Нова пропозиція на ринку нерухомості м.Житомир Затишна 3 кімнатна квартира у центрі міста. 8 поверх 9 ти поверхового цегляного будинку. 68 кв.метрів загальна площа. Квартира Покращеного Планування - всі кімнати окремі, простора кухня, балкон + лоджія (дивіться план в оголошеннні) . Не кутова, тепла та світла. Красивий панорамний огляд з вікна на наше місто. На все встановлені лічильники, бойлер та проточний водонагрівач. Металлопластикові вікна та м/п лоджія. У квартирі при продажі залишається сучасна шафа -купе та кухонні меблі. Хороше місцерозташування будинку - все поряд для комфортного проживання родини та родини з дітками. Деталі та запис на показ за телефоном Ціна 57000 у.о 098-58-13-277 Олена АН Діона

Київська, 6

Ексклюзивна пропозиція. Новинка на ринку нерухомості. Розглядаємо кредитування. Трьох кімнатна квартира в цегляному будинку,не кутова. В гарному жилому стані. Сайт vashrealtor.zt.ua Можливий підбір нерухомості по місту та області.

Київська, 111

Продаж 2 кім квартири Вул. Київська - Мазепи 1/5 цегла Не кутова Вікна у двір 44/30/6 Кухня-студія МПВікна Зроблений якісний ремонт Підлога утеплена Наразі знаходиться косметологічний центр. Усі меблі залишаються 53000 у.о. Торг 0678344957 Лілія

Київська, 96
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж Продаж 3 кімнатної квартири у Центрі міста Житомир. Район вулиць Київська / Князів Острозьких . Квартира покращеного планування . ( всі три кімнати окремі, велика лоджія + балкон) Будинок теплий, цегляний. 4 поверх 9 поверхового будинку. Загальна площа квартири 66 кв.м. Косметичний жилий стан. Металопластикові вікна. На гарячу воду бойлер. Зручне розташування будинку. Все поряд для комфортного проживання щасливої родини. Ціна 63500у.о. 098-58-13-277 Олена АН Діона

Київська, 74

Вільний продаж трьохкімнатної квартири по Київській район ГЛОБАЛА та Автовокзалу. Квартира в цегляному будинку не кутова на четвертому поверсі. Стан жилий, залишаються майже всі мебельні. Гарна транспортна розв’язка .

Київська, 94

Житло мрії в місті Житомир! Чудова квартира на 12 поверсі 16-поверхового будинку з неперевершеним видом на місто! Вигідне розташування забезпечить ваш комфорт: поруч ТРЦ, магазини, садочок і зручна транспортна розвязка. Простора кухня 13 м² створить затишок у вашій оселі. Вся необхідна техніка вже є, тому заходьте та живіть своєю мрією! Кухня білого кольору, квартира 52м тільки після ремонту 80.500$ 0689938722

можливий продаж по єОселя
Київська, 31

Продається 4ьох кімнатна квартира у центрі міста Житомир (вул. Київська, 74). Закритий двір та ідеальне розташування: поряд стадіон Спартак, Житній Ринок, центральний Універмаг, вулиця Михайлівська, трц Глобал, школи, магазини, зупинки громадського транспорту та найкраща інфраструктура. Квартира на третьому поверсі ЦЕГЛЯНОГО будинку, з АВТОНОМНИМ опаленням (газовий котел на опалення та гарячу воду), 4 окремі кімнати (не прохідні) та кухня, 2 санвузли, гардеробна (кладова) та 2 засклених лоджії. Чистий підїзд з ремонтом, домофоном, та працюючим ліфтом. У будинку ОСББ. Усі документи в порядку, готові до переофоромлення. Адекватний торг.

власник
4-кімнатна квартира у центрі Житомира (найкраща локація)

️️️️️️️Тестове оголошення! Не є дійсним і актуальним!️️️️️️️

Киевская улица, 19, Корольовський, Житомир, Житомирская 45000.0 USD

Квартира покращеного планування в центрі міста! З ремонтом, повністю облаштована кухня, кондиціонер. Заходь і живи, не потребує капіталовкладень! Вільний продаж!

Киевская улица, 74, Центр, Житомир, Житомирская 72000.0 USD

Продається однокімнатна квартира в цегляному будинку, район Глобала. Над квартирою є технічний поверх. Металлопластикові вікна. Лоджія тепла підлога, утеплена - використовується як робочий кабінет. Якісний ремонт. Вмонтовані меблі.

Киевская улица, 106, Вокзал, Житомир, Житомирская 41500.0 USD

Житлові комплекси у Житомир

2к. , Центр, Київська , 2/4, кирпич. Терміново в звязку з виїздом за кордон.. Окна: металлопластиковые, энергозберегающие. Двери: бронированная. Санузел: горячая вода, кафель, колонка. Балкон(ы): застеклен. Дополнительно: бытовая техника, встроенная кухня, кровать, кухонная мебель, мебель, сигнализация, стиральная машина, холодильник. Рядом: детский сад, остановки, парк, поликлиника, развлекательные заведения, рынок, стоянка, супермаркет, школа. Доп. условия: ВОЗМОЖЕН ОБМЕН, ДОКУМЕНТЫ ГОТОВЫ, ОБЪЕКТ СВОБОДЕН, СРОЧНО, ТОРГ, ЧИСТАЯ ПРОДАЖА. Номер в базе СИТИ: 12423. Звоните! Есть сотни других предложений.

Киевская улица, 1, Центр, Житомир, Житомирская 44000.0 USD

Пропонується до продажу велика 3-х кімнатна квартира майже 100 кв.м., в самому центрі Житомира біля ЦУМа Квартира знаходиться по вулиці Київська, на 9-му поверсі 10-ти поверхового цегляного будинку. Квартира повністю утеплена по фасаду. В квартирі встановлене автономне опалення, завдяки чому тепло і затишно. Вдале планування 96 кв.м. загальної площі, 45 кв.м. житлової площі, велика кухня, і з кожної кімнати вихід на балкон, або лоджію. Також є вихід на балкон із кухні. Значним бонусом для квартири є ще додаткова власна комора. Меблі та побутова техніка залишаються в квартирі при необхідності. Документи готові! Розрахунок можливий по перерахуванню. Ціна: 87000 у.о., Комісія агенції: 1%

Киевская улица, 60, Центр, Житомир, Житомирская 87000.0 USD

Продам двохкімнатна квартиру по вулиці Київській в районі Вокзалу. Другий поверх. Не кутова. Тепла. Балкон заселений. Кімнати суміжні. Колонка. Стан жилий. Розвинена інфраструктура.

Киевская улица, 120, Вокзал, Житомир, Житомирская 43000.0 USD

Продам 1кімн ка Київська 2/9п35/18/7 мпо, балкон засклений дерево , лічильники , велика кімната , квартира тепла , будинок у дворі , місце розташування зручне . Все поруч школа садік , ринок .

Киевская улица, 70, Королевский, Житомир, Житомирская 33700.0 USD

Продається 2 кімнатна квартира, в районі Універмагу. Не кутова. Металопластикові вікна. Колонка. Балкон засклений. Жилий, акуратний стан.

Киевская улица, 52, Центр, Житомир, Житомирская 36700.0 USD

Продається 1 кімнатна квартира центр вулиця Київська (напрот стадіону Спартак) Квартира знаходиться на 2 поверсі 9 поверхового будинку, загальною площею 34м. Квартира утеплена з зовні 10 см пінопласт, кароїд. В квартирі поміняно металопластикові вікна, сантехніка, вхідні броньовані двері.Вимагає косметичного ремонту. У дворі будинку знаходиться міні-гараж (для велосипедів або мотоцикла).

Киевская улица, 72, Центр, Житомир, Житомирская 33500.0 USD

Дослідити місцевість

Продам однокімнатну квартиру в центрі (район 17 школи). Розташована на 2-му поверсі 9-ти поверхового панельного будинку. Загальна площа 31кв.м, кухня - 6кв.м. Квартира кутова, але тепла. Опалення централізоване. Вікна металопластикові. Під ремонт. Є бойлер. Утеплена ззовні. Більш детально за телефоном.

Киевская улица, 72, Королевский, Житомир, Житомирская 33000.0 USD

Продам двохкімнатна квартиру в Центрі (район Житнього ринку) по вулиці Небесної Сотні. Квартира в жилому стані. Дах не тече. В підʼїзді зроблен ремонт. Кімнати суміжні. С/вузел в кахелі. Є колонка на горячу воду. В квартирі залишаються кімнатні і кухонні меблі, холодильник, диван та ліжко. Поруч школи, садочки, торговельний центр. Зупинка. Торг.

Киевская улица, 62, Центр, Житомир, Житомирская 36000.0 USD

власник
Киевская улица, 7/4, Центр, Житомир, Житомирская 60000.0 EUR

Продам хорошу 2-кімнатну квартиру по вулиці Київській, район Вокзалу. Кімнати суміжні. Автономне опалення. Косметичний ремонт. МП вікна. Броньовані двері. Санвузол окремий. Поряд зручна транспортна розвязка, вокзал, магазини, аптеки. Торг.

Киевская улица, 8, Вокзал, Житомир, Житомирская 29999.0 USD

Велика та світла однокімнатна квартира на Топовому третьому поверсі! Чистий підʼїзд-Осбб! Кутова,в кімнаті має два вікна шо дозволяє при бажанні розділити на дві невеликі кімнати чи кухню вітальню і кімнату…Дуже тепла та суха,без запахів та цвіллі… Стан повністю під ремонт. Колонка на гарячу воду та лічильники на все. Вільна. Готова до переглядів.

Продаж 1 кімн кв в цетрі Житомира,вул Київська/Східна

Продається 4 кімнатна квартира в самому центрі міста. Автономне опалення. Всі кімнати окремо. Велика гардеробна . Два санвузли. Житловий стан. Чистий продаж без заміни. Торгуємся.

Продаж 4 кімнатної квартири Київська.

Продаж квартири в центрі міста , будинок в дворі . Квартира з АО ,двухконтурний котел. МПВ. Всі питання по телефону.

2х кімнатна вул. Київська

Отличная квартира, продажа в связи с переездом. Теплая, светлая с двумя балконами, гардеробная и кладовка. Нормальные соседи. Дом не над дорогой, тихий двор, есть свой паркинг у подъезда. Летом в квартире не жарко! Рядом спортивные площадки и стадион "Спартак" Идеальный вариант для жилья и сдачи в аренду. Кондиционер на холод и тепло! Реальному покупателю хороший торг.

№ 12432 - 2 к. квартира, Центр, Киевская, 5/5 эт., кирпич
1 - 24 з 44 результатів