Пропонується квартира в клубному будинку ЖК «Солом’янський». ЖК з власною закритою охороняємою территорією, підземним паркінгом, зоною відпочинку та дитячим майданчиком. До ЖК підведені всі міські коммунікаціі. Квартира з дизайнерським ремонтом, меблями та технікою, розташована в секції 2 на 2 поверсі. Квартира обладнана: -прально-сушильна машинка Electrolux -духовка Electrolux -посудомийна машина Electrolux -варочна поверхня Electrolux -холодильник Whirlpool -холодильник для вина Ardesto -м’які меблі фабрики Blanche -телевізори Samsung Qled -спліт система кондиціонування Daikin Можливий продаж з машиномісцем в підземному паркінгу

власник
Університетська вул., 17а

Пропонуємо вашій увазі затишну та стильну квартиру майже у центрі міста - вул. Романа Ратушного 12. Загальна площа - 45.2 кв. м. Вікна виходять на парк. Гарний ремонт і найкраща побутова техніка робить цю квартиру ідеальною для комфортного проживання. Повністю укомплектована - готова до заселення чи до здачі в оренду. Кухня - духовка Bosch, посудомийка Bosch, холодильник Whirlpool, мікрохвильовка Electrolux, фільтр зворотнього осмосу. Вітальня - телевізор LG 43 Smart TV, кондиціонер Cooper&Hunter. Ванна - пральна машинка із сушкою Ariston, бойлер Ariston. Всюди у квартирі високоякісні меблі зроблені на замовлення. Встановлена сигналізація та вбудований пилосос Cyclovac. A 1 6 5 1

Романа Ратушного вул. (Волгоградська), 12

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира з великими можливостями! Від власника. Голего Миколи ( Лебедєва-Кумача), вул. 12. Масив Відрадний. Парк Відрадний 15 хв. пішки. 3-кімнатна квартира в тихому кварталі. Потребує ремонту. Двостороння. 2 санвузли. 2 лоджії(з різних сторін) по 10 м2 кожна. В одній- вхід в свій погреб. Лічильники на воду, тепло. Домофон. Вдале планування. В будинку консьєрж. Будинок теплий взимку, прохолодний влітку. Поряд зручна парковка. Є підземний паркінг в оренду в сусідньому будинку. Чудове рішення для людей з обмеженими можливостями. Добре також підійде під нотаріат, офіс, хостел. Команда профі може зробити ремонт за потреби покупця. Ціна 98000 доларів. Без комісії для покупця.

Миколи Голего вул. (Лебедєва-Кумача), 12
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам квартиру з ремонтом в клубному будинку бізнес-класу. Без комісії. Кучмин Яр пров., 4( провулок Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Всього 15 квартир. Поряд постійна охорона. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу( хамам з душем, приміщення для тренажерного залу). На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Є сховище. Квартира заг. площею 96 м2. Кухня- вітальня 31,7 м2. 2 спальні 18, 2 і 18, 5 м2. 2 сан. вузли. Висота приміщень 3,4 м. Розташована на 1-му ( високому) поверсі. Зручне планування. Вихід із квартири на прибудинкову територію терасного типу( можливість облаштування для себе). На квартиру від10 кВт електроенергії. Квартира з якісним ремонтом. Ціна: 1900 дол./м2. Без комісії. В цьому будинку є інші варіанти з ремонтом і без. Всі пропозиції без комісії! Можливий продаж по Є -Оселі, Постановам.

можливий продаж по єОселя
Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4

Кучмин Яр провулок., 4, ( заїзд- з провулку Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок бізнес-класу. Тиха затишна непроїзна вулиця в оточенні приватної забудови. Поруч Соломянський парк. Будинок бізнес-класу, введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу. В підвалі -сховище і виділені комірчини. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Квартира фактично на 3-му поверсі. Після будівельників. Велика кухня-вітальня 37,9 м2 з виходом на великий балкон. 2 окремі кімнати 18,2 і 15,4 м2. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Ціна: 1500 дол./м2.Без комісії. Є варіанти квартир від 90 до 110м2 на 1-4 поверхах. 1-й поверх –фактичний 2-й( на високому цоколі). Висота приміщень 3, 4 м. Продаються як без ремонту(стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети, якісні вхідні двері) так і з ремонтом. За потреби: ремонт обраної квартири під замовлення. Можна по програмі "Є-оселя".

можливий продаж по єОселя
Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4

Продам видові квартири в клубному будинку бізнес-класу. Без комісії. Кучмин Яр провулок, 4 (заїзд з провулку Кудряшова). Клубний 5-поверховий будинок на тихій затишній непроїзній вулиці в оточенні приватної забудови. Поруч Соломянський парк. Будинок введений в експлуатацію. Права власності оформлені. Частково заселений. Власна котельня на електриці, теплові лічильники на квартири. Зовнішнє якісне утеплення гарантує затишок і в холод, і в тепло. В будинку панорамний ліфт. В цоколі сауна з великим басейном і зоною релаксу( хамам, душ, тренажерний зал). В підвалі- сховище. На четвертому поверсі- велика спільна тераса для відпочинку. Квартири від 68 до 110м2 на 1-4 поверхах. 1-й поверх –фактичний 2-й( на високому цоколі). Висота приміщень 3, 4 м. На квартиру від 12 кВт електроенергії. Квартири продаються як без ремонту(стяжка, стіни- штукатурка, батареї, 2-камерні склопакети, якісні вхідні двері) так і з ремонтом. За потреби: ремонт обраної квартири під замовлення. Фото квартир без і з ремонтом. Ціна: від 1400 дол./м2 на квартиру без ремонту. Без комісії. Можна по програмі "Є-оселя".

можливий продаж по єОселя
Кучмин Яр пров. (Краснодонський), 4

До Вашої уваги стильна 2к квартира у ЖК, що на вул. Гарматна, 37А. Код квартири 24853921 Планування: - дві окремі кімнати, які укомплектовані меблями - кухня укомплектована потрібною технікою для комфортного проживання - с/в з великою ванною - закритий балкон з видом на парк - робоче місце для роботи з дому - панорамний вид з вікон - багато місця для зберігання речей, - з облпднання: смарт ТВ, інверторний кондиціонер, посудомийна, бойлер на 85л, два двоспальні ліжка. Розвинута інфраструктура у пішій доступності: зупинки громадського транспорту, школа, дит. садок, парк для прогулянок, поліклініка, ТРЦ, мережеві магазини, аптеки, кафе, пекарні та багато іншого. До метро Шулявська 18 хв ходьби. Підземний паркінг, який слугує укриттям. Будинок теплий та енергозберігаючий з власнею котельньою. Батареї регулюються, тому є змога задавати комфортну температуру у кімнаті. Два ліфти, консьєрж сервіс, відеонагляд на території, охайний двір. Якщо Ви цінуєте комфорт та затишок, а також зустрічати панорамний світанок, то ця квартира саме для Вас!!! Розглядаємо продаж по державній програмі. Телефонуйте для огляду!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Гарматна вул., 37А

Пропонується до продажу сучасна 2к квартира в центральному районі Києва. Будинок введено в експлуатацію у 2011 році. Зроблено якісний ремонт з використанням матеріалів високої якості та сучасної техніки в 2019 році. Світла простора квартира з чудовим краєвидом міста з вікон на 14 поверсі з 17 поверхів. Загальна площа 82,4 кв.м, кімнати роздільні -24.8 кв.м і 23.4 кв.м з виходом на балкон, кухня 14.6 м.кв. з панорамним вікном. Два санвузли, є невеличка комора. Поли в кімнатах ламінат, в кухні і коридорі -плитка (тепла підлога). Продаж з усіма меблями( виробник Італія) і побутовою технікою ( посудомийна та пральна машинки, бойлер, телевизори, в кожній кімнаті кондиціонер). Вбудовані великі шафи в коридорі та в одній з кімнат. Є пожежна і охоронна сигналізація. Лічильники на все. Підземний паркінг. Конc`єрж сервіс. Поруч є супермаркети, спортзали, бассейн, декілька шкіл та дитячих садочків, лікарня, пошта. Гарна транспортна розвязка. Метро Вокзальна 12 хвилин пішки Без комісії. Можливий безготівковий продаж. Розглядаємо 280 постанову, сертифікат.

ексклюзив
Липківского Василя вул. (Урицького), 18

НОВА пропозиція! Продається охайна двокімнатна квартира на Відрадному, вул. Метробудівна 8. Класний ремонт з заміною усіх комунікацій. Розташована на 5му поверсі, дві кімнати, не кутова, тепла и світла. Укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями. Встановлено кондиціонер, газовий котел, пральна, посудомийна, холодильник, камера відеонагляду. Комфортне місце розташування будинку, через дорогу 161 Школа, поруч зупинка скоростного трамваю, парк, лікарня, НАУ. Право властності більше 3х років (податки по 1%),

ексклюзив
Метробудівська вул., 8

Продаётся просторная 1-комнатная квартира площадью 60 м² по адресу ул. Вадима Гетьмана 1Б, Шулявка. Этаж 14. Современное зонирование: уютная спальня с гардеробной, просторная кухня-гостиная, комфортный холл, санузел с ванной, кладовая. Квартира полностью меблирована и оснащена качественной техникой из Италии. Обесшумленна, утеплённа и с тёплыми полами. В жилом комплексе высокие стандарты безопасности: круглосуточный консьерж, закрытая территория с доступом по карточкам, новые лифты, детские и спортивные площадки, двухуровневый паркинг с тремя выездами. Отличная инфраструктура: близость к метро Шулявка, супермаркетам, ТРЦ Космополит с развлечениями, ресторанами и кинотеатром, а также быстрый доступ к общественному транспорту. Рядом школы, детские сады и парки. Дополнительные детали и видео доступны в Telegram, WhatsApp.

Гетьмана Вадима вул., 1б

Соломянський район Чоколівка Без комісії для покупця! Пропонується чудова двостороння 2 кімнатна квартира загальною площею 74 м2. Дві окремі кімнати по 19 м2. Кожна кімната з панорамним балконом! 18 поверх 20 поверхового цегляного будинку. Санвузол з вікном! 2 панорамні засклені лоджії. Загальний стан квартири - євроремонт. Ліфт опускається в підземний паркінг. Закритий двір з охороною. ОСББ. Все доглянуто, чисто і упорядковано! Чекаємо на перегляд!

ексклюзив
Волинська вул., 10

Затишна 1-кімнатна квартира на Соломянці - охайна та чиста, тиха та безпечна. Ця частина Соломянського району дуже,тиха та зелена, розполагає до відпочинку та зняття напруги після столичного ритму. В квартирі є все небхідне для життя та комфортного побуту: кімната окрема, ванна в санвузлі. Є вся необхідна побутова техніка: кондиціонер, духова піч, газова плита, холодильник, пральна машина. На увагу заслуговує інфраструктура навколо будинку. За кілька хвилин пішки від комплексу - школа, дитячий садок, продуктові та побутові магазини, перукарні та все, що необхідно сучасній людині для комфортого життя. Не пропустіть цю пропозицію, телефонуйте, чекаю на перегляд! "NewReal" З нами легко!

Ніщинського Петра вул., 12/2

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! РОЗГЛЯДАЄМО єВІДНОВЛЕННЯ/280 постанова! Пропоную до продажу світлу та простору 2-кімнатну квартиру в Соломянському районі за адресою вул. Метробудівська 7 Тихий та спокійний район, вікна у двір. Поверх 3/5 Площа квартири 45.4/28.8/5.9 м2 Право власності більше 3-х років. Документи готові до продажу! Відеоогляд за запитом) Продається квартира з наповненням (кондиціонер, бойлер, пральна машина, газова плита та духова шафа, холодильник) Розвинена інфраструктура: розвинена транспортна розвязка, магазини, супермаркети, ТРЦ, школа, дитячий садок, парк, озеро, аптека, лікарня, банки, пошта, кафе, ресторани. Телефонуйте! Запрошую Вас на перегляд) Покажемо в зручний для Вас час. Пишіть 066*****32 Viber/Telegram/WhatsApp Агент з нерухомості, Максим)

ексклюзив
Метробудівська вул., 7

Продається затишна квартира в класичному стилі в престижному районі міста Києва за адресою вул. Вадима Гетьмана, 30б. Це прекрасне житло на 8-му поверсі площею 100 квадратних метрів, яке надає багато зручностей для комфортного життя. Дана квартира має 3 просторі кімнати та дві санвузли, що робить її ідеальним варіантом як для сімї, так і для тих, хто цінує простір та комфорт. Основні характеристики квартири: Гостьова: Простора та світла гостьова, ідеальне місце для зустрічей з друзями та родинними подіями. Кухня: Сучасна кухня з зручною стільницею та обладнанням, де ви зможете готувати смачні страви для сімї. Майстерня спальня: Затишна спальня для господарів квартири з великими вікнами, які дозволяють насолоджуватися ранковими променями сонця. Дитяча кімната: Окрема кімната для дітей, ідеальне місце для їхніх ігор та навчання. Два санвузли: Зручність двох ванних кімнат - це великий плюс для мешканців квартири. Додаткові особливості: Квартира виконана в класичному стилі з вишуканими деталями та високоякісними матеріалами для обробки. Чудовий вид з вікон, яким можна насолоджуватися з кухні. Зручне розташування недалеко від транспортних маршрутів, магазинів, ресторанів та парків. Будинок під охороною та підземна парковка яку можна придбати окремо для вашої безпеки та комфорту. Ця квартира - чудове місце для життя в стилі та комфорті. Якщо ви шукаєте просторе та затишне житло в Києві, цю пропозицію варто розглянути ближче. Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру та створити тут свій власний куточок затишку та комфорту. #315917348798

Гетьмана Вадима вул., 30

Без %. Гарна 1к кв-ра на Г.Севастополя, Відрадний, Солом’янский р-н. Вул.Героїв Севастополя 27. 5 хв зупинка сучасного швидкісного трамвая, на якому 5 хв до метро КПІ. 4/5 ет. 33м2. Кодовий замок, домофон. Стан «Заїзджай та живи щасливо» або одразу здавай в оренду. Затишна охайна і доглянута квартира в тихому екологічному місті на Відрадному масиві. В квартирі якісні меблі і сантехніка, плітка в санвузлі, багато розеток, зі смаком підібрані шпалери, світильники, картини. Біля трьох років тому в квартирі зроблено якісний ремонт для себе. Дерев’яні кухня, ліжко, стіл, двері. Чавунна ванна. Холодильник та пральна машина GORENIE. Інверторний кондиціонер. Житлова кімната - 19м2. Разом з якістю в квартирі є відчуття смаку і стилю. Балкон засклений та облаштований зручними шафами. Вікна металопластикові. Вхідні двері подвійні, зовнішні двері броньовані. Гарний дитячий майданчик та декілька варіантів паркування. ЕКОЛОГІЯ: з балкона вид на тихий зелений двір. Навколо гектари зелені парків та Медичного містечка. Незвична тиша - завдяки розташуванню на третій лінії від магістралі та деревам навколо будинків. ІНФРАСТРУКТУРА: в радіусі 10 хвилин пішки багато різноманітних магазинів та сервісів, аптеки, дитячи садки, школи, стадіон + басейн + творчі заклади НАУ (Нац.Авіаційного Універсітету). Зручна транспортна розвязка: швидкісний трамвай до "Політехнічного інституту" або "Вокзальної", а автобусом легко дістатися до метро "Шулявська". Поруч три парка – «Відрадний», парк розваг «Поле чудес» з собачим майданчиком і тренажерами, та відомий тематичний дендропарк «Мамаєва слобода» (музей живої історії на 9,2 га) – чудові місця для прогулянок з сім’єю та відпочинку на вихідних. Також поруч Медичне містечко, інститут Шалімова та інші мед.заклади, розташування яких поблизу квартири може бути важливим для вашої сім’ї. Медичні та навчальні заклади навколо роблять цю квартиру перспективною також і для здачи в оренду. Гарний стан та повна комплектація квартири означає, що переїхати можна відразу. Не потребує додаткових вкладень. Спокійний підїзд та чудові спокійні сусіди-медики на поверсі. 45 000 у.е. Без комісії для покупця. З агентами співпрацюємо, без розміщення в рекламі. Один власник, знаходиться в Києві, прописаних немає, документи готові до продажу. Приїжджайте та оцініть якість, комфорт та смак. Воно того варте. Домовитись про перегляд – (067)985-7990, Юрій.

Героїв Севастополя вул., 27

Суперова квартира 100 метрів на Голего 5,Шулявка,Індустріальна.Без комісії! Вона мріяла про своє затишне сімейне гніздечко, тому як випала нагода купити своє власне житло, з любовʼю почала його облаштовувати. ⠀ ⠀⠀Для себе і коханого - спальня в медово-оливкових кольорах, щоб відчувати в цьому місці спокій та релакс після напруженого робочого дня. ⠀ ⠀⠀А велике ліжко з балдахіном у спальні обрала для того, щоб в мить насолоди та кохання почувати себе справжньою королевою. ⠀ ⠀⠀Синочок. Це - янгол, дарований їй небесами, довгоочікуване чудо. ⠀ ⠀⠀Вони як справжні друзі завжди разом розробляли проект його кімнати. ⠀ ⠀⠀Спочатку він був дослідником і його кімната нагадувала оселю мандрівника з риболовними снастями, ліхтарями та фотографіями цікавих місць. ⠀ ⠀⠀Але з роками вподобання змінилися і красень перетворився в справжнього героя, який хоче рятувати всесвіт. ⠀ ⠀⠀Тому стиль лофт для героя був обраний не випадково. Він надихав його на нові пригоди та досягнення. ⠀ ⠀⠀В цій квартирі дуже любили гостей. Тому однозначно було вирішено обʼєднати кухню з однією із кімнат, в результаті чого отримали простору кухню-вітальню. ⠀ ⠀⠀На свята завжди збиралися великою родиною. Господиня готувала смачні страви, господар частував своїми запасами із персонального бару ⠀ ⠀⠀А діти влаштовували концерт, адже невеличкий помост у кухні слугував їм сценою. ⠀ ⠀⠀Життя вирувало в цій квартирі радісно та щасливо. ⠀ ⠀⠀Але діти виростають, в них починається своє життя і настає день, коли в сімʼї нові плани. ⠀ ⠀⠀Тож хочемо своє улюблену, створену з любовʼю оселю, передати від усього серця іншій сімʼї. ⠀ ⠀⠀Сімʼї, в якій так само як і в нашій, живуть радість, щастя та любов Тепла та світла квартира 100 метрів з ремонтом, меблями та технікою.На 13 поверсі із 17 У дворі підземний паркінг, Спорт Лайф з басейном та закритий дитячий майданчик. Розвинута інфраструктира та транспортна розв язка. Поруч з будинком є все для комфортного проживання: школи, дитячі садочки, супермаркети EKO Market, Сільпо, АТБ, ТРК Аркадія,ТЦ Космополіт, Караваєві дачі,м. Шулявська. Неподалік парки Відрадний та Супутник. Вартість квартири 80 000$ або найкраща пропозиція Телефонуйте та записуйтесь на перегляд

Миколи Голего вул. (Лебедєва-Кумача), 5

До Вашої уваги, пропонується простора, світла, однокімнатна квартира в ЖК Відрадний 2. - 42 квадратних метра, планування максимально практичне і зручне. - 12й поверх, краєвид на Національний Авіаційний Університет. - ремонт виконаний на 90%, вже встановлений кондиціонер, є холодильник, тепла підлога, все що залишилось вам це встановити міжкімнатні двері, замовити кухню, шафу і побутову техніку. - відеонагляду, консєрж. - Локація одна з найкращих у місті, поряд сучасний і дуже красивий парк Відрадний, ТРЦ Аркадія, зупинки громадського транспорту, швидкісний трамвай, до центру міста 10 хв. на авто ще швидше. Дзвоніть і резервуйте перегляд.

Відрадний просп. (Чубаря), 2

ЖК «Караваєві Дачі» Вул. Польова 73 12/25 поверх Будинок введений в експлуатацію! Усі комунікації підключені до міста! Закрита територія. Відеонагляд та Консьерж Функціонуюче ОСББ. Магазини на першому поверсі будинку: Мясомаркет, Бокс Маркет, Біле і Суше, Кавʼярня та аптека. Вдале транспортне розташування. До зупинки Караваєві Дачі (міська електричка, автобуси, маршрутки)- 7 хв, до зупинки Індустріальний міст (трамвай, автобуси, маршрутки)- 10 хв. Від власника!

Польова вул., 73

Без комісії! Продаж квартири в Соломянському районі вул. Польова 73, ЖК Караваєві дачі. Квартира площею 25 кв. розташована на 17 поверсі. Квартира з новим ремонтом, усіма необхідними меблями та технікою. Готова для проживання або під орендний бізнес. Будинок монолітно-каркасний 2020 року, має свою закриту територію, магазини, аптека, кавярні. Поруч гімназія Ерудит, НАУ, КПІ, садки, школи, ТРЦ Космополіт, ТРЦ Аркадія. Зручна транспортна розвязка, швидкісний трамвай до метро Шулявська 10 хвилин. Перегляди за домовленістю. Можливий продаж під є-оселю 3%

можливий продаж по єОселя
Польова вул., 73

Актуально! Ціну знижено, терміновий продаж! $118 000!!! Продаж чудової 2 - кімнатної квартири в ЖК "Кампус". Адреса: Нижньоключова, 14. Солом`янський район. Комплекс складається з трьох корпусів та офісної частини. Закритий двір з дворівневим підземним паркінгом - вїзд з боку вулиці. Закритий двір з дитячими і спортивними майданчиками. Індивідуальне опалення та гаряча вода. Бомбосховище в будинку! Квартира з приємним ремонтом, двостороння, світла та простора. Площа загальна 64м² , житлова 31,2м², кухня 13,0м². Має два санвузла, один з яких з вікном на місто. Одна спальня з місткою гардеробною та ліжком, друга спальня з незаскленим балконом, диваном. На кухні - засклений балкон, кухонний гарнітур з варильною поверхнею. В коридорі містка вбудована шафа. Є лічильники на опалення. В комплексі своя котельня на даху, що позволяє не залежати від подачі центрального опалення. Документам права власності більше 3-х років. Поверх: 13/25 Розташування: метро "Шулявська", "Вокзальна", "Політехнічний інститут". Поруч спорткомплекс КПІ. ТРЦ Мармелад. Спорт Лайф. Транспорт: трамвай 1,3, автобус 69, тролейбуси 27,22,30,42. Запрошуємо на перегляд квартири, телефонуйте!

Нижньоключова вул., 14

•без % .Розглянемо еОселя, державні програми, сертифікати. Найкраща пропозиція у зданому та обжитому будинку. •ЖК "Сучасний квартал", пр.Любомира Гузара 11, заг.пл. 40 кв. , 7/16 пов. • Квартира після якісного ремонту, продумано все до дрібниць. Комфортне планування – окрема спальня, кухня-вітальня з виходом на лоджію. •Три ліфти в підїзді, інд.лічильники Х/Г вода, лічильник тепла. Дуже красива гостьова зона+ ресепшн •На території - все необхідне для комфортного проживання: дитсадок, магазини, Укрпошта та Нова пошта, кавярні. • Затишний комплекс з 3-х будинків, відеоспостереження, охорона, паркування. •Швидкісний трамвай (20 хв.)- пл.Перемоги., м.Вокзальна •Ціна: 82000 у.о. без комісії.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Любомира Гузара просп. (Комарова), 11

Адреса: Соломянський район, пр. Відрадний, д. №38-б. 1-кімнатна квартира на 9 поверсі 9-поверхового панельного будинку 1976 будівлі з висотою стель 2.5 м; загальною площею 33.42 кв. житловою площею 18.32 кв. кухні площею 5,1; заскленою та обшитою пластиковою вагонкою лоджією площею 2.86 кв.м, з суміщеним з ванною санвузлом площею 2.35 кв.м. Вбудована шафа-гардеробна в коридорі, обладнана кухня з газовою плитою, пральною машиною, 50-літровий бойлер у ванній, металопластикові вікна з ролетами та антимоскітними сітками, бронедвері, відмінні деревяні двері, якісний ламінат, поміняно всі труби. Квартира мебльована та готова до заселення або до використання під орендний бізнес. Вартість квартири 38 000 дол. ( на комісію не претендую)

Відрадний просп. (Чубаря), 38б

Продаж 1-кімнатної квартири в новозбудованому будинку ЖК «Karaway Tower» на Ушинського, 14-А. Масив Чоколівка. Можливий продаж під e-Оселю. Новий будинок 2019 року будівлі, в будинку дворівневий підземний паркінг та гостьовий паркінг. Квартира з площею 46 кв.м, 17/19 эт., тепла, видова та світла квартира. Кухня, окремо спальня, лоджія засклена. Квартира з новим ремонтом, підлога з підігрівом. Вбудована кухня, розкладний диван, холодильник, пральна машина, бойлер, варильна поверхня, духова шафа, кондиціонер. Встановлено лічильники на опалення та воду. У будинку є відеоспостереження на вхід та у ліфтах. У будинку знаходиться супермаркет Новус, поряд школи, дитячі садки, клініка, спортклуб. Найближчі метро Шулявська, Політехнічна, Вокзальна. Поруч розташовані Караваєві дачі, Радіоринок, Севастопольська площа, Індустріальний міст.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Ушинського вул., 14а

• Без %. Згодні на безготівковий розрахунок (за Постановою 280 та інші). • Продаж двокімнатної квартири, Соломянка, вул. Соломянська, 10, Соломянський район. • S – 49,5 кв.м, житлова – 29,6 кв.м, кухня – 8 кв.м. • 9/9 поверхового будинку. • Планування роздільне, засклений балкон на кухню та кімнату. Санвузол роздільний. Квартира у житловому стані. Повірені лічильники на гарячу та холодну воду. Лічильники на газ. • Будинок знаходиться в центрі масиву, поруч ландшафтний парк, дитячий садок, навчальні заклади, клініки, супермаркети. • Зручна транспортна розвязка до метро Вокзальна 15 хв. їзди • Вартість квартири 57000 $. Без%. Телефонуйте, перегляд у зручний для Вас час. • Без %. Согласны на безналичный расчет (по Постанове 280 и другие). • Продажа двухкомнатной квартиры, Соломенка, ул. Соломенская, 10, Соломенский район. • S – 49,5 кв.м, жилая – 29,6 кв.м, кухня – 8 кв.м., • 9/9 этажного дома. • Планировка раздельная, застекленый балкон на кухню и комнату. Санузел раздельный. Квартира в жилом состоянии. Поверенные счетчики на горячую и холодную воду. Счетчик на газ. • Дом находится в центре массива, рядом ландшафтный парк, детский садик, учебные заведения, клиники, супермаркеты. • Удобная транспортная развязка, до метро Вокзальная 15 мин. езды • Стоимость квартиры 57000$. Без %. Звоните, просмотр в удобное для Вас время.

ексклюзив
Соломянська вул., 10
1 - 24 з 2 012 результатів

Солом’янка має чимало переваг перед іншими столичними районами. Якщо ви роздумуєте над тим, щоб купити квартиру в Києві в Солом’янському районі, вас порадує зручне розташування округу, розвинена інфраструктура, відносно невисокі ціни на вторинне житло та значна кількість парків. Пошуковик ЛУН надає можливість зручно й швидко переглянути пропозиції з продажу нерухомості без посередників у цій частині міста та скласти власне враження про середні ціни на місцеві квартири.

Переваги купівлі нерухомості в Солом’янському окрузі

Усі охочі оселитися на постійній основі в спальному районі столиці можуть придивитися собі житло на вторинному ринку на Солом’янці, Караваєвих Дачах, Жулянах, Залізничному масиві та ін. Варто зазначити, що в цій частині Києва є будинки, що зведені кілька десятків років тому, а є також сучасні комплекси, які були здані в експлуатацію зовсім недавно. Недорого купити апартаменти в новобудові можна напряму у власника.

Житлові будинки цього округу оточені важливими об’єктами інфраструктури. Тут без проблем можна знайти школу чи дитсадок, також на території району є медичні заклади, магазини, супермаркети, стадіони, басейни тощо. Округ вирізняється великою кількістю ринків з помірними цінами.

Продаж квартир у Києві в Солом’янському районі може зацікавити тих, кого турбує транспортна доступність майбутнього місця проживання. Через територію округу проходить червона лінія метрополітену. Також згідно генплану тут прокладуть Подільсько-Вигурівську лінію метро. Поки що є шанс дешево купити однокімнатні, 2-кімнатні, 3-кімнатні, 4-кімнатні й 5-кімнатні квартири в будинках, недалеко від яких через кілька років збудують станції метро. З наземного громадського транспорту тут курсують автобуси, маршрутки й швидкісний трамвай. Округ також має залізничний вокзал «Київ-Пасажирський», станцію «Київ-Товарний» і аеропорт «Київ» («Жуляни»).

Продаж квартир у Солом’янському р-ні від власника на ЛУН

Усім, хто не бажає співпрацювати з посередниками й хотів би купити квартиру напряму у власника, варто переглянути оголошення в пошуковій системі ЛУН. Тут є тисячі об’яв про продаж житла від господаря, які до того ж можна відфільтрувати за потрібними параметрами: кількістю кімнат, площею, ціною в доларах чи гривнях. Результати пошуку можна відсортувати за рейтингом, датою додавання чи оновлення, вартістю.

Визначити, яке житло вам підійде, нескладно, адже оголошення мають фото, відмітку про розташування на карті Києва, опис: планування квартири, поверх, ціну, площу кухні, спальні й вітальні, адресу та інші особливості. Щоб зв’язатися з продавцем, потрібно перейти на сайт, на якому була подана об’ява - там вказані контакти власника.

Завдяки адаптивному дизайну пошуковою системою зручно користуватися й на планшеті чи смартфоні. Свіжі оголошення можна переглядати по дорозі на роботу в автобусі чи метро, в черзі в магазині тощо. Якщо ви звикли до російської – просто змініть інтерфейс агрегатора на іншу мову.