Квартира по провулку Гвардійський, 2 поверх. Квартира під ремонт, є балкон, можливе перепланування.

Гвардійська вул., 10

Продам 3к квартиру в Нагірній частині. вул. Переяславська,40 Квартира в хорошому житловому стані. Тепла. В середині будинку. Сьомий поверх. Перепланована. Кімнати окремі. Є комора і гардеробна. Два балкони. Повністю замінена проводка. Зроблені стяжки стін та стелі. Замінена вся столярка. Металопластикові вікна. Спокійний район. Вигідне розташування. Неподалік парк, гімназія №1, музична школа, Маркетопт, зупинка, дитячий садок біля будинку. Пять хвилин до центру міста. За додатковою інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
вул.Переяславська, 40

Продам унікальну дворівневу квартиру в новобудові. ЖК Центральний вул.Небесної Сотні,53-Б Квартира розташована на 7 та 8 поверхах. Загальна площа - 96,9 кв.м. На першому рівні є гардеробна, вбиральня та велика кухня-їдальня 36,7 кв.м. На другому рівні три окремих спальні та ще один санвузол. Весь перший рівень з теплою підлогою, на другому - встановлені радіатори. По всій квартирі зроблені чорнові стяжки стін, та стяжка підлоги. На вікнах якісна фурнітура та двокамерні склопакети. Будинок повністю утеплений. Закритий двір. Окремо продається комора у підвалі, та підземний паркінг. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Небесної Сотні, 53-Б
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам видову 4к квартиру в елітному будинку в Центрі Кременчука біля Придніпровського парку. Найкраща локація в місті! ЖК City Park площа Перемоги, буд.1 Унікальна пропозиція! Квартира двоповерхова з чудовим краєвидом! 9 та 10 поверхи. На девятому поверсі велика кухня-вітальня з панорамним вікном в підлогу, та гостьова вбиральня. На 10 поверсі чотири окремі кімнати, вбиральня та підсобні приміщення. Великий балкон з виглядом на місто і парк. Автономне опалення. Двоконтурний газовий котел. Високі стелі. Стяжки стін та підлоги. Стіни готові під чистову обробку. Проводка по всім кімнатам додатково робилась під себе. В усіх кімнатах проведені траси під кондиціонери. В будівництві використовувались тільки високоякісні матеріали. Зовнішнє утеплення всього будинку. Шикарна вхідна група! Відеодомофон. Консьерж. Закритий двір з виходом у парк! Відеоспостереження на території. В пішій доступності від будинку розташована вся необхідна для комфортного життя інфраструктура. За більш детальною інформацією та записом на перегляд телефонуйте за номером в оголошенні.

можливий продаж по єОселя
площа Перемоги, 1

Продам 1к квартиру. Крюків біля мосту. вул.Макаренка,1 Можна під дачу. Поруч річка 36,2м² Кімната - 16.7м² Веранда -5,9м² 1 поверх Пічне опалення, можно зробити газове. У дворі є комори, майстерня, сарай, льох, літній душ. Є земельна ділянка. Туалет є, ванної немає, треба робити. Чудове місце для відпочинку чи риболовлі. За більш детальною інформацією телефонуйте за номером в оголошенні.

Макаренка вул., 1

Продам 2-х комн. квартиру с ремонтом в самом Центре города. Здесь сделано абсолютно все: заменена проводка, выровнены стены и полы, новая сантехника, натяжные потолки с подсветкой и светильниками в стиле «Лофт». Металлопластиковые окна, французский балкон, пол устлан ламинатом. Подъезд очень чистый, тихий закрытый двор, приветливые соседи. Расположение: рядом с домом находятся всевозможные магазины, супермаркеты, салон красоты, остановка общественного транспорта, рынок, аптеки, в пешей доступности парки и пляж. Отличный вариант как для комфортной жизни, так и для сдачи квартирантам! Вся более детальная информация по телефону 0961805357 - Инна.

Небесної Сотні, 6/20

Квартира знаходиться на Аврорі.Поруч ринок,магазини,зупинки.Дуже тепла.Під ремонт.0671360403

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 10

Квартира знаходиться в нагірній часті.Поруч зупинки,магазини,аптеки.В жилому стані.

101квт, 10

Всі кімнати окремі.В жилому стані.Поруч ринок,зупинки,школа.Два вікна поміняні.Також сантехніка та труби

Шкільний пров., 15

Квартира знаходиться біля парку Миру.Поруч зупинка,школа,садочок.Поміняні вікна,двері,труби.Чеський проект.Балкон 6м.0671360403

Пугачова вул., 47

Житлові комплекси у Кременчук

Квартира находится на удобном этаже.В районе с развитой инфраструктурой.Очень теплая,светлая,аккуратная.Под ваш красивый ремонт

Бойка вул., 19

Квартира тільки після ремонту.Поміняно все.Перспективний район з розвинутою інфраструктурою.Місто майбутнього.

Квт278, 4

Квартира находиться в Центрі.Дуже розвитою інфраструктурою.Поруч зупинки,магазини,учбові заклади.Криша зроблена.Поміняні вікна,труби.Сусіди доброзичливі.

Богаевского, 4

Квартира знаходиться на Водоканалі.Поміняні вікна,труби,сантехніка .Дуже розвинена інфраструктура.

Свободи, З0

Продам двокімнатну квартиру на Тараса Бульби. Знаходиться на п’ятому поверсі поверсі десятиповерхового будинку. Загальна площа - 45,3 кв.м., житлова – 27,4 м.кв., ухня - 7,6 кв.м. Без ремонту. Кімнати окремі. Також відокремлений тамбур на дві квартири. Є кладова у вітальні. Встановлені лічильники на воду. Поряд школа, супермаркети, аптеки, зупинка, пляж, стояка для авто. Прямій продаж. Без комісії для покупця.

Тараса Бульби вул., 17

Продається 2-х кімнатна квартира в Центрі Кременчука. Квартира в хорошому жилому стані. Вікна замінені, лічильники є на електроенергію, воду. Незважаючи, що квартира знаходиться на першому поверсі вона досить тепла. Бо подача тепла починається з першого поверху. В квартирі залишається повністю меблі та техніка, а саме: -пральна машинка; -холодильник; -два дивана; -кухня; -телевізор; -бойлер. Поверх: 1/5 Балкону немає. ⭕️Ціна: 26000$ Гарний варіант. Якщо зацікавив пишіть або телефонуйте. +380963419494

Першотравнева, 57

В продажі 2 кімнатна квартира, по вул. Богаєвського. В пішій доступності магазини, ТРЦ, школа, садочки, зупинка громадського транспорту, парк. Будинок цегляний, ОСББ, 2/5 поверх. Квартира має косметичний ремонт кімнат, санвузол роздільний, під ремонт. Вікна металопластикові, бойлер, лічільники води і електроенергії, підвальна кімната. Перегляд за домовленістю, телефонуйте!

О. Богаєвського, 1/37

-4 кім.квартира в Центрі з індивідульним опаленням Продам квартиру з автономним опаленням у самому центрі міста Квартира знаходиться на комфортному 3 поверсі Загальна площа квартири 119 м.кв. Квартира складається з кімнат площею 24 м.кв, 23 м.кв., 11 м.кв., кухнею 12 м.кв., столовою 11 м.кв., санвузол 14, м.кв. та коридором 12,5 м.кв. та троьх лоджій Закритий двір, а також парковка на територіі гарантують вам приватність та безпеку. Сучасна зона відпочинку у вигляді альтанки у дворі Чудовим бонусом є підвальне приміщення. Також є можливість придбати гараж поруч. Чудове місцерозташування – поряд знаходяться магазини, центр міста, парк, річка, школа, зупинка траспорту. Це ваша можливість жити в розкішному просторі з доступом до всіх зручностей міста.

Небесної Сотні вул. (Пролетарська), 11а

3-х кімн. НОВОБУДОВА 2-х рівнева з автономним опаленням!!! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5-6/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 99.5 м.кв., 1 рівень – 62 м.кв., 2 рівень – 37.5 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Є квартира площею: 105 м.кв. - 55650$ Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Редутна вул., 46

2 кімн. Квартира на 1 Занасипі, з видом на Дніпро, покращеного планування[] 9/9 пов. цегляного будинку, по вулиці Велика Набережна Площа: 49,7/26,7/7,6 кв. Квартира у звичайному житловому стані, без ремонту Дуже зручне місце розташування: біля будинку зупинка маршрутки, поряд дитячий садок, школа, супермаркет, ріка Дніпро! Телефонуйте, перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням дзвоніть! т. I096I 8224911 Олександр

Велика набережна, 33

2-х кімн. НОВОБУДОВА з автономним опаленням! Будинок знаходиться на 1 Занасипі по вулиці Редутній 5/6эт., цегляного будинку, є ліфт, кімнати роздільні! Загальна площа квартири: 62,1 м.кв., кухня – 16,8 м.кв., кімнати – 18,2 та 13 м.кв., можна використовувати кожен поверх як окрему квартиру! Опис: металопластикові енергозберігаючі вікна, чорнова стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел! Закрита територія, дитячий майданчик Індивідуальне місце під навісом для паркування автомобіля! Дуже зручне розташування: до Дніпра 200 метрів, до центрального ринку 7 хв. ходьби, стоянка у дворі, поруч дитячий садок, школа, супермаркет, зупинка. Перегляд квартири у зручний для Вас час! По всім питанням телефонуйте!

Редутна, 46

Продам квартиру в новобудові з новим ремонтом 74м2. Квартира розташована за адресою по вул. Троїцька 37-А. Має автономне опалення та якісний новий, сучасний ремонт. Кварітра розташована на верхньому поверсі та має гарний краєвид з видом на Дніпро. Нова меблі та техніка продаються разом з квартирою. За додатковою інформацією звертайтесь за телефоном.

Троїцька, 37а

Продам 3 кімн. квартиру на РАКІВЦІ в р-ні кафе "Екватор", в 15 хв. від центру. 1/9 блочного будинку . ОКРЕМИЙ ВХІД . 67 кв .м. Перепланування , кухня 13 кв.м. КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ з якісних матеріалів , де замінювалося все : електропроводка, труби і т.д. Металопластикові вікна з ролетами , стяжка стін і стелі , кахлі, нові батареї, підігрів підлоги від опалення , броньовані вхідні двері. Металопластиковий балкон. Багатофункціональна душова кабіна, новий бойлер на 100 л. 2 кондиціонери. Вбудована кухня , велика шафа-купе, повністю облаштована дитяча кімната . Лічильники. Меблі і техніка за домовленістю. Є підвал ( в подарунок ). Поруч вся інфраструктура : зупинка, всі магазини та супермаркети( АТБ прямо в будинку ) , ринок, дитячий садок, школа, СТО. До пляжу р. Дніпро 10 хв. пішки. 32000 дол США . Перегляди за попередньою домовленістю. Реальному покупцю торг. Власники згодні на програму еОселя

Білаша Олександра вул. (Бідного), 8

-Продам 2 кім. квартиру Техучилище 2/5 поверх Загальна площа 44 м.кв. Кімнати роздільні Квартира в житловому стані Є можливість перепланування Лічильники на світло та воду Чудове місцерозташування - поруч зупинка, магазин, школа, дитячий садок, кафе Підійде як для проживання, так і здачі в оренду Перегляд у зручний для вас час

Лесі Українки просп. (50 років Жовтня), 27
1 - 24 з 816 результатів