою і готова до експлуатації. Перепланування узаконене (технічний паспорт виданий на початку 2022р). Є підвал. Більш детальна інформація, більше фото та специфікація обладнання- за запитом.

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 119499.0 USD

Терміново! Продається ексклюзивна квартира по вулиці Степана Бандери (Льва Толстого) на 3 поверсі 4х поверхового цегляного будинку. Квартира обладнана системою РОЗУМНИЙ БУДІНОК від компанії LARNITECH (Німеччина). Вона дозволяє централізовано (локально або віддалено) керувати всіма інженерними системами квартири (опалення, вентиляція, освітлення, клімат, безпека, мультімедія). В приміщеннях встановлені датчики вуглекислого газу а в санвузлі - датчик вологості. Вікна квартири виходять на північний-схід та південний-схід. Балкон обєднаний з квартирою в один обєм. Загальна площа квартири складає 50 м2 та підвал 3 м2.В квартирі зроблений дизайнерський ремонт в нідерландському стилі. Витримано кольорову гаму, яка характерна для вищеназваного стилю. Квартира складається з залу з кухнею-їдальнею та балконом в одному обємі, коридора, суміщеного санвузла, спальні та дитячої. Також є підвал. Технологіі, системи та обладнання, яке є в квартирі: 1. Система хімводоочистки. Фільтр очистки технічної води (колона з засипкою) та система зворотного осмосу з мінералізацією води (питна вода). 2. Система захисту від перевищення тиску води на вході в квартиру. 3. Система захисту від потопу (з автоматичним закриванням крану води на вході та надсиланням Push-повідомлень на мобільні пристрої замовника. Автоматичне тестування датчиків затоплення кожні 15 секунд, що підвищує надійність спрацювання системи). 4. Захист від надмірно високої температури гарячої води в системі гарячого водопостачання (так звана антиобпікова система). 5. Резервна ємність для холодної води (60 л). 6. Бойлер непрямого нагріву з електричним ТЕНом, ємність 125 літрів. В звичайному режимі працює від газового котла, за необхідністю може працювати від електрики. 7. В санвузлі змішувачі прихованого монтажу та тропічний душ від компанії REMER (Італія), гігієнічний душ 8. Пральна та сушильна машини від компанії SIEMENS (Німеччина). Пральна машина з функцією i-Dos-автоматичне дозування пральних засобів. Телефонуйте!

Степана Бандеры (Льва Толстого) улица, 6, Центр, Винница, Винницкая 119499.0 USD

Продаж однокімнатної квартири в сучасній новобудові в самому центрі міста по вул. Степана Бандери ( Льва Толстого). Квартира з хорошим плануванням, ремонтом, чудовим виглядом, залишаються усі меблі та побутова техніка.Будинок з закритою територією , відеонаглядом, цілодобовою охороною та підземним паркінгом

Продаж 1 квартири в сучасній новобудові в центрі міста
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж 1-ної квартири по вул . Л. Толстого. Квартира в хорошому житловому стані: кахель, ламінат, електроопалення, бойлер, гардиробна.

Продаж 1-к в Центрі