Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру з чудовим виглядом на місто, по вул. Конякіна📍 Квартира затишна та обжита, чудово підійде для сім’ї, адже біля будинку знаходиться школа #11 та дитячий садочок #37, паркова зона для прогулянок тощо. Поверх: 9 (10-й технічний поверх) Загальна площа: 50.3 кв.м Роздільні кімнати та роздільний санвузол. В квартирі проведений інтернет та домофон. Встановлений бойлер на гарячу воду. Опалення централізоване (у будинку є індивідуальний тепловий пункт регулювання). Вихід на лоджію з вітальні та спальні. Бонусом до квартири є наявність власної комірки. Прибудинкова територія з відеоспостереженням, облаштована паркомісцями, дитячим майданчиком. Телефонуйте, домовимось про огляд!

Конякіна вул., 10а

ПРОДАЖ 2 кімнатної квартири в ЖК бізнес класу «Caramel Residence» Підходить під кредитну програму «Є ОСЕЛЯ» вул.Конякіна 3г, м.Луцьк Заг. площа 68,5 кв.м 10 поверх 10- поверхового будинку Будинок зданий у 2022 році Квартира простора, двостороння Автономне газове опалення Тепла підлога: кухня, коридор, санвузли Чистова штукатурка, стяжка Розведена електрика Дві лоджії Наявна комірка у підвалі Закрита територія, відеонагляд Дитячий майданчик, паркінг у дворі Житловий комплекс розташований поруч з парковою зоною Луцька, що дозволяє проводити час на природі, не виїжджаючи за місто. Комфорт клас, сучасні технології будівництва, зручна транспортна розв’язка, розвинена інфраструктура суттєво відрізняють «Caramel Residence» від усіх інших житлових комплексів. Тиша, спокій, чисте повітря.

2к! 68,5 кв.м! ЖК «Карамель»! Є Оселя!

Продається 3-кімнатна квартира у районі 40 кварталу на вул. Конякіна, 14а. - 3 поверх з 9; - вторинний житловий фонд; - центральне опалення. Продається затишна 3-кімнатна квартира у цегляному 9-поверховому будинку на 3-му поверсі, розташована в 40-му кварталі, на вулиці Конякіна 14-А, поруч з магазином "Салют". Основні переваги квартири: - Простора площа та розмір кімнат (67.9 кв.м) - Великий балкон і лоджія для вашого відпочинку та затишку. - Наявність кладової та підвалу для зручності зберігання особистих речей. Код квартири – # 5344897 Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам купити/продати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

3-кімнатна квартира на вул. Конякіна.
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОДАЖ 1 кімнатної квартири в ЖК бізнес класу «Caramel Residence» Підходить під кредитну програму «Є ОСЕЛЯ 3%» вул.Конякіна 3а, м.Луцьк Заг. площа 44 кв.м 7 поверх 10- поверхового будинку Будинок цегляний Продаж з меблями та побутовою технікою Автономне газове опалення Кондиціонер Кімната з нішею До квартири є кладова у підвалі Закрита територія, відеонагляд Дитячий майданчик, паркінг у дворі Місце для консьєржа та приміщення для зберігання (дитячих візків, санок, велосипедів) у підїзді Житловий комплекс розташований поруч з парком площею 8 га, що дозволяє проводити час на природі, не виїжджаючи за місто. У парку є дитяче містечко «Карамелька», де майданчики поділені за віком дітей: до 3 років, від 4 до 7 років, від 8 до 13 років. Комфорт клас, сучасні технології будівництва, зручна транспортна розв’язка, розвинена інфраструктура суттєво відрізняють «Caramel Residence» від усіх інших житлових комплексів. Тиша, спокій, чисте повітря.

1к! 44 кв.м! ЖК Карамель! Є Оселя 3%!

Продається 2 кімнатна квартира в Ж/К "Карамель". вул.Конякіна 3г,м.Луцьк.Чудовий житловий, комфортний комплекс "Caramel Residence" Знаходиться в зеленій зоні,поруч з парком,розвинена інфраструктура магазини, аптеки, школи,транспортна розвязка у всі куточки Луцька. Під Є Оселю. Загальна площа 68.5 кВ.м 10 поверх 10 поверхового будинку. Простора тепла, двостороння квартира. Тепла підлога кухня, ванна. Чистова штукатурка,стяжка. Дві лоджії. Є комірка в підвалі. Будинок зданий 2022 році.

Продається 2 кімнатна квартира в Ж/К Карамель

ПРОДАЖ 2 КІМ. КВАРТИРИ В НОВОБУДОВІ ЖК CARAMEL RESIDENCE. Вул. Конякіна 3г, м. Луцьк. Квартира на 8 поверсі 10-поверхового цегляного будинку. Автономне опалення. Площею 64 кв.м. Квартира простора, двохстороння. Тепла підлога по всій квартирі, чистова штукатурка, стяжка, розведена електрика. Наявна кладовка на поверсі( 2 кв.м.) і комірка у підвалі ( 3 кв.м.). Відеонагляд, дитячий майданчик. Хороший доїзд та зручне розташування!!!

Продаж 2 кім. квартири в новобудові ЖК Карамель

м. Луцьк, вул. Конякіна, 3а ЖК Caramel Residence -це прекрасна локація у плані екології, тиші та чистого повітря. Квартира варта Вашої уваги. Якщо ви цінуєте якість, простір, спокійний район для проживання, вона Вам точно сподобається! Будинок побудований з керамічної червоної цегли. Система зовнішнього утеплення фасаду складається з пінополістирольних плит товщиною 12 см. Основні переваги житлового комплексу «Карамель Резіденс»: -затишний район; -поруч парк площею 8 га; -закрита територія з -відеоспостереженням і -контролем вїзду машин; ізольований від шуму -внутрішній двір; -наземний паркінг; -зони відпочинку; -спортивні тренажерні та дитячі ігрові майданчики; -футбольне міні-поле; -місце для вигулу собак у парку; -свій громадський центр з гуртками для дітей; -комерційні приміщення для бізнесу; -місце для консьєржа та приміщення для зберігання колясок, санок, велосипедів у підїзді; -безшумні ліфти; -індивідуальне опалення від двоконтурного газового казана; -висота стелі – 2,75 метри. У кроковій доступності від нового кварталу є великий парк. Тут можна влаштувати пікнік або пробіжку, погуляти з дітьми, покататись на велосипедах, вигуляти собаку у спеціально відведеному для цього місці. У парку є дитяче містечко «Карамелька», де майданчики поділені за віком дітей: до 3 років, від 4 до 7 років, від 8 до 13 років. Пішки від новобудов можна дійти до одного з трьох дитячих садків, три школи, відділення пошти, банку, супермаркету «АТБ-Маркет», "Салют". Карта показує, що за 5 хвилин їзди на авто – РЦ «Адреналін Сіті», де теж є різні гуртки для дітей. Приблизно стільки ж займає дорога до автовокзалу, залізничного вокзалу, Північного та Варшавського ринків. 10хв їзди до центру міста. У квартирі залишаються: -Меблі -побутова техніка -кондиціонер -проведений інтернет. -Індивідуальне газове опалення. Є кладова в підвальному приміщенні. На підлозі по квартирі викладений ламінат з високим класом зносостійкості, в ванній кімнаті плитка з підігрівом підлоги. Квартира дуже тепла, особливо взимку ,Ви це оціните. Власник.

власник
Продам квартиру ЖК Caramel Residence

Продається 2-кімнатна квартира без посередників в ЖК Caramel Residence. Це комфортне планування 2-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 2-кімнатної квартири - 69.8 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Caramel Residence заявлена в 4 кварталі 2023 року. ЖК Caramel Residence знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Луцьк, Конякіна, 3Д. Забудовник - ЛДБК.

Конякина улица, 3А, 3Б, 3В, Завокзальный, Луцк, Волынская 68928.0 USD

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Caramel Residence. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Луцьк, Конякіна, 3В. Зараз у продажі 2-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Caramel Residence можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2021 року. Забудовник - ЛДБК.

Конякина улица, 3А, 3Б, 3В, Луцк, Волынская 58135.0 USD

Продаж 1-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 1-кімнатна квартира в ЖК Caramel Residence. Сучасне планування площею - 49.5 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Луцьк, Конякіна, 3Д. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2023 року. Забудовник - ЛДБК.

Конякина улица, 3А, 3Б, 3В, Завокзальный, Луцк, Волынская 43313.0 USD

Житлові комплекси у Луцьк

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК Caramel Residence. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Луцьк, Конякіна, 3Ж. Зараз у продажі 1-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК Caramel Residence можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - ЛДБК.

Конякина улица, 3А, 3Б, 3В, Завокзальный, Луцк, Волынская 45716.0 USD

Продається 1-кімнатна квартира без посередників в ЖК Caramel Residence. Це комфортне планування 1-кімнатної квартири з зонами для дозвілля та роботи. Площа 1-кімнатної квартири - 46.86 м². Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Здача ЖК Caramel Residence заявлена в 4 кварталі 2024 року. ЖК Caramel Residence знаходиться в районі з розвиненою інфраструктурою за адресою: Луцьк, Конякіна, 3Ж. Забудовник - ЛДБК.

Конякина улица, 3А, 3Б, 3В, Завокзальный, Луцк, Волынская 41003.0 USD

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Caramel Residence. Сучасне планування площею - 88.1 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Луцьк, Конякіна, 3Д. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2023 року. Забудовник - ЛДБК.

Конякина улица, 3А, 3Б, 3В, Завокзальный, Луцк, Волынская 77088.0 USD

Продаж 2-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 2-кімнатна квартира в ЖК Caramel Residence. Сучасне планування площею - 69.8 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Луцьк, Конякіна, 3Ж. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 4 квартал 2024 року. Забудовник - ЛДБК.

Конякина улица, 3А, 3Б, 3В, Завокзальный, Луцк, Волынская 61075.0 USD

Продаж 3-кімнатної квартири від забудовника без посередників - 3-кімнатна квартира в ЖК Caramel Residence. Сучасне планування площею - 82.18 м² створене саме для комфорту і затишку. Квартира розташована на типовому поверсі 10-и поверхового будинку. Адреса новобудови - Луцьк, Конякіна, 3Г. Заселитися в нове житло можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2022 року. Забудовник - ЛДБК.

Конякина улица, 3А, 3Б, 3В, Завокзальный, Луцк, Волынская 81153.0 USD

Продаж квартири 40 А квартал вулиця Конякіна 9 поверх, будинок цегляний жилий стан ОСББ ІТП Продаж або обмін на квартиру

Продам квартиру 80 м2

Продається трьохкімнатна квартира по вул.Конякіна (40й Б квартал) в панельному будинку, на 7му поверсі девяти поверхового будинку площою 65,4кв. Дуже гарний район,зразу з вікон видно садочок та школу,поблизу є все(парк,кафе,аптеки,магазини і т.д) В дворі будинку в 2023році скрізь покладено бруківку та облагорожене подвіря,також в будинку є діюче ОСББ та зроблений Індивідуальний тепловий пункт.В підїзді встановлений домофон.На поверсі є сушки для одягу. В квартирі є два балкони,також з кухні зроблений вихід на балкон для зручності.В коридорі є кладовка.На холодну та гарячу воду встановлені лічильники. Квартира продається зі всіма меблями та технікою(ліжка,дивани,столи,стільчики,шафи,а також два холодильника з морозильними камерами,мікрохвильовка,пральна машина і т.д) Тепла та затишна квартира для сімї,в яку можна вже заїжати та жити! Також розглядаю обмін на однокімнатну великогабаритну квартиру в новобудові в аналогічному районі по інфраструктурі.

власник
Трьохкімнатна квартира 65,4кв. по вул.Конякіна(40й Б квартал), 7поверх

Пропонуємо для продажу простору,комфортну для проживання 3 кімнатну квартиру в одному з найкращих районів міста. Вул.Конякіна Загальна площа 86 м.кв Квартира розташована на зручному 1 поверсі 6 поверхового цегляного будинку. Цоколь високий ,квартира суха та сонячна. В будинку Функціонує ОСББ та встановлене ІТП Є підвал,кладовка(кімната для сушки),яка розташована між поверхами. Територія загороджена,є паркомісце для майбутніх власників квартири. В квартирі є 2 два балкона, В кімнатах покладений паркет,плитка покладена в кухні і в санвузлі. Квартира частково вмебльована. Поряд знаходяться:магазини,ринок,церква,аптеки,садочок,автобусна зупинка.Зручний доїзд з будь-якого району міста. Ціна 86000$ Зацікавила пропозиція?Чекаємо на ваш дзвінок і записуємось на попередній огляд.

Продам 3 кімнатну квартиру на вул.Конякіна

ПРОДАЖ 1 КІМ. КВАРТИРИ В НОВОБУДОВІ ЖК CARAMEL RESIDENCE. Вул. Конякіна, м. Луцьк. Квартира на 1 поверсі 10-поверхового цегляного будинку. Автономне опалення. Площею 51,6 кв.м. Квартира простора. Тепла підлога по всій квартирі, чистова штукатурка, стяжка, розведена електрика. Відеонагляд, дитячий майданчик. Хороший доїзд та зручне розташування!!!

Продаж 1 кім. квартири по вул. Конякіна ЖК Караль

Географія Луцьк