В продаже двухкомнатная квартира в жилом состоянии. Две раздельные комнаты, раздельный сунузел. Чистая парадная, тихий двор, хорошие соседи, есть место для парковки автомобиля.

Кирпично-Заводская, 2, Черемушки, Одесса, Одесская 25000.0 USD

Отличное предложение. Самостоятельная однокомнатная квартира на 5 этаже , ,хрущовка, ,. Квартира под ремонт, зато есть возможность реализовать свои замыслы по ее обустройству. Квартира не сырая . ЦЕНА этому способствует. Санузел раздельный, не угловая и не торцевая. Документы в порядке, никто не прописан, свободная. Создана управляющая компания, которая содержит дом в достойном состоянии. Отличное расположение: рядом проходит много маршрутов трамвая, автобусов. До центра города менее 10 минут. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-797-722-DR.

Кирпично-Заводская, 2А, Ближние Мельницы, Одесса, Одесская 17000.0 USD

Будинок цегляний. Двокімнатна квартира. Проект - болгарка. Кімнати роздільні. Прибудова 20м. Пол - паркет, стіни - шпалери. Стан житловий. Вільний продаж. Є місце для авто. Другий ряд будинків. Чекаємо вас на перегляд. Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 116814

Кирпичнозаводская улица, 2, Малиновский, Одесса, Одесская 34000.0 USD
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора квартира після капітального ремонту. На 2 поверсі 5-ти поверхового будинку. Загальна площа-74, житлова площа-48, площа кухні-6. Вбудована кухня. Санвузол сучасно облицьований, душова кабіна, бойлер. Кондиціонер. Заходь і живи. Відмінна транспортна розвязка. Тихий затишний двір, поруч школа, дитячий сад Посередникам прохання не турбувати. ID обєкта: 54243

Кирпичнозаводская улица, 2, Малиновский, Одесса, Одесская 55000.0 USD

Код об`єкта: 266960. АН "Атланта".Продам трикімнатну квартиру на вул. Цегляно-Заводський/Бреуса.У квартирі частково виконано ремонт. Ванна облицьована сучасною плиткою, встановлена нова сантехніка та бойлер.2 вікна та балконні двері замінені на металопластикові.За плануванням 2 окремі спальні та вітальня з виходом на балкон. Але є можливість зробити окремі кімнати.Будинок знаходиться далеко від галасливих доріг.У пішій доступності школа та дитячі садочки, магазини та зупинки громадського транспорту.15 хв. їзди до вокзалу та знаменитого Привозу з одного боку та парку Горького, а також ринку Черемхи з іншого.Приходьте! Подивіться!

Кирпично-заводская, 2А, Хаджибейский (Малиновский), Одесса, Одесская 35000.0 USD

В продаже однокомнатная квартира на ул. Кирпично-Заводской (район ул. Бреуса) 5/5 эт, 30 м2, жилая 16,5 м2. Санузел раздельный, кладовка. Состояние - под ремонт.

Житлові комплекси у Одеса