В гарному стані, з меблями і технікою продається 1-кімнатна на Юності. Хрущівка. Самий зручний 2 поверх. Кутова. З одного боку вікно, з іншого балкон, завдяки цьому квартира дуже світла. Вікна і балконний блок металопластикові. Сам балкон не засклений. В кімнаті шпалери в гарному стані, лінолеум. Санвузол у сучасному кахлі. Продається разом з меблями і технікою. Для життя чи під оренду. Зараз проживають квартиранти. Подивитись можна за попередньою домовленістю.

Курчатова вул., 7

Продам 2х к квартиру по ул.Курчатова. В квартире заменены окна на мп. Трубы мп,новая сан.техника. Счетчики на воду и счетчик тепла на дом.Бойлер. Косметический ремонт.Пол линолеум. Перепланировка. Кухня-студия. Квартира сухая,теплая.Не угловая. Цоколь высокий.На окнах решетки Хорошее месторасположение дома,рядом д/сад,школа,магазины,поликлиника,рынок “Юбилейный”

Курчатова вул., 38

Давно у пошуках просторого та доступного житла? Не бажаєте переплачувати за чужий ремонт? Тоді ця пропозиція саме для Вас! Пропоную до Вашої уваги простору двокімнатну квартиру у Саксаганському районі по вулиці Курчатова будинок 7. Квартира розташована на четвертому поверсі чотириповерхового панельного будинку. Зручне планування підштовхує до найсміливіших та найцікавіших реалізацій Ваших дизайнерських рішень. Загальна площа 44 кв.м., кухня 6 кв.м. Стан під ремонт. З переваг є те, що зроблене перепланування для збільшення санвузла та кухні, вирівняні стеля та стіни. Повністю замінена сантехніка, частково замінено проводку на мідну. Залишаються всі необхідні будівельні матеріали: суміші, скловолокно для утеплення, залишки гіпсокартону. Тихий та спокійний житловий масив, поряд вся необхідна інфраструктура. Магазини, лікарня, кабінет сімейного лікаря, аптека, школи та дитячі садочки, сквер та зелена зона з річкою - ідельне місце для проведення пікніків, тренажерний зал, зупинки громадського транспорту, до Ювілейної 10 хвилин пішки. Приходьте та купуйте чекаємо Вас на перегляд квартири!

Курчатова вул., 7
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається затишна 3-кімнатна квартира у сталінському будинку, розташована на першому поверсі п’ятиповерхової будівлі. Вікна замінено, встановлені грати, що забезпечує додаткову безпеку. У квартирі виконано косметичний ремонт, що створює приємну атмосферу. Висота стель складає 2,9 метра, що надає простору відчуття простору та затишку. Квартира готова до проживання: залишаються бойлер та меблі на кухні, що забезпечить новим власникам зручність та комфорт. Прекрасне планування квартири дозволяє організувати простір за вашими уподобаннями. Ідеальне місце розташування житла поблизу ринку, торгово-розважального центру “Варус”, супермаркетів “АТБ”, зупинки громадського транспорту, шкіл та дитячих садків робить цю пропозицію особливо привабливою. Можливість використання по червоній лінії робить квартиру придатною і для комерційної діяльності, наприклад під офіс. Не пропустіть шанс стати власником зручного та функціонального житла з відмінним розташуванням. Телефонуйте для уточнення додаткової інформації та організації перегляду.

Курчатова вул., 3

Продаж видової 1к квартири, Спаська/Юність Квартира знаходиться біля 5-ї лікарні, по вулиці Віктора Оцерклевича (колишня Курчатова). Проживання в цьому районі задовольняє всі вимоги сучасних та активних людей! Розташована на комфортному 7-му поверсі 9-типоверхівки, не кутова, загальна площа 34,2м2. Опалення надходить зверху, тому квартира дуже тепла. Стан квартири - під ремонт, що дозволить втілити в життя будь-які дизайнерські ідеї. Встановлені лічильники на воду, світло та газ. Будинок ОСББ, чистий та доглянутий. Поряд вся необхідна інфраструктура: магазини, супермаркети, аптеки, банки, дитячий садочок, декілька шкіл. 10 хвилин до Ювілейної. В пішохідній доступності є затишний парк для прогулянок, з облаштованим дитячим майданчиком, для активного дозвілля найменших мешканців. Зручна транспортна розвязка: 3 хвилини до зупинки громадського транспорту. Ідеальний варіант для молодої сімї, або перспективна інвестиція для подальшої здачі в оренду. Телефонуйте зараз, і побачимось на перегляді.

Курчатова вул., 1б

Продаємо квартиру трикімнатну, з ремонтом, меблями та технікою. Сама Квартира знаходиться на Юності. Вдале розташування, мінімум сусідів, затишне місце ремонт 2019-2020 року, "Заходь-живи". Зручний 2\5 поверх Вдале планування. Гарна площа. Не кутова, не прохідна. Інфраструктура: садок, школа, технікум, магазини, аптека, перукарня, Варус, АТБ. Ринок від будинку за 200-100 метрів (Ювілейний). Поруч спасська. Без боргів, без проблем аргументований торг доречний.

Курчатова вул., 39

Продам однокімнатну квартиру на середньому 3 поверху по вулиці Курчатова 7. Замінені вікна. Дуже вдале місце розташування будинку. Зупинка тролейбусу поряд. АТБ пішої доступності. Поряд все. Документи готові до продажу.

Однокімнатна Курчатова 7. 3 поверх р. Ювілейна. Юність.

Продажа двухкомнатной квартиры на юности ,по улице Курчатова,газовая колонка,подвесные потолки,жилое состояние,санузел раздельный,вся мебель что на фото останется при продаже,заменены все окна,трубы,французский балкон,под домом садик школа,магазины,реальному покупателю торг,продажа от хозяина

власник
Двухкомная квартира на юности

Продам однокімнатну квартиру 5/9 Квартира по вулиці Віктора Оцерклевича( Курчатова) не кутова(в середині будинку)Дуже тепла ,світла та затишна.Вбудована кухня та газова плита.Вікна м/п ,лоджа утеплена ,сантехніка змінена є лічильники на газ та воду . У дворі дитячий садок,магазин продуктовий в будинку,5 хв АТБ ,почта ,запинка , м-р Ювілейний вся інфраструктура. Приємним бонусом буде кладова в підїзді

власник
Продам 1 -ну квартиру

Житлові комплекси у Кривий Ріг

Географія Кривий Ріг