Код 7886 Будинок цегляний, утеплений. Квартира в центральній частині міста. Вул. Чорновола. Гарний ремонт, автономне опалення, розвинена інфраструктура. Продається з меблями і технікою. Перегляди в зручний для Вас час

Чорновола Вячеслава вул. (Куйбишева), 36

Код 6876 1к квартира в центральній частині міста. Якісний ремонт, автономне опалення котел. Відмінний варіант як для молодої сімї так і під оренду.

Чорновола Вячеслава вул. (Куйбишева), 36в

Пропонується до продажу простора квартира в самому центрі Полтави.Загальні відомості:Площа: 228 кв.мКількість кімнат: 4 (дворівнева)Поверх: п"ятий та шостий з семиМатеріал стін: цеглаОпалення: індивідуальнеПланування:* Три окремі спальні* Три окремі ванні кімнати (з джакузі та душовими)* Чотири великі балкони* Кабінет* Простора кухня-студія з залоюОздоблення:* Тепла підлога в кухні, коридорах та санвузлах* Меблі на замовлення* Мармурові столешниці на кухні* Французькі кришталеві люстри* Три розкладні шкіряні дивани в залі* Великий телевізорПереваги:Світла та простора квартираЧудове розташування в центрі містаІдеально підходить для життя родиниЗручне плануванняВисокоякісне оздобленняМебльована та готова до заселенняЄ гараж для автомобіля з зарядкою для електромобілівІнфраструктура:Розвинена інфраструктура:Супермаркети, кафе, рестораниШколи, дитячі садкиФітнес-центри, салони красиМедичні закладиЗручна транспортна розв"язкаЖиття в цій квартирі це справжня насолода!Якщо ви мрієте про сучасну розкішну  квартиру - телефонуйте!

Куйбышева улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 638400.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивна квартира в центрі міста :* Площа 160м2, квартира дворівнева.* Локація: р-ні лялькового театру;* У квартирі чотири роздільні спальні, простора вітальня з обладнаним домашнім кінозалом, простора їдальня, два санвузли на кожному рівні.* У кожній кімнаті встановлені системи очищення та рекуперації повітря.* Система очищення вода, продумана система опалення.* Сучасний дизайн продуманий до дрібниць і потреб вибагливих та успішних господарів.* Центр міста з розвиненою інфраструктурою та відмінною транспортною розв`язкою.Телефонуйте домовимося про перегляд!

Куйбышева улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 150000.0 USD

Ексклюзивна пропозиція. Продаж квартири в центрі міста * Дворівнева 4х кімнатна квартира площею 172 кв.м. * Перший рівень 110 кв.м., другий 62 кв.м., кімнати 21 кв.м + 23 кв.м + 33 кв.м * Продаж з меблями (меблі виконані під замовлення дуб, ясен) і вбудованою технікою * Квартира розташована в новому цегляному будинку, не кутова, простора, тепла, два балкона * Індивідуальне опалення, висота стелі 2.9м * Дровяний діючий камін, сауна, 3 санвузли, кімната відпочинку (більярдна) * Триста метрів від Корпусного парку, закритий двір, місце для парковки АВТОЗІЛ додатковою інформацією звертайтесь за телефоном

Куйбышева улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 249000.0 USD

Продаж квартири з євроремонтом в центральній частині міста. Покращене планування, застекленний балкон. В дворі є гараж, продається за додаткову плату. Вся інфраструктура поруч з будинком (ТЦ «Конкорд», спортивний комплекс «Sportlife» тощо). Повна інформація за телефоном. Код 9341

Черновола Вячеслава улица, 36, Центр, Полтава, Полтавская 100000.0 USD

Продам свою двокімнатну квартиру 56 м2 в історичному центрі Полтави, вул. В.Чорновола 7, біля лялькового театру. Центральний ринок та центр міста 3 хвилини пішки, поруч школа, дитячі садки, магазини. Цегляний будинок, з/б перекриття, високі стелі, другий поверх, не кутова, квартира тепла і тиха з хорошим свіжим євроремонтом . Балкон засклений і обшитий всередині та зовні, квартира продається з меблями та всією побутовою технікою (кондиціонер, новий холодильник, пральна машина, варильна поверхня, електрична духовка, телевізор, пилосос, парогенератор для прасування одягу, джакузі, все в ідеальному робочому стані), все входить у вартість квартири, а також штори, заходи і живи.В підїзді поміняний стояк і зроблено новий дах рік тому.Ідеальна квартира для щасливого життя!Куминя відмінна і коштує своїх грошей, в добротному будинку і в самому центрі міста! Можливий невеликий торг.

Черновола Вячеслава улица, 10, Шевченки, Полтавская 67000.0 USD

Площа 174м2. 4 спальні, кухня, їдальня, робоча зона (з видовим вікном), 2 гардеробні +в кожній дитячій своя шафа, вітальня (в якій організована зона для відпочинку та перегляду фільмів, зона для читання, зона для спорту), 2 з/в ( один із ванною, другий із душовою кабіною). У будинку є вся техніка для комфортного життя (посудомийка, духова шафа, мікрохвильова піч, чайник, холодильник, телевізори (їдальня/спальня), праска, пральна машина, сушильна машина, система відтворення музики HiFi, вона ж використовується в при використанні домашнього кінотеатру (3 +1), ігрова приставка, смарт приставка (медійний ресурс з ряду порталів для перегляду відео контенту у високій якості, проектор Опалення. Теплі підлоги та радіатори централізоване. Резервне опалення реалізовано через інфрачервоні електропанелі, через інверторні кондиціонери. Резервний бак на воду 450 л. Своя водонапірна станція у квартирі. Система сигналізації виведено на пульт охорони. Система пожежогасіння. Оптиволокно (2 лінії) інтернет. Кабельне КОД 16162

Черновола Вячеслава улица, 10, Центр, Полтава, Полтавская 149000.0 USD

Срочно продам 3ком в самом Центре. Квартира в хорошем состоянии на среднем этаже с большим балконом на две комнаты, не угловая. Рядом вся инфраструктура магазины школа садик корпусный парк. Дополнительная информация по телефону.

Продам 3ком новострой на Черновола

Продам квартиру по вулиці Чорновола. 1 велика кімната, всі зручності. Окремий вхід. Двір закритого типу. Центральні комунікації.

Продам 1 кімнатну квартиру на Чорновола.

Житлові комплекси у Полтава

Для людей, которые ценят удобство и комфорт! Центр, корпусный парк, ул. Куйбышева, Трёхкомнатная квартира С ремонтом и мебелью в сталинке, Индивидуальное отопление, Двухконтурный газовый котёл, Огромный застеклённый балкон 11 метров На два выхода (из кухни и из комнаты), Квартира полностью готова и Укомплектована для жизни, Комнаты 22, 14, 13, Кухня 15, потолки 3,0, Закрытый двор, охрана, Видеонаблюдение, Рядом парковая зона, До памятника Славы И Корпусного парка 1 мин., Магазинчики, супермаркеты, Стадион, детские площадки, Остановки общественного транспорта, Стоянки для авто, Всё, что нужно для Комфортной жизни! Ключи в агентстве, Показы в любое удобное для Вас время, Звоните, ждем Ваших предложений, Юлия, АН МИР НЕДВИЖИМОСТИ, Я для Вас всегда на связи.

Продажа просторной сталинки с ремонтом в самом-самом центре города!