Продаж 3-кімнатної квартири ЖК Варшавський мікрорайон, пр. Правди 43а, Виноградар,Подільський район. Квартира, розташована на 10 поверсі 25 поверхового будинку. Площа 100/55/12 кв. м., 2 спальні, 2 санвузли , простора кухня - вітальня.Вікна виходять у двір. У квартирі виконаний якісний ремонт за дизайнерським проектом, міжкімнатні двері скритого монтажу, всі меблі та техніка залишаються новому власнику. Тепла підлога в санвузлах, кухні , дитячій та лоджії. Якісна сантехніка. Прально-сушильна машина LG, телевізор Panasonic. 3 інвенторні кондиціонери Cooper & Hunter, холодильник Samsung, 2 бойлери Atlantic з WiFi та швидким нагрівом на 120л та на 80 літрів, вбудовані духова та мікрохвильова піч DeDietrich, індукційна поверхня Electrolux, вбудована витяжка, душова система Hansgrone, сантехніка Devit/Geberit, вимикачі та розетки Schneider , батареї з терморегуляторами та WiFi, встановлена система сигналізації від потопу, лічильники на воду та світло. Поруч вся необхідна інфраструктура – дитячий садочок, школа, маркети, кафе. 5 хвилин пішки до ТЦ “Retroville” . Велика кількість варіантів для паркінгу авто. Неподалік великій ліс, озеро, паркова зона з облаштованими місцями для відпочинку, сучасні дитячі майданчики. Поруч будується станція метро «Варшавський мікрорайон» Документи до продажу готові, розглядаємо різні варіанти розрахунку під кредитування та програми. Будинку менше 10 років, підходить під 3% ЄОселя Ціна 199000 у.о. без комісії для покупця тел 09*********97 Наталія, телефонуйте, домовимось про перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Правди просп., 43а

Продам велику готову 3к квартиру в ЖК «Варшавський-2», будинок 14.3 (вул. Олександра Олеся, 1). Площа за обмірами БТІ 94,8 м2, планування 3с1. Поверх 9 з 15. Квартира дуже світла, є можливість перепланування. Будинок введений в експлуатацію в минулому році і заселений, ключі на руках. Багато квартир вже виконали ремонти і проживають, триває активне отримання прав власності. Продаж по переуступці напряму через забудовника (Stolitsa Group), після чого покупець може одразу оформлювати право власності на себе. Переуступка можлива до кінця травня, що дозволить зекономити на переоформленні. Затишний житловий комплекс низькоповерхової забудови з розвиненою інфраструктурою, закритою територією, поруч великий ТРЦ Retroville.

Олександра Олеся вул., 1

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ! ПРОДАЖ ПО ПЕРЕПОСТУПЦІ!!! Пропонується нова простора 1к квартира у найкращому ЖК Подільського району. Варшавський-2, вул. Грекова 4 Ремонт виконано з використанням тільки якісних матеріалів, квартира повністю укомплектована необхідними для проживання меблями та технікою. Планування передбачає простору кухню-студіо, окрему спальню, санвузол із ванною. Поруч із ЖК є все необхідне для комфортного життя: ТРЦ «RETROVILLE», продуктові супермаркети, ресторани та кафе, місця для відпочинку, розважальні заклади, зупинки громадського транспорту тощо. Будується метро -------------------------------------------------------------------------------------- ШАНОВНІ ПОКУПЦІ. Якщо Ви бажаєте придбати 1, 2, 3+ кімнатну квартиру у ЖК Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2, то телефонуйте, і я запропоную Вам всі актуальні варінти по ЖК. Окрім того: - проводжу повний юридичний і процесуальний супровід від завдатку до угоди - допоможу у роботі з банківськими установами з питань "Є-Оселі" - перевірю нерухомість на наявність арештів, боргів та інших можливих обтяжень.

Генерала Грекова вул., 4
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж БЕЗ% 1к квартири, вул. Олександра Олеся 8/17, ЖК Варшавський Плюс, Подільський р-н. Видова квартира знаходиться на 13 поверсі 25-ти поверхового будинку 13.5. Загальною площею 43.1м2, житлова площа 24.5м2, кухня-студія 16.7м2, с/в суміжний. В квартирі виконаний якісний ремонт з якісних матеріалів, продається разом з вбудованою технікою та меблями (холодильник, витяжка, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, пральна машина, бойлер, два телевізори, кондиціонер). В квартирі зоновано є підігрів підлоги. До та після ремонту в квартирі ніхто не проживав. Розвинена інфраструктура: поруч з будинком є парковка, ТРЦ «Retroville», Нова Почта, супермаркет Novus, кав’ярні, ресторани, АЗС, зупинки громадського транспорту, до м.Сирець менше 10-ти хв транспортом. Є відео огляд квартири, усі деталі по телефону. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 8/17

ТЕРМІНОВО!!! НОВА СУПЕРПРОПОЗИЦІЯ!!! МОЖЛИВА ПЕРЕПОСТУПКА! Терміновий продаж шикарної 1к квартири у кращому ЖК Подільського району. Повна комплектація меблями та побутовою технікою. В ремонті НЕ використовувалися дешеві матеріали, все зроблено якісно. Планування передбачає простору кухню-студіо, окрему спальню, санвузол з душовою кабіною. Три зони теплої підлоги, мультимедіа система кондиціонування, італійські меблі на замовлення. Поруч із ЖК є все необхідне для комфортного проживання: ТРЦ Ретровілль, продуктові супермаркети, ресторани та кафе, зони відпочинку тощо. Будується метро. -------------------------------------------------------------------------------------- ШАНОВНІ ПОКУПЦІ. Якщо Ви бажаєте придбати 1, 2, 3+ кімнатну квартиру у ЖК Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2, то телефонуйте, і я запропоную Вам всі актуальні варінти по ЖК. Окрім того: - проводжу повний юридичний і процесуальний супровід від завдатку до угоди - допоможу у роботі з банківськими установами з питань "Є-Оселі" - перевірю нерухомість на наявність арештів, боргів та інших можливих обтяжень.

Генерала Грекова вул., 4

Без % Продается современная, Видовая квартира с новым ремонтом , техникой Подольский р-н, в ЖК "Варшавский плюс", дом 13.6, Ул. Александра Олеся 10. Однокомнатная площадью 43 м2 планировка: отдельная спальня, кухня, лоджия. Этаж 19/25 новый качественный ремонт. В квартире встроенная кухня со всей необходимой техникой. Шкафы с доводчиками. Посудомоечная машина, духовой шкаф, индукционная варочная поверхность, холодильник – Whirlpool; бойлер (80 л) – Ariston; инверторные кондиционеры – Cooper&Hunter, вытяжка, стиральная машина. Установленный видеодомофон. сделан теплый пол. Замечательный комплект со всей инфрастрктурой , торговый центр Ретровиль . Жк Варшавский

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 10

Без комісії для покупця! Переуступка в будинку, який введено в експлуатацію, ключі на руках! Продається неймовірно світла 2кімнатна квартира, площею 59,1 кв. м., в ЖК Варшавський-2, по вул. Олександра Олеся, 3, Подільський район. Квартира світла, планування функціональне: велика кухня-вітальня (18) і 2 окремі кімнати (12 і 14 кв.м), вихід на відкритий балкон з двох кімнат, просторий санвузол. У квартирі склопакети, радіатори, броньовані двері, лічильники тепла, води та електроенергіі, своя котельня на 3 будинки, охорона. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне та просторе житло з можливістю організувати простір за власним смаком. Захищений внутрішній двір трьох будинків - запорука безпеки ваших дітей, безліч дитячих і спортивних майданчиків, магазинів, кафе, майстерень тощо. На території житлового комплексу розташовані різноманітні інфраструктурні обєкти, які зроблять ваше життя більш комфортним та зручним. Поряд приватна клініка, ТРЦ Ретровіль та супермаркет Новус (6хв). Будується станція метро Мостицька (5 хв) Переуступку оплачує продавець! Розглянемо отримання документів з наступним продажем за державними програмами. Запрошуємо на перегляд. Ціна 79000 у о без комісії для покупця! Вікторія (050) 962-65-54

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 3

Продается 2 комнатная квартира по адресу: пр-кт Гонгадзе 20з Аккуратная квартира в жилом состоянии. На лестничной площадке размещаются восемь квартир и тамбур на четыре, квартиры дополнительно оборудован бронедверью с запирающимся замком. Квартира, теплая и светлая, окна выходят на западную сторону с красивым видом на лес. В квартире начат капитальный ремонт, в санузлах, кухне заменены трубы, проводка, в одной комнате заменена проводка, батарея, постелен ламинат. Рядом с домом находятся несколько детских садиков и школа, супермаркет АТБ, Сильпо, Екомаркет, рынок, лес, озеро. Данная квартира подойдет для современной семьи с активной жизненной позицией, так как рядом находится лес, озеро, где можно заниматься активными прогулками. Дом находится в хорошем месте транспортного сообщения (конечная остановка), до станции метро Минская, Оболонь, Сырец, Нивки, Почайная 15-20 минут, общественным транспортом. 16/16 46/26/8,2

Гонгадзе Георгiя просп. (Радянської України), 20з

Продам 2к квартиру проспект Правди 90, Подільський район, Виноградар, Правий берег. Квартира на 9 поверсі 9 поверхового цегляного будинку, 1980 року, дві окремі кімнати 18 м2, 12м2. Суміжний санвузол з ванною. Ремонт з заміною сантехніки, комунікацій. Меблі та техніка залишаються новим власникам. Комфортна інфраструктура для життєдіяльності: магазини, відділення банків, торгівельний центр Retrovill, кафе, ресторани, ринок, дитячі садки, школи. Чудовий вид з вікна який вже не буде забудовуватись. Квартира розташована в зручній локації, поряд озеро Блакитне, парк Виноградар. До метро 20 хвилин Нивки, Оболонь. Поруч будується станція метро Виноградар в 5 хвилинах. Зручна розвʼязка в будь-яку точку Києва.

Правди просп., 90

СУПЕРЦІНА!!! Варшавський-2!!! БЕЗ ПОДАТКІВ Продаж затишної квартири у найкращому ЖК Подільського району. Якісний ремонт, квартира укомплектована якісною технікою та меблями. Планування: простора кухня студіо, дві окремі кімнати, санвузол із ванною, балкон. Тепла підлога. Скоріше телефонуйте, щоб не пропустити найвигіднішу пропозицію у Варшавському! -------------------------------------------------------------------------------------- ШАНОВНІ ПОКУПЦІ. Якщо Ви бажаєте придбати 1, 2, 3+ кімнатну квартиру у ЖК Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2, то телефонуйте, і я запропоную Вам всі актуальні варінти по ЖК. Окрім того: - проводжу повний юридичний і процесуальний супровід від завдатку до угоди - допоможу у роботі з банківськими установами з питань "Є-Оселі" - перевірю нерухомість на наявність арештів, боргів та інших можливих обтяжень.

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 1

Свободи 38, 2/12- поверхового 72/42/8 кв.м. Серія КТ, затишна, простора, тепла квартира в хорошому жилому стані, з холом - 13,8 м, кімнати та санвузол окремі, дві великі засклені лоджії, склопакети на підлозі паркет. Квартира продається з меблями та побутовою технікою ( 2 кондиціонера, 2 холодильника, плита, 4 телевізора, бойлер). Утеплена з фасаду, встановлена сигналізація, датчик диму, електрозамок. Поруч знаходиться все необхідне для комфортного проживання, магазини, супермаркети, аптеки, поліклініка, базар, чудовий ліс для піших прогулянок, школи, дитячі садочки. Зручне транспортне сполучення, безліч маршруток в різні райони міста, до станцій метро Почайна, Нивки, Оболонь, Мінська – 20 хвилин їзди громадським транспортом. Чистий продаж. Квартира варта вашої уваги! 66000у.е. Комісія АН - 2,5%

Свободи просп., 38

Продаж 1к квартири, Варшавський 2, Олександра Олеся, Подільський р-н. Продажа 1к квартиры, Варшавский 2, Александра Олеся, Подольский р-н. Цей сучасний житловий комплекс забезпечує комфорт та зручності для вашого життя. А сьогодні ми хочемо запропонувати вам особливу квартиру – однокімнатну квартиру із чудовим ремонтом. Характеристики квартири: 1. Площа: Простора однокімнатна квартира з функціональним плануванням. 2. Ремонт: Сучасний ремонт із використанням високоякісних матеріалів. 3. Кухня: Повністю обладнана кухня із сучасною технікою. 4. Санвузол: Стильний та функціональний санвузол із сучасною сантехнікою. 5. Вид з вікон: Панорамні вікна надають чудовий краєвид на навколишню місцевість. Особливості ЖК "Варшавський 2": 1. Інфраструктура: Розвинена інфраструктура навколо комплексу – школи, дитячі садки, магазини. 2. Безпека: Комплекс забезпечує високий рівень безпеки із системами відеоспостереження та цілодобовою охороною. 3. Транспортна доступність Зручний виїзд на основні транспортні магістралі міста. Чому саме ця квартира: - Готовність до заселення – ви можете розпочати нове життя тут та зараз. - якісний ремонт з використанням сучасних матеріалів. - Зручна локація у районі з розвиненою інфраструктурою. Не проґавте свій шанс обзавестися власним затишним куточком у ЖК "Варшавський 2". Звяжіться з нами для отримання додаткової інформації та перегляду квартири. Тут – ваш новий будинок! #3159.17354718

Олександра Олеся вул., 5а

Вигідна пропозиція! Продаж однокімнатної квартири після будівельників в ЖК Варшавський-2. Квартира на 7 поверсі з 25 пов. Будинок 15.2, планування 1K1. Квартира виконана з функціональним планувальним рішенням. Будинок зі своєю котельнею. У ЖК є закрита територія з дитячими майданчиками та зонами відпочинку. Також на території є НП, Укрпошта, клініки, стоматологічні клініки, аптеки, будівельні магазини, різні кафе, ресторани, ТРЦ Retroville та багато іншого. Біля "Варшавський 2" будується станція метро. Поряд проходять маршрутки. Квартира варта Вашої уваги

Олександра Олеся вул., 5а

ИНФОРМАЦИЯ ДЛЯ КОЛЛЕГ: «Фото данного объекта не разрешаются для использования в рекламе» Продажа vip 3-х комн квартиры жк «Варшавский Плюс» ул. Олександра Олеся 8/17. Новый дизайнерский ремонт, делали себе, никто не жил. Укомплектована всей необходимой мебелью и техникой. Функциональная планировка: кухню-гостиная, две полноценные спальни, санузел, прачечная, прихожая. Охраняемая придомовая территория. Из квартиры открывается панорамный вид. Удобная локация, всё в пешей доступности. Рядом с домом есть парковка, ТРЦ «Retroville». Площадь: 64 кв.м., этаж: 23-й, цена: 152.000$ Без комиссии.

Олександра Олеся вул., 8/17

1 кімнатна квартира в ЖК Варшавський 2, будинок 15.2 Поштова адреса: вул. Олександра Олеся, 5-А Будинок введено в експлуатацію, переуступка. Планування 1К1, розташована на 2 поверсі, вид у двір. Загальна площа 40,1 м2, житлова 15м2, кухня 11м2. Ключі на руках, без комісії для покупця. Є відео-огляд.

ексклюзив
Олександра Олеся вул., 5-а

Продаж 1к квартири ЖК Варшавский- 2, вул. Олександра Олеся, 5а, будівельний будинок 15.2 Подольський район, Правий берег. 1к квартира на 7-му поверсі 25-ти поверхового будинку, загальна площа 40 м2., житлова 14.9 м2., кухня 10.5 м2, за адресою : вул. Олександра Олеся, 5а. Простора квартира в затишному, екологічно чистому комплексі Києва. Квартира без ремонту, підведено світло, опалення автономне, планування роздільне, санвузол суміжний. Встановлені лічильники на опалення, електро та водопостачання. Встановлені енергозберігаючі металопластикові вікна. Протиударні металеві двері з двома МДФ - накладками та двома якісними замками. Введення в експлуатацію за інформацією офіційного представника забудовника ( Столиця Груп ) – навесні 2024р. Чисте повітря, поруч ліс, озера. Розвинена інфраструктура, ТРЦ RETROVILLE, супермарект NOVUS, школи, садки, поліклініки, стоматологія, салони краси, сучасні дитячі та спортивні майданчики, закрита територія, зупинка транспорту на всі напрями. До метро Оболонь, Нивки, 15 хв. на транспорті Продажа ,Переуступка, Варшавский-2, Подольский район, Правый берег Ціна 52000 у.о. Володимир 0953150361

Олександра Олеся вул., 5а

Без комісії для покупця! Переуступка в будинку, який введено в експлуатацію, ключі на руках! Продається 2кімнатна квартира, переуступка, площею 69 кв. м., в ЖК Варшавський-2, по вул. Олександра Олеся, 1, Подільський район. Квартира світла, планування функціональне: велика кухня-вітальня (18,1 м2) і 2 окремі кімнати (17,96 і 14,79 кв.м), відкритий балкон, 2 с/в. У квартирі склопакети, радіатори, броньовані двері, лічильники тепла, води та електроенергіі, охорона. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне та просторе житло з можливістю організувати простір за власним смаком. У комплексі безліч дитячих і спортивних майданчиків, магазинів, кафе, майстерень тощо. На території житлового комплексу розташовані різноманітні інфраструктурні обєкти, які зроблять ваше життя більш комфортним та зручним. Поряд приватна клініка, ТРЦ Ретровіль та супермаркет Новус (6хв). Будується станція метро Мостицька (5 хв) Переуступку оплачує продавець! Запрошуємо на перегляд. Ціна 78000 у о без комісії для покупця! Вікторія (050) 962-65-54

Олександра Олеся вул., 1

Продаж без комісії. Продаю двохкімнатну квартиру в будинку 15.1. Будинок зданий, можна оформлювати право власності та заходити на ремонт. Будинку присвоєно адресу (вулиця Олександра Олеся, 3). Квартира вільного та дуже зручного планування 2с1, поверх 8 (з 16). Площа 69кв м, але при замірах вийшло майже 72. Вже складено акт прийому спеціалістом.

власник
Олександра Олеся вул., 3

Затишна квартира з видом на парк у житловому комплексі "Варшавский 2" Шукаєте ідеальне поєднання комфорту та природного середовища? Представляю вашій увазі чудову 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі "Варшавский 2". Опис: Площа: 75.78 кв. м. Поверх: 2/25 Вигідне планування: простора кухня-вітальня, дві затишні спальні, один гостьовий санвузел та велика ванна кімната. Великі вікна забезпечують відмінне освітлення, виходять вони на східну сторону в тихий озелененний двір. Частково закрита територія, дитячий майданчик та зручна парковка. Переваги: Прекрасне розташування: в безпосередній близькості до парку, шкіл, супермаркетів та ресторанів. Ідеальне для сімейного проживання або для тих, хто цінує спокій та затишок. Інфраструктура: у житловому комплексі є все необхідне для комфортного життя та відпочинку. Не упустіть свою можливість жити у гармонії з природою та комфортом. Зателефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд цієї чудової квартири!

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 9

Чудова квартира з ідеальним палнуванням в ЖК комфорт класу "Варшавський " 3 окремі спальні, простора кухня, 2 санвузли, просторий передпокій, відкритий балкон з гарним видом у двір, територія комплексу закрита , є охорона, камери спостереження біля входу, в будинку є генератор для роботи ліфтів , в ЖК розвинена внутрішня інфраструктура, поруч ТРЦ "Ретровіль", Новус ,Спорт Лайф , Олді , також в пішій доступності ліс і два озера, на території ЖК багато дитячих та спортивних майданчиків , чудовий тихий район, для комфортного проживання родиною, можливий продаж під єОселя ,євідновлення,ціна 117 000$ рієлтор Леся .

можливий продаж по єОселя
Проспект  Правди, 45б

НОВА ПРОПОЗИЦІЯ! СТИЛЬНИЙ РЕМОНТ. ПЕРЕПОСТУПКА Продаж стильної квартири у ЖК Варшавський 2. Будинок 15.2 Ремонт виконаний з використанням якісних матеріалів, квартира укомплектована усіма необхідними меблями та побутовою технікою, готова до проживання. Планування передбачає простору кухню-студіо, окрему спальню, санвузол з ванною. Поруч із ЖК є все необхідне для комфортного життя: ТРЦ Ретровілль, продуктові супермаркети, ресторани та кафе, зони для відпочинку, зупинки громадського транспорту тощо. Будується метро -------------------------------------------------------------------------------------- ШАНОВНІ ПОКУПЦІ. Якщо Ви бажаєте придбати 1, 2, 3+ кімнатну квартиру у ЖК Варшавський/Варшавський Плюс/Варшавський-2, то телефонуйте, і я запропоную Вам всі актуальні варінти по ЖК. Окрім того: - проводжу повний юридичний і процесуальний супровід від завдатку до угоди - допоможу у роботі з банківськими установами з питань "Є-Оселі" - перевірю нерухомість на наявність арештів, боргів та інших можливих обтяжень.

Олександра Олеся вул., 5а

Під Єоселю. Найкраща пропозиція. ЖК Варшавский +. Євро-2к. Вигляд у двір. Метро Нивки 15хв Один з дуже перспективних мікрорайонів міста Києва на правому березі який активно розбувається має власну інфраструктуру і станцію метро Синьоозерна, яка будується в 5ти хвилинах пішої доступності. Це продовження зеленої гілки метро, до Золотих воріт 14хв Сам ЖК побудований компанією Столиця груп, один із лідерів ринку нерухомості, має власну закриту територію що охороняється, спортивні та дитячі майданчики Будинки збудовані по монолітно-каркасній технології, фасадне утеплення мінеральна вата Щодо квартири, маємо прекрасний вигляд з вікон та досить вдале планування, яке складається з: -кухні вітальні 18 -окремої кімнаті 13 -ніші в прихожій під гардероб -вільного санвузла -двостороннього виходу на лоджію Квартира не кутова з вікнами у двір Стан після будівельників, стяжка, ввід всіх комунікацій Парковка на 3000 місць Місцерозташування: -Метро Нивки 15хв Оболонь 17хв Сирець 20хв ( Станція Синьоозерна 5хв пішої доступності ) -ТРЦ РЕТРОВІЛЬ - супермаркети спортзали і т д -школи та дитсадки -озеро Синє, Пуща водиця, ліс Цікава пропозиція для тих хто розглядає варіант для здачі в оренду, ціну тут 15.000+ Якщо Вас зацікавила дана пропозиція, не зволікайте дзвоніть, можливо це сама те що Ви шукали

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 8/17

Олександра Олеся 2 Варшавський-2 Комплекс закритого типу під відеонаглядом та охороную! На території розташовані невеликі магазини, салони краси, кафе та інше. Також поруч розташований ТРЦ Ретровіль, мережеві супермаркети "Новус" , "Oldi" та багато іншого. До станції метро "Нивки" (червона лінія), Сирець ( зелена лінія), Оболонь та Мінська на громадському транспорті всього лише 15-30 хвилин.

Генерала Грекова вул., 2

Вигідна ціна на видову 1к квартиру в сучасному ЖК Варшавський-2, будинок 15.2 Світла квартира загальною площею: 40,9м2, планування: кухня-вітальня 10,52м2, окрема кімната-14,89м2 з лоджією. Вид з вікна на мікрорайон Варшавський, 21 поверх (25) Зручна наземна транспортна розвязка. Будується метро. До центру Києва 15-20 хв на авто Продаж по переуступці. Але розглядаємо продаж за допомогою програм єОселя, єВідновлення, 280 постанова. Готові на безготівковий розрахунок та оформлення документів Телефонуйте! Ключі на руках. Перегляд в зручний для вас час, по домовленості Є ІНШІ ВАРІАНТИ 1/2/3к КВАРТИР У ВАРШАВСЬКОМУ/ВАРШАВСЬКОМУ-2/ВАРШАВСЬКОМУ+

можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 5а
1 - 24 з 502 результатів