Терміновий продаж квартири - 66,5кв м ! Повноцінна 2 кімнатна квартира на безпечному 3тьому поверсі! Територія жк закрита та під охороною. Парковка на території Техніка та меблі залишаються! Фішки: -Автономне газове опалення в квартирі -спокійний та тихий район

можливий продаж по єОселя
Жулянська вул., 1д

Квартира з коміркою! Продаю стильну та укомплектовану однокімнатну квартиру у самому ТОПовому ЖК Корюківщини Європейське місто 🌆 ЄОселя - так 🙌 Квартира дуже сонячна ☀️та світла розташована на 5 поверсі 10-ти поверхового будинку 🏡 Будинок цегляний, утеплений, сама квартира внутрішня, вікнами виходить на схід ☀️ Має індивідуальне газове опалення! Виконаний стильний та якісний ремонт, укомплектована всією необхідною технікою та меблями На кухні виконано розводку опалення– радіатор від газового котла, тепла підлога - електрична Кухонний гарнітур якісний, виконаний під замовлення з доводчиками, стільниця - граніт Варильна поверхня газова PYRAMIDA Духовка PYRAMIDA Холодильник вмонтований BOSCH Посудомийка BOSCH Витяжка PYRAMIDA Газовий котел двухконтурний ARISTON Диван Стіл з стільцями Інверторний кондиціонер CH У кімнаті: Шафа купе Диван Blest Навісна тумба На лоджії стелаж книжний Інверторний кондиціонер CH Радіатор опалення Напольне покриття ламінат Коридор: Тумба для взуття Шафа Навісна поличка Електрична тепла підлога Ванна кімната: Ванна зі скляною шторкою Пральна машинка SAMSUNG Електрична сушарка для рушників Електрична тепла підлога Умивальник з тумбою та гранітною стільницею Якісна європейська сантехніка У квартирі проживали дуже охайні та позитивні люди, всі меблі та техніка збереглися в ідеальному стані 👌 Квартира у власності уже більше 3-х років тому будуть мінімальні витрати по оформленню💰 Телефонуйте, я більш детальніше проконсультую Вас та домовимося про перегляд 098 039 93 39 Ольга Янковська

Європейська вул., 27

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам однокімнатну квартиру з ремонтом та меблями в ЖК Молодіжне місто, вул.Подільська, 1. Відеоогляд квартири надішлю у Viber або Telegram! Поверх 2/5 Площа 36 м2. В квартирі є засклений балкон. В квартирі встановлена вбудована побутова техніка: холодильник, духова шафа, варильна поверхня, пральна машина, телевізор, кондиціонер Опалення газове індивідуальне. Встановлений 2-х контурний газовий котел. Всі тарифи в комплексі споживчі як для населення, напряму договора. Поруч біля ЖК знаходяться Новус, АТБ, Фора, Розетка, Нова пошта, ресторани, кавярні, будівельні магазини, аптеки, Крюківщинський парк для прогулянок, KFS, McDonalds, та багато іншого. До Одеського шосе 4 км, до м.Теремки 20-30 хв громадським транспортом. Біля ЖК є зупинка транспорту. Вартість 51000$. Комісія АН 5% Можливий продаж по державним програмам!

можливий продаж по єОселя
Подольска вул., 1
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам двокімнатну квартиру з документами права власності в ЖК Парадайз Авеню, с. Крюківщина, вул.Панорамна. Площа 64,8 м2 Поверх 10 з 12 Можна купувати по державним програмам! Планування: Коридор 11,5 м2 Кімната 19,8 м2 Кімната 11,6 м2 Кухня 12,2 Санвузол 3,8 м2 Санвузол 2,2 м2 Лоджії дві 3, 7 м2 Опалення в будинку автономне, за рахунок дахової котельні. Комунікації всі централізовані від міста. Тарифи на все споживчі як для населення. Комплектація квартири: -Стяжка фінішна на підлозі -Стіни зі штукатуркою гіпсова чистова -Встановлені радіатори -заведено по електриці 1фаза, 10 кВт Інфраструктура дуже розвинена в самому комплексі є кавярні, салон краси, нова пошта, аптеки, стоматологія, хімчистка, зоомагазини, барбершоп, продуктові магазини. Територія комплексу доглянута з місцями для відпочинку як дітей так і дорослих це дитячі майданчики, футбольне поле, спортивна площадка. Дуже вдала локація. До Кільцевої 2 км. До ТЦ Республіка 6 км, 10 хв на авто або 20 хв громадським. Поруч біля будинку автобусна зупинка, доїхати до центру Києва можна 302 або 368 маршрутом за 30 хв. Відеоогляд квартири надішлю по Вашому запиту у Viber або Telegram, звертайтеся!

можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2

Продається простора, світла двокімнатна квартира в ЖК комфорт-класу «Paradise Avenue». Крюківщина Загальна площа 59,49 кв.м. Поверховість 11/15. Монолітно-каркасний будинок, автономне опалення в будинку. Це квартира в будинку за містом, від якої до центру 30 хвилин на авто. Забудовник позиціонує комплекс як «місто у місті», тобто поєднання житлового простору та комерційних майданчиків. Темп життя унікальний: ідеальний для кожного. Його не потрібно підлаштовувати під усіх, бо він твій особистий! Ландшафтний дизайн території та розвинута інфраструктура дають змогу вести як розмірений, так і активний спосіб життя. Тут однаково комфортно працювати, відпочивати та займатися спортом. Вартість 62000$. Розглядаємо державні програми.

можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2В

Продаж 1 кімнатної квартири в с. Крюківщина, ЖК Молодіжне містечко по вул. Подільська, 1. Поверх 3/5 Загальна площа 35.4 кв.м. Укомплектована меблями та технікою. Опалення в квартирі забезпечує 2-контурний газовий котел. ЖК закритого типу. Розглядаємо покупців з Є-оселею та іншими держ. програмами. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Подольска вул., 1

Продаж однокімнатної квартири в новому сучасному жилому комлексі Благород, планування кімнат роздільне, є необхідна мебель, техніка. Поруч, Новус, аптеки, паркова зона, школа, дитячі садочки.

Богуславська вул., 3

У продажу повноцінна 2 кімнатна квартира в ЖК I – Home, с. Крюківщина. Квартира загальною площею 54 м2, розташована на 6 поверсі 10 поверхового будинку. Квартира з двома окремими спальнями, просторою кухнею з зоною відпочинку, суміжним сан.вузлом та окремою прачечною. В квартирі залишаються меблі та техніка. Будинок перебуває на фінальній стадії введення в експлуатацію. Без комісії. Витрати на оформлення сплачує продавець.

Балукова вул., 1

Маємо для вас ідеальний варіант – прекрасна квартира на Панорамній вулиці, 2-Б, Крюківщина, в житловому комплексі класу "Комфорт". Замислюваний дизайн і розташування в найзатишнішому куточку передмістя Києва гарантують вам неперевершений стиль життя. ДЕРЖПРОГРАМИ - під є оселю, 280 постанова, сертефікат відновлення ДИЗАЙН ПРОЕКТ В ПОДАРУНОК Код квартири #22602053 Основні переваги: Закрита територія та охорона Гостьовий паркінг Автономне опалення та лічильники Власне озеро на території Ландшафтний дизайн та зони відпочинку Дитячі та спортивні майданчики Інфраструктура ЖК: Кав’ярні, магазини, аптека, салони краси Поштомати та 2 ліфта у будинку Розташування: Пішки до ТРЦ "ParksMall", ЦНАП, "Фора", "Камелія", "Рибний світ" Близькість Кільцевої дороги (1.5 км) Зупинка громадського транспорту Інші переваги Ніхто не зареєстрований Ключі на угоді Покази за попередньою домовленістю Не втрачайте шансу жити у власному раю! Звертайтеся за деталями та записом на перегляд. "єОселя" готова зробити ваш вибір ще привабливішим!В ЗАГЛАВИЕ: ЖК "Paradise Avenue" – БЕЗ КОМІСІЇ!. Є Оселя. Найвигідніша ціна на ринку.

можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2Б

Без комісії! Продаж 1 кім. квартири, комфорт класу з власним окремим двориком 20м2 вихід з кухні! Квартира знаходиться за адресою: с. Крюківщина, у Бучанському р-ні, Київської обл., вул. Одеська, 70, ЖК "AURA", 7-а секція. Можливий продаж по єОселі за інформацією звертайтеся. Матеріал: монолінто-каркасний, газоблок, утеплювач, будинок 2024р. Квартира розташована на 1 поверсі 6 поверхового будинку. Площа: 26.3/10/9 з панорамними вікнами, гарний краєвид! Квартира здається після будівників, зроблена стяжка підлоги та штукатурка стін, встановлені радіатори тепла, якісні вхідні двері, розведена електрика, індивідуальне газове опалення. Усі чистові роботи на стадії завершення та благоустрій території зі сторони власних двориків біля секції. Світла та простора, вікна виходять на приватний сектор)) Закрита територія комплексу є паркувальні зони, дитячі майданчики в пішій доступності торгові центри, Фора, АТБ, NOVUS, Rozetka, кав’ярні, ресторани, велика кількість магазинів, школа, дитячий садок, парк, озеро, пошта, аптека та багато іншого. Зручна транспортна розв’язка, зупинка громадського транспорту поблизу 1хв від комплексу, ст. метро Теремки до 15хв. транспортом. Переуступка! Допоможу КУПИТИ/ПРОДАТИ Підтримка на всіх етапах ДО угоди. За більш детальною інформацією звертайтесь за вказаним контактом. Заощаджу Ваші гроші, час і гарний настрій))

можливий продаж по єОселя
Одеська вул., 70

Продається своя однокімнатна квартира. Ремонт зроблений для себе, з любовʼю до кожної деталі з якісних матеріалів, всі меблі зроблені під замовлення, продуманепланування, кожен см максимально продуктивної площі. Квартира навповнена світлом, теплом та затишком. Поряд у сусідів вже зроблені ремонти. Поблизу комплекса є все для комфортного життя: Сільпо, McDonald’s, АТБ, спортклуби, танцювальні та йога студії, дитячі садочки, школи, дуже багато громадського транспорту. В комплексі є укриття. Ріелторів прошу не турбувати

власник
Бакинська вул., 1б

Продаж 2к квартири в престижному комфорт класу ЖК Paradise Avenue по вул. Панорамна 2. Сучасний комплекс в європейському стилі, в якому планується вся необхідна інфраструктура для комфортного життя. Площа 65/34,2/16,5кв.м. Поверх 4/12. Автономне опалення в будинку. Планування квартири двосторонне, кімнати роздільні (16,8; 17,4кв.м), є окрема гардеробна. Зроблено якісний ремонт. Звукоізоляція стін від сусідів. Стіни - декоративна штукатурка з захисним лаковим покриттям Tikkurila. Натяжні стелі. Підлогове покриття з масиву дуба та плитки. Великі панорамні вікна. Квартира дуже світла та затишна. Квартира укомплектована усім необхідним для комфортного проживання. Двоспальне ліжко з ортопедичним матрацем, шафи, мякі меблі в гостинній кімнаті. Вбудовани меблі в кухні. Техніка Miele- холодильник, пральна та посудомийна машинки, подрібнювач їжи, фільтр на воду, 2 бойлери, витяжка. Лічильники. Комунікації всі централізовані від міста. Тарифи на все споживчі як для населення. Теріторія комплексу охороняється, зроблено ландшафтний дізайн, озеро з фонтаном, дитячий майданчик. Окремий майданчик для вигулу собак. Автопарковка. На території є продуктові магазини, салони-краси, кавярня, аптека, будівельний магазин, крамниця питної води. Поруч з ЖК зупинки громадського транспортуна різні напрямки, до станції метро ВДНГ можна доїхати за 15-25 хвилин. Супермаркети, кафе, ресторани, школи, садки, спортклуби, клініки, пошта, банківські відділення та інше в 10 хвилинах пішки. Ціна 110000у.о. Можливий безготівковий розрахунок: Є оселя, Є відновлення, по постановам

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2

Дворівнева квартира з незавершеним ремонтом - ЖК “Orange park”. Якісний дизайн-проєкт. Простора кухня-студія, дві спальні, два туалета, ванна кімната, балкон. Розведена електрика + інтернет, отоплення, зроблема машинна штукатука, заведені магістралі під кондиціонери, зроблено каркас під сходи (також є і самі сходи з сосни), колектор на теплу підлогу, інсталяція під унітаз, 6 міжкімнатних дверей. Світла та затишна квартира. Закрита територія, охорона. На першому поверсі кімната для зберігання колясок, велосипедів, поштомат НП. Поруч зупинка громадського транспорту, через дорогу великий супермаркет, розвинена інфраструктура. Перегляди за домовленістю. У вартість включені податки. 20 хвилин до метро «Теремки».

Одеська вул., 25в

ПРОДАЖ 1к. квартири в ЖК "АГАМ" Адреса: вул. Бакінська 1а. Загальна площа - 41кв.м. Жила площа - 15 кв.м Кухня - 12 кв.м В квартирі є гардеробна. Поверх 1/10 Ідивідуальне газове опалення, також зробдена тепла підлога. Всі комунікації централізовані. Поряд Сільпо, Novus, McDonalds, ресторани, кофейні, ветеринарна клініка, та інша інфраструктура в пішій доступності Оформлення права власності в день угоди.

Бакинська вул., 1

Затишна квартира з авторським переплануванням і ремонтом в ЖК Paradise Avenue. Складається з просторої кухні-вітальні та спальні. Повністю мебльована та оснащена технікою. Вказана ціна без додаткових комісій для покупця. Передпокій з місткою шафою для зберігання речей. Санвузел з великою ванною водонагрівачем на 80л та шафою для речей. Встановлено якісну пральну машину. Зроблено підігрів підлоги. Кухня повністю оснащена побутовою технікою: вбудований холодильник з морозильною камерою, духова шафа, варильна поверхня з витяжкою та посудомийною машиною. У кухонній зоні великий зручний обідній стіл. Підлога в кухні також підігрівається. Велика простора вітальня з диваном та окремою робочою зоною зі зручним письмовим столом та підігрівом підлоги. У спальні розташоване повноцінне двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом, є тумбочки для зручності та комод для речей. Адреса: Крюківщина, Панорамна, 2 (ЖК Paradise Avenue) Квартира без прописаних. Реєстрація права власності у 2022 році. Ціна вже включає всі податки зі сторони власника, без додаткових комісій. Можливий продаж через єОселю, окрім банку Укргазбанк. В разі продажу за готівку можливий додатковий торг.

власник
можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2

Ексклюзивна пропозиція! Однокімнатна квартира 41м2 в ЖК «Молодіжне містечко» в самому серці Крюківщини Квартира на 3-му поверсі в ЦЕГЛЯНОМУ 5-ти поверховому будинку з індивідуальним опаленням, що дає можливість бути власником свого комфорту. У 15-хвилинній доступності розташовані три станції метро: «Теремки», «Іподром» і «Виставковий центр». Біля комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту, де проїжджають маршрутні таксі №427 і №723. Проєкт реалізований згідно з концепцією «місто в місті», що говорить про розвинену внутрішню інфраструктуру. Новобудова розташована поруч з лісопарковою зоною з озером, де приємно буде прогулятися в будь-яку пору року. Територія містечка упорядкована для відпочинку та активностей кожного члена сімї: для дітей — ігрові майданчики, для спортсменів — workout-зони і стадіони, для бажаючих розслабитися — зелені зони з лавочками. Ціна 35500$ Ключі в мене! Набирайте

ексклюзив
Покровська, 6

Пропонується сучасна велика однокімнатна квартира або євродвушка з якісним ремонтом. Квартира гарно перепланована і продумана кожна деталь. Всі меблі і техніка нові, на гарантії. Адреса - Крюківщіна, вулиця Панорамна 2, ЖК "Парадайз Авеню" Квартира знаходиться на 12 поверсі (всього 13 поверхів), має великий балкон-терасу (вихід з двох кімнат) Загальна площа - 44 метри. В квартирі виконаний якісний ремонт з дорогих матеріалів. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою - В передпокої стоїть велика шафа. - Два енергоощадні інверторні кондиціонери - Вбудована витяжка, мікрохвильова піч, холодильник - Варильна поверхня, духова шафа Bosch -Повногабаритна посудомийна машина Bosch - Кухоний стіл та стільці, великий розкладний диван - Тепла підлога, що регулюється окремо. - Великий бойлер (80л), пральна машина - Велике двохсппальне ліжко, комод, стіл, стелажі - Повноцінна щафа для зберігання. Велика кількість розеток та освітлення. В ЖК "Paradise Avenue" передбачені власне велике озеро із прогулянковими алеями і рестораном на березі, сучасна школа європейського рівня та два дитсадка, креативні дитячі майданчики, багаторівневий паркінг з боксами для технічного обслуговування, спортивний комплекс, станція прокату велосипедів і велодоріжки, кінологічний стадіон для домашніх тварин, магазини, ресторани, кав’ярні, салони краси. Ціна 67.000 $, Без додаткових комісій для покукпця, свої податки сплачуємо.

власник
можливий продаж по єОселя
Панорамна вул., 2

ЖК «Aura Centr» Це комплекс клубного типу у Крюківщині. 21.7м2 у збудованому будинку. Коморт-класу, це будинки невисокої поверховості з планування квартир невеликою площею. Прекрасна, затишна 1-кімнатна квартира, де все зроблено з любовю, до життя.

Одеська вул., 70

ЖК «Евромісто». вул. Жулянська 1а. Однокімнатна квартира 7/10ет.б. 46,8/19,3/16,3. с.в/с. Продається затишна квартира. Зроблен гарний сучасний ремонт. Вбудована кухня, якісна сантехніка, кондиціонер, пральна машина та інше. Індивідуальне опалення. Закрита територія, охорона. Гарана інфраструктура. Ціна: 57000 у.е. без комісїйних.

Жулянська вул., 1а

Продам 2-х кімнатну квартиру вул. Панорамна 2Д с. Крюківщина Бучанського (Києво-Святошинського) р-н Метраж 64/36/14 . Пятий поверх, восьми поверхового будинку. Чудовий стан. Квартира укомплектована всім необхідним для комфортного проживання - меблі та побутова техніка. Встановлені лічильники на всі комунікації, в тому числі і на опалення. Територія комплекса з красивим ландшафтом, дитячими майданчиками. Вже на території є продуктові магазини, салони-краси, кавярні, аптека, будівельний магазин, крамниця овочів та домашніх продуктів.

Панорамна вул., 2д

Продам квартиру в новому ЖК Благород в селі Крюківщина, в 5-ти хвилинах від міста Києва. Будинок введено в експлуатацію, документами. В будинку підключені усі комунікації, встановлений газовий котел. В будинку є ліфт. Квартира під чистове оздоблення, з гарним плануванням. Поруч з будинком вся інфраструктура, супермаркет "Новус", Фора, кілька салонів краси, дитячий садочок, ресторанний комплекс "Золотий дуб".

можливий продаж по єОселя
Богуславська вул., 3

БЕЗ%! Пропоную вашій увазі продаж сучасної 1-ї квартири по вул.. Одеська 32, ЖК « Молодіжне містечко», с. Крюківщина. Квартира світла та затишна з якісним добротним ремонтом у світлих тонах. Вікна виходять у двір на алею, дитячий майданчик, стадіон. В кухні на стінах Венеціанська штукатурка, стеля також - під мрамор. На підлозі кафель та ламінат, дерев‘яні міжкімнатні двері. Всі меблі під замовлення, дорога якісна техніка та сантехніка. Практичне планування: окрема кімната з розсувною перегородкою, де облаштоване робоче місце, простора кухня із заскленою лоджією- проведене світло, вивід під радіатор, с/у сумісний. В квартирі індивідуальне опалення, встановлений двухконтурний газовий котел, на воду - система очищення на загальний вхід. Квартира дуже тепла, знаходиться всередині будинку, тамбур на дві квартири. ЖК має закриту територію з охороною, дитячі та спортивні майданчики, озелененні пішохідні алеї та вихід до лісу і озер. Чудово розвинутий район для проживання - у 15-хвилинній доступності розташовані три станції метро: «Теремки», «Іподром» і «Виставковий центр». Біля комплексу знаходиться зупинка громадського транспорту, супермаркети, кафе, ресторани, банківські відділення, магазини, школи, садочки, нова пошта та укрпошта, спортклуби, салони-краси, аптеки, озера, парк, ліс. Документам більше 3-х років, один власник. Представник власника, БЕЗ КОМІСІЇ!

можливий продаж по єОселя
Одеська вул., 32

Продам 1-кімнутну квартиру по вулиці Дружби в с. Крюківщина, Бучанського (Києво-Святошинського) р-ну, Київської області, 4/5, 42,5/17,1/8,5 кв.м., с/в роздільний, простора вітальня, балкон 2,1 кв.м., вікна виходять на схід та південь, централізоване водопостачання і опалення, є провідний Інтернет і Wi-Fi, бойлер, газова плита, охоронна сигналізація. Поряд з будинком дитячий майданчик, садок, школа, стадіон із спортивними майданчиками, бювет, продуктові магазини, фітнес клуб, поштові відділення, парк, відеоспостереження по вулиці та периметру житлового масиву, зупинки громадського транспорту (маршрутки 723, 724, 732, 368, 812), до станції електропоїздів у м. Вишневе 10 хвилин пішого ходу. Затишна квартира в тихому і комфортному для життя місці. Можливість почати нове щасливе життя. Ціна: 45000 у.о. Телефон власника: 0952407952.

Дружби вул., 4/1

Продаж 1 кімн. квартиры Києво-Святошинський район, с.Крюковщіна, вул. Одеська, 68, ЖК Одеський Квартал. Поверх: 2/9 2020 рік побудови. Квартира площею 48/21/16 кв.м., Квартира під ремонт, розведена тепла підлога, Індивідуальне автономне опалення- двухконтурний газовий котел. Будинок введено в експлуатацію. Планування кімнат роздільне. Будинок збудований з високоякісних матеріалів - повнотіла червона цегла. Стіни шириною 45 см + утеплення мінеральна вата. Чудова прибудинкова територія - зони для прогулянок, дитячий майданичик, спортивний майданчик, парковка. Прекрасно розвинутий район для проживання – до ст. м.Теремки на громадському транспорті 15-25 хвилин, зупинка транспорту під домом, аптеки, салони-краси, магазини, у пішій доступності супермаркети Фора, АТБ, Novus, кафе, ресторани, мечі, школи, дитсадки, спортклуби, банківські відділення, нова/укр пошта, озеро, парк, ліс та інше.

можливий продаж по єОселя
Одеська вул., 68
1 - 24 з 424 результатів

Продаж житла в Крюківщині - це різноманітні пропозиції житлової нерухомості, розташованої на відстані 4 км від Києва. Лише декілька хвилин їзди відділяють це село від станції метро «Теремки», Окружної дороги, а також Житомирської та Одеської трас, що дозволяє вважати транспортну доступність місцевого житла досить непоганою.

Продаж квартир у Крюківщині – ціни, інфраструктура та інші особливості

Той факт, що даний населений пункт є селом, зовсім не означає, що його інфраструктура обмежена й однорідна. Звичайно, це не столиця, але все необхідне для життя тут є. Тих, хто збирається купити квартиру, Крюківщина приваблює оптимальним балансом між провінційністю і комфортом, а також можливістю, в разі необхідності, скористатись усіма перевагами близькості Києва та його зручностей. У селі є декілька великих продуктових магазинів, будівельний супермаркет, ринки, відділення банків, дитячі освітні заклади, що гарантує тим, хто вирішить купити житло в Крюківщині, комфортне життя.

Декілька років тому забудовники почали не лише зводити житлові комплекси в центрі столиці, а й активно освоювати найближче передмістя Києва, завдяки чому на території села почали з’являтись нові і сучасні будинки. Потенційні покупці, які планують купити квартиру в Крюківщині, вторинний ринок обирають часто більш активно, ніж житло в зданій новобудові від забудовника або в будинку, що ще будується. Однак цікавляться громадяни вторинним житлом, яке було зведено відносно недавно. Перед новобудовами, які будуються сьогодні, такі будинки мають значні переваги, серед яких варто назвати можливість швидкого переїзду, купівлі в розстрочку, а також той факт, що в будинку вже живуть люди, на території ж проведено благоустрій. Знаходяться також ті, хто хоче купити житло в Крюківщині на вторинному ринку в старих будинках без посередників, адже в цьому сегменті нерухомості часто можна придбати квадратні метри дійсно недорого.

Зараз квартири в Крюківщині цікавлять багатьох, але через відносно невеликий розмір цього населеного пункту пропозицій на ринку нерухомості тут не так багато, як хотілось би потенційним покупцям. Вигідні пропозиції, коли квадратні метри можна купити дешево, з’являються часто, але швидко знаходять відгук і зникають з продажу. Наш ресурс ЛУН допоможе встигнути вчасно побачити появу нових оголошень, в яких пропонується терміновий продаж квартир у Крюківщині, вторинний ринок чи новобудова. ЛУН стане зручним, швидким і абсолютно безкоштовним помічником, завдяки якому отримають потрібну інформацію ті, кого цікавить продаж квартир у Крюківщині на вторинному ринку.

Оголошення про продаж однокімнатних, 2-кімнатних, 3-кімнатних, 4-кімнатніих та 5-кімнатних квартир зібрані на ресурсі з інших тематичних сайтів, інформація ж у нашій базі оновлюється регулярно. Можливість користуватись багатофункціональним фільтром пошуку дозволяє одразу обирати лише найсвіжіші оголошення щодо продажу житла в Крюківщині з ремонтом чи без нього. Кожна пропозиція містить детальну інформацію про житло – адресу, поверх, площу і планування квартири, можливість купівлі з розтермінуванням чи в кредит, контактні дані власника. Оголошення може бути розміщено з фото чи з детальним описом стану кухні, вітальні та інших приміщень. Залишається оговорити деталі з господарем, укласти договір і стати хазяїном найкращої квартири Крюківщини по доступній ціні!