Современная, стильная и категорически уникальная квартира в самом сердце Полтавы * Два уровня функциональности и практичности! Продуманная до мелочей Ваша новая квартира будет радовать и вдохновлять * Стильный дизайнерский интерьер будет дарить наслаждение от пребывания дома * А в кабинете вы сможете спокойно работать в удобное время * Уютная спальня и просторная гостиная обеспечат отличный отдых и развлечения * Два сан.узла на каждом уровне - дополнительный комфорт * Общая площадь 80м2 * Свой отдельный вход НЕ из подъезда (соседи Вас не потревожат), закрытый двор (ворота на пульте) и место для парковки автомобиля (проблем с парковкой не будет никогда!) Спешите стать ее владельцем и звоните уже сегодня Код 32349

Котляревського вул., 1

Продам 2-х кімнатну кватриру, центр, вул. Котляревського 30. Перший поверх трьохповерхового цегляного будинку. Сталінка, стеля 3.5 метра. Косметичний ремонт. Від власника.

власник
Продам 2-х кімнатну кватриру, центр

У продажу елітна квартира з дизайнерським ремонтом.Розташована в Центрі міста, сталінка, висота стель 3, 5 м Загальна площа 65 м2, кімнати роздільні.Ремонт виконано з натуральних матеріалів, елементи різьблення по дереву тощо, тепла підлога.Італійські шкіряні меблі.Деталі продажу узнавайте за вказаним номером телефону!

Котляревского улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 125000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Презентуємо розкішну квартиру з індивідуальнми опаленням в історичному серці міста з дизайнерським проектом та вишуканим стилем оздоблення.* Трикімнатна квартира студія загальною площею 73м2 з вистою стелі в 3 метри; * у вашому розпорядженні кухня-вітальня з каміном площею 28м2  плюс дві окремі кімнати;* опалення у квартирі забезпечує сучасний двоконтурний турбо котел Hermann;* дана квартира в цегляному будинку із залізобетонним перекриттям, як відомо цегляні будинки мають гарну звуко та теплоізоляцію, взимку зберігають тепло, а влітку захищають від спеки;* квартира на верхньому поверсі, найкращий варіант для тих, хто любить відпочити у тиші після робочого дня з філіжанкою кави на затишному балконі з панорамою на бульвар, де розташований пам`ятник засновнику сучасної української літератури Івану Петровичу Котляревському;* простора вбиральня оздоблена ексклюзивною італійською сантехнікою;* дизайнерська кухня з мармуровою стільницею із сучасною новою технікою від виробників Whirlpool та Smeg;* якісні міжкімнатні двері від італійського виробника Agoprofil та енергозберігаючі вікна кольору вишня німецького бренду; * в приміщенні кухні і вбиральні комфорт забезпечує система тепла підлога;* якісний паркет та плитка гармонійно підібрані під стиль дизайнерської декоративної штукатурки на стінах;* в будинку створено ОСББ, доглянутий під`їзд із заміненими вікнами, закритий двір з паркомісцем для вашого авто;   Мешкати в історичному центрі Полтави, що може бути краще, затишні кафе і ресторани, променадні парки для пішохідних прогулянок, історична архітектура головних вулиць міста.

Котляревского улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 135000.0 USD

У продажу 4-кімнатна квартира:* Загальна площа 100 м2, простора кухня.* Роздільні кімнати, два балкони.* Розташована квартира на останньому поверсі - гарний вид.* Гарний стан - можна заїхати відразу після придбання.* Є працюючий камін.* Автономне опалення - 2-контурний котел.* Історичний центр міста, закритий двір.Телефонуйте і дізнавайтеся більш детальну інформацію!

Котляревского улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 110000.0 USD

Житлові комплекси у Полтава