Продається однокімнатна квартира в м. Вінниця по вулиці Стрілецькій в ЖК "Зоря", в двох хвилинах від МПМ "Зоря" площею 42 кв. м на зручному 6 поверсі 10 поверхового нового, сучасного будинку. Квартира не кутова, не біля ліфту, має простору кухню, майже 13 кв.м, з виходом на балкон, де ви одразу зможете спостерігати, як ваші діти бавляться на закритому спортивному майданчику чи на дитячому ігровому ! Поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура : зупинка трамваю, громадського транспорту, великий супермаркет, школа, дитячий садочок, прозорий офіс ! Показ в зручний для вас час, телефонуйте, з радістю відповім на всі ваші питання!!!

стрілецька, 23в

Продаж 1к квартири на Стрілецькій. Квартира в житловому стані, санвузол роздільний, є гардеробна, лоджия 7 кв.м., 2 ліфта і гарний вид з квартири, де вже не чутно міського шуму.

Стрілецька, 18

На ринку нерухомості зявилася нова приваблива пропозиція – чудова 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом. Це ідеальне житло розташоване на першому поверсі і пропонує студійну кухню, що додає простору та затишку. Вікна цієї квартири виходять у двір, дозволяючи насолоджуватися спокоєм і приватністю. Інфраструктура в цьому районі розвинена: поруч знаходяться стадіон, школи, дитячі садочки, магазини, інститути та ринок. Крім того, у квартирі залишаються всі меблі, що робить її готовою для заселення .

Стрілецька, 78
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам нову, з сучасним ремонтом 3-кімнатну квартиру по вул. Стрілецькій. Якісний та дизайнерський ремонт виконано в приємних світлих тонах. Оселя буде до вподоби тим, хто цінує та вибирає комфорт і красу. У квартирі є простора вітальня (з кондиціонером), спальня та дитяча кімната. Всі вони умебльовані стильно та зі смаком. У великому коридорі вбудована шафа-купе. Санвузол тут суміжний. Окрім меблів, у квартирі також залишається техніка. Зокрема, три телевізори, посудомийка, духовка, холодильник, пральна машина. Оселя розташована на 9-му поверсі. З вікон відкривається чудовий краєвид на місто. Багатоповерхівка ж розташована у мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою. Поруч магазини, ТЦ, аптеки, медичні та освітні заклади, кафе, ресторани, зупинки громадського транспорту. Квартира чекає на нових власників. Телефонуйте!

Стрілецька, 1

Продаж 1 к квартири в ЖК Зоря. Поверх 6 з 10, загальна площа 38 м2, велика простора кухня з заскленим балконом. Будинок майже зданий, документи вже в роботі, продаж по переуступці! Вся інфраструктура поруч, магазини, школа, дитячий садочок, транспорт. Запрошуємо на перегляд за попереднім записом. Всі деталі по телефону.

Продаж 1к квартири 38 кв. м на вул. Стрілецька 23В

Продам двокімнатну квартиру на Червоноармійській. Одна кімната прохідна. Поруч розвинена інфраструктура (супермаркет, зупинка трамвая, БК Зоря). Запрошую на перегляд. Більш детальна інформація за телефоном.

Продаж 2к квартири 40 кв. м на вул. Стрілецька 31

Квартира, район пивзаводу, стрілецька 1, підлога утеплена з ізоляцією, двері якісні, є дизайнерський план. 4 секція, електрика на площадці, вода введена у квартиру. Ліфт вже є! Можливий обмін на будинок, земельну ділянку у місті, двокімнатну кв.з моєю доплатою. Я власниця. Не переуступка. Вікна на набережний квартал. Можна робити ремонт і проживати. Поверхом вище та на нижніх вже проживають сусіди.

власник
Квартира 38 м.кв

Новострой на 95%; 48/18/12; 3-ий этаж,5 подьезд.Квартира угловая,но имеет большой плюс за счет этого:есть выход(можно сделать)на огромную Г-образную террасу 50 кв.м.Без проблем можно достроить еще одну комнату до 18 кв.м.Эксклюзивная планировка.Дом полностью электрифицирован(без газа).Продажа состоится через застройщика(без нотариуса)через переуступку.Это обойдется в 2% от цены застройщика(примерно 9000грн).Прекрасная инфрактрустура(все рядом)--ул.Стрелецка,1.Дополнительные вопросы задавайте по тел.:(06*********18 либо (06*********98.

власник
Продам квартиру в новобуде "Комфорт"

Квартира в кірпічному будинку . Товсті стіни, не кутова. Три окремі кімнати, гардеробна. Автономне газове опалення , роздільний санвузол. Гарний ремонт. Кондиціонер , облаштована меблями. Пластикові вікна, балкон. Дуже гарне місце розташування.

Продаж квартири з АГВ на Стрілецька 14

Квартира в чорновомк варіанті. Електроопалення. Відмінне планування. Квартира знаходиться в 5 секції.

Стрелецкая улица, 1, Замостье, Винница, Винницкая 33600.0 USD

Житлові комплекси у Вінниця

мрієш про власне житло, не за всі гроші Світу?Та й, так, щоб з фантазувати свій дизайн? Тоді ось! Найкраща пропозиція на ринку Вінниці! Простора, світла, економна квартира в самому центрі міста ! Квартира чекає на тебе, щоб втілити в життя свої мрії! Поспішай, не зволікай! Така квартира одна! Можлива переуступка! Друга секція, яка потрохи обживається. Стань першим власнииком квартири. Дзвони, перегляди у будь який час! Арк: А.Б.

Стрелецкая улица, 1/2, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 26500.0 USD

Квартира в чорновому варіанті. Електроопалення. Відмінне планування. Квартира знаходиться в четвертій секції. Завдяки великій площі квартиру можливо використовувати як фотостудію, художню студію та інше.

ул. Стрелецкая, 1 корпус 4, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 39500.0 USD

Продам двокімнатну квартиру на восьмому поверсі. Квартира знаходиться в 4 секції будинку, орієнтований термін введення в експлуатацію кінець 2021 року. Вигідна ціна, престижний район, розвинена інфраструктура, хороша транспортна розвязка! Поспішайте здійснити свою мрію про житло! Запрошуємо вас на перегляд в будь-який зручний для вас час!

Стрелецкая улица, 1, Киевская, Винница, Винницкая 39585.0 USD

СТАНЬ ПЕРШИМ ВЛАСНИКОМ КВАРТИРИ. Терміновий продаж, дешевше ніж у забудовника, ЖК Комфорт. Перша секція, яка частково заселена. НЕ кутова, НЕ ліфтова. Чистова обробка стін вже готова - є чудова можливість зробити весь дизайн та ремонт під себе. Вікна на дві сторони - освітлення хватить всюди. По роботах проведених на сьогоднішній день: залита стяжка, розведення електропроводка. Великий коридор, який можна перепланувати в гостіну кімнату. РХороша транспортна розвязка, поруч 2 школи та садочок. Телефонуй першим! Артик: А.Б.

Стрелецкая улица, 1/3, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 37000.0 USD

Продається в затишному місці двох кімнатна квартира. Дві окремі кімнати, одна з лоджією. Автономне опалення. Будинок зданий. На території комплексу дитячий майданчик та зона відпочинку. Вся інфраструктура поруч. Запрошуємо на перегляд.

Стрелецкая улица, 23В, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 53800.0 USD

Продам чорнову однокімнатну квартиру в ЖК Зоря . Світла, простора, не кутова, не ліфтова квартира . Гарний вигляд з вікна, на дитячу площадку . Вже оформлене право власності , можна заходити в робити ремонт. Все в пішій доступності, в магазини , і школи, садочок, зупинка транспорту . Телефонуйте, деталі по телефону, показ в зручний час. Ключі на руках.

Стрелецкая улица, 23В, Замостье, Винница, Винницкая 40000.0 USD

ЖК «Комфорт» 1 секція, чистова Будинок без газу, все на електриці

Стрелецкая улица, 1 корпус 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 48000.0 USD

Продам 1-но кімнатну квартиру у новобудові в дуже зручному місці. Гарна транспортна розвязка, вся необхідна інфраструктура, поруч школа, дитячі садочки, магазини, ремторани, в пішій доступності пляж на річці П.Буг. Шикарний панорамний краєвид. Документи в порядку. Можна зробити перепланування на свій розсуд і бажання. Будинок заселяється, частково вже проживають, роблять ремонти. Запрошуємо на перегляд. (105655)

Стрелецкая улица, 1/4, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 22000.0 USD

Продаж 2 кімнатної квартири Ближнє замостя Цегельний будинок З/Б перекриття Зовнішнє утеплення Автономне опалення Двір закритого типу Комора у дворі

Стрелецкая улица, 15, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 34500.0 USD

Стрелецкая улица, 1А, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 76000.0 USD

Дешево та сердито Великогабаритна однокімнатна квартира вдалому району з чудовим краєвидом! Просторість та комфорт. Чорновий стан після забудовника, дозволить реалізувати ваші найбільш сміливі ідеї та створити власний затишок. Насичене світлом та енергією. Зможемо запропонувати декілька варіантів в даному житловому комплексі, під різний бюджет та параметри. Телефонуйте й поїхали дивитися 34145

Стрелецкая улица, 1, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 50000.0 USD

Пропонуємо до Вашоі уваги нову, великогабаритну квартиру в новому комплексі комфорт класу в самому серці ближнього Замостя. Будинок розташований в зеленій зоні, має майданчики для дітей та занять спортом. Поруч знаходяться дві школи та дітячи садочки . Дуже гарна планіровка- в кімнаті два вікна, що робить іі світлою та при бажанні можливо відокремити зони комфорту. З простороі кухні є вихід на балкон. Будинок здан в 2022 році та активно заселяється мешканцями. Одна з переваг цього комплексу- невеликі коммунальні платежі, тому що будинки утеплени та кожна окрема квартира має свій котел. Вам залишається , придбавши квартиру, лише зробити ремонт на свій смак . Великим бонусом для покупців є велика, майже шість метрів комора між поверхами з документами, але за окрему плату. Якщо вас це зацікавіло- телефонуйте, надамо більше інформаціі.

Стрелецкая улица, 28Б, Ближнее замостье, Винница, Винницкая 46500.0 USD

продам 2 кімнатну квартиру га Стрілецькій. Має спальню , вітальню , укомплектовану сучасними меблями кухню , санвузол з ремонтом . Розвинута інфраструктура , поряд школа, садочок, зупинки громадського транспорту , лікарня. є комора в підвалі . Перероблений гуртожиток, по документам квартира .

Стрелецкая улица, 31, Замостянский, Винница, Винницкая 32500.0 USD

Продам двохкімнатну квартиру в районі Замостя . Хороший спокійний район, все поблизу, школи, садочки, різні розвиваючі заклади для діток, магазини та аптеки. В квартирі все необхідне для життя є , кухня, санвузол та дві кімнати. Чудовий варіант під оренду чи для себе . Телефонуйте, запрошую на показ. Деталі по телефону!

Стрелецкая улица, 31, Замостье, Винница, Винницкая 32500.0 USD
1 - 24 з 81 результатів