Можливо шукаєте простору квартиру в цегляному будинку? А може тихе ,затишне місце ,щоб поруч парк ? Це до нас Актуальна квартира. Квартира для родини. Закрита територія. Поруч парк. Квартира з сучасним євроремонтом. Кухня Гостьова кімната та великий холл Спальня та дитяча,або кабінет. Квартира повністю мебльована та укомплектована сучасною технікою: 2 плазмовові телевізори, 2 кондиціонера, бойлер, пральна машина, піч, мікрохвильовка. В квартирі є кімната для прання Зелений та сокійний район столиці. Відео по запиту .

Клінічна вул., 23/25

Продається чудова, простора квартира за адресою вул. Клінічна 23-25. 14/25-поверховий будинок. 196/100/20 кв. м. Висота стелі 3 м. Ремонт та облаштування виконані з високоякісних матеріалів. Система "тепла підлога" встановлена всюди, де є плитка, а у кімнатах - художній паркет. Квартира має три санвузли, включаючи душ та ванну-джакузі. Також є сауна та спортивний зал. 3 лоджії утеплені. Деревяні меблі ручної роботи, виготовлені за індивідуальним проектом. Відбір текстилю доповнює вишуканість приміщень. Техніка в квартирі від світових брендів.Телефонуйте, щоб записатись на перегляд!

Клінічна вул., 23-25

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Соломянка Центр - 10 хв на автомобілі чи транспорті Вулиця Клінічна в парковій зоні - межує з Протасів Яр, який на спуску пересікає основні магістральні вулиці центру столиці - Антоновича та Велика Васильківська. Квартира на 15 поверсі. Дуже тихий центральний масив Києва, де крім житлового сектору, провідні навчальні заклади України, найбільша зелена зона - Соломянський лісопарк, найвища точка Києва (Батиєва Гора), гірськолижний спуск Протасів Яр. Панорама з вікон - захоплює. Вид на приватний сектор на південь та захід. Будинок 2004 року, презентабельне парадне. Свій закритий двір, територія під охороною. Є великий дитячий майданчик. Обладнане укриття в підвальній частині будинку. Квартира з капітальним ремонтом 2024 року (без меблів). Планування: • кухня понад 19 кв.м з виходом на утеплену лоджію, • вітальня - 25 кв.м - простора та світла, • спальня з гардеробною зоною та та виходом в кабінет-еркер (з кондиціонером, сейфом), • гостьова спальня (дитяча), • окремо гардеробна понад 8 кв.м • два санвузла - ванна, душ Кімнати: • підлога — паркет в спальнях • у вітальні, кухні — кахель (Польша) • електропідігрів підлоги • якісні міжкімнатні двері (Польша) • кондиціонери — 4 штуки • стильні якісні радіатори на опалення • гармонічні кольори стін — екологічно безпечна фарба • якісна електрика — розетки та вимикачі - Італія • підвіконня - мармур Санвузли: • Тепла підлога. • Велика ванна — основний санвузол • Просторий душ — гостьовий санвузол • Велике дзеркало. • Консольні унітази з гігієнічним душем • Електрична сушка для рушників. • Два великі водонагрівні бойлери Будинок фактично межує із зеленою зоною пагорбів Протасового Яру, в пішій доступності Соломянський Лісо-Парк з фонтанами, кінопоказами під відкритим небом у літній період. Транспорт до метро Олімпійська, Вокзальна — 10 хв., а також Либідська, Палац України, Печерська — 15 хв

Клінічна вул., 23-25
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Ексклюзивно! Без комісії! До вашої уваги представлена дворівнева квартира в престижному будинку на продаж за адресою: вул. Клінічна, 23-25, яка знаходиться на 3-4 поверсі та складається з 4 кімнат. Загальна площа 152.7/88/11.6. Висота стель - 2.7 метри. Рік побудови 2001 інд. проект Квартира з авторським ремонтом та обладнана всією необхідною дорогою технікою, 2 двоспальні ліжка з ортопедичним матрацем, диван, шафи, гардеробна, телевізор, кондиціонери, посудомийна машина, духовка, пральна машина. Функціональне планування: на першому поверсі: простора кухня з лоджію, велика вітальня що переходить в кухню, кабінет, гардеробна, тех.приміщення та санвузол з душем, на другому поверсі 2 спальні, дитяча спальня та санвузол з ванною джакузі Будинок цегляний - теплий, встановлено генератор; закрита прибудинкова територія, що охороняється, консьєрж, кодовий замок, парковка біля будинку. Дуже світла та простора, багато повітря, гарна шумоізоляція. Гарний вид з вікна. У пішій доступності супермаркети, торгові центри, ресторани, велика кількість магазинів, школи, дитячі садки, поліклініка, стоматологічний кабінет. Тихий та затишний двір, дружелюбні сусіди, зона для вигулу тварин, зони для відпочинку та паркування. Зручна транспортна розвязка 10 хвилин до центру міста, метро, транспорт.

Клінічна вул., 23-25

Продам квартиру в Клубном доме Киев ул.Лисичанская Квартира находиться на 5-ом этаже 5-ти э тажного Клубного Дома -Общая площадь 145 м2 -3 комнаты -Выполнен ремонт -Освещение всех комнат -Установлен санузел -Встроена мебель на кухне -В комнатах имеются шкафы и открытые тумбы -Высота потолков 3,5 метра Квартира очень теплая и светлая автономное отопление на дом Так же имеется место под авто, консьерж, охраняемая территория За дополнительной информацией звонить по номеру телефона С уважение, Вадим

Продам Квартира 3 ком  145 м2 Клубный Дом Арт Хаус Киев

Продаж 3 - кімнатної квартири по вулиці Клінічна, 23/25. Спецпроект 2000-2005рр., гарний стан будинку та прибудинкової территорії, підїзди охайні, консьєрж, кодовий замок, парковка безкоштовна біля будинку. Функціональне планування: простора кухня з виходом на засклену лоджію, велика вітальня, дві окремі кімнати, великий хол, два санвузли, один більше 8кв.м, утеплена лоджія 12кв.м, обладнана під кабінет. Якісний ремонт у класичному стилі. Квартира повністю мебльована та оснащена побутовою технікою. Меблі виробництва Італії. Будинок із закритою територією, що охороняється, з розвиненою інфраструктурою. Парк, школа, дитячі садки, супермаркети, аптеки, поліклініки, лікарні. 5 хвилин до центру!

Продаж 3к. квартири вул. Клінічна, 23/25 з ремонтом та технікою!

Київ, Клінічна, 23/25, будинок 2001р., гарний стан будинку та прибудинкової территорії, підїзди охайні, консьєрж, кодовий замок, парковка безкоштовна біля будинку, поруч дитячі заклади, школи, салони краси, аптеки, лікарня, жваве транспортне сполучення, центр міста 10 хвилин. 6к, 14-й поверх, площа: 196,2\88,2\20. Видова, багатокімнатна квартира з власною сауною та спортзалом. 5 спальних кімнат та кабінет. Три засклені лоджії. Дорогі деревяні меблі ручної роботи на замовлення. На підлозі художній паркет. Місця де є плитка з підігрівом. Чудовий вид з усіх вікон на місто. Три санвузли (душ, ванна, джакузі). Закрита територія будинку. Тихий район з ідеальною розвязкою. В пішому доступі школи, садочки, супермаркети, поліклініка, відділення Нової Пошти. Ідеальна пропозиція для великої сімї. Ціна: 249 000 USD. Ірина.

6к квартира для великої родини євроремонт Клінічна 23/25 Соломянський

Яскрава квартира в столичній новобудові Центр міста: 10 хвилин пішки вулиця Клінічна, 23/25 Загальна площа: 116,8 Житлова площа: 58,0 Площа кухні: 15,8 Простора вітальня Спальня з виходом на велику лоджію Дитяча спальня Дві ванні кімнати Просторий хол Якісний ремонт. - Кондиціонери: у кожній кімнаті - Підігрів підлоги -Вбудована кухня з побутовою технікою Приголомшливий вид з вікон. Розвинена інфраструктура: Поруч із будинком: дитячі заклади, школи, салони краси, аптеки, лікарня Відмінне транспортне сполучення.

Клінічна 23\25  Трикімнатна з ремонтом   Центр міста