Продам сучасну дизайнерську квартиру з новим ремонтом у ЖК Лісопарковий у серці Мікрорайону Вишенька. Якісний ремонт, вся техніка та меблі, ніхто не проживав . Поруч вся необхідна інфраструктура! Запрошую на перегляд! Телефонуйте!

Келецька вул., 3

Ця неймовірна квартира закриє всі ваші потреби і побажання. Як тільки Ви зайдете до неї, зрозумієте що це сама така квартира яку Ви так довго шукали. Квартира має дуже зручне планування, якісний ремонт, функціональність, безпеку та атмосферу, це все Ви отримаєте з купівлею цієї квартири. Локація Вишенька не потребує додаткової реклами, все поруч. А ще до цієї квартири є додатково комора на поверсі і зручний гараж прям у будинку, що на вагу золота. Всі меблі, техніка, будматеріали преміум якості які завозили з Європи під замовлення. Абсолютно все залишається і входить у вартість квартири. Запрошую на перегляд, Ця квартира достойна найкращих покупців! Продаж терміновий, реальний, готові почути Ваші пропозиції! Дзвоніть!

можливий продаж по єОселя
Келецька вул., 45б

Новинка на ринку нерухомості м.Вінниця продаж 3-кімнатної квартири р-н «Вишенька» в цегляному будинку Найбажаніша локація міста, поруч навчальні заклади, садочки, дитячі майданчики, новий спортивний стадіон, супемаркети, ринок, зупинка транспорту, абсолютно все в кроковій доступності. Загальна площа квартири 81, 5 м2, житлова 47, 5 м2, кухня 12м2 Шикарне планування, всі кімнати окремі виходять на дві сторони будинка, має балкон із спальні та велику лоджію з вітальні. Самий найкращий 3-ій поверх, квартира знаходиться в середині будинку. В квартирі замінені, труби, стояки, встановлений бойлер, кондиціонер, кахлі в санвузлі, двері та вікна. На кухні вбудовані меблі, холодильник та пральна машина, все залишається. В кімнатах є великі шафи-купе, в коридорі-гардеробна, штори та люстри , диван залишаються для нової родини! Запрошую на перегляд та до купівлі, вам все сподобається. Ексклюзивне планування, документи готові, квартира звільнена та чекає на нових власників! Якщо Ви давно мріяли про 3-ку в цеглі, некутову на 3-ому поверсі, швидко звертайтеся, такий варіант квартири продається швидко!!! Все для комфорту Вашої родини!

Келецька вул., 111
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Вигідна ціна за квартиру в найкращому районі міста! Продаж просторої квартири в будинку 2011року побудови! Вул. Келецька, 51а. Найвигідніше розташування: в будинку нова пошта, ресторан, салон краси.. поруч безліч магазинів, супермаркетів, шкіл та дитячих садочків. Квартира з якісним ремонтом, індивідуальним опаленням, облаштована меблями та технікою (за домовленістю залишаються). Вигідна ціна!

Келецька вул., 51А

Продається хороша тепла квртира у улюбленому районі вінниці Вишенька. по вулиці Клецька район магігранду. кімнати роздільні, санвузол роздільний. житловий стан. всі додаткові питаня о телефону.

Келецька вул., 83

БЕЗ КОМІСІЇ для покупця. МОЖЛИВА РОЗСТРОЧКА ПЛАТЕЖУ, Супер квартира продається в ЖК Dream Lake. Ціна під ключ. Вдале планування, вікна розташовані в двір. 2 секція, здача 2 квартал 2025 року. Це комплекс з восьми 9-поверхових будинків бізнес-класу поблизу ділового кластера Вінниці. Родзинкою комплексу є власне озеро ідеальне місце для вечірніх прогулянок з друзями і близькими. Тут тихо і зелено, проте 5 хвилин і в пішому доступі всі переваги Вишеньки. В комплексі буде сучасна інфраструктура: магазини, кафе, сервіси побутових послуг щоб купити продукти, досить просто спуститися на ліфті. Житлові корпуси формують закритий від машин внутрішній простір. Інфраструктура Житловий комплекс Dream Lake будується по вулиці Келецька. До зупинки громадського транспорту кілька хвилин . Трамваї 2, 3, 6 ( в різні напрямки міста), автобус 16 і маршрутні таксі 29А, 29Б. Також в 10 хв. Пішої ходи розташовані парк Дружби народів, Подільський парк, ботанічний сад «Поділля», Вишенське озеро з пляжами і місцями для риболовлі, супермаркет «Сільпо», ринок Вишня, розважальний центр «Дитяча Планета» і фудкорт. Поруч з ТРЦ на вулиці знаходиться картинг-клуб GT для любителів екстриму. Найближча до комплексу школа «Гарант» в 700 м. Це місце, де дотримуються сучасних та унікальних методик для розвитку інтелектуальних здібностей дітей у віці від 4, 5 до 14 років. Трохи далі відкриті муніципальні школи 35 і 34, та дитячі садки 67, 4, 72, 59 та 74. Телефогуйте, допоможемо з вибором квартири.

Келецька вул., 125

Продаж 1к кв в одному з найкращих районів Вінниці. Новобуд до 3років. Ремонт з якісних матеріалів. Меблі та техніка залишаються.

Келецька вул., 32

Пропонується до продажу квартира з нестандартним плануванням у житловому стані. Вона приваблює своєю унікальністю та функціональністю. Балкон, що засклений, доступний з кухні, надає зручність для відпочинку та відкритих сніданків на свіжому повітрі. Кімната з еркером, обладнана двома великими вікнами, заповнює простір світлом і пропонує чудовий куточок для відпочинку та перегляду видовищних краєвидів. Санвузол окремий, що додає комфорту та забезпечує зручність в повсякденних ритмах життя. Просторий коридор забезпечує відмінну роздільну зону для життя та роботи. Підїзд обладнаний новими ліфтами, що гарантує комфортне переміщення між поверхами. Розташування квартири вражає своєю зручністю, близькість до шкіл, дитячих садків та торгово-розважального центру "Вишенька" робить її ідеальним варіантом для сімейного проживання. Ця пропозиція особливо приваблива для тих, хто розглядає варіанти здавання квартири в оренду, оскільки вона ідеально підходить для квартирантів та забезпечує їм комфортне проживання.

Келецька вул., 122

Пропоную до вашої уваги 2 кімнатну квартиру з косметичним ремонтом , окремі кімнати, 2 поверх . Квартира не кутова , тепла. В кроковій доступності розташовані дитячі садки та школа, що є дуже зручно для сімї з дітками . Також поруч зупинка усіх видів транспорту та магазини. Варіант вартий уваги , телефонуйте для запису на перегляд

Келецька вул., 109

Продається чудова 1кімнатна квартира в чудовому районі Вишенька. Квартира знаходиться в будинку закритого типу. В квартирі зроблений чудовий ремонт з якісних матеріалів, є велика засклена лоджія, індивідуальне газове опалення, чудове планування з великим просторим коридором, дуже світла і затишна квартира з великою простором кухнею. В квартирі залишається кухонна мебель, все інше за домовленістю.

Келецька, 99

Житлові комплекси у Вінниця

Продається чудова двухрівнева квартира в тихому , спальному р-н Вишенька , будинок побудовано 2012році, тихий закритого типу двір, є паркувальні місця, розвинута інфрастуктура. Квартира з ремонтом, натуральна столярка, автономне опалення, тепла підлога, квартира мебльована та оснащена технікою, є працюючий камін, оздоблений натуральним камнем, велика гардеробна кімната, кімната відпочинку і досугу. Всі фото реальні

Келецька вул., 132

Продається чудова акуратна квартира в хорошому стані в спокійному для проживання районі міста - на Вишеньці. Зручне місцерозташування 2 хвилини пішки до зупинок громадського транспорту. Поряд дві школи, садочки, університет, поліклініка, супермаркети, аптеки, кафе та ресторани. Квартира утеплена ззовні, у будинку поміняний дах. Квартира кутова, але тепла. Всі вікна металопластикові, балкон засклений. Дві кімнати окремі, одна прохідна. Роздільний санвузол. Поміняні труби на холодну воду та каналізаційні. Є газова колонка і газова плита, тому в разі блекаутів ви будете з гарячою водою та їжею. Комунальні послуги невеликі. Є всі лічильники - на воду, газ, а на електрику стоїть двохтарифний - тож ви зможете економити значну суму за користування електрикою вночі. У квартирі багато місць для зберігання, додатково є кладовка в одній з кімнат (узаконена). У будинку створено ОСББ, підїзд акуратний, чистий, замінені вікна на металопластикові, двері з домофоном. Сусіди порядні, тихі, не конфліктні. Стан квартири житловий, за домовленістю можуть залишитися меблі. Це чудова покупка для житла собі, або ж для здачі в оренду.

Келецька вул., 79

Продам квартиру в новобудові на Вишеньці. Світла квартира з ремонтом. Можливий продаж під єОселя. Перевірений забудовний Розвинута інфраструктура. Запрошую на перегляд. Телефонуйте

можливий продаж по єОселя
Келецька вул., 99

Продаю готову до заселення 3-кімнатну квартиру в затишному районі Вишенька, яка чекає на своїх нових власників. Квартира має відмінне розташування: Дитячий садок прямо у дворі; Школа, ринок «Вишенька» та супермаркети «Сільпо», «АТБ» - всього 5 хвилин пішки; Басейн для активного відпочинку - також поруч; Зручний доступ до громадського транспорту, що забезпечить швидке сполучення з будь-якою частиною міста; Поліклініка у сусідньому будинку для вашого спокою та здоровя. Розташована на першому поверсі, квартира включає: Три ізольовані кімнати: залу, батьківську та дитячу спальні; Простору кухню для сімейних обідів; Два балкони з видом на внутрішні дворики; Підвал з дверима та вентиляцією для зберігання. Продається з меблями, які знаходяться у залі, кухні, коридорі, батьківській спальні, та у ванній кімнаті. Стіни у кімнатах готові до оновлення на ваш смак без великих затрат. Коридор прикрашений натуральним каменем, що додає особливого шарму. Ця нерухомість ідеально підійде для комфортного проживання будь-якої сімї. Запрошую оглянути цю чудову квартиру. Можливий розумний торг для серйозного покупця.

Келецька вул., 14

Пропонується Вашій увазі двокімнатна квартира. Будинок розташований в одному з найрозвиненіших районів нашого міста-Вишенька. Поруч уся необхідна інфраструктура та зручна транспортна розвязка. Хороший житловий стан квартири. Квартира готова як для проживання, так і під здачу в оренду. Оперативний перегляд. Реальному покупцю хороший торг. Запрошуємо на перегляд!

Продаж 2к квартири 40 кв. м на вул. Келецька 108

Продається затишна, не кутова 1-кімнатна квартира з індивідуальним опаленням на 4 поверсі 11-поверхового будинку. Зроблений якісний ремонт з дорогих матеріалів. Квартира дуже тепла. Площа квартири - 45, 5 квадратних метрів. Це ідеальний варіант для сімї або одного мешканця. Є тамбур . Квартира знаходиться в зручному місці з розвиненою інфраструктурою. У дворі є дитячий майданчик. Не втрачайте можливість стати власником цього чудового житла! Зателефонуйте зараз, щоб домовитися про перегляд.

Продаж 1к квартири 46 кв. м на вул. Келецька 50Б

Продаж 3 к.квартири по вулиці Келецька 126 7/9, 64кв.м , кухня 10кв.м Чудова квартира з найкращою локацією в місті. Навпроти ТЦ "Plaza Park". Закінчений капітальний євро ремонт квартири місяць тому. Все нове і в білих тонах. Кімнати просторі і дуже теплі. Все поруч в двох хвилинах пішки: школи, дитячі садочки, супермаркети, ринок, весь міський транспорт. Квартира не кутова. За більш детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення Ціна 73000$ Пропозиція від агентства нерухомості Альма 09******48 Ангеліна

Продаж 3к.квартири на Келецькій 126

Продаж просторої квартири , район Вишенька, вулиця Келецька 130а. Можливо по сертифікату Є відновлення, субвенції. Роздільні кімнати, 2 балкона , простора зала- коридор. Над квартирою є технічний поверх , який є у власності, що дає можливість зробити 2-х рівневу квартиру. Індивідуальне газове оп. Відмінний житловий стан. Залишаються кухонні меблі та техніка. Кладовка на поверсі. Тихий озеленений двір закритого типу. Поряд , в кроковій доступності магазини, школи, дитячі садки, торгово-розважальні центри, транспорт.

Продаж 3 кімнатноі квартири Можливо під Є відновлення , субвенціі

Пропонується на продаж трьохкімнатна квартира площею 64 квадратних метри, з роздільними кімнатами у цегляному будинку. Розташована за адресою вул. Келецька, 78, у серці Вишеньки. Для отримання більш детальної інформації звертайтеся за телефоном. 106634

Продається 3 кінатна квартира район Вишенька 1348

ВИШЕНЬКИ, НОВОБУД , вул.Келецька 50-Б, 2017 р.підходить під Є- Оселю . 1к ,площа 46 кВ.м Ремонт ,меблі,техніка 4 поверх з 11 АГВ Не кутова. Поруч Грош, ТЦК Мегамол.

Продам 1 км квартиру

Квартира в новому будинку з Автономним опаленням, газовий котел, теплі поли!! Світла та простора , 66 метрів площі з великою кухнею 17.5 м, 2 просторі кімнати, сучасні меблі, кухонні, шафа_купе (лишаються), простора сучасна ванна, вітальня. Квартира звільнена, чиста. Все поруч, зручний район, вся інфраструктура, 18 та 25 школи, супермаркети Сільпо, пошта, аптеки, банки, кавярні, ринок Вишенька..звоніть, подробиці за телефоном.В ціну входить комора в підвалі, 11метрів. Звоніть, подробиці за телефоном. Ключі, оперативний показ.

ул. Келецкая, 99Б, Вишенка, Винница, Винницкая 89000.0 USD

Квартира в новобудові

власник
Келецкая улица, 132, Вишенка, Винница, Винницкая 58000.0 USD

Продаж трьох кімнатної квартири на Вишенці! Квартира розташована у відмінній локації, що робить її дуже привабливим місцем проживання. Квартира світла та простора, кімнати роздільні, вікна виходять на дві сторони. 3 поверх, !також є велике підвальне приміщення. Поряд 25 школа, АТБ, Сільпо. Квартира вже звільна власниками, все що є на фото залишається та включено у вартість. Запрошуємо Вас на перегляд.

Келецкая улица, 77, Вишенка, Винница, Винницкая 49500.0 USD

Продам 1-кімнатну квартиру в найкращому районі нашого міста. Квартира розташована на зручному, середньому поверсі в новому будинку від надійного забудовника. Квартира в хорошому житловому стані, є АГВ, продається з меблями та технікою. Чудовий варіант як під оренду так і для власного проживання. Закритий та доглянутий двір. Запрошую на перегляд. Торг можливий.

Келецкая улица, 142, Вишенка, Винница, Винницкая 65000.0 USD
1 - 24 з 70 результатів