Є ОСЕЛЯ розглядаємо! Без КОМІСІЇ. Продається затишна та комфортабельна двокімнатна квартира у ЖК "Атлант", розташованому за адресою: вул. Пономарева 26, Коцюбинське. Відмінне розташування всього за 10 хвилин від станції метро "Академмістечко" робить цю нерухомість ідеальною для тих, хто цінує зручний доступ до головних транспортних магістралей міста. Код квартири: 22153847 Квартира розташована на другому поверсі будинку, що дозволяє насолоджуватися чудовим видом та забезпечує тишу та спокій. Загальна площа квартири становить 75.3 м2, що створює простору та функціональну обстановку для вашого комфортного проживання. Квартира повністю мебльована, обладнана усім необхідним для повноцінного та зручного проживання. Лічильники на воду, тепло та електроенергію гарантують ефективне використання ресурсів та забезпечують економію. Вашому вибору сприяє також близькість до великого торгового центру "Lavina", де ви зможете насолоджуватися широким вибором магазинів, ресторанів та розважальних закладів. Поруч розташований ліс, створюючи прекрасну можливість для прогулянок та відпочинку на природі. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової квартири у престижному районі міста. Зателефонуйте нам вже сьогодні для отримання додаткової інформації та організації перегляду. Перегляньте квартиру на нашому сайті sale.znaity.com/2-k-kvartira-v-zhk-atlant-za-vul-ponomarova Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати/орендувати/здати житло та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

можливий продаж по єОселя
Пономарьова вул., 26

Продам свою квартиру Коцюбинское без комиссии. Ул Пономарева 2/2. Новый дом. Квартира с отдельным входом чуть ниже первого этажа. Площадь 73/28 жилая. Кухня 15 мкв. Высота 2.75м. Ремонт. На окнах решетках, отдельный вход, территория огорожена возле квартиры, свой маленький дворик. Есть парковка перед квартирой, идеально для зарядки электромобиля! Цена 45000уе. Торг.

Пономарьова вул., 2/2

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Коцюбинське, вул.Доківська 17 Продається 2-кімнатна квартира 66.2/33.8/11.8, 4-ти поверх 9-ти поверхового цегляного будинку, дуже вдале планування, всі приміщення хорошої форми, ванна 4 м2, коридор 12 м2, є комора і дві засклені лоджії. Стан житловий, але потрібний ремонт. Чисте парадне, новий ліфт, є консьєрж. Дуже хороша інфраструктура – все необхідне для життя у пішій доступності. Поруч зупинка маршрутки на метро Академмістечко, час у дорозі не більше 15-20 хвилин навіть у години пік, маршрутки ходять регулярно та часто, строго за розкладом. Ціна 58900 у.о., торг. Без комісії.

Доківська вул., 17
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж однокімнатної квартири в екологічно чистому і спокійному передмісті Киева. Київська обл., смт. Коцюбинське, вул. Меблева 10. (район Білицької меблевої фабрики) ✅ Пятиповерховий, теплий, цегляний будинок. Двір зелений та доглянутий, є місце для паркування автомобіля, а також чудовий дитячий манданчик. Периметр будинку потопає у зелених насадженнях плодових дерев. ✅ Про квартиру: Квартира дуже світла та тепла, одностороння, не кутова, вікнами орієнтована на захід. Після обіду і до самого заходу сонця квартира заповнена природнім світлом. Квартира розташована на 5/5 поверсі і тут Ви точно будете впевнені, що ніхто стукати, бігати і тупотіли над головою не буде. ✅ Планування: кімната правильної форми площею 12,6м2, з неї йде вихід на відкритий (незасклений) балкон, кухня має площу 5,7м2, санвузол сумісний і має розміри 1,7 * 1,54 м. (2,6м2). Тут же встановлений бойлер на 50 літрів. У кімнатах якісно покладений паркет, який після легкого циклювання ще довго прослужить новим власникам. ✅ Квартира не має явних огріхів у вигляді вогкості, грибка, проблемних комунікацій, бездумних перепланувань. Квартира в скромному житловому стані, але це більше плюс, ніж мінус, тому що Вам не потрібно переплачувати за чужі незрозумілі косметичні ремонти чи несуттєві покращення. ✅ Доглянутий коридор і сходова клітина, в парадному поміняні вікна, є домофон. Нормальні благополучні сусіди і тут зберігається традиції маленького міста, де всі сусіди знаю один одного. ✅ Інфраструктура (що розташовано поряд): Поряд з будинком є достатньо обєктів побутової та соціальної інфраструктури, а саме: Коцюбинська загальноосвітня школа №18, приватна школа/садок Atlant One, IT-школа програмування для дітей, кілька дитячих садків, неподалік залізнична станція Біличі, з якої без проблем можна доїхати до ст.м. Святошино, що в Киеві Поруч є дитячі та спортивні майданчики, відділення банку, ательє, кілька кавярень, супермаркет прямо біля будинку та багато чого іншого. ✅ Завдяки близькому розташуванню до соснового лісу Ви точно не залишитеся байдужим до спорту та активного способу життя. Така близькість до природи легко налаштує Вас на ранкові пробіжки або вечірні піші прогулянки. Тут є пляж, а також чудові зони для відпочинку та барбекю. Таких місць в передмісті Києва вкрай мало. ✅ Транспортна розвязка: До метро «Академмістечко» 13-15 хвилин на маршрутці №745, або 8-10 хвилин на машині. Зупинка громадського транспорту прямо біля будинку. ✅ Ціна: 25 000$ Документи у повному порядку. Готові до угоди! Один власник, ніхто не прописаний. Телефонуйте, і я із задоволенням відповім на всі запитання та покажу Вам цю квартиру.

Меблева вул., 10

Продається 3-х кімнатна квартира, від власника, без комісії, у мальовничому місці, поруч із сосновим лісом, в пішій доступності ТРЦ Lavina Mall та ТЦ Епіцентр. Квартира розташована по вул. Пономарьова 26/1, смт Коцюбинське, у житловому комплексі Атлант 2, із розвиненою інфраструктурою - дитячі майданчики, критий паркінг поряд з будинком, зони для барбекю в лісі, нова пошта, магазин Фора, зоомагазин, 3 школи та 2 дитячі садки, приватна лікарня, державна поліклініка, лабораторія Діла, ринок Квартира загальною площею 109, 7 м2. В планування: квартири входить: - окрема кухня з балконом 14.2 м2 - простора вітальня з диваном та шафою купе - дитяча із меблями 15, 9 м2 - спальня 18, 7 м2 - 2 санвузли: один із гідромасажною ванною та душовою 7, 7 м2 та другий 5, 4 м2. - відеодомофон та відеонагляд поверху Розгляну варіанти по програмі "є оселя"

Пономарьова вул., 26/1

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Атлант 2», вул. Пономарьова буд. 26 корп.5, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-888-678. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія "Атлант". 18-й поверх 22-х поверхового будинку. Загальна площа - 30 кв.м: кухня 4 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. В квартирі-студії виконан евроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $36 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення»

можливий продаж по єОселя
Пономарьова вул., 26к5

Однокімнатна квартира в ЖК "Атлант", смт Коцюбинське, вул. Доківська 14. Пропонуємо квартиру у зданому в експлуатацію будинку в ЖК "Атлант" на 23 поверсі з чудовим краєвидом. Квартира з документами, загальна площа 42 квадратних метри. Стан квартири після будівельників: цементна стяжка підлоги, радіатори опалення, склопакети, розведення електрики, лічильники води та електрики. Можна встановити індивідуальний лічильник на опалення. У будинку сучасні пасажирський та вантажний ліфти. Поруч прекрасні місця для відпочинку: ліс, парк, озеро, безкоштовна база відпочинку, де можна відмінно провести свій вільний від роботи або навчання час. Шикарна транспортна розвязка та інфраструктура: за 10 хвилин ТРЦ "Lavinа" - кафе, ресторани, кінотеатр, всі магазини та супермаркети у вас під рукою. У 3-х хвилинах пішки зупинка громадського транспорту до метро Академмістечко на маршрутці 7 хвилин, в машині до 5 хвилин їзди. Швидше телефонуйте! Така квартира довго чекати не буде.

Доковська вул., 14

Краща Вартість! 3-к 82м2 поруч Академмістечко Житомирська Святошин жк Атлант Площа: 82/42/12 м2 Поверх: 12/25 Квартира з дизайнерським ремонтом, укомплектована всіма необхідними меблями та побутовою технікою (2 кондиціонери, посудомийна машина, бойлер, духова шафа, плита, холодильник) та готова до проживання. Будинок знаходиться в оточенні соснового лісу, який відмінно підходить для пробіжок, вигулу собак, пікніків і неспішних прогулянок. Гарна інфраструктура і все необхідне для комфортного життя Вартість: 95т USD (готові розглянути державні програми єОселя, єВідновлення) Телефонуйте, відповім на всі питання, що Вас цікавлять! Також готовий запропонувати всі альтернативні варіанти у цьому будинку.

можливий продаж по єОселя
Доківська вул., 10к6

Евроремонт, кухня студіо та спальня, продається з меблями та побутовою технікою, кухня вбудована, плазма, кондиціонер, бойлер, шафи-купе, санвузол, лічильник на опалення, інтернет, Wi-Fi. Поруч: озеро та ліс, ТЦ Лавіна і Епіцентр, до метро Академмістечко 10 хвилин транспортом. Хочете отримувати більше актуальних пропозицій по оренді? Тоді Go підписуватися на наш Телеграм канал: @Bon_Apart_Kyiv

Доківська вул., 10

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Атлант», вул. Доківська буд. 10, корп 5, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-916-405 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «Атлант». 19-й поверх 24-ти поверхового будинку. Загальна площа - 42 кв.м: кухня 10 кв.м, 1 окрема кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $47 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Доківська вул., 10к5

Житлові комплекси у Коцюбинське

Продам 1-кімнатну квартиру-студію у житловому комплексі економ-класу «Атлант», вул. Пономарьова буд. 26, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-923-970 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: «Атлант». 20-й поверх 21-поверхового будинку. Загальна площа - 28 кв.м: кухня 4 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан ремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $32 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті @HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Пономарьова вул., 26

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Атлант 2», вул. Пономарьова буд. 26, корпус 5, Бучанський район, селище Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" - 10 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-888-683. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія "Атлант". 19-й поверх 21-поверхового будинку. Загальна площа - 33 кв.м: кухня 4 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. В квартирі-студії виконан евроремонт. Продається з меблями та технікою. Вартість - $36 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Пономарьова вул., 26к5

Продаж 1-кімнатної квартири з євроремонтом у ЖК Атлант 2. Адреса: вул. Пономарьова 26, корпус 4. Площа: 44м². Поверх: 9/24. Планування: Кухня+спальня. У квартирі зроблено ремонт, є все необхідне для комфортного проживання: кондиціонер, духова шафа, варильна поверхня, витяжка, телевізор, холодильник, пральна машина. Встановлено теплу підлогу у двох зонах (кухня + санвузол). Також спальня утеплена спец-плитами з хвойного дерева завтовшки 1 см. ЖК Атлант знаходиться в екологічно чистому місці, поряд з Біличанським лісом і далеко від загазованих доріг. Комплекс чудово підійде молодій сімї, всі дошкільні заклади в пішому доступі, одразу 4 дошкільні заклади, а також школа №18 або 10-15 хвилин до шкіл Святошинського району машиною чи громадським транспортом. Також поряд багато дитячих майданчиків, парк та баскетбольний майданчик. Поруч розвинена інфраструктура: супермаркет, спортзал, великий вибір вузькопрофільних магазинів (ЗАТ, напівфабрикати, напої тощо), аптека, салон краси, кафе та ресторан. А також поряд знаходиться ТРЦ Lavina Mall (20 хвилин пішки, 5 хвилин на машині), де відкрито понад 150 магазинів, супермаркет «Сільпо» та «Ашан», ресторани та кафе, кінотеатр «Мультіплекс» та розважальний парк «Галактика». Також поряд гіпермаркет "Епіцентр". У комплекс від метро Академмістечко курсує два маршрутні таксі: 745, 393 (10 хвилин). ID: 76108

ексклюзив
Пономарьова вул., 26к4

Продаж 1-кімнатної квартири з ремонтом у ЖК Атлант 2. Адреса: вул. Пономарьова 26, корпус 5. Площа: 29м ². Поверх: 18/21. Планування: Студія. Квартира знаходиться на 18 поверсі, вікна виходять на ліс та захід сонця. У квартирі зроблено ремонт, є все необхідне для комфортного проживання. ЖК Атлант 2 знаходиться в екологічно чистому місці, поряд з Біличанським лісом і далеко від загазованих доріг. Комплекс чудово підійде молодій сімї, всі дошкільні заклади в пішому доступі, одразу 4 дошкільні заклади, а також школа №18 або 10-15 хвилин до шкіл Святошинського району машиною чи громадським транспортом. Також поряд багато дитячих майданчиків, парк та баскетбольний майданчик. Поруч розвинена інфраструктура: супермаркет, спортзал, великий вибір вузькопрофільних магазинів (ЗАТ, напівфабрикати, напої тощо), аптека, салон краси, кафе та ресторан. Також поряд знаходиться ТРЦ Lavina Mall (20 хвилин пішки, 5 хвилин на машині), де відкрито понад 150 магазинів, супермаркет «Сільпо» та «Ашан», ресторани та кафе, кінотеатр «Мультіплекс» та розважальний парк «Галактика». Також поряд гіпермаркет "Епіцентр". На території комплексу є гостьовий та закритий багатоповерховий паркінг (в наявності місця у продажу та оренді). Також у комплекс від метро Академмістечко курсує два маршрутні таксі: 745, 393 (10 хвилин). Підходить під програму "єОселя" – 3%. ID: 76899

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Пономарьова вул., 26к5

Пропонується тепла, затишна трикімнатна квартира в середині будинку. Фото відповідає дійсності. Хороші сусіди. Прекрасний вигляд на ліс. В дворі дитячий майданчик. Зупинка транспорту до метро Академмістечко поруч. 10 хв до метро. Розглядаємо Єоселю, Євідновлення.

Лісова, 20

Продам 2-кімн. квартиру, Киев Святошинский район, Доковская (Коцюбинское), 17, 2/9-поверх., 57/31/12, Теплий цегляний будинок в смт. Коцюбинське, квартира з якісним ремонтом, замінені комунікації, електропроводка, труби, металопластикові вікна, кондиціонер, стіни вирівняні, на підлозі паркет/ламінат/плитка, вбудована кухня та побутова техніка провідних виробників, санвузол облицьований кахлем та власною сауною, якісна сантехніка, балкон засклений, чистий, охайний під’їзд, тихий, зелений двір, всі обєкти інфраструктури в пішій доступності, поряд парк, ст. м. "Академмістечко" - 10 хвилин громадським транспортом. Ковтун Максим

Доковська вул., 17

Київська обл., м.Ірпінь., м.Коцюбинське, Вул.Залізнична, буд.9, 2/2, цегла, загальна площа 54,2 м.кв., окремі кімнати: 12,2 + 19,6 м.кв., кухня 18 м.кв. Висота стелі 3 метри. санвузол роздільний, бойлер, електрична плита, лінолеум, житловий стан, квартира тепла, тихий двір. Дуже зручне розташування. Розвинена інфраструктура, поруч сурмаркети, відділення нової пошти, автобусна зупинка, середня школа та дитячі садочки. До Київа 20 хвилин на транспорті. Ціна 32500 у.о. 8(067)989-22-37, 8(095)349-73-06

Залізнична вул., 9

Продам квартиру в ЖК комфорт-класу Атлант, Коцюбинське, ст.м. "Академмістечко" 10 хв.на транспорті. Код обєкта SF-2-778-806 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. 17-й поверх 23-поверхового будинку. Загальна площа - 43 кв.м: кухня 13 кв.м, 2 окремі кімнати. В квартирі виконан евроремонт. Вартість - $56 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

Доківська вул., 10

ЖК Атлант, вулиця Доківська 10, однокімнатна видова квартира -студія, 18 поверх 25 поверхового будинку, 28/14,4/5, в квартирі зроблено проводку, заведено опалення та підключено індивідуальний лічильник тепла, чорнова підлога та штукатурка, велика лоджія - засклена профілем REHAU, по периметру відеоспостереження зовнішнє та внутрішнє - в під’їзді та ліфті, консьєрж, магазини продуктові, кав’ярні, салони краси тощо. поруч ТРЦ ЛАВІНА, до метро Академмістечко 7 хвилин.

Доківська вул., 10

Продається видова однокімнатна квартира в зданому будинку, смт Коцюбинське б. 10 к. 14 37/14,5 студіо, великий санвузол, балкон засклений, 18/25 поверхового монолітно-каркасного будинку. Будинок заселений, можливо встановити лічильники на тепло, стан під чистову обробку. 33000 у.о. з врахуванням податків.

Доківська вул., 10

Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі економ-класу «Атлант 2», вул. Пономарьова буд. 26, смт. Коцюбинське, станція метро "Академмістечко" 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-811-824. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія "Атлант". Документам більше 3х років. 22-й поверх 24-ти поверхового будинку. Загальна площа - 39 кв.м: кухня 10 кв.м, 1 окрема кімната, 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Вартість - $50 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Пономарьова вул., 26

Метраж имеет значение… Продажа трехкомнатной квартиры в ЖК Коцюбинский рядом с м. Академгородок. Дом 2011 года, монолитно-каркасный, стены - кирпич. Просторная, светлая, двухсторонняя, с тримя большими лоджиями, стеклопакеты, еврорадиаторы, два санузла, ванная. Шикарная планировка, три отдельных комнаты, просторная кухня, огромный холл (24 м"), который реализует все ваши дизайнерские решения. В квартире выполнены все черновые работы, разводка электрики и сантехники, идеально выполнены потолки и стены, осталось только выбрать краску и покрасить. В одном из санузлов выполнен ремонт, положена плитка, осталось установить сантехнику. Установлены счетчики на тепло, воду и электричество. Бронедверь, два лифта, ОСББ, видеонаблюдение. Своя полная инфраструктура: детские и спортивные площадки, продмаркеты, Фора, аптеки, кафе, Новая почта, кафе, школа, садики, ТРЦ Лавина, Эпицентр, Агромат. Рядом с домом лес, место для отдыха, прогулок и барбекю. Удобное транспортное сообщение, остановка маршрутки рядом с домом, до метро Академгородок 8-12 минут. Чистая продажа. Без перепланировок, подходит под любую программу кредитования, в том числе "Є оселя". Цена 85 000 у.е. Без комиссии! Код объекта: #8523

Пономарьова вул., 26

"Євродвушка". Новий ЖК "Атлант-2", Пономарьова вул., 26/3. 20-й поверх з 24-х. У квартирі окрема спальня, кухня-студія, повноцінний опалювальний кабінет на балконі. Виконано якісний ремонт, все робили для себе. Повністю замінено всю проводку, вікна, двері. У спальні двоспальне ліжко, робоча зона ТБ. Кухня повністю обладнана всім необхідним. Окрема зона для сну із двома спальними місцями. Квартира спочатку розрахована на сімʼю з двома дітьми, тому все зроблено з максимальним комфортом і зручністю для проживання повноцінної родини. Всі меблі та техніка залишаться за домовленістю. Інтернет. Балкон утеплений та засклений. Усі фото повністю відповідають дійсності! Запрошуємо подивитися вживу, оскільки фото не передають весь комфорт і затишок. Документам більше 3-х років. Просторий підʼїзд, два ліфти. Прекрасне розташування будинку, чудовий двір, поруч автобусні зупинки, "Фора" на 1-му поверсі будинку, парк, дитячий майданчик, аптеки, салони краси. Близькість до метро "Академмістечко" (на авто 5 хв., маршруткою №745, №393 - 7 хв., електричка до "Святошин" 7 хв.). Також у пішій доступності (15 хв.) найбільший ТРЦ "Lavina Mall", "Епіцентр", "Ашан" (їздить безкоштовна маршрутка), а також додаткове маршрутне таксі "Uber Shutl". Поруч школа, державний та приватний садочки, магазини, пошта, парк, фітнес-зал і т.п. На території комплексу 9-ти поверхове паркування. Перевага даного місця проживання в тому, що будинок знаходиться в оточенні екологічно чистого лісу з озером, що дає можливість дихати чистим повітрям Вам і Вашим дітям.

можливий продаж по єОселя
Пономарьова вул., 26/3

Продам простору однокімнатну квартиру в ЖК "Атлант", Доківська вул., 14, корп. 15. Будинок введено в експлуатацію! Продаж по переуступці! Можна заходити на ремонт! Будинок монолітний з утепленням мін. ватою 12 см. Центральні комунікації, МОЖЛИВІСТЬ ВСТАНОВИТИ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ТЕПЛОВИЙ ЛІЧИЛЬНИК! У будинку встановлено 3 турецькі ЛІФТИ. Консьєрж у кожному будинку. В квартирі: - чорнова стяжка; - чорнова штукатурка; - розведення електрики по квартирі; - вхідні двері гарної якості; - вікна двокамерні, "Rehau" 70, відкоси, відливи; - лоджія засклена та утеплена; - розведення опалення та радіатори. ЖК "Атлант" знаходиться в смт Коцюбинське, Бучанський район. Населений пункт з усіх боків оточений лісом. Є озеро, багато зон відпочинку та місць для прогулянок. Зручна транспортна розвʼязка в напрямку Києва: - громадський автобус №745, №393, маршрути прямують до ст. метро Академмістечко; - метро Академмістечко на авто 7 хв. Станція електрички "Біличі" знаходиться у населенному пункті та прямує у багатьох напрямках, пішки 3 хв. Розвинена інфраструктура. Триповерховий ТЦ "Атлант" розташований поряд, продовольчий магазин "Фора", багато дрібних магазинів, аптек, перукарень, "Укрпошта", "Нова Пошта", кафе та ресторани, салони краси, парк. ТРЦ "Lavina Mall", "Епіцентр", "АШАН" та "Novus" (пішки 20-25 хв., на авто 5 хв., також прямує безкоштовний автобус). Дитячі майданчики та спортивні зони. Загальноосвітня школа, ліцей, будинок культури, дитячі садочки, дитячі майданчики, поліклініка. Покази за попередньою домовленістю.

Доківська вул., 14
123...7
1 - 24 з 145 результатів