КВАРТИРА З ДОКУМЕНТАМИ У НОВОБУДОВІ ЖК Львівський квартал НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ У ЦЕНТРІ МІСТА БІЛЯ МЕТРО "Лукянівська" (8 хвилин пішки) Пропонується на продаж квартира з частковим ремонтом. Квартира знаходиться на 2-му поверсі, площа загальна 47,0 м2, площа житлова 17,1 м2, площа кухні 10 м2. Висота стелі 2,70 метра. Встановлени двокамерні склопакети. Вікна панорамні. Проведено електрику, труби та кондиціонер. Німецькі радіатори. Індивідуальне опалення (в квартирі встановлено газовий котел ). Встановлені лічильники на воду, електрику та тепло. В наявності є меблі, які були закуплені для цієї квартири (нове ліжко з матрацем, диван, комод, кухонний стіл, вбудована кухня зі столешніцею, газова плита, кондиціонер, посудомийна машина, люстри). Меблі входять у вартість квартири. ЖК "Львівський квартал" - закритий комплекс з цілодобовою охороною, власним двором, дитячими майданчиками, сквером, власною інфраструктурою. Будинок по спецпроекту. Стіни: цегла; перекриття: залізобетон. У дворі паркування тільки для мешканців комплексу, є підземний паркінг. Територія комплексу під відеоспостереженням та цілодобовою охороною. Свій двір, дитячий майданчик. Затишне місце біля парку та супермаркету, добре розвинена інфраструктура. Метро "Лукянівська" та - 8 метро "Контрактова" - 10 хвилин пішки. Поруч магазин Коло, Сільпо, салони краси, ресторани, фітнес центр, сквер Гейдара Алієва, Фонтан-Каскад, Нова Пошта. Оформлено право власності. Документам більше 3-х років. Продаж не по дорученню. Прописаних не має. Готови до швидкої угоди.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Глибочицька вул., 13

Увага, ціну знижено! Терміновий продаж. Без комісії. Продається 2-кімнатна квартира в ЖК Ліко-град «Perfect town” Квартира після будівельників, загальною площею 64 м кв. Комфортне планування, дві спальні кімнати, кухня-вітальня, великий просторий коридор та два сан вузли. Будинок повністю побудований та введений в експлуатацію у другому кварталі 2023 року. Отримане право власності. Підходить під програму є- оселя. ЖК комфорт класу, технологія будівництва монолітно-каркасна, утеплення мінеральною ватою. Висота від підлоги до стелі 2.75 м. Є підземний паркінг.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 32б

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Пропонується квартира в клубному будинку ЖК «Солом’янський». ЖК з власною закритою охороняємою территорією, підземним паркінгом, зоною відпочинку та дитячим майданчиком. До ЖК підведені всі міські коммунікаціі. Квартира з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, розташована в секції 2 на 2 поверсі. Квартира обладнана: -прально-сушильна машинка Electrolux -духовка Electrolux -посудомийна машина Electrolux -варочна поверхня Electrolux -холодильник Whirlpool -холодильник для вина Ardesto -м’які меблі фабрики Blanche -телевізори Samsung Qled -спліт система кондиціонування Daikin Можливий продаж з машиномісцем в підземному паркінгу

власник
Університетська вул., 17а
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дом введён в эксплуатацию, можно заходить на ремонт. Окна выходят на город. Потолки 3 метра. Налоги и нотариус по договорённости. Продажа по праву собственности. Е-Оселю не рассматриваем. Просмотры возможны в любое время. Без комиссии %. Есть полный видео обзор. Есть ещё две похожие квартиры на 25 и 30 этажах. Предлагается на продажу 2-х комнатная квартира в жилом комплексе "Manhattan", по адресу проспект Победы 11 / проспект Берестейский 11. Функциональная планировка: - Кухня студия - Спальня - Санузел Общая площадь - 53м2. Этаж - 25. Количество комнат - 2. Стоимость - 80 000 $. Дом находится в самом центре Киева. Шикарное месторасположение и отличная инфраструктура. Очень удобная транспортная развязка. По цене возможен торг. Жилой объект находится в центральной части Киева. Близость к центру можно назвать и преимуществом и недостатком ЖК. Местные жители жалуются на пробки в районе Брестского проспекта (Победы) и улицы Борщаговской, на пересечении которых строят комплекс. Несмотря на проблему с пробками, наблюдается активная продажа квартир в ЖК Manhattan city, цены тоже не отталкивают покупателей. К тому же, транспортную ситуацию спасает наличие метро. Ближайшая станция – «Политехнический институт», дойти до нее можно через 15 мин. Инфраструктура «Манхэттен сити» – жилой комплекс, расположенный на пересечении улицы Борщаговской и Берестейского проспекта (Победы) в Киеве. Строят его в микрорайоне с хорошо развитой социальной и коммерческой инфраструктурой. Здесь работают детсады, школы, банки, отделения почты, аптеки, супермаркеты. Недалеко находятся медицинские учреждения и места для семейного отдыха, такие как Национальный цирк Украины, Ботанический сад. Рядом находятся несколько небольших парков и скверов. Поскольку ЖК находится рядом с вокзалом и центром города, вокруг него много заведений общепита. Внутренняя инфраструктура новостроек представлена площадкой для отдыха, игровой зоной для детей и гостевой парковкой. Заинтересовал объект ? Звоните, пишите - покажем. Приглашаем собственников недвижимости к сотрудничеству. Поможем выгодно сдать / продать Ваши объекты. Обращайтесь, будем рады помочь. #185

Берестейський просп. (Перемоги), 11А

БЕЗ КОМІСІЇ! Лесі Українки бул., 7в. ЖК "Jack House", - 3-кімнатна квартира ( три окремі спальні та кухня- гостьова), 110/58/21. - Будинок 2018р.3 ліфта Mizui. система розумний будинок, територія під охороною, цілодобове відеоспостереження, пости охорони, система персональних електронних пропусків, картковий доступ до ліфтів, ст.М"Печерська", "Кловська", "Олімпійська". Дах будинку в експлуатації має 2 рівні, басейн, міні-парк, СПА,ресторан. - Апартаменти на 10-му поверсі, площа: 110м2 Квартира з дизайнерським ремонтом 2021 р. з використанням якісних матеріалів. Повністю комплектована меблями та технікою світових виробників. , фільтр питної води. - 2 санвузла та простора лоджія з підігрівом підлоги. - Посилання на відео в YouTube "youtu.be/-pCNHG1Byb4?feature=shared" - Ціна: 375 000 у.о. БЕЗ КОМІСІЇ!!

Лесі Українки бульв., 7в

Уникальная квартира на оболонской набережной. Кухня на 60 м2. откроет большое пространство с панорамными окнами, терассой и видом на Днепр. Высота потолков 4 метра даёт ощущение большого пространства. В квартире также расположены две гардеробные которые функционально разместят большое количество одежды и обуви. Три сан. узла Двух уравнивая детская комната. Ну и конечно лучшая локация с красивыми закатами на Оболонской набережной.

власник
Володимира Івасюка просп. (Героїв Сталінграда), 2д

БЕЗ КОМІСІІ, единий представник ВЛАСНИКА 09,37,16,61,86 Олександр . 2х кімнатна величезна світла квартира за НАЙНИЖЧОЮ ЦІНОЮі! Дві великі спальні, два санвузли та велика кухня-вітальня комфортного квадратного планування о 22 метри! Лоджія та приемний вид з вікон як додатковий бонус. 0! 9! 3! 7! 1!6! 6!1!8! 6 Найкраща пропозиція серед таких ЖК як Діброва Парк, Варшавський, ЖК «Сирецькі сади». Некрасова Віктора 8 Dibrova Park. Будинок 4. Блок А. Будинок першим у комплексі був введений в експлуатацію у жовтні 2022 року. Право власності на квартиру отримано в листопаді 2023. 73.3 / 30.4 / 22 Дуже зручний 16 поверх гарантує відсутність звуків із двору у порівнянні з нижчими поверхами та, водночас, забеспечує чудовий вид з вікон. Розташування квартири на поверсі максимально віддалено від проізноі дороги та не межує з ліфтовою шахтою. ЦІНА 73 000 $ на руки. ПОДАТКИ ВІД ВАРТОСТІ ОЦІНКИ СПЛАЧУЄ ПОКУПЕЦЬ без жодних додаткових КОМІСІЙ. СПІВПРАЦЮЄМО ЗІ ВСІМА. Єоселя розглядається у разі швидких рішень покупця за ціною 76 000 $ на руки. Перегляд можливий у будь який час. ТЕЛЕФОНУЙТЕ або пишить./09/37/16/61/86/ Олександр ІНФРАСТРУКТУРА ЖК знаходиться в Подільському районі, поблизу «Варшавський мікрорайон», ЖК «Сирецькі сади». В комплексі продумано все для комфортного життя - сучасні дитячі та спортивні майданчики, велодоріжки, велика кількість хвоі та інших зелених насаджень, місця для відпочинку, затишні алеї для вечірніх прогулянок. На території комплексу будується 4 паркінги. Свій торговий центр поруч з будинками та комерційні приміщення на перших поверхах. Біля самого ЖК запланована станція метро "Мостицька", знаходиться зупинка громадського транспорту. В 5 хвилинах їзди - великий ТЦ Ретровіль з кінотеатром та Sport Life. Поруч школа №68, №45, міжнародний арт-ліцей імені Сальвадора Далі, "Дитячий садок №482» та декілька приватних.Велика лісопаркова зона навпроти будинку Сирецький Гай, парк/ліс, дендропарк.

власник
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 8

Площа більше 100 кв.м. (88 житлова + 4 лоджії), супер планування, простора кухня обєднана з лоджією 12 м.кв. + Квартира від власника. Без % + У квартирі ніхто не прописаний + Боргів за комунальні немає + Квартира порожня та готова до заселення + 2 ліфти, вантажний та пасажирський + 10 поверх із 16 + Цілодобово чергують консьєржки + Встановлені енергозберігаючі склопакети + деревяні підвіконня товщиною 40 мм, всі лоджії з виносом + 40 см. + Усі вікна не на сонячній стороні (сонце тільки зранку) за рахунок цього у квартирі не ставили кондиціонер, так як мікроклімат комфортний навіть в літку в спеку квартира не перегрівається. + Під будинком парковка, гарний сучасний сквер, оновлений дитячий майданчик, лавки + Під будинком цілодобовий АТБ + Ідеально для інвестиціі чи житла Неподалік від будинку велика кількість магазинів та супермаркетів, торгово-розважальний комплекс Оазис, Дрім Таун., метро Героїв Дніпра о 7 хв. ходьби. Виділений великий коридор на три квартири під ключ, де можна зберігати деякі речі на кшталт велосипедів, коляски, будматеріалів та ТД. Для безпеки у квартирі найпотужніші броньовані двері, індивідуально виготовлені на заводі та встановлені на замовлення Нацбанком України. Будинок бізнес клас, зданий у 1986 році, коли дотримувалися всі будівельні норми, стіни товсті та теплі, з гарною звукоізоляцією, ТК керамзитобетон. Елітний будинок радянського часу, найкращі за якістю та раціональним плануванням. Міністерський будинок, благополучні мешканці. Поруч курортне озеро, бігові та прогулянкові доріжки у парковій зоні. 10 хв до найкращих пляжів Дніпра, чисте повітря, промзони відсутні. Біля будинку дитячі садки та школи. - Садок №606 санаторного типу з басейном. - садок-школа №639 до 4 класу. - дитячий оздоровчий центр: танці, гімнастика, малювання, ліплення. Усього близько 30 гуртків. - Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів-ліцей №20 з поглибленим вивченням французької мови з першого класу - Спеціалізована школа №244 із поглибленим вивченням англійської мови - Школа І ступеня – гімназія "Потенціал" зі спортивним нахилом із поглибленим вивченням англійської мови та математики - Школа – гімназія "Соціум" з поглибленим вивченням англійської мови та математики З усіх питань телефонуйте на мобільний або пишіть вайбер або телеграм. +380 (98) 44-22-991

власник
Героїв Дніпра вул., 42

Квартира в гарному стані. Меблі залишаються. Квартира не кутова На даху зроблена профілактика Новий ліфт Документам більш 3х років

власник
Бальзака Оноре вул., 57

Продаж 3к квартири ЖК Бульвар Фонтанів, Печерський р-н, Саперне Поле. Продажа 3к квартиры ЖК Бульвар Фонтанов, Печерский р-н, Саперное Поле. Простора квартира: Кухня-вітальня, 2 спальні, 2 вбиральні кімнати, 2 з/в: ванна та душова. Повністю мебльована італійськими меблями та укомплектована побутовою технікою від провідних виробників. ЖК "Бульвар Фонтанов" - престижний комплекс закритого типу, концепція комплексу - двір без машин, все переміщення транспорту проводиться по підземному паркінгу, цілодобова охорона. Вид з вікон на аллеї фонтанів, тераса загального користування з лаунж-зоною та міні-кухнею, свій кінозал, кімната переговорів, свій дитячий садок, баскетбольний та футбольний майданчики, дитячі ігрові майданчики, ресторан, салон краси, спортзал. Перегляд у зручний для Вас час! #315915288

Саперне Поле вул., 3

Продаж ! Готова 2 -кімнатна квартира в ЖК Республіка, вул. Кістяківських Родини, буд. 2-А Будинок введений в експлуатацію. Продаж квартири з документами права власності. Планування квартири дуже вдале та продумане. Квартира 2-х стороння, не вуглова, тепла, та має затишний вигляд на ігрові та дитячі зони для відпочинку. Площа 73,3 м2 Поверх 5 з 9 Комплектація від Забудовника Стяжка фінішна на підлозі Розведено систему опалення зі встановленням радіаторів Додатково по всій квартирі виконана електророзводка Планування Коридор 9,5 м2 з нішею під пральну та сушильну машинку, та місцем для шафи купе Ванна кімната 2 Кухня 19 м2 з лоджією Кімната 16, 3 м2 Кімната 14,7 з гардеробом ІНФРАСТРУКТУРА та РОЗВЯЗКА це 2 головних пріоритети чому варто придбати квартиру саме в ЖК Республіка! Поруч найбільший торгівельний центр Республіка, Епіцентр, Metro, Столичний ринок. ЖК "Республіка" має закриту територію з відеоспостереженням та охороною. У підїзді облаштовано місце під коляску, велосипеди. Територія комплексу дуже велика з ланшафтним дизайном та місцями для віпочинку як дітей так і дорослих. На території дитячий садок, школа, фітнес-клуб, тенісний корт, баскетбольні майданчики, футбольне поле, спортивні майданчики облаштовані тренажерами, барбекю-зони, зони для спорту та розваг, дитячий садок та школа Академія А+. Телефонуйте, більш детально проконсультую Вас та домовимось про перегляд

Родини Кістяківських вул., 2а

Маємо ексклюзивну пропозицію саме для вас! Здача будинку в експлуатацію запланована на грудень 2024 року!!! Пропонуємо до продажу 2-х кімнатні видові квартири в ЖК преміального класу EDELDORF HILLS. З панорамних вікон квартир відкривається неймовірний краєвид на могутній Дніпро, Батьківщину-Мати та Печерські пагорби! Розкішний краєвид буде вас наповнювати щодня і заряджати енергією нашої величної столиці. Престиж та розкіш ЖК EDELDORF HILLS у кожній деталі. Сучасна архітектура, дизнайнерській лобі, зони відпочинку та спорту, басейн та справжній парк на даху твого будинку, підземний паркінг. Інфраструктура - поруч з ЖК знаходиться 5 парків. Найближчі станції метро -Арсенальна, Печерська, Звіринецька. ТРЦ Gulliver, магазин Goodwine, ресторани, супермаркети, престижні школи та садочки. Наразі ще є можливість обрати саме ту квартиру, яка відповідає Вашим цінностям!!! Характеристики квартир: Квартира 1 Квартира розташована в Будинку - 2. Поверх - 14 Площа квартири - 74,75 кв.м Кількість кімнат - 2 1 Вітальня 2 Кухня-гостинна 3 Спальня 4 Спальня 5 Ванна кімната - 2 шт. Квартира 2 Квартира розташована в Будинку - 2. Поверх - 14 Площа квартири - 69,55кв.м Кількість кімнат - 2 1 Вітальня 2 Кухня-гостинна 3 Спальня 4 Спальня 5 Ванна кімната - 2 шт. І найголовніше, що квартири можна придбати окремо, або одразу дві і обʼєднати їх при необхідності, так як вони розташовані по сусідству! Також є 2 паркомісця в підземному паркінгу!!!

Старонаводницька вул., 42-44

Маємо ексклюзивну пропозицію саме для вас! Здача будинку в експлуатацію запланована на грудень 2024 року!!! Пропонуємо до продажу 2-х кімнатні видові квартири в ЖК преміального класу EDELDORF HILLS. З панорамних вікон квартир відкривається неймовірний краєвид на могутній Дніпро, Батьківщину-Мати та Печерські пагорби! Розкішний краєвид буде вас наповнювати щодня і заряджати енергією нашої величної столиці. Престиж та розкіш ЖК EDELDORF HILLS у кожній деталі. Сучасна архітектура, дизнайнерській лобі, зони відпочинку та спорту, басейн та справжній парк на даху твого будинку, підземний паркінг. Інфраструктура - поруч з ЖК знаходиться 5 парків. Найближчі станції метро -Арсенальна, Печерська, Звіринецька. ТРЦ Gulliver, магазин Goodwine, ресторани, супермаркети, престижні школи та садочки. Наразі ще є можливість обрати саме ту квартиру, яка відповідає Вашим цінностям!!! Характеристики квартир: Квартира 1 Квартира розташована в Будинку - 2. Поверх - 14 Площа квартири - 74,75 кв.м Кількість кімнат - 2 1 Вітальня 2 Кухня-гостинна 3 Спальня 4 Спальня 5 Ванна кімната - 2 шт. Квартира 2 Квартира розташована в Будинку - 2. Поверх - 14 Площа квартири - 69,55кв.м Кількість кімнат - 2 1 Вітальня 2 Кухня-гостинна 3 Спальня 4 Спальня 5 Ванна кімната - 2 шт. І найголовніше, що квартири можна придбати окремо, або одразу дві і обʼєднати їх при необхідності, так як вони розташовані по сусідству! Також є 2 паркомісця в підземному паркінгу!!!

Старонаводницька вул., 42-44

Квартира від власника. Без %. 45 кв.м. 21 поверх. Можливий продаж по сертифікату на втрачено житло, є-відновлення. Продаж 1- кімнатної квартири у відмінному житловому стані. ✔ Ремонт робився для себе, використані якісні матеріали. ✔ Функціональне планування, простора кухня і окрема кімната. ✔ Квартира мебльована з необхідною побутовою технікою. ✔ Ключі на руках, перегляди у будь-який зручний для Вас час. Квартира з високоякісним ремонтом. Простора і світла кімната. Повністю замінена проводка на мідну, повна заміна труб водопостачання. Становлені енергозберігаючі склопакети. У квартирі є інверторний кондиціонер (охолодження / підігрів). Вбудована кухня з технікою. Кахель виробництва Іспанії. Просторий балкон на кухні. Вбудована шафа у коридорі. Неподалік від будинку велика кількість магазинів та супермаркетів, торгово-розважальний комплекс.

власник
Макіївська вул., 8

Саперне Поле, 5, Бульвар Фонтанів; Спецпроект 2016-2020 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 24; ліфт; Будинок преміум-класа "ЖК "Бульвар Фонтанів", будинок з гарною зеленою зоною, Н=3 метри, воєнізована охорона, ліфти "Отіс", на території дитячий майданчик, безкоштовне паркування біля будинку та є підземний паркінг. Поряд сквер Георгія Гонгадзе, будинок мистецтв "Україна", Миколаївський костел, поліклініка, дитяча лікарня, ТРЦ Оушен Плаза 3-й поверх, площа: 154/70,/30; Квартира з новим ремонтом у стилі прованс. Раціональне планування квартири включає 4 окремі спальні і простору кухню-студію. Німецька сантехніка та вбудована побутова техніка. Приємна кольорова гама. Комплекс бізнес класу, поряд є супермаркети та ресторани. метро Палац Україна - 7 хв.

Саперне Поле вул., 5

Спецпроект 1990-1999 рр; стіни: цегла; перекриття: залізобетон; поверховість: 7; гараж; транспорт: ст.М"Контрактова площа"; будинок 1996р., індивідуальний проект, гарний стан, 3 під"їзди, у будинку 36 квартир, є ліфт, Н=2,7м, парковка/безкошт., поруч Житній ринок, Введенська гімназія, поліклініка, церква Миколи Притиска, школа№10, №17, дитсадки; НаУКМА ТЦ"Самсон", ст.М"Тараса Шевченка" - 500м, ст.М"Контрактова площа" - 610м • 2-, 3-й поверх, площа: 79,2\55,6\17,9; 5 хвилини пішої ходи від ст. метро Тараса Шевченка або Контрактова площа. Будинок має затишний та зелений дворик, охайний підїзд. Дах цілий. Товщина стіни 60 см, залізобетонні перекриття. Поряд мальовничий сквер та легендарний кінотеатр Жовтень. У сквері поряд з будинком розташований дитячий майданчик та фонтан. У дворі є місце для паркування авто. Зручна транспортна розвязка, є декілька зупинок, серед транспорту: метро, автобуси, маршрутки, трамваї. Поруч є все необхідне для життя

ексклюзив
Костянтинівська вул., 34

Пропонується затишна квартира в скандинавському стилі з трьома рівнями в ЖК “Комфорт Таун”. Перший поверх 46 кв. м. розташована вітальня, кухня з островом, санвузол, душ, шпоновані двері до стелі, підлога з підігрівом. Кухня обладнана вбудованою технікою Electrolux, виготовлена з шпону та фурнітурою Blum. Деревяна підлога з масиву дошки, сходи виконані із масиву дуба, під сходами є велика кладовка для зберігання речей. На другому поверсі 45 кв. м. розташована мастер-спальня, гардероб, балкон, санвузол з душем та ванною, прихований бойлер, сушильна машина, пральна машина Electrolux та сантехніка Villeroy & Boch. Підлога з підігрівом, дерев’яні двері до стелі та скриті шафи. На третьому поверсі 47 кв. м. кімната з мансардними вікнами, санвузол з ванною. Деревяна підлога з масиву дошки, під усією плиткою тепла підлога, а стеля виконана з деревяного шпону. Також на поверсі є тераса 8 м2 з робочою зоною барбекю, підведена вода, тераса виконана з термоясеня та покрита маслом. Квартира захищена системою Ajax. Додатково на загальному поверсі є кладова 2 м2.

Регенераторна вул., 4

Авторський проект. Vip ремонт. Городецького 12. Хрещатик. Продам 3-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом класу "De Luxe", в дореволюційному будинку, самому центрі Києва за адресою: вулиця Архітектора Городецького 12 із цілодобовою охороною та відеоспостереженням. В апартаментах розташованих на 4 поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку, S – 113/38/59 кв.м, висотою стель 3,8 м, ремонт виконаний із застосуванням високоякісних матеріалів та врахуванням високої функціональності предметів меблів, багаторівневе освітлення, елегантні меблі плавних форм шановних брендів: меблі Rolf Benz, Poltrona Frau, Kneel, Rochenbobois, кухня Poggenpohl, вбудовані шафи Lubke, преміальна побутова техніка V-Zug, сантехніка Villeroy & Boch, Flaminia. Індивідуальний котел опалення Vaillant, тепла підлога з мідних труб, вікна Schuco. Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається: кухня-вітальня з виходом на відкриту терасу, спальня з виходом на засклений балкон, видом у двір, господарської кімнати та 2 санвузлами із ванною та душовою кабіною. Будинок має внутрішній закритий дворик із наземним паркінгом. Поруч із будинком розташовані: парк на площі імені Івана Франка, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, відомий "Будинок з Химерами", Національна музична академія України імені П. І. Чайковського, супермаркет, торговий центр, аптеки, медичні центри, бутіки модного одягу, салони краси, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. За 500 метрів від будинку розташований Маріїнський парк.

Городецького архітектора вул., 12

Реклама квартири вийшла вперше 04.03.2024 Хто купить цю квартиру - виграє джекпот)) Без перебільшення. Давайте рахувати: 1) планування справді має самі видові характеристики з усіх секцій ЖК 2) вид на Батьківщину Мати, Прапор, Києво-Печерську Лавру, Ботанічний Сад 3) сторона світу - схід 4) оптимальна площа для двокімнатної квартири (після обмірів 72.4 м2, є доплата за м2 після БТІ) 5) така квартира буде завжди радувати своїх власників, орендарів чи співробітників офісу 6) будинок розташований в Печерському районі, ЖК бізнес класу 7) дуже потужний потенціал в квартири для росту ціни в майбутньому 8) ціна нижче ніж у ЖК подібного класу (спробуйте проаналізувати ціну ЖК Trinity, ЖК Французький квартал 2, ЖК Unit City, ЖК А 136 і т.д. 9) рахуємо далі? Чи виходимо на угоду? Квартира пропонується без комісії !!

Миколи Міхновського бульв. (Дружби Народів), 13а

Пропонуємо вашій увазі затишну та стильну квартиру майже у центрі міста - вул. Романа Ратушного 12. Загальна площа - 45.2 кв. м. Вікна виходять на парк. Гарний ремонт і найкраща побутова техніка робить цю квартиру ідеальною для комфортного проживання. Повністю укомплектована - готова до заселення чи до здачі в оренду. Кухня - духовка Bosch, посудомийка Bosch, холодильник Whirlpool, мікрохвильовка Electrolux, фільтр зворотнього осмосу. Вітальня - телевізор LG 43 Smart TV, кондиціонер Cooper&Hunter. Ванна - пральна машинка із сушкою Ariston, бойлер Ariston. Всюди у квартирі високоякісні меблі зроблені на замовлення. Встановлена сигналізація та вбудований пилосос Cyclovac. A 1 6 5 1

Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 12

Продаж 3к квартири, Renaissance Residence, вул. Новоселицька, Печерськ. Продажа 3к квартиры, Renaissance Residence, ул. Новоселицкая, Печерск. Квартира преміального рівня в ЖК renaissance residence 200 м2 Простора кухня-вітальня Тераса Пральня 2 спальні з санвузлами та гардеробними Кухня ARCLINEA, Italy, з островом у комплекті з витяжкою ARCLINEA та технікою V-Zug Індукційна поверхня GK47TIMPSZ-1 Вбудована кавоварка Supremo XSL-1 Висувна скринька вакууматор 15 см-1 Духовка-пароварка електр.Combi-Steam XSL BG-1 Посудомийна машина AdoraDish V6000+Ergo-1 Холодильник Liebherr SICN3386+ICBN3386 з морозильною камерою та льодогенератором-1 Стільці напівбарні-3 шт Меблі Giorgetti, Italy вітальня Диван Adam з подушками шт Крісла Hug -2 шт Журнальний столик Rift-2 шт Столик приставний-1 шт Килим Moon Shadow 3500*4500 -1 шт Стіл обідній Fang-1 шт Стільці обідні Ala-6 шт Люстра Swards-1шт Комодик Myo-1шт Торшер Myo-1шт Комод Dia-1шт Стільці Progetti-2шт Столик Oti-1шт Телевізор Samsung QE65QN85BAUXUA Меблі Giorgetti, Italy спальні Ліжко Frame-1шт Ламелі-1шт Матрац Giorgetti 2000*2000-1 шт Тумби ліжка Frame-2 шт Ліжко Adam-1шт Ламелі-1шт Матрац King Koil 2000*2000-1 шт Тумби ліжкові Morfeo-2шт Сантехніка, фурнітура, аксесуари Antonio Lupi Санвузол для гостей Господарський санвузол Дитячий санвузол Гардеробні кімнати меблі Rimadezio Пральна Меблі Пральна машина V-Zug AdoraWash V2000 Сушильна машина V-Zug AdoraDry V2000 Вбудоване освітлення по всій квартирі Delta Ligth Belgium Система розумний будинок: управління світлом, кондиціюванням, відеоспостереження, аудіо, протипожежна безпека, антипотоп. Припливно-витяжна вентиляція, кондиціювання, зволоження повітря, багаторазове очищення (для курців) Daikin (Japan). #315917354781

Новоселицька вул., 10

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ОБОЛОНЬ! НОВИЙ РЕМОНТ! 2кімн=73м3! Героїв полку Азов, 4в (Малиновського)! ✔ Продаж видової квартири з авторським ремонтом в новому будинку на Оболоні. ✔ Функціональне планування велика кухня, дві окремі просторі кімнати, сан.вузел роздільний, великий засклений та оздоблений балкон. ✔ Квартира облаштована вбудованими кухонними меблями та необхідною побутовою технікою Electrolux, Whirlpool (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна та пральна машини, холодильник), місткими шафами купе. ✔ Встановлено бойлер, систему попередньої очистки води. ✔ Підготовлені обладнання для встановлення очистної системи для питної води, та траси для встановлення кондиціонерів. ✔ Гарна вхідна група, консьєрж. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання, супер маркет Сільпо, ТРЦ DREAM yellow, ТЦ Метрополіс, дит.садок, школа. ✔ Метро Оболонь та Мінська в пішій доступності. КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

ексклюзив
Героїв полку "Азов" вул. (Малиновського маршала), 4в

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! АРСЕНАЛЬНА! МАРІЇНСЬКІЇ ПАРК! АВТОРСЬКИЙ РЕМОНТ! 3кім=85м2! Івана Мазепи, 3! ✔ Пропозиція квартири в фундаментальній "сталінці" з ЛІФТОМ на Верхньому Печерську, поряд з метро Аресенальна. ✔ Квартира після капітального ремонту. Залізобетонні перкриття. Замінена електропроводка, розводка водопровідних труб. Утеплена по фасаду. Н=3.1 м. ✔ Функціональне планування окрема кухня з кладовою, простора вітальня, дві спальні, гардероб. ✔ Квартира повністю облаштована необхідними меблями та вбудованою технікою варильна поверхня, духова шафа, холодильник, посудомийна машина, пральна та сушильна машина (вся техніка Siemens, Bosch). Дерев`яна столярка. Встановлено інверторну спліт систему, з функцією обігріву Gree, газовий водонагрівач Bosch. Зонований підігрів полу. ✔ Будинок знаходиться у дворі, двір закритий. В`їзд через шлагбаум. Достатньо місць для паркування. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання дит.садок, школа, супер маркет, Kyiv Food Market, Arsenalna square, Маріїнський парк, Парк Слави. КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПЕРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

ексклюзив
Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 3

ВЛАСНИК. Продам свою 2-кімнатну квартиру на Позняках. Вул. Урлівська 34, 63/31/14, поверх 14 з 25 Світла і тепла квартира, Планування кімнат роздільне. Санвузол роздільний. Лоджія засклена. дуже вдале планування. У квартирі є індивідуальні лічильники на воду та опалення (тому не великі рахунки за опалення). Все що э в квартирі залишається. -У будинку цілодобова охорона відеоспостереження (консьєрж). - Торгівельний центр (ТРЦ River mall) 5 хвилин пішки. - Зупинка транспорту за хвилину ходьби. - До метро Позняки/Осокорки 15-20 хвилин пішки. - Поруч 2 школи та садок, дитяча поліклініка. Вартість 75000 у.е. Документам більше 3-х років. в квартирі ніхто не прописан. Посередників прохання не турбувати. Рекламувати квартиру агентам теж не дозволяю.

власник
Урлівська вул., 34
1 - 24 з 22 508 результатів

В Україні багато цікавих і красивих міст, однак Київ притягує до себе найбільшу кількість людей. Хтось тут народився, а хтось приїздить до столиці в пошуках кращого життя – і перед одними, і перед іншими з часом постає питання купівлі житла. Купити квартиру в Києві не проблема, якщо є заощадження. Вибір нерухомості радує і широким ціновим діапазоном, і якістю, і можливістю придбати як бюджетну 1-кімнатну квартиру без ремонту, так і розкішні дворівневі апартаменти. Знайти безліч пропозицій можна завдяки пошуковику ЛУН, що збирає інформацію про продаж житла з різних ресурсів в одну базу.

Переваги проживання в Києві

Тим, хто ще не визначився, чи варто переїздити до української столиці й купувати тут житло, прийняти остаточне рішення допоможуть численні її переваги:

  • Розвинена інфраструктура. У столиці є все для повноцінного життя, навчання, роботи й відпочинку. Велика кількість освітніх закладів, медичних установ, магазинів, торгових центрів, ринків, супермаркетів є не тільки в центрі, а буквально в кожному районі міста. Де б ви не оселилися – в Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському, Солом’янському чи Шевченківському районі – будьте певні, що недалеко від будинку ви знайдете всі необхідні об’єкти інфраструктури.
  • Робота. У Києві досить легко знайти оптимальний для себе варіант роботи в порівнянні з невеликими містами. До того ж оплата праці тут значно вища, ніж в інших обласних центрах.
  • Розваги. У столиці зосереджена велика кількість місць для відпочинку – від пляжів на березі Дніпра до кінотеатрів, театрів, розважальних центрів і нічних клубів. У літній час можна прогулятися по Хрещатику й посидіти в одному з численних кафе, взимку – сходити на каток, відвідати виставу тощо.
  • Житлова нерухомість. Незважаючи на досить високі ціни, продаж квартир у Києві на вторинному ринку здійснюється активно – одні купують житло для себе, інші вигідно інвестують гроші. Знайти житло на вторинному ринку чи в зданій новобудові від забудовника або господаря не проблема – вибір апартаментів дійсно широкий. Однак якщо хазяїну прийдеться відразу виплачувати всю вартість нерухомості, то з забудовником можна укласти договір на придбання квартири в кредит чи в розстрочку, тобто з розтермінуванням.

Як недорого купити житлову нерухомість у Києві без посередників

Тим, кого цікавлять однокімнатні, двокімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні чи 5-кімнатні квартири Києва, варто звернути увагу на ресурс ЛУН, де зібрана найбільша кількість оголошень з продажу житла від власника. Всеукраїнський пошуковик має безліч переваг і дуже зручний у використанні. Адаптивний дизайн дозволяє переглядати об’яви як зі стаціонарного пристрою, так і з будь-якого мобільного гаджету. Велика карта Києва дає змогу побачити всі доступні варіанти вторинного житла в тому районі, що вас цікавить – такої функції ви не знайдете на жодному тематичному сайті .

Дешево придбати квартиру допоможе сортування оголошень за ціною. Завдяки цьому ви зможете спершу побачите нерухомість, яку реалізують по доступній ціні. Кожна об’ява публікується з фото й описом: розташування, планування квартири, поверх, загальна площа й площа вітальні, кухні, спальні тощо. А ще можете підписатись на розсилку – ви будете отримувати повідомлення про появу нових оголошень за вашими запитами та не пропустити цікавих пропозицій!