Продам однокімнатну квартиру, Лєрмонтова вул., 2-Д, к1, м. Ірпінь (ЖК "Alfavit"). Квартира розташована на 7-му поверсі 14-ти поверхового цегляного будинку комфорт-класу з підземним паркінгом, загальна площа - 46.6 м2, житлова - 19.7 м2, кухня - 11.2 м2. В квартирі зроблений якісний ремонт, суміщений санвузол (кахель), вхід на балкон з кухні. На кухні встановлено двоконтурний газовий котел, кімната облаштована кондиціонером. Будинок розташований в зручному та тихому місці з гарною транспортною розв’язкою. Поряд своя розвинена інфраструктура - магазини та супермаркети ("АТБ"), а також фітнес-центр, фіто-кафе, перукарня, зоомагазин, бари та ресторани. Крім цього, в пішій доступності знаходяться дитячі та спортивні майданчики, центральний парк, парк «Перемоги», школа. До центральної частини міста 15 хв. Мікрорайон в якому знаходиться будинок - від воєнних дій не постраждав! Усі магазини та будинки цілі та функціонують.

Лермонтова вул., 2-Г

Ірпінь Центральний парк, вул. Олени Теліги (Лермонтова) 2Г 7/10 цегляний будинок 41/16/15 (кухня з балконом) Продається прекрасна квартира з охайним гарним євроремонтом у пречудовому тихому місці подалі від гучних доріг, поруч з лісом та Центральним парком. У квартирі є все необхідне для життя, зручна компактна кухня, комфортне ліжко, великий гардероб для ваших речей. Вільний балкон, чудове місце для офісу або для релаксу. Поруч є вся необхідна інфраструктура. До Центрального парку 5 хвилин пішки. Поруч приватний дитячий садок. Ліс біля будинку. До Києва 10 хвилин їзди. Ніхто не прописаний. Без комісії 63 000$ Можете телефонувати або ж писати у Viber, Telegram, WhatsApp по вказаному номеру телефона

Лермонтова вул., 2г

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається затишна  3 кімнатна квартира з якісним ремонтом в новому будинку ЖК Суворов площею 69.6 кв.м. Три окремі кімнати, ванна кімната та окремий санвузол з бойлером, розведена тепла підлога, велика кухня, балкон з панорамними вікнами на сосновий ліс.   Поряд з будинком розвинена інфраструктура : школа, дитячий садок, центральний парк, зупинка транспорта до Києва, кафе, магазини. Один з найкращих ЖК Ірпеня.Опалення автономне.Теплий будинок.Гарне утеплення стін.Тариф електрики як міський загальноприйнятий(без збільшень вартості).Квартира з ремонтом.Квартира для Родини.Розглядаємо Є оселю

Продам 3 кімнатну.  Ірпінь  ,вул. Лермонтова 2г ЖК Суворов
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж нової 1 кімнатної квартири Ірпінь , вул. Лермонтова 2Г, 5 поверх , загальна площа 40,5кв.м, кімната 18м2, кухня 11м2, чудове тихе місце біля соснового лісу, ціна: 547000у.е.

Ірпінь , Лермонтова вул., 2г, продаж 1 кімнатної квартири

Ірпінь. ЖК Алфавіт. Продаж великої однокімнатної квартири з сучасним дизайнерським ремонтом, дорогими меблями зробленими під замовлення та усією побутовою технікою необхідною для проживання. Загальна площа 45,6 м2, 13/14 поверх, шикарний вид на ліс із вікон квартири. Вікна енергоефективні високої якості , тепла підлога, система очищення води, спліт-система з функцією управління з телефону. Із техніки холодильник, пральна- сушильна машина, мікрохвильова- духова піч, потужна витяжка, телевізор, сушарка для рушників з таймером, аудіо система. Поряд Центральний парк, дитячий садок, безліч магазинів, салонів, кавʼярень, Сільпо, АТБ, Нова Пошта. До метро Академмістечко 10 хвилин. 69000$ Без комісії для покупця!!! Оформлення 2% єВідновлення, єОселя - Так!!!! Перегляд в любий для Вас час і день!

Продам ексклюзивну квартиру з дизайнерським ремонтом. єОселя-Так!

Власник Продаю квартиру Ірпінь, Алфавіт парк центральний Квартира робилась для себе, проживання з 2018 року, поруч парк, за будинком ліс, меблі частково

власник
Квартира

Продам чудову квартиру в Ірпінь, ЖК Алфавіт. Квартира продається з якісним ремонтом, меблями, технікою. Розкладний диван, двоспальне ліжко в спальні, велика шафа, стінка, кондиціонер, бойлер, телевізор, посудомийна та пральна машини, варильна панель, духова шафа, вбудований холодильник. Ідеальна інфраструктура задовольнить всі Ваші бажання!! Топова локація для проживання та відпочинку Все що Вам необхідно, знаходиться у кроковій доступності Магазини, аптеки, зупинки громадського транспорту, супер маркети та інше. БЕЗ КОМІСІЇ Перегляди у зручний для Вас час. Ключі на руках. Юридичний супровід на всіх етапах угоди !

1-кімната(євродвушка) ЖК Алфавіт, Ірпінь

Без комісії для покупця!!! Ірпінь ЖК Алфавіт Вулиця Лермонтова, б.2е чудова ДВОКІМНАТНА квартира з ремонтом і меблями Загальна площа 61м2 Поверх 4/10 Більш детальна інформація телефоном або пишіть повідомлення. Мені буде приємно провести вам перегляд, ключі на руках. Мінімальне оформлення. Оплата готівковий, безготівковий розрахунок, іпотека, сертифікат, розтермінування та ін. Юридичний супровід на всіх етапах угоди. Телефонуйте або пишіть з 09:00 до 21:00 Підгірна Оксана АН Квартал (8 років на ринку нерухомості Ірпінь, Стоянка, Буча, Гостомель, Ворзель, Немішаєве) - сертифікований рієлтор спілки фахівців нерухомості України. Отримала кваліфікаційний сертифікат, виданий рішенням сертифікаційної комісії СФНУ і внесена до реєстрів сертифікованих фахівців. Працювала із великими забудовниками в місті Ірпінь на посаді маркетолога, комерційного директора. Дивіться всі мої оголошення. Як співробітник агенції маю доступ до всієї бази нерухомості Регіону. Ключі на руках, записуйтесь на перегляд у будь-який зручний для вас час. СПРАВЖНЬОМУ ПОКУПЦЮ ЗНАЧНИЙ ТОРГ

Без комісії!!! чудова ДВОКІМНАТНА квартира. Іпотека!!! Сертифікат!!!

Ви бажаєте придбати житло під держпрограму?, ця пропозиція саме для Вас! Продається кімнатна квартира в сучасному житловому комплексі "Суворов" Загальна площа квартири: 44м2 У квартирі зроблено: сучасний ремонт. Продається з меблями та технікою. Квартира знаходиться у Топ локації: Центральний парк з хвойним лісом. Поруч розвинута інфраструктура: Все поруч для комфортного проживання. Мінімальне оформлення. Багато іншіх варіантів! За додатковою інформацією дзвоніть або пишіть повідомлення в будь який зручний для вас час! Допоможу Вам з підборкою нерухомості різного призначення. Без комісії з покупця !

Елены Телиги (Лермонтова) улица, 2Г, Ирпень, Ирпень, Киевская 54000.0 USD

Готова Євродвушка 41,8м², в зданому ЖК «МюнХаузен2» біля Центрального парку. Дизайн-проект в подарунок. В квартирі встановлені посилені вікна та двері! Будинок введений в експлуатацію! Продаж від забудовника (не переуступка). Можливість розтермінування оплати. Підземний паркінг з подвійним перекриттям, який використовується як надійне укриття. Ліфти "OTIS". Головними відмінностями даного планування являються: - при невеликій площі та експлуатаційних витратах Ви отримуєте функціонал 2-кімнатної квартири; - простора багатофункціональна кухня-вітальня з можливістю обладнати додаткову кімнату; Квартира для тих, хто турбується про акустичний комфорт та шумоізоляцію до купівлі житла, а не після заселення (система шумоізоляції перекриття в подарунок). Якщо Ви плануєте мінімально витрачати на опалення-ця квартира для Вас: - 4-х шарові зовнішні стіни (керамоблок+мінеральна вата 150 мм+повітряний прошарок+довговічний фасад із облицювальної цегли). Додатково можна придбати комору для зберігання речей та будівельних матеріалів. Житловий комплекс «МюнХаузен 2» розміщений в 5 хвилинах ходьби від Центрального парку на перетині вулиць Київської та Лермонтова. Записуйтеся на перегляд заздалегідь за номером телефону (06**********77 Всі квартири на сайті жк: mh2.domira.com.ua Поруч: Дитячий садок, Центральний парк, Зупинка маршрутних таксі в сторону Києва та по м.Ірпінь.

ГОТОВА 1 кім квартира в ЖК "Мюнхаузен 2" в Ірпені

Дослідити місцевість

Географія Ірпінь