КОД 7751 Ексклюзивна пропозиція! Район Березового скверу. 3к квартира в цегляному будинку, чешське планування, не кутова, окремі кімнати, простора кухня, зручний поверх, є балкон та лоджія. Відмінне місце розташування! Телефонуйте домовимось на перегляд! Торг реальному покупцю!

Стрітенська вул. (Комсомольська), 40

ВЛАСНИК! 2 окремих спальні+ кухня! Історичний центр міста, вул. Стрітенська, 18. Авторський ремонт! Новий ремонт. Техніка та меблі від світових виробників. Квартира видова. Дуже тепла та затишна! Величезний балкон із зоною для відпочинку. Будинок зданий. Комунікації підключено. Опалення – індивідуальне газове. На території є система відеоспостереження, закритий двір.

власник
Стрітенська вул. (Комсомольська), 18

Трикімнатна квартира з АО, з гаражем, в історичному центрі Полтави, Стрітенська + Трикімнатна квартира, світла гостьова кімната з балконом, дві окремі спальні, санвузол роздільний; + Індивідуальне опалення; + Товсті, метрові стіни цегляного міцного будинку, тепло взимку, прохолодно влітку; + В дворі гараж, комора з погребом, підвал; + Тихий, спокійний двір, дитячий майданчик, садок. Вигідна, ексклюзивна пропозиція. Телефонуйте.

Стрітенська вул. (Комсомольська), 10
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

2 к , Центр. Продам квартиру в серці міста. В Центрі - центрі. * Гарний кап. ремонт - свіжий. нова стяжка підлоги, нова проводка * Велика площа * Меблі, техніка : Пральна машина, вбудований холодильник, варильна поверхність, духова шафа. * Робили для себе, але змінились плани * Поряд задокументоване хоз. приміщення, доволі велике, можна переробити в гараж. * Приємна ціна, терміновий продаж, телефонуйте

Сретенская улица, 44, Центр, Полтава, Полтавская 48000.0 USD

У продажу квартира у центрі міста покращеного планування.- Загальна площа 68 кв.м, 3 окремі кімнати.- розташована на 1 поверсі п`яти поверхового цегляного будинку.- Є простора засклена лоджія.- Санвузол роздільний.Більше інформації за телефоном, звертайтесь!

Комсомольская улица, 1, Центр, Полтава, Полтавская 48000.0 USD

2 кім квартирі в центрі міста, цегляний будинок, залишаються меблі та техніка, загальна площа 45м2 Всі деталі за телефоном !

Сретенская улица, 44, Шевченковский (Октябрьский), Полтава, Полтавская 40000.0 USD

До Вашої уваги пропонуємо простору квартиру у самому центрі міста по вулиці Стрітенська. Три окремі спальні кімнати та кухня-студія, квартира повністю з ремонтом, меблями та побутовою технікою. Індивідуальне опалення (двоконтурний котел) Податку та зареєстрованих осіб не має Комісія АН 3%

Центр ! Чотирикімнатна квартира. Індивідуальне опалення !

Продам 2-кімнатну квартиру у самому ЦЕНТРІ міста по вул. Стрітенська. У квартирі ремонт на стадії завершення. Засклений балкон. Продається повністю зроблена під ключ. Без меблів. За додатковою інформацією - телефонуйте, або пишіть в особисті повідомлення. Район із розвиненою інфраструктурою. Продам 2-кімнатну квартиру у самому ЦЕНТРІ міста по вул. Стрітенська. У квартирі ремонт на стадії завершення. Засклений балкон. Продається повністю зроблена під ключ. Без меблів. За додатковою інформацією – звоніть. Район із розвиненою інфраструктурою, є все необхідне для комфортного проживання. КОД 16664

Продам двокімнатну квартиру в Центрі біля Прапора на Стрітенській

Житлові комплекси у Полтава